6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chcem sa Vas opytat co si myslite o sexe pred manzelstvom
Není tady
maia napsal(a):
Milá Maio,
já si myslím, e je úplně ale úplně jedno, co si o tom myslím já nebo kdokoliv jiný... jde předevím o to, co si o tom myslí ty.
Já bych určitě nela do manelství ani bych svého partnera poznala po sexuální stránce. Pokud bych vak věřila tomu, e to tak má být, řídila bych se svými pocity a svým přesvědčením.
Mé přesvědčení je, e sex je naprosto v pořádku, pokud jej provozuji s člověkěm, kterého miluji a kterému důvěřuji a samozřejmě je fajn mít na zřeteli skutečnost, e mohu neplánovaně otěhotnět... tady vak dopředu chování partnera asi neodhadne, obvykle a kdy je průvih na světě, zjistí, komus to vlastně důvěřovala
Není tady
Sex a po uzavření manelství je katastrofa. NEDOPORUČUJI!!! Spláče nad výdělkem. Moje kamarádka je z evangelické rodiny, take sex a po svatbě..... Časem zjistila, e manel je impotentní a manelství zkrachovalo a ve zlém se rozely. Dnes je natěstí astně vdaná podruhé, svého partnera si náleitě před svatbou otestovala , a je spokojená..... U moje babička říkávala, e problémy se zahlazují v posteli , ale já coby svobodná tomu vůbec nerozumím
maia napsal(a):
Vzhžadom k tomu, e som katolík, tak môj názor je zrejme jasný, e? Ale tak v medziach nakrtnem pár mylienok:
1.: Prečo sex?
Chce ho kvôli sebe? Tak to mi potom príde len ako onania s druhým človekom, alebo v prípade eny pouitie mua miesto vibrátoru.
Chce ho kvôli nemu? Existujú aj lepie spôsoby obdarovania toho druhého, nehovoriac o tom, e sex neznamená nutne i lásku...
2.: Prečo sex mimo manelstva?
Uspokojenie? A čo ak ?
ivot nadivoko? Čo bráni dvom žuďom sa vzia? Vo Vegas býva svadba za pol hodinu, myslím, e v Česku je to tie, take ...
3.: Stojí to za to?
Sex bez lásky je utrpenie a samota, ktoré sa maskujú za rozko.
Sex s "láskou" je pokus o odovzdanie sa, aj keď sa to môe vyostri.
Manelstvo tieto veci nevyriei, ale človek, ktorý niečo sžúbi, chce obvykle svoj sžub dodra, ak sa teda neení či nevydáva pre peniaze. Mimo neho...
Není tady
Ale no tak Backy,
sice jsme byli obdaření druhou signální soustavou, ale ta první v nás také zůstává.
1. Proč sex?
Chtějí ho přece oba, v posteli jsou přece oba dva e, tudí musí chtít oba dva...... Kromě fyzického uspokojení se vyplavují endorfíny, zlepuje se imunita, dochází k lepímu prokrvení a dalí fyziologická + by se jistě nala.
2. Proč sex mimo manelství? Manelství je pouze umělá instituce vytvořená církví a slouí pouze k jedinému účelu- výchova a ochrana potomstva do období soběstačnosti a samostatnosti. Navíc sex je velice důleitá součást lidského ivota a je dobré si partnera "otestovat", zda to po tělesné stránce funguje tak jak má. Viz problém mé kamarádky výe. Navíc je zcela známo, e kadý jedinec má jiné sexuální potřeby a kdy se nesejdou dva se stejným naladěním, je to k ničemu. Partner s větí potřebou si pak hledá potřebu mimo manelství a jsme u nevěry atd.
ivot nadivoko? Co to je? Lidé mohou mít pevný kvalitní vztah a ádný papír z radnice a hloupé prstýnky k tomu nepotřebují. Kvalita vztahu se přece neodvíjí od potvrzení z radnice !!!! Co lidem přikazuje se vzít?
