29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ako to je s postinorom? co nastane az ho uzijem? Mozem ho uzit kedykolvek pocas dna? pretoze niektori vravia, ze tabletku treba zobrat rano.
Vyvola postinor krvacanie? Ak ano je to take ako menstruacia alebo len spinenie? Potom ju dostanem normalne? Citala som, ze poniektorym to dost rozhadzalo cyklus, ale takisto aj ze bolo vsetko v pohode... no ale neviem, rada by som aj vase nazory.
Není tady
Ahoj, myslím, že každé tělo na to může reagovat trošku jinak.. každopádně pilulku bys mněla vzít co nejdříve po "akci" teď si nejsem jistá tím časem, ale myslím, že když to stihneš do dvou hodin po... stačí ti jedna pilulka - jinak pokud ne, vezmeš během prvního dne po jednu a druhý den ještě jednu... (ten čas ber jen orientačné - už si to přesně nepamatuju)
já to stihla tak, že mi stačila jen jedna tabletka - no a pak následovalo dlooouhé čekání na to až to dostanu... postinor vždy vyvolá menstruaci.... mně přišla až pátý den po... ale byl to děs krve ze mne bylo jak z vola. víc než kdykoliv předtím... přesto mi to že to konečně přišlo udělalo radost:D pa
bubina napsal(a):
ako to je s postinorom? co nastane az ho uzijem? Mozem ho uzit kedykolvek pocas dna? pretoze niektori vravia, ze tabletku treba zobrat rano.
Vyvola postinor krvacanie? Ak ano je to take ako menstruacia alebo len spinenie? Potom ju dostanem normalne? Citala som, ze poniektorym to dost rozhadzalo cyklus, ale takisto aj ze bolo vsetko v pohode... no ale neviem, rada by som aj vase nazory.
Není tady