Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 23. 7. 2006 22:14

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Prášky pro zvětšení prsou

Nevěřím tomu, že někdo sní pár prášků a vyrostou mu prsa roll Akorát tahaj z lidí prachy...

Není tady

#2 23. 7. 2006 22:24

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Re: Prášky pro zvětšení prsou

Já s jedněma práškama mám zkušenosti.Prsa se zvětší,ale za pár měsíců.Jsou antikoncepční prášky a zapomněla jsem si je vzít.

Není tady

#3 24. 7. 2006 10:40

suzy
♥♥♥♥♥♥-
Místo: brno

Ivča K. napsal(a):

Já s jedněma práškama mám zkušenosti.Prsa se zvětší,ale za pár měsíců.Jsou antikoncepční prášky a zapomněla jsem si je vzít.

lol lol

http://animace.org/panenky/G300111.gif

Není tady

#4 24. 7. 2006 11:01

janica
♥♥♥♥♥♥-

Já o tom tedy ještě neslyšela, ale musí to být asi něco dost hormonálního a pochybuju že by to mělo nějaký efekt - souhlas s choysi.

Není tady

#5 20. 5. 2007 21:28

prezdivka2007
♥♥♥----

Taky tomu neverim, ze diky praskum se zvetsi prsa. To si taky myslim, ze je to na tahani penez. I zena s malima prsama muze bit pritazliva.

Není tady

#6 20. 5. 2007 21:36

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

podle informací, které mám, tak veškeré krémy a prášky pro zvětšení prsou jsou jen prostředky, jak vytáhnout z lidí peníze

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#7 20. 5. 2007 21:54

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Asi jako kup si tablety na hubnutí a můžeš se válet u bedny a cpát se bůčkem a přitom hubneš big_smile .

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#8 23. 5. 2007 21:07

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Náhodou, není to úžasné? Jsem tlustá, vezmu si přášek na hubnutí a nemusím cvičit. Mám celulitidu nebo větší bříško? Žádný problém, namažu se nějakým krémem. Chci prsa? Není problém. Ale že by už konečné vymysleli krém nebo pilulku, která by za mě uvařila nebo uklidila,tak to zase ne...!!!

Není tady

#9 23. 5. 2007 21:50

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Ale Ladie, taková pilulka na úklid a vaření, to by byla bomba. A prosila bych ještě taky pilulku na žehlení, to já totiž děsně nerada.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#10 24. 5. 2007 8:15

Renata 32
♥♥♥----

Já chci pilulku na zmenšenííííííí!!!!!!!!

Není tady

#11 24. 5. 2007 8:22

janísek
♥♥♥♥♥--

no, krémů na celulitidu se můžu zastat, ty mi pomáhají...a zkusila jsem ten novej krém od Enji na bříško a taky je to znát... je to asi o tom, kdo a jak je používá...jasně, že z někoho, kdo má břicho jak balón, neudělá za měsíc hubenou modelku...já jsem to chtěla zkusit, protože jsem přestala sportovat a je to znát...:-( a ten krémík mi pomohl a je mi zas fajn..:-)
na zvětšení prsou by ty prášky ale musely obsahovat hormony a to si myslím, že by nebylo možný volně prodávat...antikoncepci si přece taky nemůžete koupit bez předpisu...

Není tady

#12 24. 5. 2007 10:31

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

Na lepší vzhled prsou podle mě pomůže jen posilování prsních svalů a možná nějaký zpevňůjící krémy, který zase vypnou pokožku a prsa tak vypadají líp. Rozhodně ale nevěřím, že se o nějaké to číslo zvětší. Jo, taky bych brala ukázkový "dvojky" .....

Iveta X

Není tady

#13 24. 5. 2007 12:44

abadon
♥♥♥♥---
Místo: 3. planeta sluneční soustavy

prezdivka2007 napsal(a):

Taky tomu neverim, ze diky praskum se zvetsi prsa. To si taky myslim, ze je to na tahani penez. I zena s malima prsama muze bit pritazliva.

Co má velikost ňader společného s přitažlivostí?

Není tady

#14 24. 5. 2007 13:42

Petunka
♥♥♥♥---
Místo: Praha

tak na to se zeptej chlapů a každej ti řekne, že velikost prsou má s přitažlivostí společnýho poměrně dost....

"Nešastná láska není to nejhorší. To pravé neštěstí je nemilovat."  E. Bass

Není tady

#15 24. 5. 2007 13:44

janísek
♥♥♥♥♥--

abadon: myslím, že nic, je to jen o pocitu...já se třeba cítím mnohem líp s push-upkou, která mi dělá větší prsa, než bez ní. Přesto, že jsem nikdy nezažila žádnou negativní reakci na menší prsa...možná spíš naopak...ale pro svůj pocit bych třeba bez podprdy vůbec nikam nešla...

Není tady

#16 26. 5. 2007 18:14

romina
♥♥♥♥♥--
Místo: Děčín

Tak zrovna jsem si přečetla poslední číslo Tiny ,na první straně zvětšete velikost košíčků o 2 až 3 čísla za 1990kč o pár stránek dál zhubněte 5kg za 7 dní.Fakt by mě zajímalo kdo to ještě kupuje? Jediné do čeho bych šla jak už tu někdo psal jsou uklízecí a vařící tabletky big_smile big_smile big_smile

nikdy nebude šastným,koho bude trápit,že někdo je šastnější.

