|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Prosím jak by měla správně vypadat první kontrola u Dr., když nemá u sebe v ordinaci ultrazvuk?? To se srdíčko pozná až na 1. UTZ třeba až ve 12tt??
Není tady
Meggan můj doktor taky nemá ultrazvuk v ordinaci, takže když mi bylo potvrzeno těhu, tak mě akorát prohlídl, nabral mi čtyři ampulky krve a vypsal mi těhotenskou průkazku, když jsem se ptala, jak pozná, že je všechno Ok bez ultrazvuku, bylo mi řečeno, že by se to poznalo prý z těch krevních testů, kdyby se plod nevyvíjel, tak jak má. Na prvním ultrazvuku jsme byli ve 12 týdnu a poté ve 20. týdnu, teď nás čeká až ve 30. týdnu.
Není tady
Megg tak nevím jak u kterého dr. ale u mě to probíhalo asi tak- řekla jsem že teho test je pozitivní a tak prohlídka na koze kde potvrdí začínající teho a ptá se na problémy a pak když jsem ještě brzo tak me objedná na kontrolu utra. na srdíčko. U druhé kontroly byl u me ultrazvuk na srdíčko , ale bohužel niiiiic. Jenom prázdný gest. váček 

Není tady
Jitu takže myslíš, že kdyby se třeba jednalo o zamlklé těhu, že by to s těch krevních testů poznal??
Není tady
Meggan napsal(a):
Jitu takže myslíš, že kdyby se třeba jednalo o zamlklé těhu, že by to s těch krevních testů poznal??
Nepoznal a Meggg vubec nad tím neuvažuj
Není tady
Megg moje dr. mi ho dělá automaticky má ho u sebe nemusím ji nic ríkat , ale tvuj dr. jak jsi psala ho nemá tak aby jsi byla klidnejší a budeš v tom 7-8t tak si o nej zažádej i v případě že si ho budeš hradit.
Není tady
A kolik to vůbec stojí?? Teda já bych zaplatila cokoliv, ale abych byla na středu připravená
Já ho chce 
Není tady

Meggan..vidím, že nás čekají stejné problémy !!!
U tebe už určitě na UTZ uvidí i srdíčko !!!
Moje Dr. v Brně má UTZ..takže mi ho na 100% udělá, ale na 90% ani nic neuvidí...snad jen gestační váček 
Pak si mě asi pozve, až jí skončí dovolená....cca v půlce srpna..to už asi uvidí srdíčko i u mě !!!
Také pořád myslím na zamlklé těhu
jenomže..to neovlivníš...klidně může mít plod potvrzenou srdeční akci a pak může ještě klidně zamlknout..... je to šílený..raději na to nemysli..já se taky snažím !!!! 
Není tady
Mě můj lékař řekl, že z krevních testů by poznal, že jě něco v nepořádku, že se to projeví v krevním oběhu, ale ono to v určitém týdnu, kdy ti ty testy dělá, může být v pořádku a později se může něco zvrtnout, ale to nebude určitě tvůj případ!!!!!!!!!!!!!
Není tady
To bohužel nevím možná ti poradí holky, já bych dala za klid cokoli. Ale možná tě tvuj dr. pošle sám .V kolikátém tydnu budeš ?
Není tady
Pinky já se taky tak bojím, ale musíme být trpalívý a hlavně na to nemyslet, jak píšeš, musíme být v klidu a doufat...
Ale ve středu se zkusím zeptat na ten ultrazvuk, já jsem poslední MS měla 10.6., takže si myslím, že by to už mohli vidět 
Není tady
jitka2 napsal(a):
Mě můj lékař řekl, že z krevních testů by poznal, že jě něco v nepořádku, že se to projeví v krevním oběhu, ale ono to v určitém týdnu, kdy ti ty testy dělá, může být v pořádku a později se může něco zvrtnout, ale to nebude určitě tvůj případ!!!!!!!!!!!!!
Jitko mě to z krve nebylo poznat jelikož mě dr dopovala hormonama a tím uměle přiživovala tehotenství. Ale vážně je nehorších 12t .
Holky moje ale nad tím vubec nepřemýšlejte a nepřivolávejte problemy. Řešte problém až když nastane. Všechno má svoje důvody a příčiny. Takže se koukejte tešit nad pořádně tlustýma // a na 
Není tady

Tak to jsi o 13 dnů přede mnou !!!! To jsou skoro celé dva týdny !!!! 
Takže už jsi určitě 7tt !! A srd. akce je vidět od 6tt.
Já chtěla taky tak dlouho vydržet..nikdy jsem nebyla u Dr. dřív....ale MUdr. mě chce vidět...asi tomu nevěří, stejně jako já !!!! 
Není tady
Megg takže začínáš 8t ?
Není tady
susan napsal(a):
Megg takže začínáš 8t ?
Blbost 7t ? A na kontrolu jdeš ?
Není tady
Meggan, každá máme na začátku pochybnosti a těch už se asi nezbavíme po celou dobu, protože po prvé čekáme na potvrzení těhu, pak na první ultazvuk a vlastně pořád čekáš na nějaké výsledky či kontroly,užívej si pocit že jsi těhotná a případné komplikace řeš, až nastanou, vím, že to není jednoduché, ale uvidíš, že všechno dobře dopadne, moc ti to přeju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Na 1. kontrolu jdu teď ve středu 26.7. v 10.30.
Pinky, jak se těšíš na vážení?? Já mám hrůzu, brrrrrrrrrrr

Není tady
Budu na tebe moooc myslet a koukej napsat co a jak. Hlavně se vůbec nestresuj a užívej si to a přísný zákaz černých myšlenek a to platí i pro tebe Pinky !!!!!

Není tady
Susan, to víš, že hned napíšu, teda hned ve čtvrtek, až budu v 7.30 v práci. Pinky, měli bychom SUSAN poslechnout, má holka pravdu. Já si už jenom napíšu nový příspěvek, kolik stojí UTZ a už toho nechám, slibuju, Susi.
Není tady
Meggan, bez ultrazvuku se těhu dá poznat z čípku, je modrofialovej, tak mi to na první prohlídce tenkrát řekl Dr, měl UZV zrovna rozbitej. Držím palečky
Není tady
Meggan napsal(a):
Na 1. kontrolu jdu teď ve středu 26.7. v 10.30.
Pinky, jak se těšíš na vážení?? Já mám hrůzu, brrrrrrrrrrr![]()
![]()
![]()
Jezisi, jake vazeni?
Není tady
No vlezeš na váhu a pak sestřička vykulí oči a diví se, jakto že jsi jí váhu nestrhla

Není tady
Meggan napsal(a):
No vlezeš na váhu a pak sestřička vykulí oči a diví se, jakto že jsi jí váhu nestrhla
![]()
![]()
A to se vazi pri kazde kontrole? MInule me dr.nevazil...
Není tady