|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jaké používáte a jaká je spokojenost? Já koupila na začátku blbé Johnsony, hned se mi dítko osypalo. Tak od té doby používám jen čistou vodu, tou ho ale zas tak dobře neumyju. Tak prosím o vaše zkušenosti, jaké koupit tentokrát.
Kamarádka mi doporučovala Helen Harper, ale nevím, plínky mají prý děsné...

Není tady

Kupuju Nivea anebo Pampersky, občas Babylove. Nemůžu si stěžovat.

Není tady

Já nejvíc používám Helenky jak modré tak zelené
, oboje hezky voní..Osvědčily se nám i obyč z Intersparu
.
Nebyla jsem spokojená Od Huggies, ty byly na prd..
Není tady

Dneska jsem koupila od Babylove, a mají podobnou strukturu jako Nivea, takže docela jsem spokojená. Jen se mi moc nepozdávaly ty Sensitivní od Babylove, ty teda nic moc.

Není tady
Já teda mimi nemám (zatím), ale sama používám ubrousky z DROXI, ne na svoji prdýlku, ale jen tak pro osvěžení a prý jsou i dobrý pro děti, jsou pevný a nádherně voní

Není tady
Johnson - slyšela jsem, že není dobrý.. Neteř se po jejich kosmetice hned osypala. Skvělý jsou nivea ubrousky, hezky voní fixies a teď používám babylove (vyjdou docela levně)...
Není tady
Já ho šoupnu do umyvadla a umyju pod proudem vody - zatím si nestěžoval 
Jinak občas používám z DM Babylove a vše v pohodě.
Není tady
Kdyz je to katastrofa, tak take soupam pod sprchu a zadecek omyju proudem vody, ususim a zapudruji. Zatim Ryu opruzeny nebyl.
Ale nic parfemovaneho bych radeji nepouzivala. Uz takhle se mi Ryu z neceho osypava na hlave a oblicejicku, rada bych vedela, z ceho...
Myju mydlem Johnsons.
Není tady

Sakuro, možná je to tím mýdlem. Já pusinku omývám pouze čistou vodou, mýdélko občas použiji na tělíčko, ale ne každý den. Taky občas umývám vlásky šamponem, ale mám kosmetiku Nivea. Na Johnson tady mají maminky nedobré zkušenosti, však ti některá napíše.

Není tady
Ja mam taky kosmetiku Nivea - kapesnicky, samponek, mydlo, krem na oblicej, skoda, ze nedelaji plinky :-))
Ale Babylove jsou taky dobre, Pampersky jsou pro nas moc parfemovane mokre.
Není tady
Zkoušela jsem Helen Harper (voní hezky
, ale taky obyč Interspar, Babylove,Nivea i Johnsna.Teď mám zase babylove.Zatím jsme se naštěstí po ničem neosypali, ale musím říct, že každou větší příhodu řeším sebamedem a vodou pod sprchou,protože mi to příjde nejlepší.
Upravil(a) Tynas (24. 7. 2006 20:10)
Není tady
Sakuro, hlavne ne Johnson! V nemocnici nam asistentka rikala, ze Johnson's pouzivaji anestetika, aby mydlo nepalilo v ocich. Sila, co...misto toho, aby to bylo setrne, tak do toho "nacpou" jeste takove svinstvo.
A z ubrousku pouzivame neparfemovane, nebelene ubrousky (jsou sice nejdrazsi, ale vyplati se to - nikdy nemela vyrazku, nebo cerveny zadecek), a kdyz mame pokakanou plinku, tak to jde jeste potom pod vodu.
Alespon ji nebudu muset pozdeji ucit na bidet.
Bude mit trenink. 
Není tady