29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky, tak jsem se včera konečně vrátila z nemocnice .
Jak jsem psala minulý týden, trápily mě bolesti břicha a doktor mě potom našel cystu. V pondělí jsem byla na kontrole, cysta byla asi o půl centimetru menší, ale bolesti byly pořád stejný tak mě doktor hned hnal do nemocnice .
Tam mě hned udělali včechny možný gynekologický vyšetření stím, že miminko je naprosto vpořádko, ale cystu tam žádnou nevidí(a to jsem ji měla i na fotce)
Takže na chíru kvůli slepáku a různý odběry kvůli zánětům. Všechno vycházelo negativní a já pořád stejný bolesti jak břicha tak zad .
Nakonec řekli, že je to za prvé od závěsnýho aparátu, který drží dělohu a za druhé od močáku. Prý se mi tlačením dělohy zužují kanálky, který vedou k ledvině a tlačí to tam
Prostě bolesti budu mít až do porodu a pokud bych už to nemohla vydržet tak mi tam zavedou nějakou cévku, která tomu odlehčí
No a aby toho nebylo málo tak mě začalo tvrdnout bříško.Zatím je to dobrý, čípek se nezkracuje, ale musim se hlídat.Dostala jsem magnesium a na bolesti algifen, ale stí prej opatrně
Ještě, že beruška je naprosto v pořádku. Nejkrásnější na pobytu ve špitále, byly rána kdy nám sestříčka poslouchala ozvy.Srdíčko vždycky bušilo jako zvon .
Už aby byl listopad a já měla ten svůj poklad v náruči
Není tady
Ahoj Lucko! Tak to je dobře!!! Jen se opatruj a kdyby něco, tak raději hned jeď do špotálu!!!! Neboj uteče to ... listopad jetu za chviličku, ani se nenaděješ!!!! Ahoj zdraví Cecilka!
Není tady
Luci té cévky se neboj, nám o tom povídala porodní asistentka, zavádí se do ledvin a je v tobě až do porodu, to zavádění je úplně bezbolestný a vytáhnou ti ji buď hned po porodu nebo některé si ji nechávají vytáhnout až později a všechny v kurzu, které to podstoupily říkaly, že jim to strašně pomohlo, tak hlavu vzhůru, vím, že to musí být náročný, ale brzo se dočkáš a budeš mít své mimi v náručí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Ahoj Luci,tak držím palečky,at je vše v pořádku,pomalu jsem o tebe začínala mít strach,kde jsi....
tak s edrž a šetři se a mimi taky ...papa
Není tady
Ahoj Lucinko-to jsem ráda, že to aspoň takle dopadlo. Taky to koukám nemáš jednoduchý. Moc jsem na tebe myslela. Někdy mě připadá, že si to miminko musíme opravdu zasloužit. Já jsem pořád nervózní z těch pohybů. Když jsem v klidu, tak mě tam občas něco ťuká, ale je to už snad 3 týdny pořád stejné-vůbec to nesílí a není to ani častěji. Jo a s tím tvrdnutím bříška mě to fakt zajímá. Já mám to břicho pořád takové tvrdé, pevné. Jaké ho holky tedy máte a jaké má být? Mě přijde, že mě nejvíc ztvrdne, když se pěkně najím, nebo když jím takové ty nadýmavé věci.
Není tady
Ahoj Luci, tak to je dobře že to takhle dopadlo, džim palce ať to všechno zvládnete holky.
Není tady