|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj Kačíku, tak jooo budu ráda, když se někdo přidá...i když testík mám tady v šuplíku tak jestli nedostanu amok tak vydržím do zítra....ale ty máš metřík hodně nadějný....já tomu u mě moc nevěřím...mám normálně dlouhý cyklus takže zítra podle mě ta mrcha červená přijde
Není tady
kleo to je sice pravda, ale byla jsem minulý týden v pondělí na testech z krve a neměla jsem tam ani Ň co se hcg týká, ale tploty se drží a ms nikde...jsem teprve první měsíc po vysazení HA,takže tělo je asi zmatený...bohužel, kdyby to bylo těhu bych se nezlobila 
Není tady
Kačíku, uvidíš, třeba bylo ještě brzo. Jinak kdyby se zadařilo tak máš fakt štěstíčko, že Ti to netrvá tak dlouho. Já najíždím sedmý měsíc tak doufám, že sedmička bude naším šťastným číslem. minulý týden jsem byla na krvi, ale hcg mi nezjišťovali akorát nějaký hormony či co tak tam odpolko dneska zavolám pro výsledky . Doufám, že to jedna z nás prolomí...dávám Ti velký šance
Není tady
já je spíš dávám tobě...
uvidíme zítra ráno
jé třeba budem obě
to by byla sranda ale opravdu spíš si myslím že to je rozházenej organismus nebo v horším případě cysta...
Není tady
Kačí, moje kamarádka když vysadila HA tak další MS už nedostala a byla těhulinka....tak proč ne Ty? Jinak máš pravdu, kdyby jsme měly obě dvě pořádný tlustice tak by to byl mazec :-) Doufám, že to vyjde
Není tady
tak si budem navzájem držet palce 
a proč ne já? protože když jsem byla na tý krvi tak to jsme byla už minimálně 15 dní po ovu, spíš víc....
Není tady
Teda holky, Kaciku a Kleo, vy se porad drzite! Doufam, ze vam to vydrzi po 9 mesicu
Jsem zvedava na vase zitrejsi testikovani, treba pujdete za Pinky...:0)
Není tady
Holky, já to nevydržela a testla....mám dvě čárky...já nevim to bude špatnej test.....já se uplně klepu
Není tady
To je úžasný. Ještě gratulovat raději nebudu. Ale špatný test to nebude 
Není tady
jééé ty potvůrko jedna...moc držím palečky aby test nebyl špatnej ... chápu jak se klepeš .... jé tak asi aspoň jedna z nás 
sillwan díky, ale myslím že z toho nic nebude....
Není tady
Klea napsal(a):
Holky, já to nevydržela a testla....mám dvě čárky...já nevim to bude špatnej test.....já se uplně klepu
Kleo, to je parada
Supiiiiiiiiiiiii, dalsi tehulka...Kaciku, jeste ocekavame tebe...Kleo gratuluji.
Není tady
Kačíku promiń...oni v práci všichni odešli na oběd a já na ten test nedokázala koukat......
stejně tomu nevěřím....A kdyby ano tak Ty mě budeš následovat
Není tady
kleo to je v pořádku honem se objednej k dr. ať můžeme gratulovat
já zítra napíšu jak to dopadne 
Není tady
jsem se ještě chtěla zeptat jestli máš nějaké příznaky?
Není tady
Kačíku, nemám......měla jsem klasicky bolení břicha a hodně citlivý prsa, ale to mám vždy před MS takže nic nenormálního. Já tomu stejně nevěřím....až mi doktor potvrdí tak budu trochu věřit. Moc Ti držim pěstičky, aby se Ti taky ukázaly //
Není tady
kleo děkuju a děláš myslím správně že testnebereš 100% vážně, počkej na dr. já už bych u něj dávno byla kdyby neměl dovolenou.... 
Není tady
Clare, moc Ti děkuju, ale co mi řekla ta doktroka ohledně prolaktinu tak mě to trochu zpražilo, ale dávám se do klidu a ve středu jsem objednaná k doktorovi tak uvidíme.
Není tady
Kleo, takhle jsem to měla taky a byla jsem těhu. Teď jsem tak v 7-8tt a ve středu jdu na svoji první těhu prohlídku
Měla jsem i teplotu 36,8 a byla jsem těhu 
Není tady
Meggan, díky moc za podporu...ve středu podám zprávičku co mi řekl doktor
Není tady
Kleo já jdu taky na první KO ve středu, mám nervy jak špagáty. Takže hnedka ve čtvrtek podat zrpávu, jasnačka ??
Není tady
Jasně jasně a neboj, všechno bude určitě tak jak má být !!!!!
Není tady
Kleo taky moc gratuluju!!!!!! Vždyť já jsem ti říkala, že jsi tam OVU měla a ještě k tomu byly ty BT předpisové jako z učebnice. A ty jses tak bála!
Není tady
Hofmanko, jojo máš pravdu, ale ještě tomu moc nevěřím...ve středu jdu k doktorovi tak tam budou doufám hezký zprávičky.
Není tady