|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Cecilko,myslím,že je to dobře, sice se mi to lehce říká a sama bych asi měla strach,ale je opravdu lepší mít jistotu
určitě to bude v pořádku,protože taková odvážná maminka si to zaslouží
tak ahoj
Není tady
Leideo, mam velkou radost, ž jsi viděla ty dvě nádherný srdíčka
plakala jsi u toho? Já když viděla naše malý srdíčko, tak jsem s manželem brečela. Já dneska byla v poradně a vše je v pořádku, mam další fotečky do sbírky
zase se nám mimi nechtělo ukázat, jsem zvědavá kdy se na nás konečně rozcapí
Já jdu na ty Triple testy 7.8. věřim tomu, že dopadnou dobře, musí!
Cecilko, už se těšim, až nám sem napíšeš ty, jak krásně buší miminku srdíčko!
Není tady
Ahoj holky, konečně jsem se dostala na internet a nemůžu věřit vlastním očím....Pinky, moc a moc gratuluji
Je to úžasná zpráva a doufám, že tu nakonec nezůstanu sama 
Cecilko, díky, že sis vzpomněla. Já byla s mužem mimo domov, byli jsme u známých a mezitím stihli absolvovat druhé IUI...Užila jsem si skvělý víkend plný výborné nálady, koupání v bazenu a sluníčkového počasí!
Na IUI jsme si mezitím jen tak odskočili a jelikož tento měsíc folikul dozrál až 18. DC, tak snad to nebylo zbytečný...
Není tady

Ivuško..to víš, že nezůstaneš !! 
Teď už jsi ve spárech doktorů a to by bylo, aby to nebylo !!
Na mě se doktoři vyprdli a tak mi asi pomohla příroda !!! 
Leidei..nevím jestli jsme ti psala, ale taky děkuju za gratulaci !!!! Ale....zatím myslím není k čemu !!!! 
Není tady
Pinky, já ti dám, že není k čemu....
Takové práce to dalo a ty řekneš, že není k čemu...
Není tady
Ahoj Ivuško....tak držím co můžu,at odskočení na IUI tento měsíc bylo právě takové to náhodné odskočení jakoby nic,ze kterého vyjde něco
!!!!! držím 4 pěstičky
--- já dvě a mimísek taky dvě
čauki
Není tady
Ivuško tak vidíš, že nakonec folík dozrál, jen o něco dýl. Sama tu nezůstaneš, minimálně já na Tebe počkám! Ale třeba už máš taky zaděláno na jarní miminko a utečeš dřív, než já. 
Není tady
Jejda!!! Ahoj Ivuško!!!!! No konečně!!!!! Není dne abych si na tebe nevzpomněla!!!! Nechci ti zatím posílat žádné gratulace, jen snad.... už aby jsi byla mezi námi!!!! Cítím z tvého psaní, že jsi snad trochu ve větší pohodě a to ten malinký drobeček moc potřebuje!!!!!!! Já jdu zítra na větší UZ kvůli vroz. vadám, tak to víš, kde asi jsou moje myšlenky!
Není tady