6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dallea: Ba dokonce naopak, vzdychá, že nemůže mít všechny ženy světa a jak je která kde krásná.... No a tak furt dokolečka...
A jaký jeho klad tuhle předváděnou psychohrůzu nevyrovnané povahy vyvažuje???
Viz:
Protože je to můj manžel a má taky klady
A jestli nebyl vychováván k taktnosti, to tedy ve stáří spánembohem a zlý pryč. To si ještě užiješ. Už Ti někdo řekl, že s pokračujícími léty se vlastnosti člověka až tak příliš nezlepšují?
Upravil(a) Tercila (28. 10. 2010 20:52)
Není tady
Selima napsal(a):
Tak mu kľudne povedz, že s toľkými babami by si on ani neporadil... so svojou výbavičkou... Nech okúsi na vlastnej koži, čo to je netaktnosť.
Není tady
Ja nechapu jak se nekomu nemuzou libit mala prsa.Mala prsa jsou pevna a vypadaji lip nez ty velke.Ja mam prsa velke, velikost kosicku D.Kdyz se na sebe podivam do zrcadla bez podprsenky nic pekneho na tom neni jen vytahane nezvhledna prsa.
Není tady
erem, prostě jsme každej jinej, každej máme jinej vkus. co by jsme proboha dělali, kdyby jsme měli všichni stejnej ? někomu se líbí holky, co mají hrudník jak dálnici, jinýmu prsatice, někdo má rád hubený, někdo tlustý. tak je to přece dobře, ne ?
Není tady
eremuruss napsal(a):
Ja nechapu jak se nekomu nemuzou libit mala prsa.Mala prsa jsou pevna a vypadaji lip nez ty velke.Ja mam prsa velke, velikost kosicku D.Kdyz se na sebe podivam do zrcadla bez podprsenky nic pekneho na tom neni jen vytahane nezvhledna prsa.
O rozmanitosti lidských povah, ale i vkusu a nečekané rozmanitosti lidských tužeb v oblasti přitažlivosti partnera/partnerky pro mě největší školou bylo kdysi pročítání seznamovacích inzerátů.
K mému tehdejšímu velkému údivu, našla jsem tam několik vážně míněných inzerátů typu: Hledám ženu s hodně povislými prsy.
A nebo mě tehdy velmi překvapil inzerát ve stylu:
Svůj inzerát myslím vážně, i když to pro mnohé z vás bude asi nečekané: Hledám pro vážný vztah ženu s amputovanou nohou. Velmi mě toto vzrušuje a láká, s takovou ženou bych chtěl žít celý život.
....a dál tam bylo ještě několik milých vět, bylo znát, že to není žert, a že to je zřejmě docela sympatický chlap, právě s touhou najít přesně takovou partnerku.
Dlouho mi ten inzerát tehdy nešel z hlavy. A pak jsem si řekla - no, není krásné to, že některé věci, obecně pojímané spíš jako nedostatek, a dokonce velký estetický nedostatek, někoho tolik přitahuje? Není krásná ta rozmanitost lidských pohledů a tužeb? Není krásné a pozitivní i to, že věci, které většinu populace spíše odrazují, pro někoho jsou natolik vzrušující? A není krásné, že vlastně každý, byť se sebevětší "vadou na kráse" může být pro někoho právě touto "vadou na kráse" neskutečně přitažlivý?
Ať se ještě vrátím k jádru tématu:
Být chlapem, myslím, že by mi nevadily ani výrazně velká, ani výrazně malá prsa, když by partnerka byla jinak fajn a bezva ženská.
Ale určitě vím, že by mi strašně vadilo kňouravé nesebevědomé stvoření, neustále opakující, já vím, že vypadám hrozně, a nelži mi, že se ti líbím, když já přeci vím, že jsem ošklivá a že mám příliš velká/příliš malá prsa (zadek, nohy, uši, ruce,....a blablablabla...). To by mě fakt štvalo a dokonale odradilo a sněkým takovým bych být určitě nechtěla.
Blossom napsal(a):
Být chlapem, myslím, že by mi nevadily ani výrazně velká, ani výrazně malá prsa, když by partnerka byla jinak fajn a bezva ženská.
