29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj zensky, dozvedela jsem se, ze pritel moji hodne dobre kamaradky je ji neverny.Kdyby slo o nejaky ulet, tak to snad ani neresim,ale on to tahne uz skoro rok s obema najednou ( Mam ji to rict, nebo ne ?
Není tady
Kamarádce bych to řekla,protože bych nechtěla,aby byla za vola.Pokud to ovšem je jen nepodložený drb,taky by to mohla být brzy bývalá kamarádka a Ty ta potvora co dělá rozbroje.
Není tady
NEŘÍCT!!!! Jak se vůbec můžeš ptát?
1. Není to vůbec tvoje věc. Šetři síly a emoce na svoje životní kotrmelce.
2. Nemusí to vůbec být pravda.
3. I když to pravda být může, můžeš mít na svědomí vztah, který by mohl nevěru ustát, protože by se nemusela provalit a ještě takovým způsobem.
4. Může se to otočit proti tobě.
Není tady
Santala napsal(a):
Ahoj zensky, dozvedela jsem se, ze pritel moji hodne dobre kamaradky je ji neverny.Kdyby slo o nejaky ulet, tak to snad ani neresim,ale on to tahne uz skoro rok s obema najednou
( Mam ji to rict, nebo ne ?
Máš to vôbec overené? Ak nie, na istotu to over. Ak je to isté, ale stopercentne isté, povedz to. Koniec koncov, keby tebe manžel zahýbal, nechcela by si to vedieť? Aj keď by to znamenalo rozbitie idilky, ale aspoň by si vedela, na čom si. A navyše, takto sa môžu dať veci do pohybu.
Není tady
Ahojky,
já bych zkusila promluvit s tím nevěrníkem třeba získáš na věci další pohled...
Maryt
Není tady
Ja som zbabelec, ale asi by som poslala anonym s tým, že tak a tak... Ale ide o to, aby sa nepokafral vzťah vás dvoch, preto ten anonym. Jedna žena by ti bola nadosmrti vďačná, že si jej naliala čistého vína, a iná by ťa bola schopná nenávidieť a byť zatrpknutá... Takže ja asi takto alibisticky.
Upravil(a) Selima (24. 7. 2006 17:38)
Není tady
Pokud to nevíš jistě, snaž se to ověřit. Pokud jseš si 100pro jistá, tak já být tebou bych jí to řekla. Vaše kamarádství jde na vedlejší kolej, pokud se jedná o věc daleko závažnější - co když s ním otěhotní a pak zůstane sama, co když jí nakazí nějakou pohlavní nemocí. Jestli máš kamarádku ráda, nenecháš z ní dělat blbce, pokud ona je normální, tak to pochopí a ještě ti poděkuje. Pokud naopak se na tebe naštve, tak je to blbka, který není rady ani pomoci a o takovou kamarádku stejně není co stát.
Není tady
Mně byl kdysi můj první muž také dlouhodobě nevěrný, kamarádka dobrá o tom věděla, nic neřekla, už jí nevěřím a kamarádství skončilo.
Není tady
Souhlasím s Angie na 100%. Nic ti do toho není. Nikdy se nepleť mezi dva lidi, víš o nich příliš málo. A když na to ona přijde sama, můžeš jí říct, že jsi o ničem nevěděla.
Není tady
Jasně lhát je snadné a etické.
Není tady
Já souhlasím s Maret.
Maryt napsal(a):
Ahojky,
já bych zkusila promluvit s tím nevěrníkemtřeba získáš na věci další pohled...
Maryt
Není tady
Já se zase přikláním k názoru Angii.
Angie napsal(a):
3. I když to pravda být může, můžeš mít na svědomí vztah, který by mohl nevěru ustát, protože by se nemusela provalit a ještě takovým způsobem.
Není tady
Hm, velmi osemetna tema... Momentalne som tiez v podobnej. Dlhorocny - velmi dobry kamarat ma za priatelku nevernicu... Mam to z dobrych zdrojov. Momentalne nepodnikam nic. Sama si to chcem overit... Urcite ich nenacapem v posteli, ale aspon si overim, ze pernamentne klame. Nech uz je to z akehokolvek dovodu - odchadza casto uprostred vecera domov "akoze je unavena" a dopocula som sa, ze si to hned namieri za inym... Tiez som zvazovala pre a proti. Ale jednoznacne mi pride cestne a kamaratske gesto, ak mu to poviem /v pripade, ze sa to potvrdi/. Ak je to pravy kamarat, bude si to gesto odo mna vazit. A preco mu to chcem povedat? Prave preto, ze je mi blizky, je kamarat a nechcem, aby svoje city a vsetko co so vztahom suvisi venoval tej nepravej.
A ako bolo vyssie spomenute, jednoznacne by som si priala, aby mi moji kamarati v pripade, ze by vedeli o nevere mojho partnera povedali pravdu. Aj ked zaboli. Verte mi, zazila som. Kamaratka ma chcela uchranit, tak mi nic nepovedala. O to vacsia bola vsak moja bolest, ked som sa dozvedela o nevere a plus aj o tom, ze kamaratka to tajila...
