|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Pinky, já jsem teda teď úúúúúplně mimo, jsem z Tebe nadšená a mám slzičky na krajíčku. Teda, vás doma ale bude
. Moc Ti to přeju, jsi šikulka.
Není tady

Meggan napsal(a):
Pinky, já jsem teda teď úúúúúplně mimo, jsem z Tebe nadšená a mám slzičky na krajíčku. Teda, vás doma ale bude
![]()
. Moc Ti to přeju, jsi šikulka.
Meggan..díky..to je právě ono....co jiného ti na světě zbude, než velká rodina!!! Máme skoro postavený nový RD a na mimčo jsme v něm taky mysleli !!! 
Není tady
Pinky tohle když já čtu, tak mám úplně husí kůži, to je totiž můj sen. Plný barák dětí, manžel, krásný dům, prostě pohodička. Moc Ti závidím a taky TI to moc přeju. A hlavně buď v klidu a nesmíš chtít všechno hned, jak jsi psala na konci prvního příspěvku. Ty už v tom přece umíš chodit a musíš věřit v to, že bude všechno OK. Přeji hodně štěstí celé rodině

Není tady
Pinky měla by si být v pátem týdnu. A jestli můžeš jít na utz hned tak jdi. Já jsem byla taky v pátém týdnu, když jsem měla bolesti břicha a vyloučili mi aspoň mimoděložní. Nic moc vidět není, jen malinko zvěčená děloha a v tom malinkej plod, nebo oni tomu říkají váček, ale budeš aspoň trochu klidná.
Není tady
Pinky, to je supeeeeeer, to je fakt zázrak a znova mi to vnuklo myšlenku, které už od te fakt budu věřit, že i přes všechny úskalí a problémy na každou z nás to miminko opravdu čeká, já už mám na krku ted 10.měsíc snažení a 2 dovči, ale nevím, nevím, tak alespon ta myšlenka mě uklidnuje, přeji ti hodně štěstí a užívej těhu, snad za tebou přijdem všechny už brzy, papa.
Není tady

Holky díky..... 

Happy..... děkuji za uklidnění....je to fajn..vědět, že mě vždycky někdo uklidní !!!
Meryblue..... uvidíš, že budeš těhulka...když to budeš nejmíň čekat ...jako já !!!
Medulko..už tě nedoženu, ale táhnu se v závěsu 

Není tady
Pinky,to jsou nádherné zprávičky.Ve čtvrtek na vás budu myslet,neboj dopadne to na jedničku.Užívej si to a buď v klidu,ať se může miminko v bříšku pěkně zabydlet.

Není tady

Ivule napsal(a):
Pinky,to jsou nádherné zprávičky.Ve čtvrtek na vás budu myslet,neboj dopadne to na jedničku.Užívej si to a buď v klidu,ať se může miminko v bříšku pěkně zabydlet.
Děkuju moc 
mamino !!! 
Není tady
Pinkyyyyyyyy!!!!!!!!! Co to čtu????? Prý je to na dlouho......

Hrozně moc ti to přeju!!!! Ale taky zároveň strašně závidím!!!!!
Tak už jsem tady zůstala skoro sama 
No snad vás holky taky někdy doženu ..

Není tady

Mončičák napsal(a):
Pinkyyyyyyyy!!!!!!!!! Co to čtu????? Prý je to na dlouho......
![]()
![]()
Hrozně moc ti to přeju!!!! Ale taky zároveň strašně závidím!!!!!![]()
![]()
Tak už jsem tady zůstala skoro sama
No snad vás holky taky někdy doženu ..
No, Monči..asi jsem hříčka přírody....... přes PRL i TST i nadváhu..je to asi tady !!!
Neboj..pokud jesm těhu já...budete už všechny..jedna vedle druhé, co jste tady !!! 
Holky....pořád nad tím přemýšlím a jedno je jisté....o všem rozhoduje psychika !! Jinak to není ani možný !!!
Pokud máme nervy, projeví se to v hormonech, no a hormony zase zabrání ovulaci...a to je asi ten kolotoč !!
Potom záleží, kdy nám vezmou krev....jednou ty hodnoty vyjdou šílený a kdyby vám ji brali třeba za týden..bude to v normě !!! No prostě je to jen na nás !!! 
Upravil(a) Pinky (24. 7. 2006 13:26)
Není tady
Pinky, ja si nemyslim, ze bys byla nejaka hricka prirody...
Jsi normalni zdrava zenska a sama si nam to dnes dokazala.
Tak se nestrachuj a tak jak si se chovala posledni mesic, tak v tom pokracuj - v pohode a uvolnene, prece nejses nemocna, ale tehotna!!!