Ale určitě vím, že by mi strašně vadilo kňouravé nesebevědomé stvoření, neustále opakující, já vím, že vypadám hrozně, a nelži mi, že se ti líbím, když já přeci vím, že jsem ošklivá a že mám příliš velká/příliš malá prsa (zadek, nohy, uši, ruce,....a blablablabla...). To by mě fakt štvalo a dokonale odradilo a sněkým takovým bych být určitě nechtěla.
Blossom mi mluví z duše. Asi nic není tak NEpřitažlivé jako ženská, která neustále řeší svůj zadek/prsa/vlasy/nadváhu. Chudáci chlapi, mít tohle doma, fakt. Já byla vždycky spíš statnější slovanský typ, ale nikdy jsem neměla potíže s tím, že bych se nelíbila. Naučila jsem se to nosit a pokud je ženská na světe ráda a sama se sebou spokojená, vždycky většinu chlapů přesvědčí, že je kočka
Moje maminka je teď šik dáma, váha tak akorát, spíš je štíhlá, ale pamatuju se, že když jsme byli se sestrou děti, byla trochu při těle. Teď už si váhu pečlivě hlídá. Nedávno jí v práci lichotil nějaký majitel kosmetické firmy, jaká je pěkná paní a konverzace se stočila na postavy. Maminka mu nakonec ukázala i nějakou fotku z doby, kdy měla o 15 kg víc než teď, on se na ni tak zadíval a pak jí řekl: Víš, ale tady na té fotce se mi snad líbíš ještě víc. Škoda žes tolik zhubla.
A taky si vzpomínám, jak mi jednou vyprávěl táta, s kým randil zamlada. I jedné holce říkal: "Víš, ta měla snad 100 kilo, byla fakt kus baby, ale byla s ní taková sranda, že jsme se o ni vždycky rvali. Ta nebyla nikdy sama".
Upravil(a) Ronja (1. 11. 2010 16:21)
Není tady
Malá/velká prsa. No já jsem měla před svým prckem taky takovou trošku "dálnici"...tehdy se tomu říkalo lentilky pod kobercem A pamatuju si, jak mi to vadilo. A proč? Stejně pubertální holky a kluci se mi smáli. Teď mám po malém prsa větší a byla bych asi nejšťastnější, kdybych je měla stejné jako před tím.
A co se týká těch zamindrákovaných ženských...víte, ono za to někdy můžou i lidi kolem nich . Jako holka jsem byla hezký, štíhlá, 54 kilo. Po dítěti jsem přibrala 10 kilo a na bříšku a prsou mám spoustu strií. Není nic horšího, než to, že vás vaši partneři shazují.... "fuj, prosím tě, jdi se obléct", "ježiš, ty tam máš úplné krátery", atd.
Teď mám přítele úplně úžasného, co mi pořád říká, jak jsem krásná a že se mu mé jizvičky líbí. Sice mu to dá určitě taky fušku, ale já už se pomalu zlepšila a už nemám tak velké mindráky jako před tím.
Není tady
Kuřátko, já budu asi úplně, jak mimóza... ale mně se moje jizvičky po těhotenství taky líbí... mám je proto, že mám děti. Jsou hezký. Možná se přítel ani nepřemáhá. Je to... prostě hezký, no...
A abych nebyla moc , tak mám pěkná, malá prsa a jsem spokojená. Netvrdím, že to tak bylo vždycky, ale i v pubertě mi nějak bylo holek s velkými prsy líto. Jsou víc vidět, kluci na ně furt šmatali a každý to teda příjemný nebylo... oni za to pánové nemohli - hormony, no... ale už tehdy mi docházelo, že bych neměnila. Pak v dospělosti docvakly i ty další libůstky, jako bolesti zad, čumění úchyláků... Já můžu jít ven bez podprdy, což kvituju hlavně v létě a nikdo nic nepozná. I když gravitace je bestie , ale zatím bych řekla, že jsem v normě.
Když někdo někoho shazuje, je to bl.bec... Co s takovým. Blahopřeji k výměně...
Není tady
kuřátko, prosím tě, kam jsi na takový týpky chodila ? čučím jak puk teda
Není tady
Jé Pavli, to by ses divila kolik jich na světě běhá. A ne všichni jsou z Ostravy. Jednou mě balil týpek z Brna....měl už kolem 47 a člověk by si řekl, že má rozum. A když jsem mu vysvětlila, že je mi líto, ale nemám zájem, tak mi řekl, že si všimnul, že nejsem dokonalá a má takovou určitou "vadu", ale že je schopný to zkousnout, protože se do mě zamiloval No mazec...
Není tady
Holky, ja byla zrovna vcera kupovat podprsenku, to byl teda horor. Prodavacka mi jich tam prinesla snad 20 a z toho mi sedela dobre jen jedna. Mit mensi prsa je podle me fajn, vzdyt jsou ted vsude k dostani ty vycpane podprsenky, tak o co jde?
Lepsi mensi prsa akorat do ruky nez velka a povisla jako mam ja .
Chlapum je to stejne uplne jedno, podle me vlezou s prominutim na vsechno....
Není tady
Tak pre mňa po skúsenosti s maminou chorobou - zdravé prsia = pekné prsia. Jendo, aké veľké, aký tvar - hlavne ench sú bez nádorov. A chlapi sú rôzni, to nie je o vlezení na všetko, ale o tom, že majú rozdielny vkus... a okrem toho, ženská nie je len chodiace prsia, ale aj ten zvyšok.
Není tady
Ale když sama ženská z toho má dilema, tak je jasné, že se snaží aby to tak nebylo. Já jsem si koupila asi před měsícem tobolky reklama. Sice jsem tomu moc nevěřila,ale lákalo mě je vyzkoušet. Teď jsem hrozně ráda, protože se mi to konečně podařilo - mít plnější podprsenku a to bez vycpávek. Prsa mám plus mínus o číslo větší a jsem moc spokojená.
Není tady
Zuzulo, opravdu to funguje?! Tak to je fakt super. Prosím tě, napiš mi, které tobolky máš. A to se musí jíst pořád nebo jak to funguje?
Já jsem měla tak nějak normální prsa. Ale po dětech se mi úplně zmenšily. Sice tvarem jsou v pohodě, ale skoro nic tam už nemám
Ty tobolky jsem ani nechtěla zkoušet, protože mi to přišlo, že to nemůže fungovat. Ale jestli jo, tak budu jíst cokoliv. Na plastiku nějak nemám finance.
Není tady
Holky, máte tu reklamu dobře vymyšlenou.
Zuzulo, cpeš ty své reklamy na různá vlákna. Už stačilo.
Není tady
Kateřina napsal(a):
Ty tobolky jsem ani nechtěla zkoušet, protože mi to přišlo, že to nemůže fungovat. Ale jestli jo, tak budu jíst cokoliv.
Jíst cokoliv? A ty tomu věříš?
Prášky na hubnutí, krém na celulitidu, tobolky na zvětšení prsou lidská hloupost je nezměrná a lidi fakt věří kdečemu a sežerou každou hovadinu.
Prej taky prsa rostou po černým pivu
Není tady
Modroočka napsal(a):
Prej taky prsa rostou po černým pivu
Asi stejně jako po těch tobolkách
A náhodou, mně se malý prsa líběj... ale to je asi daný tím, že moje manželka má pětky...
Není tady
moje manželka má pětky...
... a já mám malý ruce
Není tady
ahoj, máte prosím nekdo zkušenosti s produkty od www.superprsa.cz? dekuji za info
Není tady
ahojky, já mam, copak by tě zajímalo ?
Není tady
a jaké máš zkušenosti- funguje je? a jaký výrobek by si mi doporučila ?
Není tady
já jsem užívala jak kapsle tak krém..a kromě toho, že prsa mám plnější,tak mám i mnohem lepší pokožku...určitě to stojí za vyskoušení
Není tady
díky moc za info..a kolik balení jsi vybrala nebo jak dlouho jsi to užívala ?
Není tady
tedka užívám 3. měsíc
Není tady
ok, tak já to jdu taky vyzkoušet. snad uvidim zmenu
Není tady