|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Já v podstatě žádnou představu nemám. Jen pro upřesnění XL - je velikost kalhot a sukní a nahoře mám XXL. Mám teď asi tak 5 prsa. Bolí mě záda, v tom horku, co teď bylo se šíleně potím, no hrůza. Mám za sebou další noc, kdy jsem skoro nespala a už se skoro ploužím. Nemůžu už spát ani po prášku na spaní, nevím, co dělat. Jsem hrozně unavená a tak se apoň nacpu, abych vydržela a tak to jde den za dnem.
Napíšu Vám jednu historku z minulého týdne. Stála jsem ve froně u poklady v hypermarketu, přede mnou paní platila kartou, takže to chvíli trvalo a za mnou starší chlapík. Pořád se cpal s košíkem blíž, najel mi dvakrát na nohu, když už do mě vrazil tím košíkem po třetí, tak jsem se otočila a slušně mu řekla, že mně to vadí, to jeho žduchání. A jeho odpověď: Taková tlustá kráva může být ráda, že do ní aspoň košíkem vrazím. Vyhrkly mně slzy, rychle jsem zaplatila a utekla. Podotýkám, že ten chlap měl asi 50, vzhled nic moc, pupek, částečnou pleš. Kde se to v těch chlapech bere?
Nebo jsem tuhle pročítala seznamovací inzeráty, většinou všichni píší štíhlou, ale v jednom bylo v textu zvýrazněno JEN štíhlou. Kde pak na někoho narazit, když už začínám mít strach ze svého okolí?
Není tady
max72 napsal(a):
Já v podstatě žádnou představu nemám. Jen pro upřesnění XL - je velikost kalhot a sukní a nahoře mám XXL. Mám teď asi tak 5 prsa. Bolí mě záda, v tom horku, co teď bylo se šíleně potím, no hrůza. Mám za sebou další noc, kdy jsem skoro nespala a už se skoro ploužím. Nemůžu už spát ani po prášku na spaní, nevím, co dělat. Jsem hrozně unavená a tak se apoň nacpu, abych vydržela a tak to jde den za dnem.
Napíšu Vám jednu historku z minulého týdne. Stála jsem ve froně u poklady v hypermarketu, přede mnou paní platila kartou, takže to chvíli trvalo a za mnou starší chlapík. Pořád se cpal s košíkem blíž, najel mi dvakrát na nohu, když už do mě vrazil tím košíkem po třetí, tak jsem se otočila a slušně mu řekla, že mně to vadí, to jeho žduchání. A jeho odpověď: Taková tlustá kráva může být ráda, že do ní aspoň košíkem vrazím. Vyhrkly mně slzy, rychle jsem zaplatila a utekla. Podotýkám, že ten chlap měl asi 50, vzhled nic moc, pupek, částečnou pleš. Kde se to v těch chlapech bere?
Nebo jsem tuhle pročítala seznamovací inzeráty, většinou všichni píší štíhlou, ale v jednom bylo v textu zvýrazněno JEN štíhlou. Kde pak na někoho narazit, když už začínám mít strach ze svého okolí?
Nic si z toho nedělej....sám ten chlapík byl asi hodně zamindrákovanej s prominutím debil.Ty se aspoň nebojíš ozvat,to já mám zase problém.Podívej,moje míry jsou teď v 37 letech 159/65 kilo.Mívala jsem i o 15 kg méně.Ale zjistila jsem ,že většinou je to opravdu a hlavně v tobě.Vybírám si oblečení které mi sedne,mám větší prsa?...tak je ukazuju,ráda se maluju,používám výraznější barvy na vlasy,ale hlavně na každýho se usmívám i kolikrát na cizí lidi a oni to většinou opětují.Je pravda,že když někam přijdu je mě takzvaně "plno",mám ráda lidi a na nich se to odrazí.Akorát trochu bojuju s mým seběvědomím,ale to asi každý 
Není tady
Ty...max72...už jen to, kdyby ses dokázala do toho chlapa slovně "opřít" ulevilo by se ti....to byl ale hulvát...já se taky snažím být slušná...ale kdyby mi tohle někdo řekl, neznala bych se a pěkně od plic odpověděla!!!!!TFUJ!!! děděk!!
