|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1
Ahoj maminky,
tak 1. sraz je již minulostí a blíží se nám 2. sraz, tentokráte "Poznej městkou část Prahy 6 - Řepy".. Sraz je 25.7. (ÚT) v 10h u obchodního domu OVUS (Řepy) u autobusové zastávky. Do Řepákova se dostanete tram č. 39 (dříve devítka) a 10 z Anděla, vystoupíte na zastávce Slánská a naproti je již zmiňovaná bus zastávka.
Poté naše kroky a kolečka povedou do místního lesoparku, kde je bujná zeleň a hlavně stín.. Ubytujeme se pod nějakým stromem a dětičky můžou vegetovat na dekách a maminky prohodí pár slov.
Kávičku popřípadě obídek můžeme dát v místním restaurantu Sportovka, kde je zahrádka pod stříškou, takže bychom se neměly usmažit...
Sportu zdar!
PetaZ
Není tady
tak 1.sraz jsme nějak prošvihli a druhého se též nezůčastníme,protože jdem na očkování a ještě máme výročí svatby.Tak snad mi přijde na mail nějaká fotečka????!!!!Nebo budou k nahlédnutí na nějakém webu?Budu ráda,když dáte vědět.
Upravil(a) jituš (22. 7. 2006 21:35)
Není tady
jituš napsal(a):
![]()
![]()
tak 1.sraz jsme nějak prošvihli a druhého se též nezůčastníme,protože jdem na očkování a ještě máme výročí svatby.Tak snad mi přijde na mail nějaká fotečka????!!!!Nebo budou k nahlédnutí na nějakém webu?Budu ráda,když dáte vědět.
Pláču spolu s jíťou, já budu taktéž oběhávat doktory.

Není tady
Já jsem dost přemýšlela, jestli to v tom vedru zvládneme, ale myslím že ano.
Jenom se Peťo připrav na to, že nás tam budete mít celý den, dokud si nás taťka neodveze klimatizovaným vozem, protože do rozpáleného autobusu se nám nechce 
Ivagrun na tebe jsem vzpomínala v sobotu, protože jsme byli na výletě v průhonickém parku, to je kousek od vás ne? Je to tam moc pěkné a Filípek tam krásně spinkal víc jak hodinu v kuse (u nás je to výkon).
Není tady
Souris to zvládneme, minule pod těmi stromy bylo táááákkk úžasně 
Není tady

Holky, tak mě je líto, já musím do práce ohledně ukončení mateřské a hlavně domluvit dovolenou a její proplacení
, což mě nesmírně těší. Jinak mě ale mrzí, že jste to přesunuly z toho pondělka.
na úterý. Já myslela, že vás konečně poznám a vy jste mě pěkně vypekly
No snad těch srazíků bude víc, snad pošlete fotečky a povinně!

Není tady
Holky nebojte, srazů bude habaděj 
Souris, to je jasnočka
Taky bych v tom hicáku nejela domů MHD... Když už nás to nebude bavit venku nebo se přižene déšť (to by byl zázrak), tak zajdeme k nám.
Není tady
Já bych to viděla na další srazík maximálně za 14 dní ne? At holky nejsou smutné 
Dneska dopoledne mi psala Karal smsku, že na nás čekají na Zličíně. Chudák si spletla dny a myslela, že je srazík dneska 
No prý se alespoň s Honzíkem vyvětrali 
Není tady
Jéje, no aspoň že to má kousíček a jela jenom metrem... Určitě něco naplánujeme a zkusíme nějakou jinou čtvrť, aby se to nekonalo jenom v našem okolí
ale aby to zase nebylo na konci světa 
Není tady
Tak jsem založila stránky na fotky ze srazů www.babinet.estranky.cz (zatím tam ale nic není
)
Není tady
Doufám, že další sraz bude brzy.Na ten dnešní se už nedostanem
Hezky si to užijte ! papa
Není tady
super nápad Peti, já už mám na stránkách foto - takže pokud budeš chtít nějaké poslat, tak jsem k dispozici 
jo a dneska tam budu na zastávce slánská v 10:00 (teda budeme i s Niky a Aileen)
Není tady
My se taky na tento nedostanem, ale nějaký další určitě absolvujem! Doufám, že nebudou ty vedra, čeká nás cesta MHD, za volantem to sama s Adámkem nedám...
Není tady

Pěkné srazíky, určo se v Praglu zastavíme, snad to vyjde 
Není tady
Stránky: 1