1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Salve, tak toto je moc, tak quotovaný text som ete nevidel
Pokiaž zoberieme lásku ako odovzdanie sa jeden druhému, tak v tom má súlo dos čo poveda. Koniec koncov, na duevnej úrovni je to jedno z toho dôvodu, e tam je dua a nie ego, tým pádom sa nič tak egoistické, ako je sex bez lásky, udia nemôe...
Nemyslím si, e by sex bez lásky musel nutně být egoistický. Klidně jde kvalitně souloit i bez lásky a přesto dát partnerovi to, co mu patří. Třeba jenom z toho důvodu, e mnohaúrovňově sdílená slast bývá krásnějí ne egoistické jednání v sexu. V tomhle jsi střelil vedle...
Je povzbudivé, ako sex berie. Ostáva otázka - čo je to tá kvalita, o ktorej hovorí, alebo dôleitejie, na čo bol a má by sex a doteraz. Ale, samozrejme, na tom sa budeme názorovo rozchádza, e
Nie je práve ego to, čo máme v sebe prekonáva? Keď sžubuje poslunos, vie, e pokuenie môe prís, ale ide o to prei to. A preto je potrebné to spojenie manelstvo-láska. A vzhžadom k tomu, e človek neexistuje iba z fyzična z tohto sveta, daný sžub môe naplni...
Ego nejde "překonat". Jediná síla, která dokáe podrobit ego je due. Sama sebe ego nikdy nepřekoná...
Prekona, podrobi, mám pocit, e sa iba hráme so slovíčkami...
Mne osobne príde, e sú ignorovaní zámerne, aby žudia mohli o spojení manelstva-lásky poveda, e je nesplnitežné.
Ono je nesplnitelné, pokud jde o spojení dvou eg, to má pravdu. Je to jako boj s větrným mlýnem. Ovem pokud jde o spojení dvou duí - pak by to lo. Lidi vak nechtějí být duemi, nýbr egy.
Chcú-nechcú, ide o to, čo majú by. A to je práve tragédia dnenej doby. Nerobí to, čo má, ale to, čo je pre ňu najpohodlnejie a zdanlivo mono i najlepie...
Nič nie je tak relatívne ako skúsenos Katolícka ideológia je viera a ako taká sa musí dotýka vetkých oblastí ivota. Nerobí snáď ty podobne? Neriadi sa vo vetkých oblastiach ivota podža karmických zákonov?
Ano, avak já nikoho nenutím, aby činil stejně, nemanipuluji, nepodvádím, nekradu a nezabíjím, neintrikuji proti nikomu a nesnaím se uchopit moc nad světem, jako ona...
Zatímco ona, ačkoliv hlásá, e je třeba jednat podle přikázání, sama tak nejedná...
Ja neviem, ako to poveda. Je snáď Cirkev jedna osoba, aby si ju mohol súdi? A ďalej: to takzvané nútenie - čo má proti tomu, aby Cirkev prízvukovala to, čo má v Písme? Ide o výklad...
Není tady
Crabat napsal(a):
Jenome já, Caro, mám na mysli jetě podstatně starí dobu, jí pohanské rituály zrcadlí u tenkrát jako odezvu. Protoe u tehdy nepochopili a udělali z toho něco úplně jiného, ne byl zdroj. To, co obdivuje na poznání pohanů, je jen odlesk něčeho mnohem, mnohem vyího, pro co dnes u nemáme jména. Protoe dnes u nechápeme ani samotná mysteria, která nota bene sama o sobě poukazovala někam docela jinam.
Vlastně se jedná o poznání několikrát zastřené celými érami těch, co z původní nauky vyňali vdy jen podruný detail. A jemu se pak klaněli. Tedy deformovaný odraz pokřiveného odrazu zrcadleného do vesmíru přes odráející rozhoupanou hladinu posvátného jezera přináených Obětí. Teprve a se zahledí tam, začne rozeznávat zdrojové učení. Teprve a vyeliminuje ony vlny a srovná je do tiché hladiny. A kadý dalí odraz bude chápat jako negaci prvého. S elementárním nedostatkem naeho jáství, které si vechno upraví po svém, aby to vyhovovalo jemu!