Sex bez lásky je utrpenie a samota, ktoré sa maskujú za rozko - tak s tím souhlasím.
Sex s "láskou" je pokus o odovzdanie sa, aj keď sa to môe vyostri - to není pokus o odevzdání, nýbr boj o dominantní postavení. Celý partnerský vztah je permanentně zaloen na snaze získat převahu a určovat si tak podmínky pro mě výhodné....... Pak nastupuje diplomatické jednání o kompromisu.
lvice napsal(a):
Ale no tak Backy,
sice jsme byli obdaření druhou signální soustavou, ale ta první v nás také zůstává.
1. Proč sex?
Chtějí ho přece oba, v posteli jsou přece oba dva e, tudí musí chtít oba dva...... Kromě fyzického uspokojení se vyplavují endorfíny, zlepuje se imunita, dochází k lepímu prokrvení a dalí fyziologická + by se jistě nala.
2. Proč sex mimo manelství? Manelství je pouze umělá instituce vytvořená církví a slouí pouze k jedinému účelu- výchova a ochrana potomstva do období soběstačnosti a samostatnosti. Navíc sex je velice důleitá součást lidského ivota a je dobré si partnera "otestovat", zda to po tělesné stránce funguje tak jak má. Viz problém mé kamarádky výe. Navíc je zcela známo, e kadý jedinec má jiné sexuální potřeby a kdy se nesejdou dva se stejným naladěním, je to k ničemu. Partner s větí potřebou si pak hledá potřebu mimo manelství a jsme u nevěry atd.
ivot nadivoko? Co to je? Lidé mohou mít pevný kvalitní vztah a ádný papír z radnice a hloupé prstýnky k tomu nepotřebují. Kvalita vztahu se přece neodvíjí od potvrzení z radnice !!!! Co lidem přikazuje se vzít?
Sex bez lásky je utrpenie a samota, ktoré sa maskujú za rozko - tak s tím souhlasím.
Sex s "láskou" je pokus o odovzdanie sa, aj keď sa to môe vyostri - to není pokus o odevzdání, nýbr boj o dominantní postavení. Celý partnerský vztah je permanentně zaloen na snaze získat převahu a určovat si tak podmínky pro mě výhodné....... Pak nastupuje diplomatické jednání o kompromisu.
Levica,
1.: Prečo sex: no to je super, ale prečo ho chcú? Kvôli sebe, či tomu druhému? Ak kvôli sebe, tak aký je rozdiel medzi tým a onaniou? Ak sa nemýlim, ten efekt je rovnaký.
2.: Odhliadnuc od toho, e manelstvo existovalo dávno pred Cirkvou, jeho úlohou nie je len výchova detí, ale aj sžub lásky. Čo sa týka otestovania, ak je sex jediným dôvodom, prečo by si partnera opustila, tak vo vaom vzahu váne čosi nehraje.
ivot nadivoko: Nejde o to, čo im prikazuje sa vzia, ale aký je rozdiel medzi tým a manelstvom? Teraz je to u trochu iné a manelstvo stráca svoje čaro, pretoe "vďaka" tomu, e existuje rozvod, manelstvo sa stáva váne iba kusom papiera. Ale bez rozvodu...
Sex bez lásky - konečne v niečom sa zhodneme.
Sex s "láskou" - ak je láska boj, kde chce hžada útočisko? Nemalo by to by práve tak, e vo vzahu si máte by jeden druhému oporou, miesto aby ste sa snaili proti sebe bojova?