No ale zazila som aj situaciu, kedy som dobrej kamaratke povedala pravdu o jej expriatelovi /v tom case este priatelovi/. Totizto onen chlap v case jej nepritomnosti vzdy po mne vysiel... Vedela som, ze to je len slovo proti slovo. Ze mi moze verit, aj nemusi. No ale povedala som si, v pripade, ze mi tak malo veri a uveri radsej novej znamosti... tak o taku kamaratku nestojim. No rozhodne som nechcela, aby nevedela ake kvitko ma...
No, neuverila, ruzove okuliare. Styri mesiace ma nekontaktovala. Az jedneho dna zazvonila pri dverach - a povedala, vo vsetkom si mala pravdu /tam boli aj ine neduhy/. Do dnes mi je vdacna, ze som jej otvorila oci a trieska si hlavu o stenu, ze mi neverila. Keby sa stalo nieco podobne, idem do toho zas...
Som za pravdu, nech je akokolvek bolestiva. Alebo sa potom nehrajme na kamaratov. Kamarati su o niecom inom...
Není tady
aprill napsal(a):
Já se zase přikláním k názoru Angii.
Angie napsal(a):
Všichni ti, co tu radí - zavřít oči, nic neříct, zatloukat - vžijte se do situace, ze vám někdo nasazuje parohy, všichni okolo to vědí, litujou vás či se posmívají a vy jste za blbce dál a zjistíte to třeba až na venerickém oddělení. Přesně jak píše Irenka21, já bych takovou kámošku, která věděla a neřekla, do prčic. Samozřejmě mluvím o situaci, kdy máme jistotu že to tak je.
Není tady
nic neříkej...alespoň zatím, než si to ověříš pořádně...a pak bych se jí asi zeptala jak je to v jejich vztahu...pokud bude perfekt bez problému...tak to neřeš...nevim jestli mají děti ale pokud se milují, tak bych jí neničila život, ale jestli tam nějaký potíže budou tak bych jí jemně naznačila, že příčina může být v tomhle...anonym bych teda nepsala...je to vždycky sprostý, když se člověk nedokáže podívat do očí a říct pravdu, a sdělí to anonymně...nehledě na to, že tomu bych ani nevěřila
Není tady
Neřekla, ale chápu, že má někdo potřebu to říct!!! Mám vlastní zkušenost
Není tady
Já bych se taky spíše přiklonila k názoru Angie. Je to dost citlivé téma a nevím, jestli by jsi jí i sobě spíše neuškodila. Možná, že pokud bych měla velmi dobrý vztah k tomu nevěrníkovi, trošku bych ho naťukla, ale opravdu by záleželo na situaci. Kamarádku bych se spíš snažila ušetřit. Spíš bych ji pomohla pak, když by se to dozvěděla od někoho jiného.
Není tady
Já si o té své rádoby kamarádce myslím od té doby , že je ustrašená slepice, když je to jisté, jde toho člověka aspoň navést na tu myšlenku, když ne říci naplno.
Není tady
Opravdové přátelství je totiž mnohem víc než láska k muži, takových přežije přátelství mnoho.
Není tady
Tak to mi připomíná ten kameňák:"Jaký je rozdíl mezi veselým a smutným paroháčem?Veselý to ještě neví."
Taky jsem byla veselá parohačka a kamarádka to věděla a neřekla mi to,aby mi neublížila a proto dopustila,abych vypadala jako blbka.Jsem už naštěstí dávno rozvedená a mám nový život.Naštěstí se našli jiní,kteří mi to řekli a mimo jiné i to,že moje kamarádka to ví.I když se spolu od té doby občas vídáme,už jsem jí nikdy úplně nevěřila a naše kamarádství je chladné.
Není tady
...když je to jak říkáš hodně dobrá kamarádka,tak bych jí to řekla...nechtěla bych ,aby to vědělo celé město, jen ona ne.Neříkala bych o chvilkovém úletu,ale tady to trvá rok-čili se to stejně dříve či později dozví..nebo jí to podej tak,aby na to přišla sama..
Není tady
zdravim vsechny, kteri zde zverejnili nazor...obecne velmi osemetne tema, ale z pohledu klamane zeny, bych to kamaradce nemohla odpustit...
Vzijte se do situace, kdy si s dobrou kamaradkou povidate, jak mate skveleho chlapa a ona vam k tomu kyva a pritom si musi myslet - huso pitoma, kdybys tak vedela- a s usmevem na rtech pokracuji v hovoru...Jsem pro, aby kamaradce rekla, jak se veci maji...
Není tady
Asi budu pouze opakovat, ale jsem pro to, říci pravdu. Od toho máme snad kamarády, aby nám pomáhali. Pravda je bolestivá, ale horší je žít v nevědomosti a přitom všichni ostatní ví. Víc bych se rozmýšlel o nějakém jednom úletu, ale tohle trvá rok, tak jednoznačně říci. Pravdu bych řekl i za cenu ztráty kamarádství. Možná trošku naivní nároz, ale tak to cítím.
Není tady
Santala napsal(a):
Ahoj zensky, dozvedela jsem se, ze pritel moji hodne dobre kamaradky je ji neverny.Kdyby slo o nejaky ulet, tak to snad ani neresim,ale on to tahne uz skoro rok s obema najednou
( Mam ji to rict, nebo ne ?
No říct jí to můžeš, ale počítej s tím, že ho bude obhajovat a že Ti patrně vůbec nebude věřit. Láska je slepá
Není tady