Tak co?., kdy k tomu přistoupí takhle.., u rozeznává základní kontury?.. Jsi natolik zralá, abys to uviděla?..
Vechno je úplně jinak, ne nás naučili!.. Ne nás vůbec kdy v tom nejbláznivějím snu, či vizi napadlo!..
Ufff, Crabe...nemohu tvrdit e chápu rozumem, srdcem, citim e to tak nějak je. V tuto jsem schopna to definovat jako absolutní zdroj Lásky ze kterého se nae Due vyloupla, a jetě ke vemu roztřítila na miliardy dalích duí. to ve proto, aby mohla poznat, čím vím vlastně je, nebo můe být. A nejen aby to poznala, ale aby se i poučila, zpracovala ve nepodstatné a nehodné jejich vibrací, a obohacena o poznani se vrátila zpět ke svému zdroji.
To je v tuto chvíli stupeň mého poznání....doufám e ne poslední
Není tady
x.caro napsal(a):
Crabat napsal(a):
Jenome já, Caro, mám na mysli jetě podstatně starí dobu, jí pohanské rituály zrcadlí u tenkrát jako odezvu. Protoe u tehdy nepochopili a udělali z toho něco úplně jiného, ne byl zdroj. To, co obdivuje na poznání pohanů, je jen odlesk něčeho mnohem, mnohem vyího, pro co dnes u nemáme jména. Protoe dnes u nechápeme ani samotná mysteria, která nota bene sama o sobě poukazovala někam docela jinam.
Vlastně se jedná o poznání několikrát zastřené celými érami těch, co z původní nauky vyňali vdy jen podruný detail. A jemu se pak klaněli. Tedy deformovaný odraz pokřiveného odrazu zrcadleného do vesmíru přes odráející rozhoupanou hladinu posvátného jezera přináených Obětí. Teprve a se zahledí tam, začne rozeznávat zdrojové učení. Teprve a vyeliminuje ony vlny a srovná je do tiché hladiny. A kadý dalí odraz bude chápat jako negaci prvého. S elementárním nedostatkem naeho jáství, které si vechno upraví po svém, aby to vyhovovalo jemu!
Tak co?., kdy k tomu přistoupí takhle.., u rozeznává základní kontury?.. Jsi natolik zralá, abys to uviděla?..
Vechno je úplně jinak, ne nás naučili!.. Ne nás vůbec kdy v tom nejbláznivějím snu, či vizi napadlo!..V tuto jsem schopna to definovat jako absolutní zdroj Lásky ze kterého se nae Due vyloupla, a jetě ke vemu roztřítila na miliardy dalích duí. to ve proto, aby mohla poznat, čím vím vlastně je, nebo můe být.
X.caro: Nemůu nenapsat! Z té věty čií obrovská energie, síla, nevím co,.... a mě to celou rozklepalo...
Není tady
Tak to potom vítej na palubě, Caro.
Pouila jsi zde několik obratů, které Tvé lodi dávají správný směr. Nue tedy vítr do plachet, vzpomeň na Charybdu, Scyllu i Sirény, můe teď vyplout z přístavu na iré moře s naím poehnáním. Maják získaného poznání Ti jetě do daleka bude hlásit polohu, ne se ztratí za horizontem.
Ne vytvoří poznání nové. Ze zformovaných vln rozatých přídí. Tak nějak Caroperlivé, bublinkové.
Není tady
Malý princ by z Tebe měl radost, Bublinko, bravo
Taky se rád těím Tvými obrazy, Crabe
Bravo, X.Caro a neztra se v pohanských rituálech
Není tady
Tyto myslenky jsou sice na jine tema, nez je v zahlavi...Ale byly napsany zde, tak je zde vyjadrim. Zijeme v hmotnem svete, mame hmotna tela...proste se pohybujeme v realite. Iracialno, tedy opak reality je neco moc krasneho, neco, po cem stale touzime. Ovsem pokud zde mame zit, zde na tomo svete, meli bychom se naucit mit v harmonii racio s iracionalnem. Cim vice se nam to dari, tim lepe plnime ukol, ktery jsme si dali, nez jsme na tento svet, do tohoto tela, ktere obyvame, dali. Tim vice jsme svetlem pro druhe, tim vice jim mame co dat: radou, skutečnou pomoci, nebo treba jen pozitivni energii.
