|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
max72 napsal(a):
To je v pohodě, já to zas tak neberu, ale je fakt, že kdybych měla vedle sebe spolehlivého chlapa, tak bych nemusela pořád žít ve strachu o práci atd.
Myslim, ze backy presne vystihl tvuj nejvetsi problem - ty jsi nestastna a zachranu vidis vne sebe...nekdo prijde a udela te stastnou, uklidni te, zabezpeci.....
Nevidis, ze vse, co ke stesti potrebujes, mas ty sama uvnitr sveho nitra. Chybi ti sebeduvera, mozna ji v tobe udusila tva vlastni matka, chybi ti sebelaska. Neveris si a nemas se rada. Trapis se necim, co by mohlo nastat a nemas tak cas prozivat to, co prave je... myslis na nepovedenou minulost, obavas se budoucnosti a tak ti unika pritomnost....
Backy ti spravne rika, ze se mas zamerit sama na sebe. Delat radosti sama sobe, nejen tem druhym. Vzdyt ty jsi ve svem zivote ten nejdulezitejsi clovek. Kdyz ty sama budes v pohode, muzes pak ostatnim rozdavat. Opacne to jde jen do chvile, kdy uz nemas co davat. Pak se od tebe totiz cast lidi odvrati, cast nechape, co se deje... a jen skutecni pratele ti podaji pomocnou ruku. Najdi je 
Nebud smutna a neboj se. Zamer se na sebe a delej si kazdodenne radost. Treba jen malinkou. Vykasli se na nejake kila, ta nejsou dulezita. Dulezite je, jaka jsi uvnitr 
Není tady
Max, problém není opravdu v kilech, je spousta mužů, kterým se ta naše kilečka dokonce líbí, problém je v tobě . Měla by sis uděla pořádek v hlavě /nemyslím to zle/. Nechat tam jen to důlěžité, co případně můžeš změnit a to , čím nehneš, to vypust z hlavy úplně pryč, na tom stejně nic nezměníš, tak proč se tím trápit??? Hlavně si musíš vážit sama sebe, udělat radost sobě, třeba i maličkostma. Jsi něčím zablokovaná, zamindrákovaná, máš strach o práci a pod....proto máš i meetabolismmus špatný, antidepresiva můžou mít vliv na kila a proto jsi opravdu v začarovaném kruhu. Nedělej si starosti s tím, že nikoho nemáš, to může přijít samo a znenadání, zaměř se spíše na svoji dušičku, na svoje JA. Pokud nemáš kamarádku, které by jsi mohla říct všechno, co tě trápí, piš si deníček, svěř mu vše a uvidíš, že časem bude všechno lepší !!! Já znám případ, kdy si mladá slečna, ale hodně silná, našla na seznamce baculek přítele, pilota, který ji finančně zajistí jsou spolu šťastni a bude svatba !!!! Třeba i ty nám tady někdy časem napíšeš....že jsi šťastná !!! Život není jen o modelkách.....držím pěstičky a přeji odbourání antidepresiv !!!
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Myslim, ze backy presne vystihl tvuj nejvetsi problem - ty jsi nestastna a zachranu vidis vne sebe...nekdo prijde a udela te stastnou, uklidni te, zabezpeci.....
Nevidis, ze vse, co ke stesti potrebujes, mas ty sama uvnitr sveho nitra. Chybi ti sebeduvera, mozna ji v tobe udusila tva vlastni matka, chybi ti sebelaska. Neveris si a nemas se rada. Trapis se necim, co by mohlo nastat a nemas tak cas prozivat to, co prave je... myslis na nepovedenou minulost, obavas se budoucnosti a tak ti unika pritomnost....
Backy ti spravne rika, ze se mas zamerit sama na sebe. Delat radosti sama sobe, nejen tem druhym. Vzdyt ty jsi ve svem zivote ten nejdulezitejsi clovek. Kdyz ty sama budes v pohode, muzes pak ostatnim rozdavat. Opacne to jde jen do chvile, kdy uz nemas co davat. Pak se od tebe totiz cast lidi odvrati, cast nechape, co se deje... a jen skutecni pratele ti podaji pomocnou ruku. Najdi je
Nebud smutna a neboj se. Zamer se na sebe a delej si kazdodenne radost. Treba jen malinkou. Vykasli se na nejake kila, ta nejsou dulezita. Dulezite je, jaka jsi uvnitr
To je neuveriteľné, ty so mnou súhlasíš?
