6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, je to trochu nadsazené, zaručený lék neexistuje. Ale pokud někdo znáte něco, co by mi pomohlo omezit pocení, byla bych vděčná.
Zkusila jsem Driclor, přípravky od Vichy (7denní kúra proti pocení, Antiperspirant roll-on, Aerosol anti-tanspirant) , Excipial DeoForte...něco pomůže, ale jen na chvíli...
Není tady
V tomhle horku asi nezabere nic, tohle už je fakt extrém. Já se normálně nepotím a teď chodím domů celá ulepená a hned pod studenou sprchu. Mě tedy tohle pomáhá a přestala jsem v posledních dnech používat mlíko po koupání. Zdálo se mi, že to s ním bylo horší.
Není tady
Ahoj kijjo, jediný zaručený lék proti pocení je celý den ležet, pustit na sebe větrák a ani se nehnout
Pocením se tělo ochlazuje, kdyby ho nebylo, hrozilo by Ti přehrátí, tak nezbývá, než se s tím smířit.
Mám s tím také problém, nejen v létě, ale i v zimě, ale prostě nedá se svítit
Není tady
Já se potím i když mrznu, už nevím co s tím. Nechápu ty lidi, co se nepotí vůbec (skoro). Mám v létě propocený oblečení ještě než vyjdu z baráku a někdo skoro nic.....
Není tady
kijjo napsal(a):
Já se potím i když mrznu, už nevím co s tím. Nechápu ty lidi, co se nepotí vůbec (skoro). Mám v létě propocený oblečení ještě než vyjdu z baráku a někdo skoro nic.....
da se odstarnit nadmerne poceni v podpazdi na nejake esteticke klinice kde delaji ruzne kocmeticke zakroky.dela se to operatibne nebo laserem ted uz si nevzpomenu ale mam taky dojem ze to stoji mezi 10 tis az 20tis.korunami.
Není tady
suzy napsal(a):
kijjo napsal(a):
da se odstarnit nadmerne poceni v podpazdi na nejake esteticke klinice kde delaji ruzne kocmeticke zakroky.dela se to operatibne nebo laserem ted uz si nevzpomenu ale mam taky dojem ze to stoji mezi 10 tis az 20tis.korunami.
O něčem takovém už jsem taky četla, ale teď nevím, jestli máš na mysli léčbu botoxem - ten myslim vydrží tak půl roku, pak se to musí opakovat, a nebo operativní odstranění potních žláz.....
Není tady
četla jsem o nějakých bylinkách,čajích zabranujícím pocení,ale myslím že to nepomůže,na taková vedra je vše krátké.
Není tady
koudyova napsal(a):
četla jsem o nějakých bylinkách,čajích zabranujícím pocení,ale myslím že to nepomůže,na taková vedra je vše krátké.
Koupila jsem si čaj ze šalvěje - myslím, že to byl on - ale zrovna nevoněl, chuť děsná a dělalo se mi z něj špatně...Takže tuhle možnost jsem taky zamítla....
Není tady
kijjo napsal(a):
Koupila jsem si čaj ze šalvěje - myslím, že to byl on - ale zrovna nevoněl, chuť děsná a dělalo se mi z něj špatně...Takže tuhle možnost jsem taky zamítla....
Čaj ze šalvěje se dá vypít, já už jsem si na něj zvykla, je skvělý, když mám problémy s rýmou, kašlem, nachlazením a tak, na to pomáhá, ale že by mi někdy pomohl na pocení, to ani omylem. Takže tě to kijjo vůbec nemusí mrzet.
Není tady
Šalvěj by se spíše měla použít jako odvar do koupele ve vaně.Osobní zkušenost ale nemám. Zlata.
Není tady
kijjo napsal(a):
suzy napsal(a):
kijjo napsal(a):
O něčem takovém už jsem taky četla, ale teď nevím, jestli máš na mysli léčbu botoxem - ten myslim vydrží tak půl roku, pak se to musí opakovat, a nebo operativní odstranění potních žláz.....
Jo jo tak to odstraneni potnich zlaz.
Není tady
suzy napsal(a):
kijjo napsal(a):
suzy napsal(a):
da se odstarnit nadmerne poceni v podpazdi na nejake esteticke klinice kde delaji ruzne kocmeticke zakroky.dela se to operatibne nebo laserem ted uz si nevzpomenu ale mam taky dojem ze to stoji mezi 10 tis az 20tis.korunami.O něčem takovém už jsem taky četla, ale teď nevím, jestli máš na mysli léčbu botoxem - ten myslim vydrží tak půl roku, pak se to musí opakovat, a nebo operativní odstranění potních žláz.....