Nedavno jsme s Pandorou v jedne cajovne potkaly clovicka, ktery si jen lital, hlavu skutecne nosil v oblacich. Pan cajovnik nam vypravel, ze ten clovek duchovni pravdy jen sype z rukavu, a při tom stale vola o pomoc, ale ve skutecnosti doopravdy pomoci nechce. Lide kolem nej se snazi vratit jej do reality, naslouchaji mu, radi, ale postupne to vzdavaji...Prilis se mu libi v tom jeho "odvatem" svete, kde nic nemusi, kde neni zadne trapeni a bolest, kde je jen "raj". Takze se od nej postupne vsichni odvraci a on zjistuje ze je zase sam a tak zase vola o pomoc...zase se najde nekdo, kdo se chvili snazi...zacarovany kruh.
Ani nevim, co tim svym vypravenim chci rici. Libil se mi prispevek Bublinky - nechape rozumem, jen neco citi. A to co citi, to vklada do tvorby...neco, co potesi druheho, pohladi u srdicka. Myslim, ze tato cesta je jedna z tech spravnych. Delat neco pro druhe, sam hledat, ucit se a pak tim obohacovat druhe, nebo je posouvat dal...
Není tady
No přeci, dotkla ses Absolutna, Meya. Na malý okamik jsi přesáhla hvězdy, uviděla zdroj. To se nediv, e Tě to celou rozklepalo.
Jen z toho jediného správného úhlu je křiálový most vidět. A my Ti přejeme, ne abys ho nikdy neztratila z dohledu a přela po něm na druhou stranu. Věř mi: Dokáe-li to, u nikdy nebude stejná.
Není tady
Příspěvek pro Backyho:
EXUÁLNÍ PŘÍRUČKA Z ROKU 1894
RADY A POKYNY PRO MLADOU NEVĚSTU, KTERAK SE CHOVATI A JAK ZACHÁZETI S
INTIMNÍMI A OSOBNÍMI VZTAHY VE SVAZKU MANELSKÉM KU PROSPĚCHU
NEZRUITELNOSTI TÉTO POEHNANÉ SVÁTOSTI A PRO SLÁVU BOÍ.
Autor: Napsala Ruth Smythersová, milovaná ena reverenda L. D. Smytherse, pastora arkadické metodistické církve, při výročním regionálním shromádění. Vydáno léta páně 1894. Pro citlivou mladou enu, které se dostalo řádné vychování jest svatební den paradoxně dnem nejastnějím a nejhrůznějím zároveň. Kladným
okamikem jest svatba sama o sobě, kdy je nevěsta středem pozornosti a odehrává se krásný, Bohem poehnaný ceremoniál, který symbolizuje její triumf nad muem, kterého si k sobě připoutala, aby vyplňoval vechny její tuby po zbytek ivota pozemského.
Zápo*n chvílí jest pak svatební noc, kdy se nevěsta musí vykoupiti
takříkajíc tím, e bude poprvé čeliti hrůze sexuální zkuenosti. Za
těchto okolností poslyte, drahá čtenářko okující pravdu. Některé
eny očekávají zkouku ohněm o svatební noci s radostí, takových pocitů se vyvarujme! Sobecký a tělesně zaloený manel můe lehce takového nevěstina smýlení zneuíti. Nikdy by nemělo upadnouti v zapomenutí jedno zásadní pravidlo manelství: dávati se musí pomálu, zřídkakdy, a hlavně s nechutí. Jinak by se mohlo přihoditi, e manelství stane se místem pro ukájení ivočiných tueb.
Na druhou stranu, utlačování nevěsty nemusí vdy zacházet do krajnosti. Ačkoli je sex v tom nejlepím případě po*ný a v nejhorím případě
bezboný, bolestivý a poniující záitek, musí se přetrpěti, a eny tak činí od počátků věků. Odměnou budi jim svátost monogamního domova a dětí je touto cestou
vznikají. Pro nevěstu je ve větině případů zbytečné brániti se
enichovým započínáním sexuálního aktu.