Není tady
uf tak sa nám to teda rozbieha no a co si o tom myslim ja ??? mám 20 a moj nazor nie je celkom vyhraneny, pytam sa a cakam nejaku odpoved, ktorá ma pevne presvedci o jednom ci druhom ... sex som zatial nemala napriek tomu ze mam rok chlapca s ktorym sa mame velmi radi . ja som bola vychovana ako katolicka, on vobec nie .obdivujem ze to so mnou vydrzal, pricom ma vobec do nicoho nenuti - ozaj vynimocny chlapec. Moje názory na vec su vak ako aprílové počasie, niekedy si myslim ze ho v tej chvili pomilujem, inokedy u mna prevazi nazor ze je lepsie cakat...ale naco ?? on sa zenit nechce , ked tak az po skole a dovtedy nam chybaju este 4 roky ..a zeby sme to dovtedy vydrzali ??? ked si ale predstavim ze by zajtra prisiel a poziadal ma ruku pytam sa sama seba a myslim zeby som rozmyslala dlho kym by som sa rozhodla povedat navzdy ano cloveku ktoreho sice poznam z nasich schodzok ale predsa, povedzme si rovno , v spoluziti /ktore vlastne pred manzelstvom tiez je zakazane, v zmysle byvat spolu / vznikaju vacsinou hadky na celkom primitivnych veciach typu kto ako vytlaca pastu a kde hodi ponozku. A my sa nepozname ani z tejto stranky. ano ano niekto namietne sak ked sa mate radi tak to sa nejak dohodnete...No proste, myslim ze chlapec dost trpi tymito mojimi zmenami pohladu tak niekedy rozmyslam ze snad by mu bolo lepsie bezo mna ...tak ..to by bola moja nekonecna dilema:(
Není tady
1. Proč chtějí sex? Proč chce jíst? Proč potřebuje čurat? Odpověď je nasnadě, je to fyziologická potřeba ivých organismů - kopulovat a rozmnoovat se. Homo sapiens sapiens zůstává i přes svůj vývoj takté ivým tvorem s potřebou kopulovat a rozmnoovat se. Zákon zachování druhu.
2. Slib lásky? A kdo ho vymyslel? Partnera, se kterým by mi nefungoval sex, bych velice rychle přenechala jiné a do manelství bych s ním vůbec nevstupovala. Něco jiného je, pokud bych měla dlouholetý spokojený vztah a najednou by partner onemocněl. Ne neopustila bych ho kvůli sexu, to má naprostou pravdu. Protoe v tomto případě pro mě sex ztrácí prioritu a do popředí vstupují jiné hodnoty.
3. Kouzlo manelství jsem jetě neobjevila a ádné v něm nevidím . Vidím kouzlo v pevném svazku dvou rovnocenných lidí a k tomu ádný papír nepotřebuji. Nepotřebuji chodit na radnici ani do kostela, mám Boha v sobě. Ale má pravdu, hodnoty mezilidských vztahů ly úplně do háje .
4. Nejen láska, ale i ivot je boj . Útočisko hledám sama v sobě. Souhlasím, e partneři by si měli být oporou, a neměli by proti sobě bojovat. Jene bojují a proto také 50 % manelství končí rozvodem.
lvice napsal(a):
1. Proč chtějí sex? Proč chce jíst? Proč potřebuje čurat? Odpověď je nasnadě, je to fyziologická potřeba ivých organismů - kopulovat a rozmnoovat se. Homo sapiens sapiens zůstává i přes svůj vývoj takté ivým tvorem s potřebou kopulovat a rozmnoovat se. Zákon zachování druhu.
2. Slib lásky? A kdo ho vymyslel? Partnera, se kterým by mi nefungoval sex, bych velice rychle přenechala jiné a do manelství bych s ním vůbec nevstupovala. Něco jiného je, pokud bych měla dlouholetý spokojený vztah a najednou by partner onemocněl. Ne neopustila bych ho kvůli sexu, to má naprostou pravdu. Protoe v tomto případě pro mě sex ztrácí prioritu a do popředí vstupují jiné hodnoty.
3. Kouzlo manelství jsem jetě neobjevila a ádné v něm nevidím . Vidím kouzlo v pevném svazku dvou rovnocenných lidí a k tomu ádný papír nepotřebuji. Nepotřebuji chodit na radnici ani do kostela, mám Boha v sobě. Ale má pravdu, hodnoty mezilidských vztahů ly úplně do háje .
