Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 24. 7. 2006 9:53

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

kočárky Mikrus ??????

Ahoj holky,

tak jsem byla opět ve čtvrtek obhlížet kočárky. Chtěla jsem se podívat na kočárek Peg Pérego, na který jsem tady četla samou chválu, ale oni je mají jen na objednání, takže jsem nic neviděla-prý je to drahý kočárek. Podle obrázku se mě nic objednávat nechce. Ale zaujal mě tam (sice je polský) kočárek od firmy Mikrus. Dobře se ovládá, není zas tak drahý /cca 10 tis), dá se k němu přikoupit autosedačka, která se tam dá dát místo té velké korbičky-to se mě líbilo ze všeho nejvíc. Rukojeť se přehazovat nedá, ale dá se přehazovat korbička (což asi stejně nevyužiju). Chtěla jsem se vás zeptat, jestli s ním máte některá zkušenost nebo jste ho aspoň viděli a co se vám třeba nezdálo a nebo naopak líbilo oproti jiným kočárkům. Jsem uplně mimo. Díky moc

Není tady

#2 24. 7. 2006 10:21

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: kočárky Mikrus ??????

Hani, z per peréga jsem byla taky nadšená dokud jsem neviděla cenu jenom za hluboký chtějí u nás kolem 12.000,- v bazaru za ojetý 9.000,- což jenom za hluboký je opravdu pálka, jinak o tom polském Mikrusu jsem zatím neslyšela, takže nevím.

Není tady

#3 24. 7. 2006 10:48

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

My jsme včera ve městě viděli kočárek značky Sojan, docela se nám líbil, ale v životě jsem o něm nic neslyšela, nevíte o něm něco, když už Hanka rozjela diskuzi neznámých značek???????????

Není tady

#4 24. 7. 2006 10:54

PetaZ
♥♥♥♥♥♥-

To jsou šílený pálky za kočárky.. Já si myslím, že stejně dobře poslouží i kočárek za 3 a půl z bazaru. Já takový mám a už v něm odrostli dvě dítka. K nakouknutí zde http://www.hromnice.estranky.cz/fotoalb … ovolena/85

Není tady

#5 24. 7. 2006 10:55

PetaZ
♥♥♥♥♥♥-

Jo a je zn. frikon (taky nic známého, ale viděla jsem už jednu maminku, že ho také měla)

Není tady

#6 24. 7. 2006 11:10

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Hmm, tak budu čekat zatím dál, jestli o tom Mikrusu někdo bude něco vědět. Fakt se mě líbí to, že tam jde na to zadělat ta autosedačka a je za rozumnou cenu. Až tam půjdu příště, tak vám ho vyfotím na všechny 3 způsoby jo?

Není tady

#7 24. 7. 2006 12:15

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

Já mám super zkušenost s kočárkem Deltim soft travel. Skladný, levný, ale i velké mimi se do něj vejde, potom funguje jako sporťák. Prodala jsem ho a dneska v něm vozí mimi už třetí maminka.

Není tady

#8 24. 7. 2006 13:14

wocinka
♥♥♥----

Ahoj, já ještě nevozím, ale martyrium shánění kočárku mám (díky bohu!) za sebou a vím, že jen se vyznat ve všech značkách (kolečkách, sedačkách...) je šílený sjuk  Myslím, že není od věci poohlédnout se po bazarech, kde se nechá sehnat i značkový kočárek vcelku levně. My jsme takhle sehnali Maxi Cosi Galloper - je to trojkolka, vanička, sporťák i autosedačka, vše po 1 dítěti, málo používané, jde to všecko hezky "nacvakat" na jeden podvozek, jsou u toho 2 pláštěnky a stálo to dohromady 5000.-. Proto bych být tebou vybrala značku nebo typ a pak prohledávala bazary. Hodně štěstí!

Není tady

#9 24. 7. 2006 13:21

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Holky, já když vidím, kolik je značek kočárků, tak mi jde hlava kolem. To víte, ještě nejsem těhotná, a už prohledávám internet, který by byl tak nejlepší. Je jich spousta.
Já měla na kluky 13 a 10 stejný - klasický hluboký kočárek Liberta- , kluci byli oba v srpnu a vydrželi v něm (a vešli se do něj i s fusakem) až do jara.A pak jsme si pořídili sporták.
Pak ještě vozila ségra neteř (od března do dubna ) takže přes rok.
Bylo to takový velký vajíčko, obyčejný kočárek, dal se krásně houpat, (před pár lety byla i moda Haucků, ty se nehoupali a právě kvůli tomu se mi nelíbili.)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#10 24. 7. 2006 13:27

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, já měla tu Libertu na balkon, jenom taková záloha, když jsem nemohla jít ven. Bylo to super, synka jsem párkrát pohoupala a byl tuhej. Ten Deltim se taky pěkně houpe, akorát jsme asi dvakrát mazali kolečka, jezdili jsme s ním i na horách a z tý vody pěkně vrzal.

Není tady

#11 24. 7. 2006 13:30

wocinka
♥♥♥----

Mě Libertu naštěstí schovala mamina ještě po nás... korba jako loď, pamatuju si, že v ní naši kodrcali bráchu ještě snad v pěti letech když měl hnisavej zánět středního ucha a nechtěl spát  big_smile  Teď  čeká vypulírovaná na další sezónu, muyslím, že na zahradu (a nejen tam) bude ideální

Není tady

#12 24. 7. 2006 13:38

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Tak já tu libertu mám na půdě (taky bych jí chtěla vytáhnout na zahradu).
Možná i ven, ale já nevím, jak by to vypadalo, když ted vozí mimča v takových krásných strakatých kočárkách, a já bych vyjela s 13letým starým. Musím ale podotknou, že po třech dětech není vůbec zničenej a barva také vůbec nevybleda. Ale to mám starosti, co? Když ještě ani těhu nejsem.

Upravil(a) dusička (24. 7. 2006 13:38)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#13 24. 7. 2006 13:40

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

aktuální téma pro mě!!!!!!!!!!holky já jsem tak naštvanádumbomuž 3 neděle čekám na kočárek, který jsem si po dlouhých peripetiích nakonec obědnala z internetu,..psaly že ho přivezou do 4 dnů, dneska se konečně ráčily ozvat, že požadovaný odstín stejně nemají.............takže stále hledám dál a dál...a to jsem si myslela že přes net to bude super...ty ceny jsou šílený, tak hledám, aby vyšel levnejc,ale ted už mi to snad je i jedno, chtěla jsem barvu béžovou, ale holt mám asi smůlu... jen tak mimochodem se jedná o deltim fokus

Není tady

#14 24. 7. 2006 13:48

wocinka
♥♥♥----

sudina : Nádhera teda! Aby to do porodu stihli dodat, co? Máš aspoň šátek? big_smile

Není tady

#15 24. 7. 2006 14:08

Allka
♥♥♥♥---

ja taky budu mít značku Deltim,  je to hodně prostorný kočárek a do tech maličkých sporťáků by byl asi problém nacpat ještě  zimní pytel.

Není tady

#16 24. 7. 2006 14:14

wocinka
♥♥♥----

Allka : No já myslím, že je důležité i to, kdy se má mimís narodit - neříkám mrňavej kočárek (viděla jsem jeden takovej "panenkovej" myslím od Chicca), ale zase když čekáš mimíse na podzim nebo v zimě, tak si můžeš dovolit o něco menší, protože mimís bude hodně malinkej až bude v pytli, tak se tam vejde, no a až povyroste, tak bude jaro a ubereš pytel a zas se vejdete... ale je fakt, že je malej a "malej" kočátek     dumbom

Není tady

#17 24. 7. 2006 14:25

martinaka
♥♥-----

hanina napsal(a):