Ideálním manelem byl by ten, kdo by k své eně přistoupil pouze na její vlastní ádost a pouze z důvodu zploditi potomstva. Takovou jemnosti a nesobeckosti vak od průměrného mue očekávati nelze. Větina muů, pokud neije v sebezapření, bude sex vymáhati téměř denně. Moudrá nevěsta statečně protrpí nejvýe dva sexuální záitky týdně v prvních měsících manelství a postupem času by se měla vemi monými způsoby
snaiti, aby se četnost styků sniovala. V tomto ohledu se pouíti dá
předstíraná nemoc, ospalost či bolesti hlavy.
S úspěchem se setkávají také večerní hádky, korpení, popichování,
sekýrování a hateření zhruba hodinu předtím, kdy obvykle započíná svádění. Chytré eny mají v zásobě novou a lepí metodu, jak odmítnouti a odraditi manela s jeho milostnými návrhy. Dobrá manelka můe čekat, e do konce prvního roku manelství se jí podaří sníit častost intimních sblíení na jedno týdně a do konce pátého roku svazku manelského na jedno měsíčně. Mnoha enám se podařilo do desátého výročí sňatku poroditi děti vechny a docíliti úplného ukončení sexuálního vztahu se svým manelem. V tomto
období se mohou spolehnouti, e láska k dětem a společenský nátlak jejich mue doma udrí. Tak jako si moudrá nevěsta vdy ví rady, jak udret četnost pohlavních styků co nejníe, stejnou pozornost musí věnovati také tomu, aby to byla ona, kdo řídí druh a stupeň styku. Větina muů jest od přírody spíe perverzní, a kdy ena vyjde i jen půl kroku vstříc, můe to znamenat příval po*nějích výmyslů jeho.
Třeba mimo jiné provozovati normální sex v nenormálních polohách, dotýkati se enina těla ústy a své po*né vzruené tělo nastavovati k ústům své eny.
Kdy jest mu odmítán začnou se projevovati nechutné muské zvyky, ke
kterým jest v takové situaci kadý manel náchylný. Mluví o sexu, čte příběhy o sexu, je často nahý, prohlíí si fotografie nebo kresby znázorňující nebo připomínající sex. Moudrá nevěsta nikdy nedovolí, aby její mu viděl její tělo neoblečené, a nikdy nedopustí, aby on ukazoval své vysvlečené tělo jí. Pokud se sexu
nejde vyhnouti, jest nezbytno, aby se provozoval v naprosté tmě. Spousta en povauje za rozumné a uitečné nosit silnou bavlněnou noční koili a manela oblékat do řádného pyama. Noční úbory si manelé obléknou kadý v jiném pokoji a při pohlavním aktu si je nemusí svlékati, tudí dojde k nejnutnějímu a nejmenímu odhalení těl. Ve chvíli, kdy má nevěsta oblečenou koili a zhasla u vechna světla,
postaví se tie k posteli a očekává svého enicha. Ten kdy tápavě
vstoupí do místnosti, neměla by ena vydávati ádného zvuku, nebo by tomu mohl porozuměti jako povzbuzení. Měla by ho nechat tápati ve
tmě. Vdy jest naděje, e třeba zakopne a způsobí si malé zranění,
kterého by mohla ena vyuíti jako výmluvy a odepříti mu pohlavní styk. Kdy ji
najde, měla by manelka leeti co po*něji. Jakýkoli tělesný pohyb z její strany by si mohl optimistický manel vyloiti jako vzruení sexuální. Pokud se ji chystá políbiti na rty stačí, kdy trochu stočí hlavu, a jeho polibek skončí někde na tváři. Pokud se ji chystá políbiti ruku, měla by ji sevřít v pěst. Pokud ji
nadzvedne noční koili a pokusí se ji políbiti kdekoli jinde, měla by si ji okamitě stáhnouti, kam patří, a vyskočit z postele se slovy, e ji příroda volá tam, kam musí i král. Tohle určite potlačí jeho touhu líbati zakázaná území. Kdy se manel snaí enu svésti necudnými řečmi, vymyslí si nějakou
