6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mam mensi problem s pritelkyni. Nic extremen vazneho, ale rad bych, aby mi to zkusila vysvetlit nektera zena/divka.
Moje pritelkyne ma mala prsa (s bidou jednicky), jinak ma temer dokonalou figuru. Problem neni ve me, ze mi to vadi. Ja jimarne vysvetluju, ze me se velky kozy nelibi a ze po tehle strance mi jeji postava vyhovuje. Problem je v tom, ze ona je tim hrozne zamindrakovana. Kdyz pri laskani zajedu k prsum a na ne, tak poznam, ze ji to tochu rozhodi. Kdyz treba prijde obcas na nejakou hadku (no stava se to :-) tak mi obcas rekne neco ve stylu: "Si bez za nejakou kozatou, kdyz ti tak vadim!" A to sem nikdy ani nenaznacil, ze by mi to vdlo a ta hadka se tyka uplne neceho jineho......
No a ja uz vazne nevim, jak ji to vytlouct z hlavy. Pri vybirani spodniho pradla si narika, jak na ni nic hezkyho neni atd atd. To je vazne pro holky tak dulezity jak vypadaj (navic jak jsem psal, jinak si rozhodne na nic stezovat nemuze) navic kdyz se mi libi. To pak ja mam obcas myslenky, ze se chce spis libit nekomu jinymu. neni nejake reseni na zvetseni prsou, ktere by DOOPRAVDY fungovalo, byt treba jen trochu. krom plastiky, to je preci jen az krajni reseni.
Není tady
a poravdě...líběj se ti nebo bys byl radi kdyby měla jiný??Kolik jí je? Mám taky malý prsa, a mindráky jsem z nich měla taky...ale přítel je skvělej..pořád mi opakuje, jak jsou krásný a slaďoučký, e mě to prostě přelo...je na něm opravdu toti vidět, e se mu líběj...musí to být z tebe cítit...jak se kouká venku třeba po prsatejch enskejch, sebevědomí jí nedodá:-)) prsa jsou pro enu důleitý...jak pro kterou samozřejmě.(aby mě tady zase nikdo nenapadl, e mluvím za větinu) ale fakt je to jen o tom sebevědomí...
Není tady
Dneska je obrovskej výběr krásnýho prádla a je úplně jedno, jaký má nebo nemá tvoje přítelkyně prsa. Určitě si vybere. At' si koupí podprsenku s vycpávkama.
Tak jdi s ní, do obchodu a vyberte něco hezkýho spolu, třeba jí to taky pomůe, kdy s ní něco vybere.
A kdy říká, e má hezkou postavu, tak at ukazuje svoje jiný přednosti, přece kadej si nevímá jen velikosti prsou, ne?
Není tady
Souhlasim, udelejte si hezky den nakupovanim pradla bez s ni a rekni ji v cem je pro tebe jeste vic sexy.Ja si zase rikam.....lepsi mensi a pevny nez velky a u pasu
Není tady
ST - dej mi na ní kontakt a já jí vysvětlím jakej děs jsou velký prsa :-( bolej z toho záda, nemůu sehnat sluný spodní prádlo, protoe v mojí velikosti mají jen béový podprsenky co by nenosila ani moje babička, 90% chlapů co na ně letí jsou obtloustlý chlápci přes padesát, nebo lopaty z výkopu, který na mě pískaj a povykujou čuňárny. Nemůu ani doběhnout tramvaj, protoe bych si vyrazila zuby, nemůu sehnat ani ádný hezký a moderní oblečení, protoe to se dělá jen na hubený a prsama max. do trojek....prostě děs a hrůza
Není tady
Anoano, ja som si vdy myslela, e prsia snáď ani nemôu by PRÍLI vežké - ale môu! U sú mi nepohodlné, pri leaní na bruchu tlačia, pri tanci nezmyselne poskakujú, mám ich rada len vo vode, keď sú nadžahčované Ale stále si hovorím, e kým sú zdravé, tak je to OK. To je podža mňa to hlavné. A ak sa páčia tebe(poznám viacero chlapov, čo sú zaaení na menie a pevnejie), tak nevidím problém...
Není tady
no jsme oba jeste v zacatcich a trocha stydlivejsi na nakupovani spodniho pradla spolecne, ale zkusim ji vic chvalit jeji trauma partie :-)
Není tady
Diky za rady, o vikendu to zkusim
Není tady
dávej často najevo, jak moc tě její prsa vzruujou, při mazlení jí je chval. Při takových mindrákách se mi osvědčilo chválit, chválit a chválit, nedat druhý polovičce anci hanobit svoje tělo, ale časem ji přesvědčit, e se opravdu líbí. Musí mít pocit, e tobě připadaj ty její nejkrásnějí na světě, je na tobě, jak toho dosáhne
Není tady
Tak vypada to, ze rady zde vyslysene (vyctene) meli spravny efekt a trochu tuleni a laskani se pritelkyni vic nez zamlouvalo Zkusim v tom pokracovat dale, myslim ze nam to bude vyhovovat obema
Není tady
myslím, e eny s velkými prsy mají mnohem víc problémů se sháněním spodního prádla - mě aspoň připadá, e to sexy prádýlko se dělá jen ve velikosto A, moná jetě B, výjmečně i C a dál u jen babský, neerotický podprdy :-)
no, nevím jaký jsi ty ani co se tobě líbí, ale (a tvá přítelkyně to jistě ví) naprostá větina muů má ráda větí velikosti...
Není tady
Nemyslim, ze by meli vsichni radi vetsi. Vsak kdyz omrknete pulku erotickych casopisu a po*no filmu ( pokud neni na obrovska nadra primo zameren) najdete u ,,modelek,, max C obcas D. Jejich velka prsa dela to, ze jsou to vychrtliny. A i chlapi na ulici se podle me radeji ohlidnou po holce s mensima, ale dokonale tvarovanyma, nez po nekom s mega poprsim u kolen ( jak uz tu padlo).
No ale je pravda, ze spodni pradlo se nejlip nakupuje podle me B, C. Nevim jak mensi, ale sehnat ve vetsim neco hezkeho s krajkou nebo hezkymi ramenky je beh na dlouhou trat. Ty nechutarny co vydavaji za podprdu.. ble
Není tady
heh, ako keby o sebe citala, ST napodobne som sa spravala. Moj milacik mi daval stale vravel ako ma lubi taku aka som a ze sa mu pacia prsia "do ruky", ale co tam po tom ked aj tak som si mlela svoje. Chcelo to trpezlivost a cas a ja som zistila, ze ozaj je to tak, ked som videla jak sa s nimi hra, jak na nich lezka a jak ich bozkava. 4 mesiace a ja som bola vyliecena
Mno, veruze skutky robia svoje
Není tady
rozhodně bych si koupila nějakou push-apku, protoe velký prsa v létě, to je za trest. Pokud má mindrák, tak jí řekni, e spousta en, jako například já, by daly vechno za malý prsa, v létě se pod nimi nepotí, nekoupí si pěknou podprsenku, aby se ti nezařezávala ramínka, i ty iroké dělají problémy, běhání, nebo skákání je děs, dala bych vechno za malá prsa
Není tady
no mne sa male prsia vyslovene pacia a velke sa mi vyslovene nepacia. za krasne som schopny povazovat max. nieco medzi 2-3, pricom 3 uz je na mna vela. Mal som v zivote pomerne vela zien (sexualne) a vzdy som si vyberal aj podla velkosti, resp. malosti prs, pretoze pri zene s velkymi by sa mi ani nepostavil, proste nic proti zenam s velkymi prsiami, mam rovnaku uctu aj k nim, samozrejme, ale posobia na mna doslova asexualne. moja sucasna priatelka ma 1,5-ky a som nimi uplne nadseny, su to dva nadherne male kopceky, priam k sezrani... viem vsak, ze pre zenu su psychicky prsia dost dolezite, jasne urcite to neplati o uplne vsetkych zenach, ale skus sa opytat svojich kamaratok, ako to tazko prezivali, ked im zacali kedysi v puberte rast prsia, co to bolo za mindraky a porovnavacky s inymi a tak... ale nech uz to bolo v jednotlivych pripadoch akokolvek, ziadna zena nemoze tvrdit, ze nema k svojim prsiam velmi vyznamny vztah, pretoze prave prsia su jednym z najviditelnejsich druhotnych pohlavnych znakov a ako take su priam predurcene aby napomahali psychicky identifikovat ich osobnost ako "zensku". A zeny sa chcu citit ako zeny (jasne, vsetci vieme o vynimkach ako su transsexuali a podobne), su na svoje pohlavie (teraz nemyslim pohlavie ako genitalie ale ako osobu, muz/zena, to len pre istotu pre tych pomalsich) velmi hrde. Mozno ovela viac ako my muzi (aj ja som bol kedysi prekvapeny, ked som si to uvedomil).
Jedina cesta, ako svojej priatelke pomoct je presvedcit ju, ze ma byt na seba hrda a rovnako tak aj na svoje telo. Tebe sa predsa paci a urcite aj mnohym dalsim. Co to vlastne znamena mat male prsia? Mensie ako maju ostatne? No a? Je to jedinecne telo, tak ako kazde ine, a hlavne, je to JEJ telo, je to sucast jej nadhernej osobnosti. Nezabudni jej to co najcastejsie pripominat a davat jej najavo, ze ju milujes a ze milujes aj jej telo, psychicky milujes jej telo, nielen fyzicky, dufam, ze mi rozumies. Prajem vam vela stastia.
Není tady
Na světě by byla veliká nuda, kdybychom vichni ili v uniformitě. U tak se mi někdy zdá, e Čei se boji napřiklad v modě poodhalit svou individualitu. Velka prsa jsou teďkom v modě v oubyznysu poslednich 16 let, ale to neznamena, e se vem libi. Kdyby tvoje přitelkyně ila o dvacet let dřiv, tak by ji to ani nepřilo, e se ili po kozatkach. Můj bratranec chodil s hokama , ktere měly male kozenky a moc se mi to libi. Prostě kady člověk je original a kadá ena má někde toho svého vyvoleného, který ji bude mít rád. Příroda to tak vymyslela, protoe v přirodě nesmí přijít nic nazmar.
Není tady
Hele já sem měla něco podobný.Ne kvůli prsů s těma sem spokojená, ale kvůli postavě, nemám prostě zrovna míry modelka.Taky sem se trápila,nevěřila si a svým způsobem se bála, e přítel si najde hezčí.Ale musím říct, e na tohle funguje jen to, e tě přítel ujiuje, e se mu líbí, jsi jeho typ, e jinou nechce a hlavně to na tobě ta holka musí vidět. Je to způsob jak se na ni dívá. Já říkám, e dokud na mě přítel mrkne obdivně okem, kdy se převlékám, tak je vechno v pořádku:-)
Není tady
Já mám taky mení prsa a trochu to cítím jako mindrák, i kdy přítel mé tělo chválí celé, stačí, e se podívá po nějaké vyvinuté a obnoví se mé obavy..
Není tady
Jeikotky!!!enské,co to řeíte?(jasně,e máte nějaké vzory)Ale uvate,e jsou mezi námi chlapy i tací(třeba já) kterým se líbí právě mení prsa...Ty velké nás svým způsobem děsí!!!!! a je to tak!!!
Není tady
A co ty prostředky na zvětení prsou? Fungujou? A kdy jo, není to dočasný, jako při kojení? Kdy jsem kojila, měla jsem prsa aspoň o číslo větí, později po dvou dětec jsem byla na miniinterrupci, a od té doby mám prsa dost malá, mení ne kdy jsem své děti normálně odstavila. Tak asi ty ormony fungujou, ale trvale?
Není tady
lidi a co jsou u vás malé prsa? já mám jedničky (jedny z nejmeních na světě), kdybych měla dvojky, přila bych si jako bohyně. Přítel tvrdí, e se mu líbí, podle mě kecá, ale u to ani moc neřeím, beru to tak jak to je...
Není tady
orrxi napsal(a):
lidi a co jsou u vás malé prsa? já mám jedničky (jedny z nejmeních na světě), kdybych měla dvojky, přila bych si jako bohyně. Přítel tvrdí, e se mu líbí, podle mě kecá, ale u to ani moc neřeím, beru to tak jak to je...
orrxi ver mi ze nekeca... ja uz som k tejto teme pisal a je vela muzov, ktorym sa prave take prsia pacia najviac. a to ze to beries tak ako to je... to robis dobre. mala by si byt na svoje telo hrda a cenit si ho.
Není tady
corel napsal(a):
orrxi napsal(a):
orrxi ver mi ze nekeca... ja uz som k tejto teme pisal a je vela muzov, ktorym sa prave take prsia pacia najviac. a to ze to beries tak ako to je... to robis dobre. mala by si byt na svoje telo hrda a cenit si ho.
chápu, e se někomu líbí malé prsa, ale určitě to má nějaké hranice. Hrudník jako deska se nikomu líbit nemůe
Není tady
Orrxi.......
Tak jetě něco o nás chlapech.....A myslím,e to přítomní potvrdí !!!!!
Dělíme se nějakým způsobem na "Horňáky a Dolňáky"......Ale určitě vichni vnímáme enu jako takovou...Jen my "Dolňáci" jsme jaksi zaměřeni tak,e nás velikost prsou od č.2 výe,neberou...Spí se nám líbí taková ta krásná malá prsíčka....
Nevnímáme malá,nebo mini prsa jako něco méněcenného,ale jako něco milého - pro nás krásného....
Ale jak s tím máme naloit,kdy Vám to říkáme stále dokola a Vy stále dokola myslíte,e Vám to říkáme ze slunosti...U to konečně vemte na vědomí a buďte rády za to,e máte kolem sebe ty své chlapy,kterým se právě takhle líbíte....
Není tady