Ahoj holky,

tak jsem byla opět ve čtvrtek obhlížet kočárky. Chtěla jsem se podívat na kočárek Peg Pérego, na který jsem tady četla samou chválu, ale oni je mají jen na objednání, takže jsem nic neviděla-prý je to drahý kočárek. Podle obrázku se mě nic objednávat nechce. Ale zaujal mě tam (sice je polský) kočárek od firmy Mikrus. Dobře se ovládá, není zas tak drahý /cca 10 tis), dá se k němu přikoupit autosedačka, která se tam dá dát místo té velké korbičky-to se mě líbilo ze všeho nejvíc. Rukojeť se přehazovat nedá, ale dá se přehazovat korbička (což asi stejně nevyužiju). Chtěla jsem se vás zeptat, jestli s ním máte některá zkušenost nebo jste ho aspoň viděli a co se vám třeba nezdálo a nebo naopak líbilo oproti jiným kočárkům. Jsem uplně mimo. Díky moc

Mám ho, kupoval ho manža v Polsku Těšíně, dal za něho 4700.- Má pružiny v předu v zadu, korbičku. Jde úplně celý předělat oddělat atd. Jsem s ním spokojená malou vozím už přes rok a žádná závada se neobjevila.Většina kočárku je stejně z Polska, kromě těch značkových tak bych to až tak neřešila.

Není tady

#18 24. 7. 2006 14:38

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

martinaka napsal(a):

hanina napsal(a):

Ahoj holky,

Mám ho, kupoval ho manža v Polsku Těšíně, dal za něho 4700.- Má pružiny v předu v zadu, korbičku. Jde úplně celý předělat oddělat atd. Jsem s ním spokojená malou vozím už přes rok a žádná závada se neobjevila.Většina kočárku je stejně z Polska, kromě těch značkových tak bych to až tak neřešila.

No konečně ho někdo i má. Martinako, ale ta cena se mě nějak nezdá????? Určitě na něm mají cenu cca 10 tis. Tenhle má vepředu taková ta pohyblivá kola, samozřejmě se to dá i vypnout. A dá se na něho přidělat autosedačka? To možná nebudeš vědět-máš zřejmě jen kočárek že? Taky mě tvrdili, že na to nemají žádné reklamace. A hlavně se mě zdá, že se ten podvozek musí krásně vejít do kufru. Ach jo-já fakt nevím. Nejhorší je, že mimčo se narodí v listopadu, zřejmě ho budu i příští zimu potřebovat a tak se bojím, že už ho tam s fusakem nenarvu, i když se to nezdá zas tak malinký.

Není tady

#19 24. 7. 2006 14:40

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

hani příští rok už mu bude v zimě rok a třeba tam nebude ani spinkat, na sezení se ti ve fusaku vejde

Není tady

#20 24. 7. 2006 14:44

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

wocinka napsal(a):

sudina : Nádhera teda! Aby to do porodu stihli dodat, co? Máš aspoň šátek? big_smile

šátek nemám,ale libertu někde splašila mamina k našim na zahradu,tak abych si jí nemusela vzít sem k nám domůdumbom

Není tady

#21 24. 7. 2006 14:48

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

martinaka napsal(a):

hanina napsal(a):

Ahoj holky,

deltim je značka...a jaká asi..polská..před 3 nedělama jsme byli v jelení hoře, najisto pro deltima...jo všechno v pohodě, dokonce imoje vysněná barvička..cena super,jenže tady je to ještě s autosedačkou zadara, a tam ne....takže by to cenově vyšlo ještě víc než tady,...takže smůůůůla:usch:

Není tady

#22 24. 7. 2006 14:54

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

sudina napsal(a):

martinaka napsal(a):

hanina napsal(a):

Ahoj holky,

deltim je značka...a jaká asi..polská..před 3 nedělama jsme byli v jelení hoře, najisto pro deltima...jo všechno v pohodě, dokonce imoje vysněná barvička..cena super,jenže tady je to ještě s autosedačkou zadara, a tam ne....takže by to cenově vyšlo ještě víc než tady,...takže smůůůůla:usch:

