|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Vždzcky jsem měla kila navíc,měla jsem mindráky a s mužskýma jsem na tom byla stejně jako ty až jsem začala být ta potvora já abyla jsem docela v pohodě, amá kila navíc ? Snažím se dál nepřibírat a komentář mé dcery : Maminko,ale mě se líbíš tak jak jsi kdybys hodně zhubla,tak se mi nebudeš tak líbit. J.
Není tady
Přesně tak myslím že je to o sebevědomí
55 kilo bez sebevědomí prostě nikoho nezaujme ale fajn pohodová ženská s nějakým tím kilečkem navíc to chlap neodolá 

Není tady

Hlavne chcem za seba napísať, že síce sú vykyvy, ale clekovo som šťastnejšia so svojimi +-90 kilami, než som predtým bývala +-67. Ver alebo never, kilá sú druhoradé(a často sú následkom, nie príčinou pocitu nešťastia). Vyrieš najprv depresiu a materiálne problémy, potom sa zameraj na seba a kilá si nechaj nakoniec, ako prémiu. A chlapov až úplne na samučký koniec, keď už budeš mať zvládnuté všetko...
Není tady