|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Klei,neboj,,,,,má kamarádka měla taky prokázaný vysoký prolaktin a co myslíš....otěhotněla i přesto,...a ted je o měsíc dýl těhotná než já a vypadá,že je vše v nejlepším pořádku
!!!!! neboj.... oni doktoři straší,ale příroda si dělá to co chce a jeto moc dobře
!!!!!
Není tady
Kleo, držím moc palce, ať to dopadne, tak jak má a ty se staneš šťastnou těhulkou! 

Není tady
Camelie a holky, díky moc za vaší velkou podporu, doufám, že vše klapne a já budu moct brzy prskat bacílky
Není tady
Markét u mě třeba nijak....vůbec jsem to na sobě nezpozorovala... i cyklus jsem měla pravidelný.
Prý Ti může téct nějaká tekutina s prsa a máš rozházenej cyklus...ale víc Ti asi poví Pinky
Není tady