Není tady

#17 26. 5. 2007 18:18

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

...chjo.... mě by zajímalo, jak to, že ještě my ženský pořád kupujeme tyhle časopisy ... nejhorší snad ale je, že takovýhle blbý reklamy dává i naše "veřejnoprávní" televize.

Není tady

#18 26. 5. 2007 18:29

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Holt peníze nesmrdí, jak říkal císař Vespasián,  když žačal vybírat poplatek za veřejné záchodky a sbíral moč a dál ji prodával jelikož se používala k praní...

Strach je malá smrt...

Není tady

#19 26. 5. 2007 19:17

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

... taky jsem slyšela, nějakou agitaci na "údržbu" vzhledu, spec. ňader a tam jedna dáma povídala, že pokud se pod prsem udrží tužka, je to signál k tomu, začít s tím něco dělat... Tak jsem se zařehtala... Že jenom tužku? Škoda, že jsem to nevěděla dřív, kde já mohla bejt? Dneska už je to na penál! lollollol Jo a s tou velikostí...to prej je z atavistickejch dob, kdy ženská s velkejma prsama byla symbol plodnosti a předpokládalo se u ní, že bude mít dost mlíka na kojení...Inu jiná doba, jinej mrav... Chlapům to holt zvostalo, jako chlupatý prsa...lol Jedna známá měla "prsa po tátovi" a ta říkávala (jemné duše prominou...), cituji:"Do huby je toho dost a do rukou a si prdne!" (jenže neříkala prdne winklol ) Taky dobrá filosofie...tummenupp

Není tady

#20 26. 5. 2007 19:45

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Hellga: lol godlike tummenupp
U mě si rozlil vocet místní magistr, který mi nabízel Decolen - rostlinný preparát pro vyplnění, zpevnění a zvětšení ňader. Pán - ač akademicky vzdělaný - byl evidentně tak trochu praštěný pytlem big_smile.
Taktně jsem mu vysvětlila, že těch sedm stovek, kolik stojí Decolen, s přehledem dovedu utratit jinak.
Jinak na zpevnění či vzrůst ňader se v naší rodině osvědčil babský recept - kopřivový čaj. Kdybych jó tak moc toužila hrát si na mladici, kopřiv mám plnou zahradu a rozhodně by mě taková kúra vyšla levnějc, než celej Decolen lol

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#21 27. 5. 2007 2:46

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Heleď  Kiaro, nebylo by účinější do těch kopřiv ta ňadra vložit "na holo" a decentně povrtět? To by zvětšilo jejich objem docela určitě! tummenupp ...nebo spustit do včelího úlu a zabouchat! lol

Tak mě napadlo:
Máš-li ňadra u kolen, zakup sobě Decolen!
Tramtadadááá... big_smile

Upravil(a) Hellga (27. 5. 2007 2:49)

Není tady

#22 27. 5. 2007 7:30

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Jsem zvědavá, kdy už konečně někdo vymyslí prášky nebo mast proti blbosti. To by byl trhák...

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#23 29. 5. 2007 13:23

abadon
♥♥♥♥---

Petunka napsal(a):

tak na to se zeptej chlapů a každej ti řekne, že velikost prsou má s přitažlivostí společnýho poměrně dost....

A co mi jako řeknou? Že čím větší, tím je ženská přitažlivější, by by to byla obtloustlá neudržovaná kuchta? Že se z Pamely Anderson můžou pos*at (spíš se setkávám s negativní reakcí)? A že Kiera Nightly je neatraktivní, protože není obdařená? lol

Není tady

#24 29. 5. 2007 13:36

abadon
♥♥♥♥---

Petunka: http://ona.idnes.cz/ladena-o-mensich-pr … astika_jup - tahle paní je taky obdařená, ale mi nepřijde, že by byla kdovíjak přitažlivá wink Ono když se řekne vnadná žena, tak si většina z nás vybavý takovou tu vytuněnou 110-60-90, smyslně špulící rtíky, ale takových žen v reálu moc není. Navíc je dokázané, že velikost ňader se mění v různých obdobích (Věstonická Venuše by si v gotice rozhodně neškrtla) a může za jejich vnímání mediální masáž. Dříve naopak byly ženy s velkými ňadry básníky vulgárně napadány. Naopak co je zakotvené a pro samečky přitažlivé - rozdíl mezi pasem a boky (kvůli plodnosti).

Není tady

#25 29. 5. 2007 18:40

TamtaOna
♥♥♥♥---

Prsa jsou ale velmi důležitá pro sexuální nabuzení... stolt U lidí našeho typu se vyvynula v důsledku ,,směru" naší reprosukce. Řekněme, že předchůdci se oplodňovali ze zadu, tudíž byl atraktivní partií zadek (dodnes je u některých opic neosrstěný a výrazný), samec se ho chytal a dráždilo ho to... Nyní (po napřímení postavy) došlo k tomu, že musela být tato ,,ducpartie" převedena na druhou stranu, aby to vyhovovalo... va big_smile
Ale je vážně hrozný model ,,krásy", před který jsme dennodenně stavěny a ke kterému chtě nechtě tíhneme... Velká pevná krásná prsa, úzký pas, malý zadeček a nohy jako proutky... Je to nemožné... Prsa jsou tuková tkáň a pokud není nikde jinde ve větším množství, jak by mohl být na prsou, že...
Pravdou ovšem stále je, že já se se svými menšími prsy setkala s ohlasem, který mi to připomněl... hmm

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí