18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevěřím tomu, e někdo sní pár práků a vyrostou mu prsa Akorát tahaj z lidí prachy...
Není tady
Já s jedněma prákama mám zkuenosti.Prsa se zvětí,ale za pár měsíců.Jsou antikoncepční práky a zapomněla jsem si je vzít.
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Já s jedněma prákama mám zkuenosti.Prsa se zvětí,ale za pár měsíců.Jsou antikoncepční práky a zapomněla jsem si je vzít.
Není tady
Já o tom tedy jetě neslyela, ale musí to být asi něco dost hormonálního a pochybuju e by to mělo nějaký efekt - souhlas s choysi.
Není tady
Taky tomu neverim, ze diky praskum se zvetsi prsa. To si taky myslim, ze je to na tahani penez. I zena s malima prsama muze bit pritazliva.
Není tady
podle informací, které mám, tak vekeré krémy a práky pro zvětení prsou jsou jen prostředky, jak vytáhnout z lidí peníze
Není tady
Asi jako kup si tablety na hubnutí a můe se válet u bedny a cpát se bůčkem a přitom hubne .
Není tady
Náhodou, není to úasné? Jsem tlustá, vezmu si přáek na hubnutí a nemusím cvičit. Mám celulitidu nebo větí bříko? ádný problém, namau se nějakým krémem. Chci prsa? Není problém. Ale e by u konečné vymysleli krém nebo pilulku, která by za mě uvařila nebo uklidila,tak to zase ne...!!!
Není tady
Ale Ladie, taková pilulka na úklid a vaření, to by byla bomba. A prosila bych jetě taky pilulku na ehlení, to já toti děsně nerada.
Není tady
Já chci pilulku na zmenenííííííí!!!!!!!!
Není tady
no, krémů na celulitidu se můu zastat, ty mi pomáhají...a zkusila jsem ten novej krém od Enji na bříko a taky je to znát... je to asi o tom, kdo a jak je pouívá...jasně, e z někoho, kdo má břicho jak balón, neudělá za měsíc hubenou modelku...já jsem to chtěla zkusit, protoe jsem přestala sportovat a je to znát...:-( a ten krémík mi pomohl a je mi zas fajn..:-)
na zvětení prsou by ty práky ale musely obsahovat hormony a to si myslím, e by nebylo moný volně prodávat...antikoncepci si přece taky nemůete koupit bez předpisu...
Není tady
Na lepí vzhled prsou podle mě pomůe jen posilování prsních svalů a moná nějaký zpevňůjící krémy, který zase vypnou pokoku a prsa tak vypadají líp. Rozhodně ale nevěřím, e se o nějaké to číslo zvětí. Jo, taky bych brala ukázkový "dvojky" .....
Není tady
prezdivka2007 napsal(a):
Taky tomu neverim, ze diky praskum se zvetsi prsa. To si taky myslim, ze je to na tahani penez. I zena s malima prsama muze bit pritazliva.
Co má velikost ňader společného s přitalivostí?
Není tady
tak na to se zeptej chlapů a kadej ti řekne, e velikost prsou má s přitalivostí společnýho poměrně dost....
Není tady
abadon: myslím, e nic, je to jen o pocitu...já se třeba cítím mnohem líp s push-upkou, která mi dělá větí prsa, ne bez ní. Přesto, e jsem nikdy nezaila ádnou negativní reakci na mení prsa...moná spí naopak...ale pro svůj pocit bych třeba bez podprdy vůbec nikam nela...
Není tady
Tak zrovna jsem si přečetla poslední číslo Tiny ,na první straně zvětete velikost koíčků o 2 a 3 čísla za 1990kč o pár stránek dál zhubněte 5kg za 7 dní.Fakt by mě zajímalo kdo to jetě kupuje? Jediné do čeho bych la jak u tu někdo psal jsou uklízecí a vařící tabletky
Není tady
...chjo.... mě by zajímalo, jak to, e jetě my enský pořád kupujeme tyhle časopisy ... nejhorí snad ale je, e takovýhle blbý reklamy dává i nae "veřejnoprávní" televize.
Není tady
Holt peníze nesmrdí, jak říkal císař Vespasián, kdy ačal vybírat poplatek za veřejné záchodky a sbíral moč a dál ji prodával jeliko se pouívala k praní...