Jo jo tak to odstraneni potnich zlaz.
A nevíš o tom něco bližšího? Nebo kde bych se o tom mohla dozvědět víc. Díky moc...
Není tady
kijjo napsal(a):
suzy napsal(a):
kijjo napsal(a):
O něčem takovém už jsem taky četla, ale teď nevím, jestli máš na mysli léčbu botoxem - ten myslim vydrží tak půl roku, pak se to musí opakovat, a nebo operativní odstranění potních žláz.....Jo jo tak to odstraneni potnich zlaz.
A nevíš o tom něco bližšího? Nebo kde bych se o tom mohla dozvědět víc. Díky moc...
No ja na to narazila nekolikrat ,bud v casopisech pro zeny kde si davaji ty kliniky inzeraty a nebo kdyz jsem na netu brouzdala po tech klinikach co vsechno provadeji za vykony.Sedni k netu a zkus si vyhledat nejaky esteticky kliniky treba v okoli tveho bydliste a uvidis co ti to tam napise.
Není tady
kijjo napsal(a):
suzy napsal(a):
kijjo napsal(a):
O něčem takovém už jsem taky četla, ale teď nevím, jestli máš na mysli léčbu botoxem - ten myslim vydrží tak půl roku, pak se to musí opakovat, a nebo operativní odstranění potních žláz.....Jo jo tak to odstraneni potnich zlaz.
Kijjo, já bych s tím moc neblbla. Naše známá si nechala v podpaží odstranit potní žlázky, protože jí přišlo nevzhledné, že měla opocenou blůzku. Tak místo speedsticku raději radikální řez. Teď je z toho dost nešťastná, protože co šlo dříve ututlat vhodným oblečením, to teď potí na obličeji.
Nevím, jestli to skutečně má nějakou spojitost, ale ona se opravdu dříve v obličeji moc nepotila a od té operace je z toho až nešťastná.
Není tady
Eri napsal(a):
kijjo napsal(a):
suzy napsal(a):
Jo jo tak to odstraneni potnich zlaz.A nevíš o tom něco bližšího? Nebo kde bych se o tom mohla dozvědět víc. Díky moc...
Kijjo, já bych s tím moc neblbla. Naše známá si nechala v podpaží odstranit potní žlázky, protože jí přišlo nevzhledné, že měla opocenou blůzku. Tak místo speedsticku raději radikální řez. Teď je z toho dost nešťastná, protože co šlo dříve ututlat vhodným oblečením, to teď potí na obličeji.
Nevím, jestli to skutečně má nějakou spojitost, ale ona se opravdu dříve v obličeji moc nepotila a od té operace je z toho až nešťastná.
Jen se informuju, je to dost drahý. Potím se i v obličeji....spíš bych mohla říct, kde se nepotím
Není tady
kijjo napsal(a):
Ahoj, je to trochu nadsazené, zaručený lék neexistuje. Ale pokud někdo znáte něco, co by mi pomohlo omezit pocení, byla bych vděčná.
Zkusila jsem Driclor, přípravky od Vichy (7denní kúra proti pocení, Antiperspirant roll-on, Aerosol anti-tanspirant) , Excipial DeoForte...něco pomůže, ale jen na chvíli...
Prosím.....a ten Driclor jak fungoval? Dneska jsem si ho zrovna koupila v lékárně,byl mi doporučen.nic lacinýho,tak čekám nějaký účinek,ale asi žádné zázraky.Já taky po druhým porodu trochu přibrala,takže taky to asi bude o tom.Taky jsem slyšela,že pomáhá....nevím určitě..... magnezium nebo něco podobnýho,musím se znovu optat.Protože kromě pocení taky skleróza.....mamka mi vždycky říká: když seš blbá,tak si všechno piš
Není tady
Honey napsal(a):
kijjo napsal(a):
Zkusila jsem Driclor, přípravky od Vichy (7denní kúra proti pocení, Antiperspirant roll-on, Aerosol anti-tanspirant) , Excipial DeoForte...něco pomůže, ale jen na chvíli...Prosím.....a ten Driclor jak fungoval? Dneska jsem si ho zrovna koupila v lékárně,byl mi doporučen.nic lacinýho,tak čekám nějaký účinek,ale asi žádné zázraky.Já taky po druhým porodu trochu přibrala,takže taky to asi bude o tom.Taky jsem slyšela,že pomáhá....nevím určitě..... magnezium nebo něco podobnýho,musím se znovu optat.Protože kromě pocení taky skleróza.....mamka mi vždycky říká: když seš blbá,tak si všechno piš
Víc než Driclor mi zabírá od Vichy 7denní kúra proti pocení (cena cca 250,-). Ale každýmu to zabírá jinak, zkuste tedy Driclor, sice trochu štípe, ale jde to....
