|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj děvčata, všechy vás moc zdravím. Ve středu jdu na tu první prohlídku k Dr., doufám, že bude všechno OK a těhu mi potvrdí 

. I když už mám 45DC, takže nevím, co jiného by to mělo být 
. Pokud se s Dr. nějak rozumně domluvím, což už jsem předběžně udělala, tak od 1 srpna nastupuju na neschopenku a budu celé téhu doma, pokud to bude všechno dobře probíhat. Jen nevím, jak se rozloučit v práci, teda já osobně se moc loučit nechci, abych něco nezakřikla a nebyla za pár týdný zpátky. Doma NET nemám, takže to potrvá, než si zařídím počítač a budu tady zase s vámi. Jak se na to díváte vy?? Loučili byste se v práci nějak?? Já jsem si jenom říkala, že to prostě řeknu šéfce,až to budu mít jasně potvrzený od Dr. a víc asi nic. I když jsme fajn kolektiv, ale mám strach, aby mě třeba nějak nepomluvili, že jsem se nerozloučila... 

Není tady
Ahojky, tak já jsem to udělala tak, že těm, se kterými jsem si byla nejblíž jsem to řekla a ostatním jsem napsala mail, že jsem těhu, ale nevypadá to moc dobře (špinila jsem a dlouho nebylo vidět srdíčko), proto jdu na neschopenku, abych byla co nejvíc v klidu. Všichni ke mně přilítli, moc mi gratulovali a popřáli ať to dobře dopadne. No dopadlo to dobře, ale takovou skvělou reakci od kolegů jsem nečekala. Spíš jsem se bála, že budou naštvaný, protože budou mít po mém odchodu víc práce.
Ať to dobře dopadne!!!!!
Není tady
Megg tak já jsem posledně dopadla špatně a nyní jsem se rozhodla kdyby to náhodou vyšlo, tak že to neřeknu a uvidím jak to vše dopadne nechávám to osudu.
Jinak Megg prosím chtěla jsem se tě zeptat povedlo se ti oteho když jsi zhubla (nevím zda jsi to byla ty promin už se mi to plete)a o kolik. Já mám totiž 10 kg nadváhu a nějak se mi nedaří 
Není tady
Meggan, ještě jednou moc gratuluji, určitě bude vše v pořádku a co se týče v práci tak si s tím moc hlavu nelam, jestli tam máš opravdové přátele tak se loučit nemusíš a s kolegy to stačí jen tak normálně poslední den, ted máš totiž nárok být sobecká a myslet jen a jen na sebe a mimíska. Takže dělej jen to co bude vyhovovat tobě, oni to určitě pochopí 
Není tady

susan napsal(a):
Megg tak já jsem posledně dopadla špatně a nyní jsem se rozhodla kdyby to náhodou vyšlo, tak že to neřeknu a uvidím jak to vše dopadne nechávám to osudu.
Jinak Megg prosím chtěla jsem se tě zeptat povedlo se ti oteho když jsi zhubla (nevím zda jsi to byla ty promin už se mi to plete)a o kolik. Já mám totiž 10 kg nadváhu a nějak se mi nedaří
Susan..na váhu kašli....já jsem boubelka s 20 kg nadváhy..no spíš už obezity a vidíš !!!!!! 
Není tady
Pinky napsal(a):
susan napsal(a):
Jinak Megg prosím chtěla jsem se tě zeptat povedlo se ti oteho když jsi zhubla (nevím zda jsi to byla ty promin už se mi to plete)a o kolik. Já mám totiž 10 kg nadváhu a nějak se mi nedaříSusan..na váhu kašli....já jsem boubelka s 20 kg nadváhy..no spíš už obezity a vidíš !!!!!!
Ahojky, já mám taky nadváhu a to dost . Myslím, že pokud nemáš ke 160cm 100kg, tak se nic neděje. Naopak znám vyhubliny, který maj dost velký problémy s otěhotněním. Pa
Není tady
Susan, jak píše Pinky, ve váze to opravdu není. Já měla 1. těhu nezdařený, ale otěhotněla jsem v pohodě, sice asi po půl roce od HA, ale ihned, jak se mi srovnal cyklus. Moje proporce 175/98kg, takže taky nic moc
, ale teď mám 175/80, což je už o něco lepší, ale pořád tak těch 10kg nadváhy je. Ale neboj, ve váze si myslím, že není ta hlavní příčina, pokud nevážíš tolik co měříš

Není tady
Holky dík za povzbuzení.Tak nějak se hnípu v problému proč mi to nejde. Po posledních zaml. teho jsem po hormonech nabrala tech 10 kg navíc a nějak se s tím nemohu zmířit. 
Jěště jednou díííík 
Není tady