6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
TamtaOna: Ano, prsa jsou důleitá pro sexuální nabuzení, ale nikde není psáno, e čím větí tím lepí - tedy pokud se nejedná o nějakého ujetého fetiistu (a i takový se sexuálně nabudí zcela bez problému - osobní zkuenost). Myslím, e prsa jsou drádivá sama o sobě - alespoň pro typického euroamerického konzumenta. Mě spí překvapuje, e ti někdo omílá, e má malá prsa. S jakými lidmi se to, prosím tě, stýká? S tím jsem se fakticky nikdy nesetkala.
Není tady
Pro mě z práku byly nejlepí NadraIn. U po měsíci jsem cítila na sobě takové tlaky a teď, kdy dobírám balení se cítím úplně skvěle a konečně s prsama!
Není tady
Karolik12- kde ty tlaky byly? Zdá se mi, e v prázdné hlavě.
Není tady
Jasně - zase reklama pro ty méně obdařené... jak z nich vytáhnout peníze - myslím z těch méně obdařených na rozumu, ne na poprsí...
Stejné jsou i práky na hubnutí a zvýení libida - no, u někoho moná zafunguje placebo efekt, ale jinak proč nevydělat na lidské blbosti, e?
Zdá se mi to, nebo je babinet poslední dobou čím dál víc zahrnován reklamou?
Není tady
Jetě jsem neviděla práky, po kterých by ti rostly prsa - ano, moná částečně tomu pomohou hormony, či speciální práky pro chlapy, kteří se nechávají předělávat na enu.
Kdyby byly práky na růst prsou, tak vechny chodíme s dvojitými déčkama s mega výstřihem
Není tady
Pro mě z práku byly nejlepí NadraIn.
NadraIn?
Neměly by se ty patáčky spí jmenovat NadraOut???
Není tady
2 dcl černého piva před spaním udělají moná lepí slubu a levněji
Není tady
2 dcl černého piva před spaním...
... nebo (dle známého vtipu) masá toaletním papírem
Není tady
helena napsal(a):
2 dcl černého piva před spaním...
... nebo (dle známého vtipu) masá toaletním papírem http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ten neznám
Není tady
Leí takhle pár v posteli a enská říká: "Já bych ráda měla větí prsa.". "Tak si je zkus třít toaletním papírem." "Toaletním papírem? Co by to jako mělo dělat?" "No to nevím, ale koukni, co ti to udělalo s pr...í."
Není tady
Není tady
helena napsal(a):
Leí takhle pár v posteli a enská říká: "Já bych ráda měla větí prsa.". "Tak si je zkus třít toaletním papírem." "Toaletním papírem? Co by to jako mělo dělat?" "No to nevím, ale koukni, co ti to udělalo s pr...í."
Ten se poved
Není tady
Na větí a pevnějí prsa je dobrý sem tma zajít do posilovny, místo práků...
Není tady
helena tady doporučuje Nadrain...máte někdo zkuenosti s Decofemm? tady na tomhle webu www.citimselepe.cz píou spoustu zajímavých věcí, ale tam si můou napsat co chtějí...Hlavně mě zajímá jestli znáte, vyzkouely jste? Píou tam o fytoestrogenech (http://www.citimselepe.cz/jak-to-funguje/) a jejich účicncíh na zvětení a zpevnění prsou...mám po kojení, operace se bojím a moná jetě budeme mít druhé, take toto vypadá slibně. Poraďte prosím.Díky L.
Není tady
Kdyby to fungovalo, tak mají plastičtí chirurgové po keftě... Ne se nechat řezat, zobnu práek a vyrostou mi prsa...
Můe zkusit černé pivo - u toho se taky traduje, e má na velikost prsou vliv.
Není tady
Lidská blbost nezná meze )))))))))))))
Není tady
Na práky se vykalete, stačí 4 cviky pro větí a pevnějí prsa ... smazáno
Upravil(a) AndreaP. (11. 9. 2015 12:44)
Není tady
Omyl, sorry...
Upravil(a) Dorka (11. 9. 2015 9:37)
Není tady
Já tvrdím, cibule! Z červené cibule ti narostou prsa. Pouívat jako základ k vaření a kdy na mne něco leze, dám si ji na kolečka s chlebem, i jen tak..... alespoň u mne tomu tak bylo.
Není tady
Páni, tak to si budu asi kupovat jenom červenou cibuli myslí si, e to funguje i po dvacítce?
Není tady
alenka90 napsal(a):
Páni, tak to si budu asi kupovat jenom červenou cibuli myslí si, e to funguje i po dvacítce?
Jo, ale musí ji jíst o půlnoci s tváří otočenou na sever
Není tady