|
29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Milé maminky,těhulky, snažilky a sympatizantky. Dovoluji si oznámit, že po dlouhé době, kdy jsem mezi vás chodila vaše zážitky s otěhotněním, těhotenstvím a porodem jen číst, jsem také sama v 7t.t.. Moje dcery dvojčata se dočkala a když pámbůh dá a vše bude v pořádku, v září jim porodím bratříčka. Jen pro ostatní snažilky - po 3 letech snahy. I bez IVF.
Všem snažilkám přeji stejnou radost, jakou prožívám já, všem maminkám hodné, zdravé a veselé děti, a těhu, krásné, příjemné těhotenství.
Není tady

Twinho, moc blahopřeju! Užívej si moc pohodu a buď opatrná na toho drobečka co nosíš pod srdíčkem.

Není tady
Děkuji Vám moc, chci se Vás zeptat, kde a jak si stáhnu ten krásný těhu kalendářík? Tuším, že i přesto, že jsem už dvojnásobná mamina, tak za Váma budu moc ráda často chodit pro rady i snad jen tak popovídat, tak ať to mám taky pěkný....
Není tady

twinho na první straně je: důležité: informace pro všechny od lenulka a tam je popis jak na metřík a různý jiný důležitý odkazy 
Není tady
ahoj Twinho, vítám tě tady - jen nechápu - v 7tt a v září rodíme??? Jen ať v tom máme pořádek 
hlavně ať je celé těhu v pořádku a klučík ať je zdravý a pěkně se mu v bříšku nosí 
Není tady
joooo aháááá, tak já to všeliak přepočítávala na týdny - jako 27 týden - 37 atd. tak mě to nenapadlo
tak dííííííík - to nás bude za chvilku více 
Není tady
Misha napsal(a):
ahoj Twinho, vítám tě tady - jen nechápu - v 7tt a v září rodíme??? Jen ať v tom máme pořádek
hlavně ať je celé těhu v pořádku a klučík ať je zdravý a pěkně se mu v bříšku nosí
Ano ano ano!!! Už teď se mi mužátko směje, že mám v sobě dva mozky ale popletu co můžu!!! Nevím kde jsem přišla na září, termín porodu mám v březnu:kapitulation:
Není tady
Meggan napsal(a):
A co když to bude další holčina?? To bude mít manžel doma ale babinec
![]()
![]()
![]()
Správná otázka. Mužíček, když zjistil, že jeho nejrychlejší buňka zůstala ve mě konstatoval: Hani neblbni, holku už nenos, to by se mi smála celá Praha a navíc holka nemůže hrát fotbal za Spartu!...
I dcery by raději brášku, no uvidíme, co trouba upeče, já přemlouvám bříško o pindíka......
Není tady

twinha napsal(a):
Meggan napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Správná otázka. Mužíček, když zjistil, že jeho nejrychlejší buňka zůstala ve mě konstatoval: Hani neblbni, holku už nenos, to by se mi smála celá Praha a navíc holka nemůže hrát fotbal za Spartu!...
I dcery by raději brášku, no uvidíme, co trouba upeče, já přemlouvám bříško o pindíka......
Twinho...já jestli mi to vyjde ťuk, ťuk......bych měla koncem března taky 
Mám doma dva kluky...takže mám úplně opačné přání
Neuděláme když tak výměnu 

???
No pokud mi budeme mít dalšího kluka, tak jak už tady jedna snažilka kdysi napsala...budeme mít " útok hotovej " !!! Manžel je taky Sparťan 
Není tady

tina napsal(a):
No teda - já mám zatím jednoho kluka, ale kdyby hrál, tak jedině proti těm vašim v dresu Brna nebo snad ještě Slavie
Tino pozor !!!
Zapomínáš, že já jsem z Brna
Tudíž Spartě taky nefandím.....to manžel !!! U nás je věčnej boj...
jenomže, co v Brně skončili Bobíci....dala jsemse taky raději na sešívaný 
Víš jak se říká SPARTA, BU.....TŮ PARTA 

Není tady
Pinky napsal(a):
twinha napsal(a):
Meggan napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Twinho...já jestli mi to vyjde ťuk, ťuk......bych měla koncem března taky
Mám doma dva kluky...takže mám úplně opačné přáníNeuděláme když tak výměnu
???
No pokud mi budeme mít dalšího kluka, tak jak už tady jedna snažilka kdysi napsala...budeme mít " útok hotovej " !!! Manžel je taky Sparťan
Souhlas: holky jsou blonďatý, modrooký,výbornej prospěch 172 cm.....

Pokud bude ta třetí taky taková.......... i pes je fenka..... No nic, hlavně když to bude zdravý............. Jak máš velký kluký???
Není tady
tina napsal(a):
jo, to si taky ráda zpívám
a ty jsi z Brna? to nevím... já su tu nová - teprve 7 let
Já su taky z Moravy, zdrhnutá do Prahy již 12 let......
No a metřík se samozřejmě napoprvý nezdařil, jsem v zaměstnání, moc mi tu do toho krafou.....
Není tady

Tino...rodiče tam bydlí pořád a já se před 11 lety posunula o 50 km.....do městečka, kam jsme jezdili na chalupu !!! Teda, naši sem jezdí pořád !!!! A já zase k nim !! Brno - Bohunice nebo už spíš Starý Lískovec !!! 
Twinho..já mám kluky 10 a skoro 8
A tvým je kolik ???
Není tady
Pinky napsal(a):
Tino...rodiče tam bydlí pořád a já se před 11 lety posunula o 50 km.....do městečka, kam jsme jezdili na chalupu !!! Teda, naši sem jezdí pořád !!!! A já zase k nim !! Brno - Bohunice nebo už spíš Starý Lískovec !!!
Twinho..já mám kluky 10 a skoro 8A tvým je kolik ???
Dvojčata měla v červnu 14 let. Snažili jsme se s mužem 3 roky až teď se podařilo. Na starý kolena:gloria: bude mi 34. Hned mi dcerunky vynadaly, jestli ten brácha nemoh bejt jako dřív, že on eště porád bude malej pitomeček, když ony už budou dááávno dospělý....
Není tady