4. Nejen láska, ale i ivot je boj . Útočisko hledám sama v sobě. Souhlasím, e partneři by si měli být oporou, a neměli by proti sobě bojovat. Jene bojují a proto také 50 % manelství končí rozvodem.
1.: Fyziologická potreba - mono. Ale určite nie primárna, čie tu ide o to, či je to pozostatok zvieraa alebo niečo, čo je treba rozvíja...
2.: Ak by si si niekoho vzala len kvôli sexu, tak vae manelstvo stráca akúkožvek duevnú hodnotu, ktorú v priebehu času potrebuje. Myslím, e vzah potrebuje by zaloený na niečom stabilnejom...
3.: Radej by som sa mýlil... Ale to je v tom, daj žuďom slobodu a zneuijú ju. Je super, e je sloboda, ale dáva monos vzniku zla...
4.: A práve takéto manelstvá ani nepovaujem za manelstvá. Čo je to vôbec za vzah? Prečo sú takí 2 žudia spolu? Veď by im lepie bolo samým...
Není tady
maia napsal(a):
uf tak sa nám to teda rozbieha no a co si o tom myslim ja ??? mám 20 a moj nazor nie je celkom vyhraneny, pytam sa a cakam nejaku odpoved, ktorá ma pevne presvedci o jednom ci druhom ... sex som zatial nemala napriek tomu ze mam rok chlapca s ktorym sa mame velmi radi . ja som bola vychovana ako katolicka, on vobec nie .obdivujem ze to so mnou vydrzal, pricom ma vobec do nicoho nenuti - ozaj vynimocny chlapec. Moje názory na vec su vak ako aprílové počasie, niekedy si myslim ze ho v tej chvili pomilujem, inokedy u mna prevazi nazor ze je lepsie cakat...ale naco ?? on sa zenit nechce , ked tak az po skole a dovtedy nam chybaju este 4 roky ..a zeby sme to dovtedy vydrzali ??? ked si ale predstavim ze by zajtra prisiel a poziadal ma ruku pytam sa sama seba a myslim zeby som rozmyslala dlho kym by som sa rozhodla povedat navzdy ano cloveku ktoreho sice poznam z nasich schodzok ale predsa, povedzme si rovno , v spoluziti /ktore vlastne pred manzelstvom tiez je zakazane, v zmysle byvat spolu / vznikaju vacsinou hadky na celkom primitivnych veciach typu kto ako vytlaca pastu a kde hodi ponozku. A my sa nepozname ani z tejto stranky. ano ano niekto namietne sak ked sa mate radi tak to sa nejak dohodnete...No proste, myslim ze chlapec dost trpi tymito mojimi zmenami pohladu tak niekedy rozmyslam ze snad by mu bolo lepsie bezo mna ...tak ..to by bola moja nekonecna dilema:(
Jedna kamoka má frajera a nemôe si vynachváli to, e ili spolu na viacdňovú, tuím to bola brigáda, kde spolu i bývali ( vo vetkej počestnosti ), pretoe tam sa naučili spolu perfektne vychádza. Čo tak to skúsi?
Není tady
1. Backy, sex je primární fyziologická potřeba, stejně jako nutnost potravy, vyměování, atd. Ale právě proto, e jsme lidé, tak nám jen ten čistý sex nestačí a potřebujeme k tomu víc. I kdy, to snad potřebují více eny, mue někdy obyčejná kopulace bez jakéhokoliv citu uspokojuje
2. Backy, ty to hodně zjednoduuje. Já neříkám, e si vezmu někoho JEN kvůli sexu, ale e mimo jiné sex musí fungovat. Sice jsme ivočichové, ale přece jen CNS máme .