Jejda, tak to naštve teda sad  Já se toho ani nebojím, že to je polský kočárek, jen zjišťuju, jestli ho někdo má a jestli tam není nějaký průšvih. Když jsem chlapovi v obchodě řekla, co tam všechno chci mít, tak mě řekl, že to žádný kočárek nemá. Že každý má něco. Možná nějaký takový existuje, ale zase stojí nekřesťanský prachy. Jsem z vesnice, takže pro mě je důležitá velikost, hmotnost, složitost skládáné a tak. Hlavně chci, aby na ten podvozek šla přidělat ta autosedačka-to se mě fakt moc líbí. Nebude pro mě pak problém vyrazit k mamce na návštěvu i s kočárem.

Není tady

#23 24. 7. 2006 15:29

xsonah
♥♥♥♥---
Místo: Benešovsko
Web

ahojky, ted jsem koukala na netu opět na kočárky a docela se mi líbí tenhle http://www.probaby.cz/DetailPage.asp?DPG=35958  ne ovšem ten zelený. nevíte někdo o něm něco. máme tu jeden starší už doma ale ten by byl tak na zahradu.

http://diskuse.dama.cz/img/19140.jpghttp://image.lafemmebonita.com/c/u377476.png
přítelovy stránky potápění www.willyteam.cz, mé stránky http://decora.webz.cz/

Není tady

#24 24. 7. 2006 19:04

Gabčulka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Pardubice

Ahoj Hani!

Tak my máme termín začátkem září a kočárek Mikrus Alu Sprint máme objednaný a zaplacený! Nadchl nás s manžou hned na první pohled, takže jsme neváhali - jelikož jsme měli prošlé snad všechny internetové obchody a kamenné obchoďáky a na každém kočáru jsme našli něco a tenhle kočár pro nás neměl žádnou nevýhodu. Je krásně variabilní, lehký, skladný (což je fajn, když se s ním hodně jezdí autem), dobře řiditelný a cena velmi slušná. Takže s dranděním s tímhle kočárek zatím sice ještě zkušenost nemám, ale vybrala jsem stejně  - a doufám, že nebudu zklamaná! smile Tak šťastnou ruku při výběru a rozhodování, jaký kočárek z té nepřeberné nabídky vybrat! wink tummenupp

http://ugc-01.cafemomstatic.com/gen/full/2009/07/16/16/17/ht/ts0709tiao.jpghttp://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI0MzE0V7IGXDASoQKf36.png

Není tady

#25 24. 7. 2006 19:14

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Gabčulka napsal(a):

Ahoj Hani!

Tak my máme termín začátkem září a kočárek Mikrus Alu Sprint máme objednaný a zaplacený! Nadchl nás s manžou hned na první pohled, takže jsme neváhali - jelikož jsme měli prošlé snad všechny internetové obchody a kamenné obchoďáky a na každém kočáru jsme našli něco a tenhle kočár pro nás neměl žádnou nevýhodu. Je krásně variabilní, lehký, skladný (což je fajn, když se s ním hodně jezdí autem), dobře řiditelný a cena velmi slušná. Takže s dranděním s tímhle kočárek zatím sice ještě zkušenost nemám, ale vybrala jsem stejně  - a doufám, že nebudu zklamaná! smile Tak šťastnou ruku při výběru a rozhodování, jaký kočárek z té nepřeberné nabídky vybrat! wink tummenupp

gabčulko, tak to jsme na tom s termínem skoro stejně, ale já prostě kočárek nemám:butter:asi bych si měla pospíšit co??tak si řoíkám, že jsem asi moc náročná, když se mi z tak nepřeberného množství na trhu líbí prostě jen ten jeden a jiný prostě nechci:usch:teda.........vybrala bych si i jiný, ale zas tolik jpeněz bych do něj nevrazila.....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí