Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#476 8. 11. 2006 23:46

backy007
♥♥♥♥♥--

Re: sex pred manzelstvom???

lueta napsal(a):

backy007 napsal(a):

lueta napsal(a):

Nejsem "necobejec" a věřím, že duše má plán. A taky věřím, že Bůh nechce nic a chce vše. Třeba to teď bude jasnější.

Teraz už vôbec nechápem hmm Ledaže by si to myslela menej racionálne, potom by to už bolo pochopiteľnejšie...

Myslím to racionálně i iracionálně  smile

Ty ma fakt chceš zničiť dumbom

Ustavične sa radujte v Pánovi. Opakujem: Radujte sa...
... jeho krv na nás a na naše deti ...
Ži tak, ako by každý deň mal byť tvoj posledný, pretože raz budeš mať isto pravdu...

Není tady

#477 9. 11. 2006 8:03

faf
♥♥♥♥♥♥-

Pan:
Big Brother..... tummenupp tummenupp  tummenupp godlike

Davno som sa tak nezasmiala......

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#478 9. 11. 2006 10:20

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Smarja Backy, ty jsi takovy suchar.  roll
Ja uz ty tvoje prispevky ani nezvladam cist. Ze zacatku jsem je cetla dukladne a snazila se te pochopit, ale ted prectu zacatek, udela se mi mdlo a nemuzu cist dal.
To je takova nuda, myslenkova onanie bez zivota. skurt

No nic, jsi jediny clovek, ktery me na babinetu dokazal vytocit a otravit, takze diky.    big_smile
Dnes vecer si pekne sednu, mrknu se do zrcadla a vsem Backovinam, ktere v sobe najdu, pekne dam za usi.    big_smile

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#479 9. 11. 2006 10:27

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

backy007 napsal(a):

lueta napsal(a):

backy007 napsal(a):

Teraz už vôbec nechápem hmm Ledaže by si to myslela menej racionálne, potom by to už bolo pochopiteľnejšie...

Myslím to racionálně i iracionálně  smile

Ty ma fakt chceš zničiť dumbom

Nechci Tě broučku zničit, ale vězíš asi moc v dogmatech náboženství. Bylo by to  na delší diskusi, ale asi na to nemám sílu. Zkus si přečíst ty Hovory s Bohem. Třeba aspoň něco v Tobe utkví.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#480 9. 11. 2006 10:28

1Barbora
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Backy plnit plán zas pobavilo mě lol připomíná mi to pětiletku lol lol

Upravil(a) 1Barbora (9. 11. 2006 10:35)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;41/st/20010111/n/Natalie/k/2bd2/age.png
http://www.forumticker.net/tickers/oobic0u40rxvt9ol.png

Není tady

#481 9. 11. 2006 11:07

1jana
♥♥-----

Bublinko, tak jsem se dnes pobavila lol, když jsem četla Tvůj příspěvek , já mám totiž naprosto stejný pocit delší dobu, zpočátku jsem četla snaživě B.názory, ale nyní delší dobu už je vynechávám,působí na mě suše a ty řádky od B.jsou pro mě ztráta času.  J.

bublinka napsal(a):

Smarja Backy, ty jsi takovy suchar.  roll
Ja uz ty tvoje prispevky ani nezvladam cist. Ze zacatku jsem je cetla dukladne a snazila se te pochopit, ale ted prectu zacatek, udela se mi mdlo a nemuzu cist dal.
To je takova nuda, myslenkova onanie bez zivota. skurt

No nic, jsi jediny clovek, ktery me na babinetu dokazal vytocit a otravit, takze diky.    big_smile
Dnes vecer si pekne sednu, mrknu se do zrcadla a vsem Backovinam, ktere v sobe najdu, pekne dam za usi.    big_smile

Není tady

#482 9. 11. 2006 11:24

faf
♥♥♥♥♥♥-

To je tak, ked je niekto len teoretik a bahni si v tom svojom pocite vsepochopenia a tym aj dolezitosti.....

Ale do certa, aj mna Backy obcas vytaca a to znamena, ze zrkadlooooooo.... No co uz, opred sebou samou sa neschovam. roll

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#483 9. 11. 2006 11:40

lvice
Host

Lidi jak se můžete sáhodlouze bavit o sexu s panicem wink? Pro mne je to ztráta času.

Lueto, ten příspěvek od Osho je krásný. Mám od něj doma knížečku Tantra, spiritualita a sex, zajímavé počtení. Sex je báječná věc, pokud je dělán s láskou a s partnerem, kterého má člověk rád (beru to z ženského úhlu pohledu), muži to mají občas postavené trochu jinak, přece jen ta genetická výbava funguje jinak.

Backy, moc Ti přeji, abys pochopil, že čas, který věnuješ psaní o sexu, bys měl věnoval hledání partnerky, se kterou budeš provozovat krásný sex, a abys co nejdříve pochopil a procítil, o čem píšeš.

Upravil(a) lvice (9. 11. 2006 11:41)

#484 9. 11. 2006 15:43

backy007
♥♥♥♥♥--

Ľudia, ale jedno je fakt: sme rovnakí. Presnejšie vy a ja - chcem povedať, že obidve "strany" nadobúdajú čím ďalej tým horšie presvedčenie o tom druhom a tak sa už postupne iba posielajú do ... hm, nie do čerta, ale na "výpravnú cestu poznania" lollollol

Ale vyskúšam jeden experiment, založím tému, ktorá nie je tak vytrhnutá z kontextu a na ktorej by sme sa mohli viac zhodnúť, good?

Ži tak, ako by každý deň mal byť tvoj posledný, pretože raz budeš mať isto pravdu...

Není tady

#485 9. 11. 2006 15:45

backy007
♥♥♥♥♥--

1Barbora napsal(a):

Backy plnit plán zas pobavilo mě lol připomíná mi to pětiletku lol lol

Niéééééééééééééééé kapitulation
Tak to radšej som už ticho. Aj keď neviem: pripomína ti päťročnicu aj "plán duše", ako tu bol prezentovaný?

Není tady

#486 19. 11. 2006 13:59

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

lvice napsal(a):

Lidi jak se můžete sáhodlouze bavit o sexu s panicem wink? Pro mne je to ztráta času.

Lueto, ten příspěvek od Osho je krásný. Mám od něj doma knížečku Tantra, spiritualita a sex, zajímavé počtení. Sex je báječná věc, pokud je dělán s láskou a s partnerem, kterého má člověk rád (beru to z ženského úhlu pohledu), muži to mají občas postavené trochu jinak, přece jen ta genetická výbava funguje jinak.

Backy, moc Ti přeji, abys pochopil, že čas, který věnuješ psaní o sexu, bys měl věnoval hledání partnerky, se kterou budeš provozovat krásný sex, a abys co nejdříve pochopil a procítil, o čem píšeš.

Lvice,
A propos, ten mužský pohled, který mi tady chybí...:
Sex může být báječný i s partnerem, kterého člověk rád nemá a někdy může být tak trochu nudný i s partnerem, kterého miluje...

Kdo máš uši proto, abys slyšel, slyš...!

Není tady

#487 20. 11. 2006 10:11

lvice
Host

Salve, máš pravdu, i když si nedovedu představit, že sexuji s člověkem, kterého nemám ráda....... Vím, vím, vzorec.......

#488 1. 12. 2006 16:15

backy007
♥♥♥♥♥--

lvice,
aspoň jeden pozitívny názor tongue

Není tady

#489 12. 12. 2006 20:48

Perfect.World
♥------

backy:

Nie som katolik (a nikdy nebudem, chvala Bohu). Som krestan. A pytam sa Ta, kto sa paci viac Bohu. Ak sa dvaja vezmu kvoli sexu, len aby ho mali a doslova len sexuju alebo ak su dvaja, ktori sa nevezmu ale ho maju z lasky? Co je spravnejsie?
Povedz mi backy, Ty si fakt myslis, ze Boha zaujima nejaky papier vystaveny niekym na nejakom urade?
Dolezity je pristup partnera k partnerovi. Dolezita je laska, uprimnost. Nie papier. Mas toho plnu Bibliu.

Není tady

#490 13. 12. 2006 11:34

backy007
♥♥♥♥♥--

Perfect.World napsal(a):

backy:

Nie som katolik (a nikdy nebudem, chvala Bohu). Som krestan. A pytam sa Ta, kto sa paci viac Bohu. Ak sa dvaja vezmu kvoli sexu, len aby ho mali a doslova len sexuju alebo ak su dvaja, ktori sa nevezmu ale ho maju z lasky? Co je spravnejsie?
Povedz mi backy, Ty si fakt myslis, ze Boha zaujima nejaky papier vystaveny niekym na nejakom urade?
Dolezity je pristup partnera k partnerovi. Dolezita je laska, uprimnost. Nie papier. Mas toho plnu Bibliu.

Jejda, mám sa vracať k téme, za ktorú som tu už bol plne odsúdený? Mne sa asi sníva. Ale good, ty si to chcel.
Čo je to za blbosť, hovoriť o tom, kto sa viac páči Bohu? V určitom smere máš pravdu, isto nie je správne uzavrieť manželstvo len kvôli sexu. Ale keď si už taký kresťan a hovoríš o plnej Biblii toho, ako nie je dôležité manželstvo, tak mi povedz, čo potom znamená Lukáš 16, 18, čo Matúš 19, čo Prvý List Korinťanom 7, 1-9? A to radšej nebudem spomínať Starý Zákon, lebo by som tu bol do rána. Ale to je zasa iba tak, ako sa hovorilo napr. i na inom fóre, že metalista z Biblie kľudne vyčíta, že Ježiš počúval metal...

Není tady

#491 13. 12. 2006 12:29

Perfect.World
♥------

backy007 napsal(a):

Jejda, mám sa vracať k téme, za ktorú som tu už bol plne odsúdený? Mne sa asi sníva. Ale good, ty si to chcel.
Čo je to za blbosť, hovoriť o tom, kto sa viac páči Bohu? V určitom smere máš pravdu, isto nie je správne uzavrieť manželstvo len kvôli sexu. Ale keď si už taký kresťan a hovoríš o plnej Biblii toho, ako nie je dôležité manželstvo, tak mi povedz, čo potom znamená Lukáš 16, 18, čo Matúš 19, čo Prvý List Korinťanom 7, 1-9? A to radšej nebudem spomínať Starý Zákon, lebo by som tu bol do rána. Ale to je zasa iba tak, ako sa hovorilo napr. i na inom fóre, že metalista z Biblie kľudne vyčíta, že Ježiš počúval metal...

Lukas 16:18 - rozprava uz o uzavretom manzelstve, a rozvode, nema to nic spolocne s tym co pisem.

Matus 19 - rozprava uz o uzavretom manzelstve. Jezis nikde nerozprava o nutnosti mat nejaky papier. Diskusia, do ktorej bol Jezis zapleteny bola o manzelstve a preto rozpraval o manzeloch. Je ale uplne jedno ci sa jedna o manzeloch (uradnych) alebo len partneroch, ktori su so sebou z cistej lasky, su si verni. Jezis rozprava o laske, vid vers 9. Slovo manzelka si mozes zamenit so slovom partnerka. Vid dalej...

1Korintskym 7:1-9 - backy, v case, ked sa pisal tento list bolo nepredstavitelne, aby zil muz so zenou a pritom neboli manzelia. Boli by automaticky 'odsudeni' v spolocnosti. Pod partnerstvom sa preto rozumelo jedine manzelstvo. Vid vers 2: "Ale vzhľadom na nebezpečenstvo smilstva nech má každý svoju ženu a každá nech má svojho muža." Ty si fakt myslis, ze apostol Pavol pisal o nejakom papieri z uradu? Backy, rozmyslaj. Kazdy muz nech ma svoju partnerku a kazda partnerka nech ma svojho muza. Aby nesmilnili, to jest aby muzi nestriedali jednu za druhou a naopak. Vers 9: "Ale ak sa nevedia zdržať, nech vstúpia do manželstva. Lebo je lepšie vstúpiť do manželstva ako horieť." Ak sa nevies zdrzat, vstup do partnerstva, lebo je lepsie zit s JEDNOU partnerkou ako s viacerymi (vzhladom na to, ze sa dotycny nevie zdrzat, ze?) a smilnit a teda horiet, ako sa tam pise, ze?

A teraz mi napis, v com sa mylim. Pretoze ja tvrdim, ze dolezita je laska a uprimnost vo vztahu a to chce Boh od cloveka a nie papier z uradu. Ty ale tvrdis, ze laska by tam mala sice byt, ale dolezitejsi je predsa len ten papier. A to je hlupost. Pretoze prave TO by bolo v rozpore s tym, co Boh tvrdi, a ze teda najdolezitejsia je laska. A, backy, vztah, v ktorom je skutocna laska, sa nikdy nemoze rozpadnut bez ohladu ci mas nejaky papier z uradu alebo nie. A prave z toho sa raduje Boh.

Není tady

#492 13. 12. 2006 13:09

backy007
♥♥♥♥♥--

Perfect.World napsal(a):

Lukas 16:18 - rozprava uz o uzavretom manzelstve, a rozvode, nema to nic spolocne s tym co pisem.

Lukáš 16, 18 rozpráva rovnako tak aj o spolužití s iným človekom po predchádzajúcom manželstve, týka sa danej témy.

Matus 19 - rozprava uz o uzavretom manzelstve. Jezis nikde nerozprava o nutnosti mat nejaky papier. Diskusia, do ktorej bol Jezis zapleteny bola o manzelstve a preto rozpraval o manzeloch. Je ale uplne jedno ci sa jedna o manzeloch (uradnych) alebo len partneroch, ktori su so sebou z cistej lasky, su si verni. Jezis rozprava o laske, vid vers 9. Slovo manzelka si mozes zamenit so slovom partnerka. Vid dalej...

To nie je rozprava o láske, ale o nerozlučnosti. A ak máš teraz na mysli manželstvo úradne potvrdené, pravda, nemusí ísť len o toto: ibaže ja mám na mysli manželstvo ako sľub večnosti, resp. sľub "až do smrti", a v tom je rozdiel.

1Korintskym 7:1-9 - backy, v case, ked sa pisal tento list bolo nepredstavitelne, aby zil muz so zenou a pritom neboli manzelia. Boli by automaticky 'odsudeni' v spolocnosti. Pod partnerstvom sa preto rozumelo jedine manzelstvo. Vid vers 2: "Ale vzhľadom na nebezpečenstvo smilstva nech má každý svoju ženu a každá nech má svojho muža." Ty si fakt myslis, ze apostol Pavol pisal o nejakom papieri z uradu? Backy, rozmyslaj. Kazdy muz nech ma svoju partnerku a kazda partnerka nech ma svojho muza. Aby nesmilnili, to jest aby muzi nestriedali jednu za druhou a naopak. Vers 9: "Ale ak sa nevedia zdržať, nech vstúpia do manželstva. Lebo je lepšie vstúpiť do manželstva ako horieť." Ak sa nevies zdrzat, vstup do partnerstva, lebo je lepsie zit s JEDNOU partnerkou ako s viacerymi (vzhladom na to, ze sa dotycny nevie zdrzat, ze?) a smilnit a teda horiet, ako sa tam pise, ze?

Ak toto nie je prekrúcanie, tak už neviem. V prvom rade, bolo to vážne nepredstaviteľné? V Ríme? Si robíš prču? Alebo snáď v krajinách kde bola polygamia? Mám pocit, že toto je o inom. Ale stále je tu to: aký papier z úradu? Ja hovorím o manželstve ako o sľube pred svedkami.

A teraz mi napis, v com sa mylim. Pretoze ja tvrdim, ze dolezita je laska a uprimnost vo vztahu a to chce Boh od cloveka a nie papier z uradu. Ty ale tvrdis, ze laska by tam mala sice byt, ale dolezitejsi je predsa len ten papier. A to je hlupost. Pretoze prave TO by bolo v rozpore s tym, co Boh tvrdi, a ze teda najdolezitejsia je laska. A, backy, vztah, v ktorom je skutocna laska, sa nikdy nemoze rozpadnut bez ohladu ci mas nejaky papier z uradu alebo nie. A prave z toho sa raduje Boh.

Nie že dôležitejší je ten papier, ale že podstatné je oboje. A povedz mi ty, Perfektný Svet, koľko "vzťahov" mimo manželstva si videl nerozpadnúť sa? Nejde o papier, ide o... podmaz? Skôr o duchovnú silu manželstva, ktorá zabezpečuje jeho istotu. Vytvorenie vákua na mieste, kde stálo manželstvo, resp. vznik rozvodu ako takého zabezpečuje možnosť smilstva, ktoré by bolo... legálne? Ani tak nie legálne, ako skôr "normálne". Povedzme si na rovinu: vznikom rozvodov sa stali normálni ľudí, ktoré si našli už ôsmeho partnera / rku, tvrdiac dokonca čosi o láske. Lenže láska nie je tá citová epilepsia, to je zaľúbenosť. Tá s láskou nemá nič, resp. pramálo.

Není tady

#493 13. 12. 2006 13:18

backy007
♥♥♥♥♥--

Ale porozmýšľajme nad tým z viac všeobecnej roviny: mám pocit, že sa snažíš dostať to do pozície "Boh sa raduje z toho, že sme šťastní", že? Lebo ak to ide týmto smerom, tak sa uškvaríme skôr než moje cestoviny. Lebo z toho vyjde, že niekto sa cíti šťastný, keď polieva záhradu, niekto zasa, keď na tej záhrade iného upaľuje. A zasa sme v tom: čo majú čo city spoločné s realitou? Je skutočným šťastím, keď sa cítime šťastní? Alebo môže byť skutočné šťastie spojené aj s bolesťou?
Pár ľudí tu ukázalo taký miestami až zvláštny názor, že proste máme robiť to, čo chceme, pokiaľ to neubližuje iným. Kto sme ale my aby sme povedali, čo druhému ubližuje a čo nie? To predsa nemôžme povedať ani o sebe.

Není tady

#494 13. 12. 2006 13:39

Perfect.World
♥------

backy, co to rozpravas o nejakej citovej epilepsii, zalubenosti, realite, stasti atd, co to ...meles?
K jadru veci:

"Ja hovorím o manželstve ako o sľube pred svedkami." V poriadku, takze tym svedkom moze byt aj Boh, spravne?

PS: "A povedz mi ty, Perfektný Svet, koľko "vzťahov" mimo manželstva si videl nerozpadnúť sa?" Vela manzelstiev zacina sexom pred nim. A ja tvrdim, ze sex pred manzelstvom (uradnym) nie je smilstvo a nie je to ani nic co sa automaticky nepaci Bohu. Ja tvrdim, ze zavisi od toho, ako partner pristupuje k partnerovi. Zavisi od vztahu samotneho. Ja tvrdim, ze Boh nie je viazany na nejaky papier vystaveny nejakym clovekom na niektorom mieste tu na Zemi. Ja tvrdim, ze Boha zaujima jedine laska. Keby si tolko 'nemudroval', tak by si nenapisal tolko zbytocnych slov. Staci, keby si rozmyslal nad tym, co som napisal, to by si nekladol ani taketo hlupe otazky, backy.

Není tady

#495 13. 12. 2006 14:17

backy007
♥♥♥♥♥--

Perfect.World napsal(a):

backy, co to rozpravas o nejakej citovej epilepsii, zalubenosti, realite, stasti atd, co to ...meles?

To bola trošku hlbšia rozprava o človeku. Nechaj tak.

K jadru veci:

"Ja hovorím o manželstve ako o sľube pred svedkami." V poriadku, takze tym svedkom moze byt aj Boh, spravne?

Príde na to. Keď si vezmeš, Boha uráža človek dennodenne, ale človeka už menej, preto (a nielen preto), je vhodným svedkom aj človek.

