|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahojky zdravím všechny,
mě doktorka vážila až při druhé kontrole v 10. tt na další kontrolu jdu 8.8.
Není tady

Meggan...jsem u jiné Dr. tak mi je to celkem fuk !!! Ona Dr. ví, že jsem tlustá
Už při minulé návštěvě mi řekla, že musím zhubnout, abych měla větší šanci na těhu !! Čím větší nadváha..tím víc rozházené hormony !!!
No a tak se mi asi na váze protočí panenky a až mi jednou dají průkazku...zašiju ji hodně hluboko do kabelky a nikde se s ní chlubit nebudu

Není tady

Pinky "nic" si z nadváhy nedělej, já mám taky dost nadváhu, ale bohužel přes veškeré snahy zhubnout se mi to nepodařilo. Při vážení u dr. na mě svítilo z váhy po*ných 101.5 kg přesto mě dr. uklidnila, že viděla daleko horší věci. Vůbec se nad mojí váhou nijak nepozastavila.
Jinak neboj průkazku mám taky uklizenou hluboko v kabelce a nikde se s ní nechlubím
Upravil(a) Sigi (24. 7. 2006 11:40)
Není tady
To já jsem se vždycky chtěla s průkazkou chlubit, ale asi ji taky dám hluboko do kabelky
, ale už se nemůžu dočkat, až jí budu mít
ale doufám, že mi nejdřív změří tlak a pak až polezu na váhu, jinak by byl můj tlak asi neměřitelnej

Není tady
Sigi napsal(a):
Pinky "nic" si z nadváhy nedělej, já mám taky dost nadváhu, ale bohužel přes veškeré snahy zhubnout se mi to nepodařilo. Při vážení u dr. na mě svítilo z váhy po*ných 101.5 kg přesto mě dr. uklidnila, že viděla daleko horší věci. Vůbec se nad mojí váhou nijak nepozastavila.
Jinak neboj průkazku mám taky uklizenou hluboko v kabelce a nikde se s ní nechlubím
Taky zalezi na vysce, ne? A vubec, vaha prece neni vse.
Kdy ti dr. dal prukazku?
Není tady

No neboj ta výška taky není nic světového krásných "krátkých" 167 cm.
Průkazku jsem dostala až při druhé kontrole v 10.tt 
Není tady

No mě vážili na endokrinologii a při mé výšce 163cm na mě juklo 90 kg

No na to..že jsem po druhém dítěti vážila pod 70 kg..je to síla !!! Ale co už !!!! Stresovat se ještě s váhou
!! Holky..to bysme žily ve stresu pořád !!!! Stačí to..že se bojíme o 
Není tady
Meggan, jestli se nepletu, taky jsi měla zamlklé těhotenství, že...? Jestli jo, za jak dlouho se vám potom zadařilo...? Já jsem ve fázi čekání na 3. MS, tak už začínám nervóznět. Ale obvodní doktorka, když jsem jí to říkala, mi nechá udělat ještě nějaké testy (ač se podle mne měl starat spíš gynekolog), tak asi ještě počkám na ně...
Jinak všem moc gratuluju a přeju vám to, i Pinky dneska udělala fakt radost 
Není tady
Alíku, podařilo se nám to za 4 měsíce
a to jen proto, že si přítel "dával pozor", jinak by to bylo asi i dřív. Ale chtěla jsem se dát do pořádku.
Není tady
Meggan napsal(a):
Alíku, podařilo se nám to za 4 měsíce
![]()
![]()
a to jen proto, že si přítel "dával pozor", jinak by to bylo asi i dřív. Ale chtěla jsem se dát do pořádku.
Hm, to je asi tak rozumná doba... Taky asi počkám na ten srpen, září a začne to na novo 
Není tady