Není tady
max72 - kočko z takových chlapů si nic nedělej, takovej olezlej chudák si tak řeší komplexy z malýho péra
musíš se obrnit proti takovým ubožákům a umět jim pádně odpovědět! Dovolí si k tobě jen to co jim dovolíš ty. Příště mu řekni že takovej pupkatej plešatej dědek by mohl olíznout všech deset kdyby do tebe mohl strčit alespoň košíkem. Jen se nedej rozhodit, to je přesně voda na jejich mlejn - ubožáci zakomplexovaný
Není tady
Jsem obézní, měla jsem (a mám) dceru a myslela jsem si, že nemůžu v životě nikoho potkat. Zkusila jsem seznamku přes internet a mám doma toho nejbáječnějšího chlapa. Samozřejmě má mouchy, ale umíme spolu žít, máme se rádi, nevadí mu má kila navíc ani celulitida, beďary, že občas chrápu, brečím......... stará se o nás a je nám všem třem báječně. Těžko říci, jak dlouho to vydrží, jsme spolu teprve tři roky. Dva společně žijeme, a rok máme po svatbě. Hledej, nevzdávej.
Není tady
max72 napsal(a):
Kazdymu se libi neco jineho. Ja mam kamose a tem se libi jenom baculky, samozrejme se najde chlapu, ze se jim libi stihle. Ten pan mel komplex a chtel se seznamit. Ty jsi zlomila jeho ego, tak musel ti neco rict. 
Nic si z neho nedelej. Drz se. Zkus si dat inzerat a urcite se nekdo najde. A nebo zkus vzit par svych dobrych kamosek na diskoteku, zabavu a jdete se pobavit, verim, ze tam nejaky sympatak prijde. Dej o sobe vedet. 
Není tady
Tak to byl pěknej idiot! Z toho si nic nedělej. Myslím, že se určitě najdou chlapy, který hledají pořádnej kus ženský! 100%!
max72 napsal(a):
Není tady
max 72: Vidíš, moji kamarádi mi zase říkaj, že bych měla přibrat, že se jim líbí holky krev a mlíko. Nejeden z nich dokonce baculky vyhledává....
Takže 1000 chlapů a každej má jinej vkus. Nic si z toho nedělej a na každýho se vykašli. A hlupáky, kteří tě chtěj urážet jen přejdi úsměvem. Nestojí za to....
A že chceš lásku a vztah? Stačí, když z tebe bude vyzařovat pohoda, každej nehledá jen kostřičky z časopisů. Neboj, ona ta láska na každýho někde čeká...
Upravil(a) choysia (12. 8. 2006 22:18)
Není tady
Jsme-li nespokojené s tím jak vypadáme, máme v podstatě dvě možnosti. Buď se stím naučit žít a mít se rády takové jaké jsme, nebo s tím něco udělat. Samozřejmě pokud to zdraví dovolí. Všude se píše o různých zdravých způsobech hubnutí. Jsi-li ze své váhy opravdu tak nešťastná snaž se s ní vyrovnat ve své hlavě, ale popravdě ono je to asi těžší než zatnout zuby a začít na sobě makat. Nemyslela bych momentálně na to, jak někoho najít, ale snažila bych udělat sama sebe šťastnou. Držím pěsti.
Není tady
Max 72, existuje např. Klub XXL, přijímají se tam jen ženy nad 80 kg a muži nad 100 kg. Pořádají výlety baví se mezi sebou. Jednou jsem na jejich stránku narazila na internetu. Zkus si to najít a chmury Tě přejdou. Myslím, že je tam i seznam prodejen s většími velikostmi atp. Jsem přesvědčená, že mužům se vychrtlé anorektičky nelíbí. Mám kamarádku, která má jistě 130kg. Vdala se dvakrát. Daleko důležitější je Tvoje osobnost, úsměv a sebevědomí. To si nenech nějakým pochybným individuem pošlapat. Zkus i seznamky v rádiích.Rozhodně se těš na příjemné seznámení a nepropadej nepříjemným myšlenkám. Ty nepramení jen z váhy. Občas je máme všichni, ale je třeba je rozehnat. Tak držím palce a když budeš chtít, tak se ozvi.
Není tady
Max, je to opravdu jen v tvojí hlavě, já bych směle mohla poslat přihlášku do zmíněného klubu XL, no a co! CHudá sjem byla tak do sedumnácti, a už tenkrát jsem měla velké prsa Te´d mám 80kg, výšku ani ne 170 a nosím si co chci a cítím se v tom, světe div se - podle toho jak se vyspím, Někdy si obleču hadry a připadám si táák úžasná, a muž mě pošle se převléct .D , a zase naopak mi řekne, vem si tamto.... a já si říkám, to nemůže myslet vážně. A taky s vlastním pocitem spokojenosti sama se seboíu souvisí i náš sexuální život, když se cítím fajn, tak mám chuť se milovat, protože mám pocit že jsem přitažlivá, když se tak necítím, může kolem mně muž pobíhat 100x denně, mně to štve a nic nebude ať se snaží sebevíc..........
Musíš udělat z velikosti přednost, já když se v práci předkloním a chci po někom podpis, už se nabízeli i že by se mi podepsali na prsa, no proč je budu schovávat, Halina Pawlovská je můj vzor a její výstřihy a to jak je umí nosit...........to je pro mně cesta , protože chudnout jsem líná 
Není tady
Májo, skvěle napsáno !!! Většinou to mám taky tak.
Není tady
Kazda z divek a zen vypadame jinak jedna je stihla druha silnejsi, ale myslim, ze na kazde z nas se neco najde.
A kazdymu se libi neco jineho a tak to ma byt, vsichni se nemuzeme libit kazdymu, no ne? To by taky vypadalo.
Drzim ti palecky 
Není tady
Nic si z toho nedělej, jednou se ten pravý najde a tomu bude jedno, jestli XL nebo XXL. Všichni nemůžou být stejní. A je hodně mužů, který se líbí plnější tvary. Jen se neuzavírej sama do sebe, choď mezi lidi, zkus třeba inzerát, nebo rande v radiu na Frekvenci 1.
Vím o čem mluvím, já poznala manžela na inzerát a byli jsme spolu skoro 25 let. Bohužel mi před 4 lety zemřel, ale to už je život. Držím ti palečky a nedej se!
Není tady

max72 napsal(a):
Ahojte,
možná mně poradíte nebo se se mnou podělíte o Vaše zkušenosti. Jsem 8 let rozvedená, je mi 34 let, během posledních 6-ti let dva neuspěšné vztahy, poslední zakončený na podzim potratem ( taky jsem tady o tom psala).
Beru antidepresiva, protože mám problémy celou tu dobu, ať to byl BM, pak práce, pak ti chlapi, pak zase nová práce a teď po tom potratu se potom nemůžu pořád posbírat.
Minulý týden mi doktorka musela zvednout dávku léků a chtěla vědět, co mě tíží. Když jsem jí to povykládala, tak mi řekla, že jsem jak v začarovaném kruhu, že si musím najít něco, co mě bude těšit a co mně pomůže. Ráda bych měla nový vztah, ale nevím, kde a jak se seznámit, když nejsem atraktivní kočka s holým pupíkem, což je asi trend dnešní doby. Když si koupím jakýkoliv ženský časopis, tak nejméně polovina jeho stránek se zabývá hubnutím, celulitidou apod. Jsem už z toho nešťastná. Přitom jsem pracovitá, obětavá schopná ženská, ale jsem silnější. Když si dávám inzerát, napíšu tam rovnou - silnější postava a většinou mi nepřijde žádná odpověď.
Budu ráda za každý názor a zkušenost.
Max
Tak tam prostě o postavě nepiš. Napiš, co je na Tobě pěkného a hlavně, co hledáš Ty. Aby to zase nebylo tak, že začneš chodit s prvním, komu Tvoje postava nevadí, jen proto, že si připadáš méněcenná a přitom Tě nijak zvlášť neokouzlil - to by byla hrubá chyba.
Pamatuj, že kila vadí jen tehdy, když je neumíš nosit.
Nemysli si, že chlapi to dělají jinak. Který Ti napíše do inzerátu, že má hlavu jako koleno nebo pivní mozol. Kdepak, vždycky napíší o sobě jen to nejzákladnější, ale požadavků mají 89 :-)))
Upravil(a) mashanka (20. 8. 2006 18:42)
Není tady
Souhlasím s mashankou, že do inzerátu není třeba psát výslovně o postavě. Napiš tam to hlavní o sobě a trochu nastiň, co hledáš. Na internetových seznamkách zaujme jakýkoli vtipný inzerát, nějak se vymykající průměru. Já jsem svého doufám že celoživotního partnera našla na základě inzerátu "Hledám nekoho, kdo mi pomůže složit Zahradu pozemských rozkoší (5000 dílků)". Svou vizáž jsem nastínila v prvním osobním mailu ("výrazně ženské tvary") a pokud bylo jasné, že se schyluje k osobní schůzce, poslala jsem svou fotku. Oni si muži přece jen dost vybírají očima a je docela trapné, když tě někdo při pozdravu přejede očima a zakroutí hlavou
. Od druhého bych taky vyžadovala foto - pokud je ti ten člověk prostě nesympatický, nedá se nic dělat, ale s figurou to nemá moc společného.

Max72, zle si si to postavila. Skús sa namiesto hodnotenia svojho výzoru spýtať sama seba: Čo môžem dať chlapovi? Svoje mindráky, problémy, zlú náladu, utiahnutosť, neochotu ísť medzi ľudí, nespokojnosť... a vyžadujem uisťovanie o láske, absolútnu oddanosť a to, že mi vynahradí celý svet? Alebo mu môžem ponúknuť radosť zo života, schopnosť radovať sa z toho, čo mi život doprial, humor, veselosť, optimizmus, silu na prekonanie problémov, oddanosť, prítulnosť a zároveň istú samostatnosť a nedostupnosť? Všimni si, že zatiaľ nepadlo ani slovo o výzore, stále je to v rovine psychiky - ktorá je rovnako dôležitá, ak nie dôležitejšia ako fyzično. Aspoň v určitom veku nepochybne. Uznám, že v 16 nezaujíma panica, ktorý chce o to svoje panictvo prísť, duchovná vyzretosť jeho "lovenej srnky", ale zasa v tridsiatke už nepôjde len o ten výzor, že?
Není tady
Selima napsal(a):
Max72, zle si si to postavila. Skús sa namiesto hodnotenia svojho výzoru spýtať sama seba: Čo môžem dať chlapovi? Svoje mindráky, problémy, zlú náladu, utiahnutosť, neochotu ísť medzi ľudí, nespokojnosť... a vyžadujem uisťovanie o láske, absolútnu oddanosť a to, že mi vynahradí celý svet? Alebo mu môžem ponúknuť radosť zo života, schopnosť radovať sa z toho, čo mi život doprial, humor, veselosť, optimizmus, silu na prekonanie problémov, oddanosť, prítulnosť a zároveň istú samostatnosť a nedostupnosť? Všimni si, že zatiaľ nepadlo ani slovo o výzore, stále je to v rovine psychiky - ktorá je rovnako dôležitá, ak nie dôležitejšia ako fyzično. Aspoň v určitom veku nepochybne. Uznám, že v 16 nezaujíma panica, ktorý chce o to svoje panictvo prísť, duchovná vyzretosť jeho "lovenej srnky", ale zasa v tridsiatke už nepôjde len o ten výzor, že?
Zlatá slova, do kamene vytesat

Díky za názory. Teď jsem se vrátila po týdnu z dovolené, ale bohužel se mi potvrdilo to, že moje štíhlá kámoška se tam seznámila a já nic. No já jsem nejela sice lovit, ale i tak. Snažím se se svoji postavou naučit žít, protože můj zdravotní stav mi nedovoluje nějaké moc drastické hubnutí.
Není tady
max 72: Koukej se nad sebou zamyslet, protože pokud to budeš brát z tohohle pohledu, nepohneš se z místa. Na co bys měla bejt jako Twiggy, když se to všem nelíbí.
A že se tvoje kámoška seznámila? Třeba to nebude tím, že je štíhlá....Nesmíš o tom přemýšlet pořád jen takhle negativně.
Já jsem taky štíhlá a co? Poslední dva chlapi, co se se mnou seznámili, mě nechtělii pro vážnej vztah, ale nabídli mi schůzku u vía, ale rovnou i snídani. Tak co, myslíš, že je to lepší? No, jestli by ti tohle stačil, tak to potom jo.
A přesně jak píšeš, nauč se s tím žít........
Pár kilo navíc nikomu nemůže vadit...
Není tady

Max72, kým s aneprestaneš porovnávať s hentou a tamtou, so štíhlou kamoškou alebo anorektickou sesternicou, nikoho si nenájdeš. Kto už len túži robiť ti psychologické SOS a fungovať ako Linka záchrany? Mne osobne sa najlepšie osvedčilo zoznamovanie v rámci partie, spoločných aktivít, práce, atď., skrátka tma, kde muži mali možnosť odhaliť moje úžasné vnútorné quality
- hoci občas zafungovalo aj náhodné zoznámenie, a dosť často internet. Ale skutočne spoľahlivo odhalíš povahu a celkovo druhého človeka v rámci spoločnej činnosti, a to môže byť obojstranne užitočné. Takže šup, šup, nájsť nejaké hobby alebo partiu, a ráč nám o tom poreferovať!! 
Není tady
Trocha teorie (bohužel vám už neřeknu, odkud jsem to vyčetla, ale zrnko pravdy na tom určitě je): aby se člověk do někoho zamiloval, musí pocítit souznění na čtyřech úrovních: fyzické (líbí se mi), citové (náklonnost), charakterové (vážím si ho) a duševní (souznění). Muži často postupují jinak než ženy, láska se v nich probouzí jinak. Asi správně tušíte, že ženy mají vzhled trochu víc v pozadí o´proti mužům, pro které je "líbí se mi" první pobídkou k tomu, aby se dámou začali zabývat. Žena oproti tomu hodnotí nejdřív mužovu povahu, jestli je jí sympatický, jestli je to charakter. Atraktivní ženy tedy dostávají nejvíc nabídek na rande, ale také jsou nejčastěji vystaveny zklamání, když muž po dvou třech schůzkách zjistí, že mu na té krásce něco nevyhovuje.
Lidský vkus je nepřeberný. Já jsem v době seznámení byla oplácaná a přítel si mě ještě "dovykrmil" a nemůže se nabažit. Takoví chlapi existují!!!
Já jsem asi hloupá a nenapravitelná. Teď zrovna řeším další problémy s "bývalým" přítelem. Už jsem tady hodně o něm napsala. Ten člověk mě s přestávkama trápí už 2,5 roku (abych nekřivdila, tak prvních 6 měsíců bylo fajn). Byly to rozchody a zase vracení, vloni na podzim potrat atd. Jenže já asi ze zoufalství, abych nebyla sama, tak mu pořád pomáhám, naposled si půjčil peníze, pak jsem měla narozeniny, tak se přihnal s kytkou a dárkem, tak jsem si začínala naivně myslet, že to zas dáme dohromady. No naivita musí být řádně potrestána - dělal mi auto na technickou a nějaké drobné opravy - jednak mě natáhl na penězích, jednak mi najezdil s autem 500 km, nechal mi prázdné nádrže - benzín i plyn a při tom všem, když jsem si pro to auto jela a šla k němu na kafe, tak jsem zjistila, že má jinou ženskou a možná ne jednu. Mám důkaz a zase se trápím. I když, už dlouho vím, že je šílený lhář a že jeho jediným krédem je zatloukat, zatloukat, zatloukat. Zjistila jsem toho víc, ale nemá cenu se o tom rozepisovat, je to pořád dokola, ale jsem asi pitomá, bolí mě to.
Ach jo, nemůžu vůbec spávat a ještě toto k tomu. Musím zabrat a rychle si to srovna v hlavě, nebo se zblázním.
Není tady
max72 - holka zlatá, musíš se přestat mordovat! Bejvalej přítel je jednou bejvalej tak to nech plavat! Věř mi že to nestojí za to!!! Mít chlapa jen proto abych nebyla sama je špatná strategie. Když tak chodíš na ten internet tak zkus xchat - místnost "baculky" Já jsem tam poznala spoustu báječnejch lidiček a chodí tam hafo chlapů co miluje holky jako jsme my a dokonce je vyhledává! Když nic tak tam získáš přátele a známé co tě budou brát takovou jaká jsi a naopak se jim tvoje kila navíc budou zdát sexy! 
Není tady