PS: "A povedz mi ty, Perfektný Svet, koľko "vzťahov" mimo manželstva si videl nerozpadnúť sa?" Vela manzelstiev zacina sexom pred nim. A ja tvrdim, ze sex pred manzelstvom (uradnym) nie je smilstvo a nie je to ani nic co sa automaticky nepaci Bohu. Ja tvrdim, ze zavisi od toho, ako partner pristupuje k partnerovi. Zavisi od vztahu samotneho. Ja tvrdim, ze Boh nie je viazany na nejaky papier vystaveny nejakym clovekom na niektorom mieste tu na Zemi. Ja tvrdim, ze Boha zaujima jedine laska. Keby si tolko 'nemudroval', tak by si nenapisal tolko zbytocnych slov. Staci, keby si rozmyslal nad tym, co som napisal, to by si nekladol ani taketo hlupe otazky, backy.

Že ja idiot počúvam hlúpe dogmatické rečičky a nenechám sa viesť láskou, Perfect.World, otvoril si mi oči, idem robiť to, čo považujem za lásku. A ja považujem za lásku znásilňovanie babičiek v parku, aby si ešte pred smrťou užili - veď je to prejav lásky, chcem im len dobre. lollollol
Ale v jednom máš pravdu, toto sú vážne zbytočné slová, pretože tu nejde o zdieľanie sa, ale o diskusiu, kde ani jedna strana nehodlá ustúpiť. Škoda len, že sa to zvrháva na to, že ZASA JA som ten, čo nepočúva, čo mudruje, atď...

Není tady

#496 13. 12. 2006 14:26

Perfect.World
♥------

1. mna nezaujimala Tvoja rozprava o cloveku ale odpoved na moju otazku. Tvoja rozprava o cloveku vobec s nou nesuvisela

2. nepytal som sa ci je vhodnym svedkom aj clovek, ale ci tym svedkom moze teda byt Boh. Demagogia, zavadzanie z Tvojej strany v snahe vyhnut sa jasnej odpovedi. Pretoze ak by si odpovedal jasne, asi by si mal nasledne problem odpovedat na dalsiu moju otazku, ktora by z toho vyplyvala, ze?

3. tvoje slova o babkach iba ukazali, ze si hlupy, snad sa casom zmenis.

4. priznal si sa, ze nehodlas ustupit. Ale nevsuvaj mne, ze ja ustupovat nehodlam. To ako v com? A na zaklade coho? Na zaklade Tvojich 'argumentov'? No tak....backy...

Není tady

#497 13. 12. 2006 14:37

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Backy,

jsi to ZASE TY, protože si jen hraješ (někde výš jsi psal, že takový postoj CHCEŠ MÍT), zatímco pro jiné je to základ nebo součást života. Proto se můžeš v tomto smyslu dorozumět jen s málokým. Věřím, že i o těchto věcech lze zažertovat, Bůh má jistě smysl pro humor, ale potřebuješ k tomu víru a cit. Najdou se u tebe, Backy?

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#498 13. 12. 2006 14:44

backy007
♥♥♥♥♥--

Largo, ja viem, že pre iných to je základ života, práve preto sa z toho smejem, keďže to pokladám za prinízky základ.
Perfect.World,
1: tak neviem, asi si ju nečítal.
2: Chceš krátku? Nie, nebol by vhodný svedok. Alebo teda presnejšie, nestačil by ako jediný svedok. Rozvíjať to sa mi nechce.
3: Ďalší? No super.
4: Už ti nič vsúvať nemusím, ušetril si mi robotu. :dumbom:

Není tady

#499 13. 12. 2006 14:48

Perfect.World
♥------

backy007 napsal(a):

2: Chceš krátku? Nie, nebol by vhodný svedok. Alebo teda presnejšie, nestačil by ako jediný svedok. Rozvíjať to sa mi nechce.

Si prikladny hlupak backy. Dobre, radsej nic nerozvijaj, to staci.

Není tady

#500 13. 12. 2006 14:56

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Backy,
celou dobu se tu mluví o bezpodmínečné lásce. I já jsem ji měla na mysli. O čem mluvíš Ty? Zase si jen hraješ, viď....

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí