|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Sakura je zpatky! Stehovali jsme se od tchanu a v novem byte trvalo tri tydny, nez nam zapojili internet, takze jsem se na Babinet nemohla podivat, ale ted uz jsem zase zpatky.
Mame se s Ryu dobre, kojeni nam uz jde a na vcerejsi prohlidce jsme uz meli uz 57.7cm a 4.6kg. Ryu je zdravy klik, coz jsem moc rada, dokonce je na maminku i hodny a necha ji v noci i celkem vyspat (budi se jen jednou). Problemy mam ovsem ale ja, tak jsem se s vami prisla poradit. Asi pred tydnem manzel nevydrzel a "znasilnil" me, i kdyz jeste i ted stale trochu krvacim. Rikal, ze citil ve me neco tvrdeho, takze asi jeste opravdu nejsem zcela zahojhena. Ale vubec me nic neboli a styk byl jinak bez problemu. Za par dni na to jsem sla na prohlidku (mesic po porodu) a doktor rekl, ze je to v poradku az na to krvaceni, na to mi dal leky. Se sykem pry pockat az po skonceni krvaceni. No, krvacim dodnes, tak snad to casem ustane. Td ten problem. Doktor rikal, ze kdyz se barva vytoku zmeni z hnede zpatky na cervenou , mam prijit. Myslim, ze se tak stalo, navic mam pres den bolesti bricha, nekdy silnejsi, nekdy slabsi. Ted zrovna necitim nic, ale myslim, ze se bricho zase ozve. Vzhledem tomu, ze jsem jiz pet tydnu po porodu, neni to divne? Mate nekdo stejnou zkusenost? Pak dalsi problem mam s prsama - z mych nulek se diky naliti mlekem staly melouny Pamela Anderson hadr, co mi ovsem kazi radost jsou strije, ktere bujne na prsou naskakalym, ze mam prsa od nich cela cervena. Za jak dlouho alespon trochu vyblednou? Jsem z toho dost nestastna...Take jsem se cle tehotenstvi tesila, ze konecne po porodu zase budu moci lezet v me oblibene pozici na brise, s tim se ale opravdu muzu rozloucit, protoze prsa mam dost citliva a kdybych si na ne lehla, asi bych se bolesti zblaznila. Musim spat opatrne na boku, abych se prsem prilis postele nedotykala. Jsem z tech prsou fakt zoufala, kdyby to nebylo pro miminko, uz bych asi prestala kojit, ale to samozrejme neudelam. Nevite, jestli budou takhle citliva dlouho?
Upravil(a) Sakura (21. 7. 2006 3:37)
Není tady
Ahoj Sakuro , tak ty prsa by se ti měli zrovnat tak do měsíce intenzivního kojení.Zalovila jsem v paměti jelikož je to už hodně dlouho
taky jsem měla ten samý problém před porodem malá prsa a pak děs.Ihned po porodu jsem dostala do nich zánět a pak se mi pěkně naplnili bolelo to tak že jsem z toho málem lezla po zdi. Udělali se i strie ale tak do toho měsíce strie vybledli a prsa měli dostatek mlíčka a přestali bolet.Dnes už strie vůbec nemám a časem se dostali to takový ty velikosti jak můj manžel říká akorát do ruky 

Takže zlatíčko vydrž
Jo a kojila jsem oba dva kluky do roku a půl pak se z nich stali žrouti a už to nešlo.
Navíc děsně kousali.
Není tady
Jooo a zapoměla jsem hodně sem je mazala a prováděla masáž (tu masáž samozřejmě manžel) 

Není tady
Sakuro, znovu bych zašla za doktorem ať udělá ultrazvuk bříška, neni to normální po šesti nedělích krvácet, už by měl být žlutý výtok, navíc ty bolesti břicha jsou taky blbý. Prsa se srovnají tak rychle, jak se zaběhne pravidelné kojení. Trvá to i tři měsíce. Strie ti budou vybledávat postupně, ale neboj, příští léto už budou pěkně bílý a budou ti vadit úplně stejně jako červený. Tak hodně štěstí a radosti ze synka.
Není tady
Ahoj Sakuro, s bříškem ti asi nepomůžu. Bude lepší když pro jistotu zajdeš k Dr.
Napadlo mě, jestli by nebylo dobré u těch prsou trochu odstříkat mléko?? Možná, že je máš tak plné mléka, že tě bolí. Měla jsem něco podobného. Mléka na rozdávání, ale docela rychle se to srovnalo dle potřeb miminka!!
Držím pěsti, ať už si užíváš jen krásného mateřského pocitu!

Není tady