Není tady
kijjo napsal(a):
Honey napsal(a):
kijjo napsal(a):
Zkusila jsem Driclor, přípravky od Vichy (7denní kúra proti pocení, Antiperspirant roll-on, Aerosol anti-tanspirant) , Excipial DeoForte...něco pomůže, ale jen na chvíli...Prosím.....a ten Driclor jak fungoval? Dneska jsem si ho zrovna koupila v lékárně,byl mi doporučen.nic lacinýho,tak čekám nějaký účinek,ale asi žádné zázraky.Já taky po druhým porodu trochu přibrala,takže taky to asi bude o tom.Taky jsem slyšela,že pomáhá....nevím určitě..... magnezium nebo něco podobnýho,musím se znovu optat.Protože kromě pocení taky skleróza.....mamka mi vždycky říká: když seš blbá,tak si všechno piš
Víc než Driclor mi zabírá od Vichy 7denní kúra proti pocení (cena cca 250,-). Ale každýmu to zabírá jinak, zkuste tedy Driclor, sice trochu štípe, ale jde to....
Díky moc
Není tady
Také používám Driclor a dost mi pomáhá. Nejdřív jsem ho používala jen na podpaží, trošku štípe. A teď ho používám i na dlaně a chodidla a pocení se hodně omezilo. Účinek jsem pozorovala tak po 10 dnech každodení aplikace (vlastně noční aplikace) a teď jen 2x až 3x do týdne.
Není tady
Renča1 napsal(a):
Také používám Driclor a dost mi pomáhá. Nejdřív jsem ho používala jen na podpaží, trošku štípe. A teď ho používám i na dlaně a chodidla a pocení se hodně omezilo. Účinek jsem pozorovala tak po 10 dnech každodení aplikace (vlastně noční aplikace) a teď jen 2x až 3x do týdne.
Já jsem tak velkou trpělivost neměla. Nevysušuje se ti po něm pokožka?
Není tady
kijjo napsal(a):
Čaj ze šalvěje se používá proti pocení. Dej si tam trošku medu, ona ta chut nebude tak trpká. A časem si zvykneš.
Není tady
Mám podobné problémy se synem, kvůli pocení rukou vlastně přestal hrát na housle, protože měl doslova smyčec mokrý. Vystřídali jsme v té době ix lékařů a výsledek nulový. Takže žádným přípravkům nevěřím, protože se všichni v podstatě vyjádřili, že je to hormonální porucha a s tím se nedá nic
dělat. Takže to řeší tím, že se i v práci převléká. Nic potěšujícího, ale odoperování potních žláz, které jsem kdysi já navrhovala, mi tehdejší primář na kožním sdělil, za hotový nesmysl, že ten pot si vždycky místo najde a
pouze se to jinde rapidně zhorší. jelikož ty žlázy budou zahlceny. Nic potěšujícího, ale lepší znát realitu než dotovat kosmetické firmy.
Není tady
choysia napsal(a):
kijjo napsal(a):
Čaj ze šalvěje se používá proti pocení. Dej si tam trošku medu, ona ta chut nebude tak trpká. A časem si zvykneš.
Můžeš tam taky přihodit pár lístků máty - to mě dokonce ten čaj pak i chutná. Ale jak říkám, na pocení to nepomáhá spíš na nachlazení
Není tady
kijjo napsal(a):
Renča1 napsal(a):
Já jsem tak velkou trpělivost neměla. Nevysušuje se ti po něm pokožka?
Pár dní jsem pozorovala,že se mi olupovali dlaně tak jsem se začala mazat krémem a jak jsem skončila s tou 10 denní kůrou a použiju ho jen párkrát v týdnu tak žádné vysušení nepociťuju. Nejvíc mi zabral v podpaží, tam se nepotim vůbec, na dlaních a chodidlech trošku jo. Ale pořád je to rozdí,l dřív jsem se potila opravdu hodně. Asi to che vydržet a mít trpělivost a taky překonat to otravné štípání.
Není tady