Ja ted planuji rekostrukci bytu a za tyden nastupuji do nove prace, tak doufam, ze se trosku odpoutam a brzo nahlasim 
Pinky, doufam, ze nam pak ve ctvrtek vse zreferujes...
Není tady
Pinkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý !!!!!!!!!!!!!!!!! No konečně !!!!!!!!!!!!!!!!!!! už jsem myslela ,že prasknu,že to nemůžu nikde říct !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale jsem ráda,že jsem Tě nezklamala a Tys tu úžasnou novinu mohla říct všeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!
Prostěěěěě ....
mamino......... jen si to bání a čekání užij ...no co si myslíš,už tak jsi mě v tom nechala dlouho sama
takže ted budem hezky " stresovat " spoluuuu
a myslím,že Kleuška bude čekat a čekat a čekat s námi 
já dnes oblítala bazary ...a koupila jsem asi 6 krásných bodiček, 1 čepičku a svetřík...za 400kč celkem a krásné,skoro novéééééé.....tak se tu rozplývám..ale poctivě jsem vybírala unisex
papapappapapa
Není tady

Holky ještě jednou děkuju !!!
Reny...já začínám a ty finišuješ !!!! Docela ti závidím....a i ten porod
Drž se !!!
Petri...ty tulačko !! Kupuj modrý...beztak to bude kluk 
Není tady
Já že jsem tulačka
???? kdepak...já tady sedím už dobrou hodinu,,nákup na zemi nevybalený a koukám,kde vězíš
!!!
já koupila jedno zelenkavý,druhý bílý, třetí červený, čtvrtý modrý, pátý kreémový a šestý mix... a svetřík lkreémový
takže ...kluk nekluk..co kdyby
!!!
Není tady
Pinky,to je nádhera!!!!!! a to bylo řečí,že to nepůjde:-) mooooooc ti držím palečky a neboj vše bude OK!!!!!
Není tady
Ahoj Pinky!!! Nemohla jsem celý den na net, ale co teď čtu je BOMBA!!!! Strašně moc ti to přeju!!!!! Jo úplně tě chápu s tím, že chceš víc, že ti testík nestačí!!! To jsem taky tak prožívala a prožívám. Nejdřív potvrzené těhu, ale pak chcěš vidět srdíčko....a tak to jde dál!!!! A bude to tak stále až se mimi narodí tak zase budeme mít o něj strach aby bylo zdravé, ale to už patří k životu!!!! Moc ti držím pěstičky !!!!!!
Není tady
Pinky, manžel měl hodně špatný spermiogram, řekli nám, že přirozenou cestou neotěhotnim a když už jsme měli jít na Icsi, tak jsem otěhotněla spontálně. Takže já na zázraky věřím!!! Moc ti to přeji!
Není tady
Konečně mě funguje po 4 dnech net a já tu čtu TU NEJFANTASTIČTĚJŠÍ ZPRÁVU
ŽE PINKY BUDE MÍT MIMINKO
, PINKY, je to naprostá nádhera, stačí pomyslet, a už mi tečou slzy, to je fakt ZÁZRAK !!!!! Holčičko, strašně moc ti to přeji, konečně si se dočkala, přeji ti, ať si to moc a moc užíváš s celou svou rodinou, ať jsou všechny výsledky minimálně podle tabulek, ať jsi ta nejšťastnější a nejspokojenější MAMINKA pod sluncem!!!

Není tady
Pinkyyyy, co to tady čtu??????? Moooooc ti gratuluju ty tajnůstkářko, mám za tebe obrovskou radost. Já věděla, že to s tím PRL a TST a mimo posledních cyklů i s pravidelným cyklem nebude tak horký, prostě ti jen zapracovali nervičky, protože to nebylo do 3 měsíců jako u kluků. Držím palečky, ať je všechno v pořádku a příští rok je z tebe šťastná trojnásobná maminka jarního miminka. :super:
Není tady