29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím nevíte někdo, kolik stojí ultrazvuk, když ho chcete udělat mimo doktorčin plán?? Moje Dr. posílá ve 12tt, ve 20tt a ve 30tt, já bych chtěla už teď v 7-8tt, ale asi si ho budu muset zaplatit
mám Dr. docela dost nepříjemnou můru
Není tady
U nás stojí 500 a fotka zdarma. Z8leží na Dr, tak to obvolej. A jsi si jistá, že UZV potřebuješ?
Není tady
myslim kolem 300 Kč, všude je to jiné
Není tady
Já ultrazvuk asi nepotřebuju, já nevím. Holky já už na to kašlu, čím je blíž 1. kontrola, tím víc se ve mě hromadí otázek. Třeba ho budu potřebovat a půjdu na něj automatiky, no, nechám to být a už na to nemyslím. Díky moc.
Není tady
Meggan, to vydržíš.... já taky poprvé viděla svýho mimíska až ve 12 tt. A je tam vidět už celé miminko. Teď bys tam neviděla vůbec nic. Hlavně se snaž zabavit, ať nemyslíš jen na těhotenství. Však ono to uteče.
Není tady
Reny, máš pravdu, ale já se na to snažím nemyslet a budu se snažit ještě víc. Díky moc, uvidím ve středu na kontrole. papa
Není tady
Neplatila jsem nic (mimo 3D utz z gennetu)
Není tady
Meggan...sice bych to neměla,ale tu můru chápu..měla jsem jí taky ......no...stojí to jak kde, u nás tak 400 !
já to udělala tak ,že jsem šla večer na ambulanci a řekla,že mě bolí bříško,že doktor můj tam není ( dovča) a že máš strach,jestli se třeba nejedná o mimoděložní.....nebo jeslti je vše v pořádku...tak to zkus..a oni mají myslím povinnost tě vyšetřit..u nás je to gynekol.-porodnická ambulance při porodnici...sice je jasný,.že to zrovna správný není,ale je fakt,že takové nervy...pokud máš pocit.že už čekání nevydržíš ( a to já měla) nejsou pro mimi vůbec dobré.. já měla strach,jestli tam je srdíčko a tam mi to potvrdili..tak držím palce a dej vědět ...
Není tady
Díky Petři, ale já asi přece jen vydržím do středy, teda pokusím se, potom se taky zkusím nějak domluvit s Dr.
Není tady
Do této středy ?? tak to jo....já mám taky důležitý den ve střede a Klea taky já jdu ne genetický,Happy taky a Klea na první kontrolu..tak si budeme držet palce
já to tenkráí tak udělala,protože jsem tam měla jít ve čtvrtek ( bylo úterý) a sestra mi volala,že doktor tam 14 dní nebude !! a představa,že buud čekat dalších 14 dní na sdríčko..to bych zešílela..paradoxně....nakonec volala znovu,že tam doktor je..a já už měla ambulanci za sebou no ...ale pokud ti bude chtít zkontrolovat srdíčko,tak ti ult nejspíš určotě udělá,nebo jí to řekni....určitě neodmítne,když uvidíš,že jsi nervozni ..držím palce..ahoj
Není tady
No..myslím,že se tomu říká genetický nebo velký ult ve 20. týdnu...kde zkoumají,jestli je vše tak jak má být podrobně...ledivny.močový měchýř, žaludek, mozek ,srdíčko-to se kontroluje podrobněji,prostě,je to takový hodně důležitý ultrazvuk,asi se zkoumají i celkové podmínky mimi..jako je plodová voda,atd...takže se jen modlím,at je vše v pořádku...
v 16. týdnu se dělají triple testy ....na down.syndrom,atd,a někteří doktoři dělají už první testy ve 12. t... takže pořad jen testy a testy
Není tady
...ježiši, to jsi mi neměla ani psát, já už mám zase nervy. Nejsem zrovna z nejzdravějších, takže to už teď jsem jak na trní
. Teda jestli já se budu takhle nervovat, tak to nevím.. potřebovala bych nějakýho panáka, nebo tak něco (teda, jsem 100% abstinent, aby nedošlo k nedorozumění)...
. Neee, jsem v pohodě, ale máš pravdu, bude to jenom sledování a sledování...testy a testy...
Není tady
Meggan..neboj..určitě nejsi takový stresmen jako já já se ze všeho málem hroutím,no hotová histerka
!! neboj.... pořád si říkám,musí to být,aby bylo mimi v pořádku....nědá se nic dělat...prošly si to všichni,musíme i my
ale nebudu ti lhát..pořád jen čekáš a čekáš a ta mírná nejistota mezitím tam bude taky ..teda u mě je
ale pro mimi vše
!
Není tady
Petřičko, máš naprostou pravdu.
Tak papa, já se jdu pomalu pařit na bus, už se nemůžu dočkat, až si budu zase utírat celou dobu v busu pot z čela
Není tady
Meggan, ty jsi ze Svitav, a chodíš k Mudr Přich. jestli se nepletu že?
Sice nemám tušení kolik ten ultrazvuk tam stojí, ale spíš ani nevím jestli ho tam takhle na žádost udělají.Doktorka je totiž opravdu můra s velkým M.
Já chodím do Č.T. a tam to stojí 250,-
Ale neboj se těch pár týdnů určitě uteče jak voda a ty uvidíš svůj poklad v plné kráse
Není tady
Meggan, já už byla na UZ 5x a ještě jsem nic neplatila, foteček už mám asi 20 a ani za ty jsem nic neplatila, má Dr. má taky svuj UZ. Zítra jdu poprvý do poradny, tak třeba tam už budu muset platit, nevim
Není tady
Tak já u své doktorky platím za UZ navíc 250 Kč, za to, že řekla, co budeme mít 200 Kč, za fotku 300 Kč.
Naštěstí mi fotku udělala jiná lékařka, když jsem byla na UZ ledvin.
Byla jsem ale nucená přejít do nemocnice do rizikové poradny a tady je úplně všechno zdarma, všechny UZ hradí pojišťovna.
Není tady