|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ježišíííí, já ji psala a nic
tak proto
MOOOOOOC veliká gratulace a at jsou holky brzo doma a v pořádku. Určitě ji zavolám
Ještě jednou ze srdce blahopřeji a jen to nej nej do života Verunce a krásně prožité společné chvíle celé vaši rodině !!!!!!!!!!!!!!!
Tak si na nás nepočkala se lvíčkama
to se dělá takhle předbíhat

Upravil(a) Blanka LBC (22. 7. 2006 11:26)
Není tady
moooc gratuluju a ať Verunka dělá mámě i tátovi jen samé radosti 
Není tady

Veliká gratulace
, vše nej celé rodince 
Není tady

Taky moooooooc gratuluju !!!!! 

A smekám !!!! Rodit v tomhle vedru...to už je teda přímo nad lidský výkon !!!!! 

Ať Vám Verunka roste do krásy !!!!! 
Není tady
Je, já taky moc gratuluju, přeju hodně zdravíčka.
Není tady
Obrovská gratulace oboum holkám a at dělá Verunka rodičům samou radost . Teda Reni ty jsi na nás opravdu nečekala a máš krásnou račici .
Není tady
Velká gratulace mamince a novopečenému tatínkovi
Ať vám dělá Verunka samou radost... Hodně zdravíčka a štěstíčka celé rodince 
Není tady
No taky gratuluju a jen závidím, ona nás normálně všechny předběhla.....
Není tady
i já se připojuji ke gratulacím!!! Hodně štěstíčka a zdravíčka,ať je z Verunky krásná holčička a dělá vám jen ajen radost!
Není tady
Taky zasílám obrovskou gratulaci ke krásné holčičce, které přeju hlavně moc zdravíčka a celé rodince spoustu štěstí a krásných chvil 
Není tady
Také se připojuji ke gratulacím!!!!! Buďte hodně šťastí a užívejte si nejkrásnějších chvil v životě!!!!!!
Není tady
Veliké gratulace celé rodince k tak krásné události.Holkám hodně zdravíčka a spokojenosti.

Není tady

I já se přidávám a mc gratuluju mamince i tatínkovi k narození Verunky a malé přeju hodně štěstí a zdraví do života
Není tady
Také my se přidáváme ke gratulacím! Hlavně hodně zdravíčka.
Není tady
Paráda aj ja už to chcem mat za sebou
blahoželám!
Není tady
Jak tak koukám na metřík vidím,že si Verunka trošku pospíšila
nicméně i přesto moc blahopřejeme a přejeme do života jen to nejlepší. A mamince a tátovi hodně sil a hodně mlíčka. 
Není tady
Veliké gratulace rodičům a jen samé radosti s Verunkou. 
Není tady
Takyse připojujeme ke gratulacím.... tak další človíček na světě - hurááá, ať Verunka dělá jenom samou radost!!!!
Není tady