nesexuální a triviální otázku, kterou mu z ničeho nic poloí. Jakmile mu na ni odpoví, měla by udrovati konversaci na ono téma, i kdyby bylo sebenicotnějí. Nakonec manel pochopí, e kdy vyaduje pohlavní styk, musí v tom pokračovati jen bez milostné přípravy. Moudrá ena si nenechá vyhrnout noční koili dále ne k pasu a dovolí
nejvýe, aby si mu rozepnul poklopec u pyama, aby mohlo dojít ke spojení. Manelka je po celou dobu, co on funí a vzdychá, úplně tie nebo si bručí něco o domácích pracích. A hlavně musí leeti úplně nehybně a nikdy za ádných okolností nezamručí ani nezasténá, dokud styk neskončí. Hned jak mu dokončí pohlavní akt, začne ho moudrá ena sekýrovati stran drobných úloh, které si přeje, aby ráno vykonal. Spoustě muů přináí největí sexuální uspokojení právě to poklidné konečné vyčerpání těsně po pohlavním aktu, a tak je pro enu nutno zajistiti, aby v takové chvíli nenastal okamik klidu, který by si manel vychutnal.
Jinak by mu to mohlo dodati odvahy, aby se znovu pokusil o pohlavní
sblíení. Manelka můe být ráda za jednu povzbudivou skutečnost. Celý ivot vychovávala jejího mue kola, církev, jeho rodina a společnost okolo něj k pocitu viny pro jeho pohlavní touhy. Přichází tedy ve svazek manelský kajícně a studem zahalen, u napůl
přemoen a zdolán. Moudrá ena se chopí takové výhody a pozvolna
sleduje svůj cíl:
nejdříve omezování ve svůj prospěch a poté svého manela úplně oprostí od sexuálního vyjadřování. Nikdy by nemělo upadnouti v zapomenutí jedno zásadní pravidlo
manelství: dávati se musí pomálu, zřídkakdy a hlavně s nechutí.
Lvice,
to si mi ani posiela nemusela, ten vást som u čítal, tuím beí na funny.sk. Keď som to čítal, nemohol som sa udra smiechu
Takto som to práve nemal na mysli. Ak v sexe existuje ete väčie puritánstvo ne je toto, tak ja potom u neviem. Ale čo sa mňa týka, je to nanajvý nesprávne, je to poniovanie aktu na základe toho, e jeho nesprávne pouitie je hriechom. Takéto asketické správanie v súčasnosti Cirkev odsúdila, aj keď minulos sa nevolala stredovekom pre nič za nič. Problém, e pár Cirkví povauje práve TOTO za dodrovanie pravej náuky. Osobne si ale myslím, e je to niečo ako keď si terorista zoberie Korán a na jeho základe "obracia na vieru". Len pri tomto nie je tožko zničených lietadiel V kadom prípade, psychicky je to horie.
Take to je asi na otázku: hodláme robi niečo, čo by mohlo dopadnú zle, alebo radej nebudeme riskova, čím spôsobujeme vlastne ete väčie zlo, niekedy sebe, niekedy druhým?
Není tady
backy007 napsal(a):
Eva36,
vyvrcholením vzahu je u teba sex? Nie je toto postavené na hlavu? A ďalej: to odovzdávanie sa - o tom tie mono pochybova, nakožko je to pravé a nakožko nútené...
Ano, sex je pro mě vyvrcholením vztahu, je to věc nejintimnějího rázu. A jinak chce říct, e sex není o odevzdávání se? Nebo e je o odevzdávání se pouze u manelských párů? No to snad ne....i u manelských párů můe být to odevzdávání se nucené, stejně jako u párů, které sezdané nejsou.....ach jo, končím svou účast na této debatě, protoe opravdu vysvětluje něco, co sám nemůe dost dobře jetě chápat kvůli svému mládí, nezkuenosti, moná i pohledu dnení větiny konzumního světa na sex a vztahy...edá teorie, zelený strom ivota.
Upravil(a) Eva36 (31. 8. 2006 13:59)
Není tady
backy007 napsal(a):
janica napsal(a):
backy,
- nemyslela jsem to vůbec tak, e kdy to dělají ostatní, můu to dělat také. A u vůbec nevím, kde jsi přiel na slovo přízemní. Přízemních věcí je nespočet a dělají je vichni bez výjimky! Takto bych to neviděla. Myslela jsem to tak, e pro mě je sex spíe ne egoismus či pudovost naopak něco, čím můu druhého obdarovat, nedělám to prostě v prvé řadě kvůli sobě - asi jsem divná, ale je to tak.
- patně jsi pochopil to, co já jsem asi dost nepochopitelně napsala. Ano, mohlo mi to uetřit mnoho problémů, ale otázka není proč to dělat, ale proč ty problémy nastaly a proč čekat a na svatbu, aby se projevily a po ní? To je prostě nelogické. Teď ve své podstatě mohu vstoupit do manelství ani bych tyto problémy musela řeit, jsem mnohem vyrovnanějí.
U je to jasné? Fakt jsem to předtím napsala divně.Jani-ca,
- to si jedna z mála, ktorá sex berie ako odovzdávanie sa a nie ako uitie si. Ale nemyslím si, e si preto divná, je to určite správnejie, ne keby si v manelstve bola a sex by bol pre teba pudovos, ak chce poču môj názor.
- Aha, tak u čosi chápem, aj keď ete stále je to trochu zamlenéTeraz mi zasa príde, e si sa s niekým vyspala preto, aby si si "uetrila problémy". Aké problémy? Ak je sex pre teba obdarovávanie, aké tam môu vzniknú problémy, pokiaž to ten druhý myslí rovnako?
backy, u to neře, to jsou problémy fyzického rázu a ty sem nepatří
Není tady
Backy,
základní dotaz, jak můe hodnotit sex, kdy jsi panic? Je to jako kdybys hodnotil jídlo, které jsi nikdy nejedl
lvice,
to sa ma pýtal i xXx a odpoviem ti pribline rovnako ako jemu , aj keď pri ňom to nemalo taký efekt
Ty si nikdy nedrogovala, e? Ale názor na drogy má, e?
Není tady
janica,
tak fajn.
Eva36,
neviem, či číta to, čo som písal. Ja osobne si nemyslím, e by sa manelstvom stal sexuálny styk menej telesným a viac darovaním, či tak niečo. Ale keď u končí
Není tady
Názor na drogy? Ale jistě, mám a to mohu říci jedinou větou. Odmítám je sama za sebe. Nechápu, jak ty jsi schopen tady se vemi sáhodlouze diskutovat a rozebírat téma, o kterém ví naprostý houby. Aha, promiň, ty sis to vlastně někde přečetl, skoukl jsi pár po*nů a jsi tedy na úrovni, e můe na toto téma sáhodlouze debatit. Sorry kamaráde, ale já bych na téma drogy nebyla schopná diskutovat. Protoe mohu říci pouze jediné, já je odmítám. A zbytek budou pouze teorie a zkuenosti někoho jiného. Ví Backy, na Tvém místě bych zkusila skutečně to, co Ti tady u radila Pan, Crabat a mnoho dalích. Přestaň tolik plácat pusou a začni ít a poznávat na vlastní kůi, co to obnáí. Nediskutuj o věcech, o kterých nic neví, ale poznávej a proívej. Dostal ses do role, kdy v 19 letech má pocit, e jsi zbatil vechnu moudrost světa a teď nám ji tady prezentuje. A vyzkouí sex na jednu noc, sex s partnerem na pár nocí a dlouholetý vztah, tak se přihla na toto téma. Jinak to tady zabal a neplácej hlouposti, které sis někde vyčetl.
Jak myslí, ja to tu balím
Není tady
Backy, Backy, někde jsem nedávno četla, e tuny teorie nevyváí gram praxe. (sakra, nečetla jsem to dokonce na babinetu?). A plně s tím souhlasím.
Není nad vlastní zkuenosti, to je jediné platné poznání to co si zaijeme na vlastní kůi.
A to i kdy jsou ty zkuenosti patné, třeba i s těma zmíněnýma drogama.