3. Má pravdu .
4. Backy, pokud si myslí, e dva lidé se nemohou mít rádi a nemohou mít kvalitní partnerský vztah ani by neměli kus cáru z radnice v ruce, tak jsi hodně na velké omylu. Je to vztah jako kterýkoliv jiný, pouze není potvrzený církví či Městským úřadem. Co je to za vztah? Je to vztah jako kterýkoliv jiný, který je potvrzený kusem papíru.Proč jsou takoví lidé spolu? Backy, zkus si odpovědět sám..... Proč si myslí, e by jim bylo lépe samotným? Můe mi vysvětlit jaký je rozdíl v tom, kdy 2 lidé spolu ijí, váí si jeden druhého, mají se rádi, ale ijí bez papíru a 2 lidi, kteří to mají potvrzené glejtem? A nebo jinak, co je lepí kvalitní partnerský vztah nepotvrzený radnicí či církví nebo manelé, kteří se nenávidí, hádají se, působí si naschvály? Odpověz mi.
lvice napsal(a):
1. Backy, sex je primární fyziologická potřeba, stejně jako nutnost potravy, vyměování, atd. Ale právě proto, e jsme lidé, tak nám jen ten čistý sex nestačí a potřebujeme k tomu víc. I kdy, to snad potřebují více eny, mue někdy obyčejná kopulace bez jakéhokoliv citu uspokojuje
2. Backy, ty to hodně zjednoduuje. Já neříkám, e si vezmu někoho JEN kvůli sexu, ale e mimo jiné sex musí fungovat. Sice jsme ivočichové, ale přece jen CNS máme .
3. Má pravdu .
4. Backy, pokud si myslí, e dva lidé se nemohou mít rádi a nemohou mít kvalitní partnerský vztah ani by neměli kus cáru z radnice v ruce, tak jsi hodně na velké omylu. Je to vztah jako kterýkoliv jiný, pouze není potvrzený církví či Městským úřadem. Co je to za vztah? Je to vztah jako kterýkoliv jiný, který je potvrzený kusem papíru.Proč jsou takoví lidé spolu? Backy, zkus si odpovědět sám..... Proč si myslí, e by jim bylo lépe samotným? Můe mi vysvětlit jaký je rozdíl v tom, kdy 2 lidé spolu ijí, váí si jeden druhého, mají se rádi, ale ijí bez papíru a 2 lidi, kteří to mají potvrzené glejtem? A nebo jinak, co je lepí kvalitní partnerský vztah nepotvrzený radnicí či církví nebo manelé, kteří se nenávidí, hádají se, působí si naschvály? Odpověz mi.
1.: Levi, váne si myslí, e bez sexu by si zomrela? Lebo to je fyziologická potreba...
2.: Pretoe je to fyziologická potreba
3.: Ale aj tak som rád, e som slobodný. Lebo vezmi si i to: o čom by bolo dobro bez monosti zla?
4.: Pozor, nemyslím si, e ten papier nejak zmení vnútro. Iba nechápem, prečo to nechcú.
5.: Myslel som, e by bolo lepie samým takým žuďom, ktorý majú "bojový vzah"...
Není tady
1. prý kdy onanuje, tak bez sexu nejsi .
2. Ty roáku
3. Aneb jak bychom poznali dobro kdyby nebylo zlo?
4. Já to také nechápu, ale akceptuji to..... I kdy princip jadreného reaktoru taky nechápu
5. Kdepak ! Vzájemně se od sebe učí....... Přinejmením alespoň ty kompromisy
lvice napsal(a):
1. prý kdy onanuje, tak bez sexu nejsi .
2. Ty roáku
3. Aneb jak bychom poznali dobro kdyby nebylo zlo?
4. Já to také nechápu, ale akceptuji to..... I kdy princip jadreného reaktoru taky nechápu
5. Kdepak ! Vzájemně se od sebe učí....... Přinejmením alespoň ty kompromisy
1.: Ale keby človek ani nesexoval, ani neonanoval, zomrel by?