Není tady
... taky jsem slyela, nějakou agitaci na "údrbu" vzhledu, spec. ňader a tam jedna dáma povídala, e pokud se pod prsem udrí tuka, je to signál k tomu, začít s tím něco dělat... Tak jsem se zařehtala... e jenom tuku? koda, e jsem to nevěděla dřív, kde já mohla bejt? Dneska u je to na penál! Jo a s tou velikostí...to prej je z atavistickejch dob, kdy enská s velkejma prsama byla symbol plodnosti a předpokládalo se u ní, e bude mít dost mlíka na kojení...Inu jiná doba, jinej mrav... Chlapům to holt zvostalo, jako chlupatý prsa... Jedna známá měla "prsa po tátovi" a ta říkávala (jemné due prominou...), cituji:"Do huby je toho dost a do rukou a si prdne!" (jene neříkala prdne ) Taky dobrá filosofie...
Není tady
Hellga:
U mě si rozlil vocet místní magistr, který mi nabízel Decolen - rostlinný preparát pro vyplnění, zpevnění a zvětení ňader. Pán - ač akademicky vzdělaný - byl evidentně tak trochu pratěný pytlem .
Taktně jsem mu vysvětlila, e těch sedm stovek, kolik stojí Decolen, s přehledem dovedu utratit jinak.
Jinak na zpevnění či vzrůst ňader se v naí rodině osvědčil babský recept - kopřivový čaj. Kdybych jó tak moc touila hrát si na mladici, kopřiv mám plnou zahradu a rozhodně by mě taková kúra vyla levnějc, ne celej Decolen
Není tady
Heleď Kiaro, nebylo by účinějí do těch kopřiv ta ňadra vloit "na holo" a decentně povrtět? To by zvětilo jejich objem docela určitě! ...nebo spustit do včelího úlu a zabouchat!
Tak mě napadlo:
Má-li ňadra u kolen, zakup sobě Decolen!
Tramtadadááá...
Upravil(a) Hellga (27. 5. 2007 2:49)
Není tady
Jsem zvědavá, kdy u konečně někdo vymyslí práky nebo mast proti blbosti. To by byl trhák...
Není tady
Petunka napsal(a):
tak na to se zeptej chlapů a kadej ti řekne, e velikost prsou má s přitalivostí společnýho poměrně dost....
A co mi jako řeknou? e čím větí, tím je enská přitalivějí, by by to byla obtloustlá neudrovaná kuchta? e se z Pamely Anderson můou pos*at (spí se setkávám s negativní reakcí)? A e Kiera Nightly je neatraktivní, protoe není obdařená?
Není tady
Petunka: http://ona.idnes.cz/ladena-o-mensich-pr … astika_jup - tahle paní je taky obdařená, ale mi nepřijde, e by byla kdovíjak přitalivá Ono kdy se řekne vnadná ena, tak si větina z nás vybavý takovou tu vytuněnou 110-60-90, smyslně pulící rtíky, ale takových en v reálu moc není. Navíc je dokázané, e velikost ňader se mění v různých obdobích (Věstonická Venue by si v gotice rozhodně nekrtla) a můe za jejich vnímání mediální masá. Dříve naopak byly eny s velkými ňadry básníky vulgárně napadány. Naopak co je zakotvené a pro samečky přitalivé - rozdíl mezi pasem a boky (kvůli plodnosti).
Není tady
Prsa jsou ale velmi důleitá pro sexuální nabuzení... U lidí naeho typu se vyvynula v důsledku ,,směru" naí reprosukce. Řekněme, e předchůdci se oplodňovali ze zadu, tudí byl atraktivní partií zadek (dodnes je u některých opic neosrstěný a výrazný), samec se ho chytal a drádilo ho to... Nyní (po napřímení postavy) dolo k tomu, e musela být tato ,,ducpartie" převedena na druhou stranu, aby to vyhovovalo...
Ale je váně hrozný model ,,krásy", před který jsme dennodenně stavěny a ke kterému chtě nechtě tíhneme... Velká pevná krásná prsa, úzký pas, malý zadeček a nohy jako proutky... Je to nemoné... Prsa jsou tuková tkáň a pokud není nikde jinde ve větím mnoství, jak by mohl být na prsou, e...
Pravdou ovem stále je, e já se se svými meními prsy setkala s ohlasem, který mi to připomněl...
Není tady