|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Poslední dny se mi držela teplota na 37,1 včera mi spadla na 36,9 tak jsem myslela, že už přijde MS nebo že dneska mi spadne zase o stupínek dolu a dostanu to dneska. Ráno mi ale teplota stoupla zase na 37,1. Břicho mě bolí i prsa, ale to vždycky před MS. Necítím že bych byla těhu, ale spíš si říkám, že tu teplotu mám nějakou divnou.
Upravil(a) Klea (23. 7. 2006 12:50)
Není tady
Ahoj Klea, ty tvoje BT jsou nádherné. Jaké jsi měla před OVU? A víš kolikátý DC jsi OVU měla. Plno holek v začátcích těhotenství necítila žádné příznaky. Třeba je to u tebe stejně tak.
Není tady
Hofmanko díky moc za info. No já měřila tři cykly, který jsem předložila doktorovi a pak měřit přestala. On mě pak trochu sprdnul ať dál měřím tak jsem začala ale tak od půlky cyklu. Ovu podle teplot mám tak +- 16 DC. Vždycky před MS mi teplota začala klesat..buď najednou asi o 3 stupně nebo jeden den o jeden a další o dva a už ta mrcha červená přišla. Teď se mi zdá ta teplota nějak kolísavá...poslední dny před MS jí mám takto:
21DC 37
22DC 36,9
23DC 36,8
24DC 37
25DC 36,9
26DC 37,1
27DC 37,1
28DC 36,9 (to už jsem myslela, že to dostanu včera nebo dnes)
29DC 37,1
Každopádně si myslím, že to dostanu určo zítra...na MS mám ještě klidně den dva čas, ale to kolísání...je to normal?
Upravil(a) Klea (23. 7. 2006 13:43)
Není tady
Ty BT máš opravdu moc hezké. Mě se nikdy nevyšplhají přes 36.7°C. Možná budu mít opravdu problém s hormony. Jaké BT máš před OVU? Já 36.4°C až 36.6°C. Po Proveře jsem měla až 36.9°C. Ale to bylo těma práškama. Obsahují progesteron. No měř dál a uvidíš. Moc a moc ti držím pěstičky ať ti to těhulkovství vyjde. A kolísat ti může, pokjud je to tak nepatrné jako v tomto cyklu. Nepadá ti totiž na hranici předovulační fáze.
Není tady
Hofmanko, nakopírovala jsem Ti sem jeden cyklus né teda celej, ale v průběhu ovu. Moc BT nerozumím, ale ty určitě budeš vědět kdy tam je ovu :-)
36,7
36,6
36,7
36,5
36,5
36,4
36,6
36,7
36,8
37,0
36,9
36,9
36,9
37,0
Není tady
No řekla bych, že OVU byla při poklesu na 36.4°C. Pak ti postupně vzrostla.
Není tady
Ahoj Kleo, teplotku mas opravdu krasnou...
A takove drobne kolisani nic neznamena, je to jak pise Hofmanka uplne v poradku...
Vubec ne divna...
Není tady
Tak jo holky, díky moc. Kéž bych to teď vůbec nedostala
Není tady
Klea napsal(a):
Tak jo holky, díky moc. Kéž bych to teď vůbec nedostala
Zatim to vypada moc nadejne, Kleo a drzim palce, aby to vydrzelo...
Není tady
Sillwan díky moc,jsi hodná, ale stejně tomu už vůbec nevěřím....ale naštěstí mi začíná za týden dovča tak se psychicky zklidnim a to by bylo aby nebylo.
Každopádně Tobě taky držim moc pěstičky!!!
Není tady
Klea napsal(a):
Sillwan díky moc,jsi hodná, ale stejně tomu už vůbec nevěřím....ale naštěstí mi začíná za týden dovča tak se psychicky zklidnim a to by bylo aby nebylo.
Každopádně Tobě taky držim moc pěstičky!!!
A nechystas se testikovat? 
Není tady
Kleo, v kazdem pripade preji moc keasnou a pohodovou dovcu...
Není tady
Nene já mám normálně dlouhej cyklus...někdy 29 někdy i 30,31 takže je podle mě ještě brzy.Navíc mě bolí břicho přesně tak jak to před MS mám
Není tady
A Ty frčíš někam na dovču nebo už má po?
Není tady
Ja uz jsem po (bohuzel) dovolene. Ale snad jsem na ni nacerpala dost sil do noveho snazeni...
Takze drzim palecky a az budes mit na testu //, tak dej vedet, dobre?
Není tady
Jasně to víš, že dám. Ale aby to nebylo naopak a Tys tu nepřijímala gratulace přede mnou :-)
Není tady
Klea napsal(a):
Jasně to víš, že dám. Ale aby to nebylo naopak a Tys tu nepřijímala gratulace přede mnou :-)
Ja uz jsem docela skepticka, co se spontanniho poceti tyce, takze pochybuji...ale kdyby neco takoveho nastalo, ozvu se...
Není tady
ahoj KLei
máš krásnou bt,přímo předpisovou,ty výkyvy jsou normální,já to tak taky měla a nejvíce,jak jsem byla těhu
!
Hofmanko......já když jsem otěhotněla,tak jsem měla po ovulaci bt 36,7 ..asi až 5ti dnech stoupla na 36,8 a pak kolísala 36,9.. 37...takže neboj,vše je určitě ok...
Není tady
Jééé ahoj Peti, já jsem doufala, že ke mně přihupkáš :-) No uvidíme...já tomu fakt nevěřím, akorát mě trochu zmátla ta kolísavost tak jsem chtěla vědět jestli je to normal. Jinak jak se cítíš? doufám, že ty vedra zvládáš. Jaký jsou nový zprávy u doktora?
Není tady
aHOJKY
Jojo,výkyvy jsou naprosto normální..držím palce,at takle kolísá ještě hodně dlouho
!!
já a vedra? ale jo,docela dobrý,sice teda na slunku moc nevydržím,ale to ted asi nikdo ,takze jinak jsem v pohode,akorát me boli dost krize,ale to bude asi zmenou stavby tela.konecne mi zacalo rust brisko,ze to jde i trosku videt a pribrala jsem prvni kilo
..výsledky triple testu na down,syndrom atd.dopadly dobře,tak jsem moc ráda
v pátek jedu na dovolenou do Itálie
,tak snad vše zvládneme.....ve středu jdu ještě ne velký ult,tak se možná dovíme,co to bude :)tak papa a držím palce 
Není tady
Peťulko, tak ve středu se těšim co napíšeš. Opatruj se a těš se na dovču. Pa pááá
Není tady
Ahoj holky, tak mě dneska vyskočila teplota na 37,2 ale je možný, že jsem se trochu vynervila.....ale břicho i prsa bolí furt tak je to podle mě jenom lehčí zpoždění
Není tady
Clare, nechám ten testík asi až na zítra...už jsem podobný zklamání zažila asi dvakrát - zpoždění, vysoká teplota a pak náhlý pád a MS. Teď tomu taky nevěřím tak radši počkám....Jinak jsem zjistila že trochu špiním tak snad se to nerozjede :-(
Není tady
Ahoj kleo, tak budem testovat zítra spolu
já od toho nic nečekám jelikož jsem byla na krvi a nic tam nebylo, ale i holky odsud mi radí to ještě zkusit takže užmám koupený test, jinak teploty se mi taky drží 36,9-37,0...už asi deset dní...
Není tady