|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Kdy jste poznaly,že jste těhulky.Až podle testu,nebo dřív?A jak? 
Není tady

Ahoj Hádě, poznala jsem to až když mi to Dr. potvrdil - testy mi ukázaly, že těhu nejsem, ale opak byl pravdou! Jinak, já žádný pocity hned po oplodnění neměla, a jestli náhodou jo, tak jsem nevěděla, že to je ono. Jsem těhule poprvé, takže je pro mne vše nové. A ty máš podezření, nebo podle čeho tak soudíš?
Není tady
puzzle.girl mám podezření,ale jen to,že když si sáhnu na podbřišek tak mi přijde jakobych tam měla "malou hrušku" ale test byl negativní.Malinko to pobolívá.
Není tady
Hádě, nechci Tě stresovat, ale nedá mi to abych to nenapsala. Moje kámoška taky měla zvětšené bříško a bohužel to byla velká cysta... Doufám, že to není Tvůlj případ, nicméně být Tebou, tak zítra klušu k Dr.
Není tady
puzzle.girl ještě nevím,mám to dostat zítra:vissla:
Není tady
Zuzina
moc jsi mě neuklidnila.Já jsem nikdy neměla problémy se spodkem...ťuky ťuk
tak nevím pomalu co to je.Uvidíme. Jen na to teď budu myslet 
Není tady

Nestresuj se, jestli jsi těhule, tak by se to "miminkovi" určitě nelíbilo. Buď v klidu!!! Zítra uvidíš a pak si kup test, třeba Ti vyjde lépe než mne.
Není tady
puzzle.girl budu se snažit nestresovat,ale víš jak to je....
no snad bude všechno v pořádku,když tak dostanu MS ale hlavně že to nebude co psala Zuzinka 
Není tady

Hádě, nemysli hned na nejhorší! Určitě to nic nebude, max. budeš těhule, a takových už nás je...
a 
Není tady
puzzle.girl
pokusím se 
Není tady
puzzle.girl zítra se ozvu
koupím si test a uvidím,ale je to dva dy co byl negativní 
Není tady

Já měla negativní oba 2 a koukni na metřík... Zítra se určitě ozvi!!! Při usínání pro jistotu přemýšlej na jménama...
Není tady
Hádě jaký jsi den cyklu?
Není tady
Hádě, určitě to není Tvůj případ, může to být cokoliv. jen se mi zdá divné, že by Ti začalo růst bříško hned na začátku těhu... Divné
Omlouvám se, jestli jsem Tě moc vylekala. Být tebou, tak ale určitě k doktorovi skočím. Bříško přece samo neroste, jedině, že bys hodně papala...

Určitě dej vědět, jak to dopadlo.
Není tady

Čauky Hádě, tak co jak jsi dopadla, vše ve OK? Jsem zvědavá, tak piš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Ahoj,jste moc hodný,že jste na mě myslely
a tak jsem sem přišla napsat že tam čárka ........jééééééééééééééééééééééééééééé
slabounká,ale je tam.Bylo tam i napsaný,že pokud si ho děláte během dne tak moč může být zředěná a já si ho dělala kolem 17té hodiny.
Tak budu mít beránka...jestli to dobře půjde
Tak pááááá 
Upravil(a) Hádě (24. 7. 2006 21:59)
Není tady
Mooc gratulujiiii maminko
Jsem rááááda, že mé prognózy byly špatné. Přeji pohodové těhu 
Není tady
no, to je nádhera - to bude zase hezká úroda na jaro
moc gratuluju a přeju, ať se slabé// změní v pořádné dálnice
jak dlouho jste se snažili?
Není tady
Ahoj Hádě, moc gratuluji, to léto je opravdu velice plodné, jen tak dál! Hodně štěstí

Není tady
Jééé Hádě, moc gratuluju a přeju, aby všechno bylo tak jak má
Není tady