29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
TamtaOna: Ano, prsa jsou důležitá pro sexuální nabuzení, ale nikde není psáno, že čím větší tím lepší - tedy pokud se nejedná o nějakého ujetého fetišistu (a i takový se sexuálně nabudí zcela bez problému - osobní zkušenost). Myslím, že prsa jsou dráždivá sama o sobě - alespoň pro typického euroamerického konzumenta. Mě spíš překvapuje, že ti někdo omílá, že máš malá prsa. S jakými lidmi se to, prosím tě, stýkáš? S tím jsem se fakticky nikdy nesetkala.
Není tady
Pro mě z prášku byly nejlepší NadraIn. Už po měsíci jsem cítila na sobě takové tlaky a teď, když dobírám balení se cítím úplně skvěle a konečně s prsama!
Není tady
Karolik12- kde ty tlaky byly? Zdá se mi, že v prázdné hlavě.
Není tady
Jasně - zase reklama pro ty méně obdařené... jak z nich vytáhnout peníze - myslím z těch méně obdařených na rozumu, ne na poprsí...
Stejné jsou i prášky na hubnutí a zvýšení libida - no, u někoho možná zafunguje placebo efekt, ale jinak proč nevydělat na lidské blbosti, že?
Zdá se mi to, nebo je babinet poslední dobou čím dál víc zahrnován reklamou?
Není tady
Ještě jsem neviděla prášky, po kterých by ti rostly prsa - ano, možná částečně tomu pomohou hormony, či speciální prášky pro chlapy, kteří se nechávají předělávat na ženu.
Kdyby byly prášky na růst prsou, tak všechny chodíme s dvojitými déčkama s mega výstřihem
Není tady
Pro mě z prášku byly nejlepší NadraIn.
NadraIn?
Neměly by se ty patáčky spíš jmenovat NadraOut???
Není tady
2 dcl černého piva před spaním udělají možná lepší službu a levněji
Není tady
2 dcl černého piva před spaním...
... nebo (dle známého vtipu) masáž toaletním papírem
Není tady
helena napsal(a):
2 dcl černého piva před spaním...
... nebo (dle známého vtipu) masáž toaletním papírem http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ten neznám
Není tady
Leží takhle pár v posteli a ženská říká: "Já bych ráda měla větší prsa.". "Tak si je zkus třít toaletním papírem." "Toaletním papírem? Co by to jako mělo dělat?" "No to nevím, ale koukni, co ti to udělalo s pr...í."
Není tady
Není tady
helena napsal(a):
Leží takhle pár v posteli a ženská říká: "Já bych ráda měla větší prsa.". "Tak si je zkus třít toaletním papírem." "Toaletním papírem? Co by to jako mělo dělat?" "No to nevím, ale koukni, co ti to udělalo s pr...í."
Ten se poved
Není tady
Na větší a pevnější prsa je dobrý sem tma zajít do posilovny, místo prášků...
Není tady
helena tady doporučuje Nadrain...máte někdo zkušenosti s Decofemm? tady na tomhle webu www.citimselepe.cz píšou spoustu zajímavých věcí, ale tam si můžou napsat co chtějí...Hlavně mě zajímá jestli znáte, vyzkoušely jste? Píšou tam o fytoestrogenech (http://www.citimselepe.cz/jak-to-funguje/) a jejich účicncíh na zvětšení a zpevnění prsou...mám po kojení, operace se bojím a možná ještě budeme mít druhé, takže toto vypadá slibně. Poraďte prosím.Díky L.
Není tady
Kdyby to fungovalo, tak mají plastičtí chirurgové po kšeftě... Než se nechat řezat, zobnu prášek a vyrostou mi prsa...
Můžeš zkusit černé pivo - u toho se taky traduje, že má na velikost prsou vliv.
Není tady
Lidská blbost nezná meze )))))))))))))
Není tady
Na prášky se vykašlete, stačí 4 cviky pro větší a pevnější prsa ... smazáno
Upravil(a) AndreaP. (11. 9. 2015 12:44)
Není tady
Omyl, sorry...
Upravil(a) Dorka (11. 9. 2015 9:37)
Není tady
Já tvrdím, cibule! Z červené cibule ti narostou prsa. Používat jako základ k vaření a když na mne něco leze, dám si ji na kolečka s chlebem, i jen tak..... alespoň u mne tomu tak bylo.
Není tady
Páni, tak to si budu asi kupovat jenom červenou cibuli myslíš si, že to funguje i po dvacítce?
Není tady
alenka90 napsal(a):
Páni, tak to si budu asi kupovat jenom červenou cibuli
myslíš si, že to funguje i po dvacítce?
Jo, ale musíš ji jíst o půlnoci s tváří otočenou na sever
Není tady