Pokud se chci dozvědět něco o nějakém tématu, se kterým nemám jetě zkuenosti, tak se klidně do diskuse zapojím, ale vdycky jen v pozici toho, kdo se ptá a naslouchá těm, co ty zkuenosti u mají. Pak si třeba udělám nějakou svoji vlastní představu, ale dokud si to sama neodzkouím, tak je to budou jen nějaké vykonstruované teorie a papoukované názory.
Myslím, e nikomu nevadí to, e sem píe a diskutuje, ale větinu namíchne tím JAK diskutuje.
Take pokud přestane spekulovat a vrhne se do ivota, tak se moná za pár let zasměje tomu, co jsi tady psal.
Není tady
backy007: myslí teda, e vůbec nejde v sexu o odevzdávání se druhému (navzájem), ani v manelství, ani mimo manelství? nebo jak to mám pochopit?...ale je fakt, e mě u moc nebaví se o tom bavit. Já jednoznačně jsem pro sex před manelství, nevidím na něm nic patného, naopak si myslím, e je lépe se s nastávajícím poznat i po této stránce. (To není ovem navádění k promiskuitě.) Jinak bych se přiklonila k názoru jedné diskutující, e kdy jsi panic, tak tvoje diskuze o sexu před manelstvím má asi takovou hodnotu, s jakou já bych diskutovala o ovzduí na Měsíci (nikdy jsem tam nebyla, take vím z praxe kulový). Mimochodem - nejsi navíc jetě svobodný? Svobodný panic diskutuje o sexu před manelstvím...dobrý...někdo, kdo z praxe neví, co sex je a kdo neví, co je manelství...někdo, kdo moná sice je dostatečně erudovaný různými publikacemi či výklady ji poučených, ale kdo z praxe neví zbla...a pokud své názory bude dávkovat způsobem pouívaným na babinetu nějaké dívce projeviví zájem o tebe, obávám se, e prchne a e z manelství a z následného sexuálního souznění nebude mít nic ... abys nebyl nakonec poustevníkem, chlapče
Upravil(a) Eva36 (31. 8. 2006 15:00)
Není tady
Jsem pro přejmenovat Backyho na Veználek nebo Brouk Pytlík? Vechno zná, vechno ví..... . A u je to duchovno, sex, je to takový ná debatér nudící se o prázdninách. Diskutuje tuze rád se vemi a na jakékoliv téma a jde do hloubky o které nic neví
.
" Jeden mlady student mel ohromnou chut starat se ve svem zivote jen o lidske dobro. Jednoho dne navstivil sv. Frantiska Saleskeho s dotazem: Co mam delat, aby byl ve svete pokoj? Sv. Frantisek mu odpovedel: Nebouchat tak silne dvermi..."
Pribehy pro poteseni duse
Bruno Ferrero
Není tady
Ale máte v jednej veci pravdu - len som zabudol v ktorej
Konečne som sa dostal tam, kam som chcel, take poviem u len toto: svoj názor som u povedal a podža toho, čo vidím, aj taký ostane. Take XIAO
Není tady
Potom sa nam ozvi, az si nejaku zenu vezmes a zistis, ze mate v sexe poriadne problemy, lebo mate uplne odlisne libido, popripade aj predstavy.... To bude vzruso....
Není tady
Backy napsal(a):
podža toho, čo vidím.......
Nekoukej na sex, ale provozuj ho a pak si vytvářej názor......
faf napsal(a):
Potom sa nam ozvi, az si nejaku zenu vezmes a zistis, ze mate v sexe poriadne problemy, lebo mate uplne odlisne libido, popripade aj predstavy.... To bude vzruso....
Ak by toto malo by takým VEźKÝM problémom, tak potom chápem, prečo sa tak hovorí o materiálnom svete a egoistických národoch...
Není tady
lvice napsal(a):
Nekoukej na sex, ale provozuj ho a pak si vytvářej názor......
Mám ti sem posla žudí, čo u majú nemalé skúsenosti a majú rovnaký názor? Som zvedavý, či by si sa aj pri nich chytala tejto slamky...
Není tady