Ale nie, sorry, to ja len tak
Osobne si myslím, že podobný problém majú aj modelky - bulímičky a anorektičky - ich sebadôvera je pod bodom mrazu, snažia sa byť dokonalé, lebo si myslia, že inak budú odpad. Ale na druhej strane, vinná je i dnešná doba. Keď pozrieš do ktoréhokoľvek časopisu, či do reklamy, čo tam uvidíš skôr? Ženu, ktorá jediné, čo má nadmerné, sú prsia ( ach, tie prsia
), alebo ženu, ktorá má celkovo to kilo naviac? Našťastie v určitých časákoch to tak nie je, len škoda, že sú to len výnimky...
Není tady

No ale každý s apredsa môže rozhodnúť, čo si vezme za vzor, čo bude preňho dôležité... A kým tie časáky nie sú povinným čítaním pre mládež, tak to považujem za OK. Okrem toho - v sedemnástich je podľa mňa prirodzené, že výzor je najdôležitejší zo všektého a že životnými vzormi sú vyretušované a zmachlené anorektičky. Ale po dvadsiatke sa už podľa mňa hodnoty prikláňajú inam - u mužov aj u žien, nie?
Pan, niekedy je to trochu zložitejšie(aj keď VŽDY je tam nejaký dôvod); mám kamošku, ktorá je dosť "mužská", teda hlavne myslením, študovala kybernetiku a v celom živote sa viac riadi chladným rozumom ako emóciami(až na koníček-spev- a na vzťahy s chlapmi, tam jej bohužiaľ city občas rozum prehlušia) a je absolútne nematerinský typ - aj na to má svoj vážny dôvod, vlastne hneď dva. A postavu má teda hyperženskú a dokonca hypermaterinskú - kypré boky, prsia päťky... Stále mi hovorí, že jej duši niekto omylom prifaril takéto telo, že niekde po svete určite blúdi nešťastná matka piatich detí, ktorá nemôže ani kojiť, má mini-prsia, chlapčenské boky a atletickú postavu. Zaprisaháva ma, keď takú strentem, aby som ju poslala za ňou 
Není tady
Selima napsal(a):
No ale každý s apredsa môže rozhodnúť, čo si vezme za vzor, čo bude preňho dôležité... A kým tie časáky nie sú povinným čítaním pre mládež, tak to považujem za OK. Okrem toho - v sedemnástich je podľa mňa prirodzené, že výzor je najdôležitejší zo všektého a že životnými vzormi sú vyretušované a zmachlené anorektičky. Ale po dvadsiatke sa už podľa mňa hodnoty prikláňajú inam - u mužov aj u žien, nie?
Pan, niekedy je to trochu zložitejšie(aj keď VŽDY je tam nejaký dôvod); mám kamošku, ktorá je dosť "mužská", teda hlavne myslením, študovala kybernetiku a v celom živote sa viac riadi chladným rozumom ako emóciami(až na koníček-spev- a na vzťahy s chlapmi, tam jej bohužiaľ city občas rozum prehlušia) a je absolútne nematerinský typ - aj na to má svoj vážny dôvod, vlastne hneď dva. A postavu má teda hyperženskú a dokonca hypermaterinskú - kypré boky, prsia päťky... Stále mi hovorí, že jej duši niekto omylom prifaril takéto telo, že niekde po svete určite blúdi nešťastná matka piatich detí, ktorá nemôže ani kojiť, má mini-prsia, chlapčenské boky a atletickú postavu. Zaprisaháva ma, keď takú strentem, aby som ju poslala za ňou
Vážne si každý volí svoj vzor? Nevolí sa snáď skôr to, čo je v móde?
Není tady

Ja za seba môžem povedať, že nie. A dokonca ani keď som mala 17-18, tak som nežrala krásky z módnych čaospisov, ale skôr knižné hrdinky alebo niektoré filmové herečky(ktoré som ale obdivovala z viacerých dôvodov). Okrem toho, v móde je každé cca. 3 mesiace niečo iné a niekto iný - takže to musí byť pakáreň furt a porád meniť názor 
Není tady
Selima napsal(a):
Ja za seba môžem povedať, že nie. A dokonca ani keď som mala 17-18, tak som nežrala krásky z módnych čaospisov, ale skôr knižné hrdinky alebo niektoré filmové herečky(ktoré som ale obdivovala z viacerých dôvodov). Okrem toho, v móde je každé cca. 3 mesiace niečo iné a niekto iný - takže to musí byť pakáreň furt a porád meniť názor
Nikto netvrdí, že je to ľahké, ale je to obľúbené, tak to musí byť
Aspoň teda pri tých mladších - neviem ako neskôr...
Není tady
Max,
v tom jakou máš postavu to není, je to jen v Tvé mysli a v tom, že neumíš u svého těla vyzvednou jeho přednosti. Nemá cenu se podceňovat. Mám známou, která je velice silná, ale věř, že krásná žena. A pravdou je to, že od sebe nestačí odhánět nápadníky - je veselá, milující, prostě krásná zevnitř a tím i z venku 
Není tady
Marie N napsal(a):
Max,
v tom jakou máš postavu to není, je to jen v Tvé mysli a v tom, že neumíš u svého těla vyzvednou jeho přednosti. Nemá cenu se podceňovat. Mám známou, která je velice silná, ale věř, že krásná žena. A pravdou je to, že od sebe nestačí odhánět nápadníky - je veselá, milující, prostě krásná zevnitř a tím i z venku
To já mám zase známou, která je ohromě hezká žena. Je štíhlá, vždycky jemně opálená, jemně nalíčená, hezky voní, má vždycky upravené nehty, obléká se méně nápadně ale přitom moderně, má dlouhé kudrnaté vlasy a úsměv herečky. Však jí to taky všechno zabere denně spoustu času, aby byla pořád taková. Není to žádná blbka, je chytrá a sečtělá. A proč to píšu? Protože jestli si někdo myslí, že je obletována muži od rána do večera, šeredně se plete. Už 3 či 4 roky hledá marně kluka, který by ji měl rád. Nějak se s ní chlapi moc neseznamují, snad proto, že působí odměřeně, na veřejnosti se tváří vážně (se směsicí nudy a nespokojenosti), možná to pak působí namyšleně, nevím, jisté je jen to, že její krása jí rozhodně lásku nepřinesla.
Není tady
Selima, tak podobny pocit s nepasujucim telom mam obcas aj ja.
Ja si pripadam taka vnutorne krehka a pritom mam 177cm, 65 kg a ramena ako Rambo....:-(
Ja chcem chrbatik ako motylik a nie taku kladuuuu...
A je to smiesne, nie som tucna, ale tiez nemam pocit, ze by som mala idealnu vahu ( citila by som sa lepsie stihlejsia, no ), ale vzdy som si doteraz myslela, ze chlapom sa pacim aj NAPRIEK tomuto svojmu "nedostatku" ( rozumej vyske a mohutnosti ). No a v poslednych mesiacoch akosi zvratene zistujem, ze sa im nepacim napriek tomu, ale PRETO. Celkom sa na tom bavim....Co uz.
Není tady

To je presne ono, že svet nás vidí inak ako my sami. Ale asi najdôležitejšie je, čo si myslíme my, lebo človek to má so sebou doživotne, pravda, kdežto tí druhí si vždy môžu vybrať time-out...
Není tady
Porad nerikejme, ze jsou modelky anorekticky. Jsou hubene, protoze se na ne lepe sije a obleceni na nich lepe vypada. Sama mam velikost 34-36 a velka prsa a nemuzu si na sebe oblect vsechno, protoze jsem v tom jako kojna. Ty holky predvadeji obleceni, ktere se bude nosit a ne si z toho brat to, ze je treba byt hubena.
Mam taky spoustu stihlych kamaradek a taky maji problem sehnat chlapa. A nemyslim chlapa na jednu noc, myslim chlapa pro zivot. Me to taky trvalo.
Není tady
Faf, ty tlustoprdko!!!

Mám 158/77 a jsem krásná plnoštíhlá pardálice a v sexu jsem jak dračice!!!Chlapi kolem mě chodí se zatajeným dechem a rádi by trošku pro sebe!
Manžel žertem říká"Ještě že jsi přibrala, to bych je musel od tebe odhánět..."
No, dodnes nevím, jak to myslel, ale odpověděla jsem mu, že i teď se po mně mlsně kouknou.
A před několika lety jsem si připadala jako stará a nepoužitelná, hlavně že mám doma uklizeno a uvařeno.
Mít se ráda se vším, co ke mně patří, to je to malé tajemství, co dělá každého krásným a žádoucím.
Ne make-up, značkové oblečení a podstava bohyně.
A když k tomu přidáš, úsměv, dobré slovo a pohodu, tak to jen jakobys léčila svou přítomností.
Není tady
Ahojky,
já mám 170/66 a musím říct že je to opravdu o hlavě a rozpoložení
ve vztahu jsem měla pocit,že si o mě nikdo ani kolo neopře, neb BM na mě vůbec nežárlil - nebo to neříkal
přišlo mi že se chlapům líbím a mrzelo mě že můj chlap to moc neviděl
Nyní jsem "sama" bez dlouhodobého vztahu a musím říct že to je balada
mám kolem sebe spoustu super kluků a líbím se i takovým "hezounům" do kterých bych to nikdy neřekla. Takže si to náležitě užívám a sbírám to sebevědomí sice po střípkách, ale věřím že ho brzo slepím
a
a najdu si partnera, který mě bude moct a chtít opravdu ocenit a né jen o tom mluvit 
Není tady
Mate absolutnu pravdu, ak je pekny len obal a vnutro nic moc, nikoho to dlho neudrzi. 
Regi, tichucko ti zavidim. :-)
Není tady
V kilech to není, musíš se nejdřív srovnat sama se sebou a přestat se upínat k někomu jinýmu (chlapovi) jako k něčemu co vyřeší tvoje starosti a nejistoty. Přestaň myslet na chlapy a žij tak abys byla soběstačná a sama se sebou spokojená a uvidíš jak se na Tebe budou lepit :-)
Já mám při 160ti centimetrch 80 kilo a s nezájmem chlapů jsem nikdy neměla problém, chce to jen mít se ráda a umět každý to kilo navíc správně podat 
Není tady
Alan napsal(a):
Vážené dámy, baculky jsou o hodně lepší, než vychrtlé hubeňourky.
, Tomu věřte, záleží na zcela něčem jiném!!!
Na tom je taky kus pravdy... I když jsou i vyjímky...
Není tady
Holky,závidím vám váš přístup k sobě samé.Já jsem tlustá a cítím se pod psa.Nedokážu zhubnout,ale nemůžu se ani vidět v zrcadle.Nosím jen tmavý hábity v bláhovém domnění,že zakryjí mé špeky.Nechodím do společnosti a radši se ani nezastavuji na ulici se známými.Je mi ze mě trapně,ale jak myslíte,že se snažím na sobě něco zlepšit?Nijak,doma se cpu,každý ráno si říkám,že začnu zdravě jíst a cvičit,ale nikdy to nezvládnu.Tak sem furt tlustá,sama sobě po*ná.
Není tady
Moje kila mi vadí nejmíň, když jsem nahá, nejlépe v posteli s partnerem
. Trpím hlavně v převlékacích kabinkách. Většinu sukní a kalhot si nechávám šít na míru. Cvičím kvůli kondici a baví mě to. Opravdu jedna věc je, kolik kdo váží, a druhá jak to prožívá. Je fakt, že velký díl na tom, že jsem v pohodě, má právě můj přítel, který mé XXL pozadí prostě zbožňuje.
Ahoj Max72. Mám absolutně stejné zkušenosti. CO jsem měla o 30 kg míň, tak jsem musela odhánět. Nyní....a někteří to i řeknou....Jseš pěkná, ale máš hodně kg. To si pak promyslím, že to je vůl a že to stejně cenu nemá. Jeden tvrdí ,že se se mnou ožení, až budu mít 60.. I bez toho,co ukazuje váha, mám těžké kosti. A zadek a stehna jsem stejně měla vždy větší (typ postavy jako černoši)...ovšem nebylo břicho ani prsa(bohužel po kojení se nevrátil zpět do své pův.velikosti).
Taky jsem se pak přeorientovala na ty, co chtějí baculky, ale v inzerátech jich hodně není. A chce-li mne pán, který má 50 kg, tak to zase tintítko nemohu já.
Je to i v hlavě, prý kinezioložka řekla, že se vlastně takto bráním chlapům, protože mne jeden velice a totálně ublížil. Letos jsem slavila 10 let tlouštky.... Ani kinezioložka, ani obezitoložka, ani regrese HLAVU nezměnila. Ale mám i zdrav.problémy, mohu se snažit omezeně.
Mohu si namlouvat co chci, má hlava ani tělo to neberou. A už vážně nechci být sama a NIC.
Jo, a když jeden mne chtěl a já jeho, tak chtěl ženskou nad 120 kg!!! a to tedy si nemohu dovolit se svýma zdrav.potížema. Ne, ani za lásku ne.
čekej, co jiného nám zbyde...
Není tady
johana napsal(a):
Holky,závidím vám váš přístup k sobě samé.Já jsem tlustá a cítím se pod psa.Nedokážu zhubnout,ale nemůžu se ani vidět v zrcadle.Nosím jen tmavý hábity v bláhovém domnění,že zakryjí mé špeky.Nechodím do společnosti a radši se ani nezastavuji na ulici se známými.Je mi ze mě trapně,ale jak myslíte,že se snažím na sobě něco zlepšit?Nijak,doma se cpu,každý ráno si říkám,že začnu zdravě jíst a cvičit,ale nikdy to nezvládnu.Tak sem furt tlustá,sama sobě po*ná.
Johano, máš to prostě v hlavě a pokud sama nebudeš chtít, nikdo Tě nepřesvědčí. Prostě se namaluj, zajdi k holiči, neupínej se na černou, protože jiné barvy tě rozzáří. Najdi na sobě něco pěkného a určitě se hned budeš cítit lépe;)
Není tady
Mám postavu celkem v pohodě (172/61),ale měla jsem i o 15kg víc a byla jsem zoufalá a neměla jsem žádného přítele. Kolem mě se pohybovaly samé éterické krásné víly (aspoň mě tak připadaly) a já si mezi nimi připadala jak slon a nemotora, kterou nikdo nechce. Ani teď nemám tu "ideální" postavu modelky, mám větší prsa, špíčky na břiše a kulatý zadek. Ale vcelku se cítím dobře.
Ale proč to píšu - tenkrát mi hodně pomohla návštěva výborného kadeřnictví a vizážistky a pak fotografa. Nechala jsem si nafotit soubor portrétů i jemných aktů a nemohla jsem se na sebe vynadívat. Najednou jsem byla krásná! I s těmi kily.
Takže doporučuju, určitě zkuste něco takového a nebojte se výrazné změny. Ostatní vás vidí jinak, než jak vy samy sebe!
Není tady
holka, super postava není záruka kvalitního vztahu ani kvalitního života. Já mám běžně 174/70 kg a pro někoho jsem byla tlustá. Teď se už od vánoc potýkám s 10 kily navíc a nijak to neohrozilo můj partnerský ani sexuální život. Jen to oblečení je na tom hůř mrcha, asi se smrsklo. Musím si pořídit kvalitní prášek. Prostě hubnu a žiju.
Nic neschovávej za postavu. Jestli jsi nespokojená, tak to změň. Něco dělej, ale ty, ne druzí. Sama si o všem rozhoduješ. Jestli chceš hubnout, tak hubni, jestli ne, tak se ráno cpi. Všechno záleží jen na tobě.

Není tady
Já jsem se svým kily smířená a mám se ráda. Prostě to beru jako fakt a nesnažím se nic zakrývat, jsem sebevědomá a v pohodě a to je to co chlapy přitahuje. Jakmile budeš nervózní, nejistá a sama sobě si budeš připadat tlustá a ošklivá, uvidí tě tak i jiní.
Zkus mít svoje kila ráda a neřešit je. V nejlepších dobách jsme měla na 162cm 65 kilo, ale byla jsem nervózní protivná a neurotická, protože jím ráda a s chutí a dieta mě ničila psychicky. Te´d mám 80 kilo a jsem usměvavá, pohodová a jak říkají kamarádi, jsem takové jejich optimistické sluníčko. Manžel mi říká hrošátko nebo melounku a miluje každé moje kilo 
Není tady
max72 napsal(a):
Ahojte,
možná mně poradíte nebo se se mnou podělíte o Vaše zkušenosti. Jsem 8 let rozvedená, je mi 34 let, během posledních 6-ti let dva neuspěšné vztahy, poslední zakončený na podzim potratem ( taky jsem tady o tom psala).
Beru antidepresiva, protože mám problémy celou tu dobu, ať to byl BM, pak práce, pak ti chlapi, pak zase nová práce a teď po tom potratu se potom nemůžu pořád posbírat.
Minulý týden mi doktorka musela zvednout dávku léků a chtěla vědět, co mě tíží. Když jsem jí to povykládala, tak mi řekla, že jsem jak v začarovaném kruhu, že si musím najít něco, co mě bude těšit a co mně pomůže. Ráda bych měla nový vztah, ale nevím, kde a jak se seznámit, když nejsem atraktivní kočka s holým pupíkem, což je asi trend dnešní doby. Když si koupím jakýkoliv ženský časopis, tak nejméně polovina jeho stránek se zabývá hubnutím, celulitidou apod. Jsem už z toho nešťastná. Přitom jsem pracovitá, obětavá schopná ženská, ale jsem silnější. Když si dávám inzerát, napíšu tam rovnou - silnější postava a většinou mi nepřijde žádná odpověď.
Budu ráda za každý názor a zkušenost.
Max
To ze mas XL neni horor, pro muze to je sexy, nerikam vsechny, ale najdou se i ti, kteri by nemenily. Chci tim rict, jak te bude milovat chlap, tak jenom Ty budes pro neho ta Nejkrasnejsi Miss Sveta, jak zase budes davat inzerat, podej to s humorem tech par kil na vic. Vztah neni o kilogramech je to uplne o necem jinem. Jakeho si predstavujes sveho partnera? 
Není tady