2.: Ty rotenka
3.: Čo myslí tým "poznali dobro"? Keby nebolo zlo, nebolo by vetko dobrom?
4.: A ja snáď hej? To iba FEI-kári, ja som FIIT-kár. Ja si myslím, e keď sa nechcú zobra, tak to môe ma len 2 základné príčiny:
prvá: e manelstvo pokladajú za preitok. To je potom vina doby, ktorá ho zaň pokladá.
druhá: predpokladajú i monos rozchodu... To asi komentár nepotrebuje.
5.: Tak hej, ale vzah by mal by útočiskom a nie vojnou. Aspoň ja by som v takom vzahu nevedel by...
Není tady
1. Já určitě ano .
3. Ne, myslím to tak, e protipólem dobra je zlo a musí být zachován princip rovnováhy aneb duality. Alias kdybys nebyl nemocný, jak bys poznal hodnotu zdraví? Dalí otázka se nabízí, co je to zlo a co je to dobro, nebo jen nae ego hodnotí věci na dobré a patné.
4. Souhlas.
5. Já taky ne, ale některým lidem italské manelství vyhovuje .
lvice napsal(a):
1. Já určitě ano .
3. Ne, myslím to tak, e protipólem dobra je zlo a musí být zachován princip rovnováhy aneb duality. Alias kdybys nebyl nemocný, jak bys poznal hodnotu zdraví? Dalí otázka se nabízí, co je to zlo a co je to dobro, nebo jen nae ego hodnotí věci na dobré a patné.
4. Souhlas.
5. Já taky ne, ale některým lidem italské manelství vyhovuje .
1.: Hodím ti kvetinku na hrob
3.: Niekto hovorí o zle ako o protipóle, ja mám osobne radej definíciu zla ako nedostatku dobra. Čo myslí?
5.: Italské manelství?
Není tady
1. Mám ráda sytě luté růe
3. Souhlasím s protipólem, to je mi blií.
5. No, chvíli lítají talíře a za chvíli se objímají a jeden bez druhého nemůe být
lvice napsal(a):
1. Mám ráda sytě luté růe
3. Souhlasím s protipólem, to je mi blií.
5. No, chvíli lítají talíře a za chvíli se objímají a jeden bez druhého nemůe být
1.: Rue na hrob? Nehodia sa skôr karafiáty? ... Ale nie, ozaj, ako si predstavuje svoj ivot?
3.: Pretoe potom skôr chce proti zlu bojova?
5.: Taliani sú myslím vežmi, ani nie tak emocionálni, ako skôr náladoví, čie to viem pochopi. Aj keď, aj v iných rodinách také býva. Vdy pri hádke zabúdame na to, ak nám na tom druhom záleí, nemyslí?
Není tady
1. Nebuď staromódní . Já si ho představuji tak, co nejvíce se v tomto ivotě naučit po duchovní stránce a odbourat to co je úkolem v mém ivotě. A to se dozvím od Salvátora při osobním pohovoru.
2. Otázkou je, co je to zlo? Není to tzv. zlo k tomu, abych se posunula o kus dál?
3. Hádka je prachobyčejné střetnutí dvou eg......
lvice napsal(a):
1. Nebuď staromódní . Já si ho představuji tak, co nejvíce se v tomto ivotě naučit po duchovní stránce a odbourat to co je úkolem v mém ivotě. A to se dozvím od Salvátora při osobním pohovoru.
2. Otázkou je, co je to zlo? Není to tzv. zlo k tomu, abych se posunula o kus dál?
3. Hádka je prachobyčejné střetnutí dvou eg......
1.: Staromódny? V karafiátoch? Čo myslí tým "odbúra to, čo je úlohou v mojom ivote". Nehovoriac o tom, e keď tak vežmi hovoríte o nalapávaní vlastnej cesty, prečo sa pýtate druhých?
2.: Keby zlo neexistovalo, nemohla by si sa posunú ďalej? Monos zla toto umoňuje rovnako, ale bez hlavného negatívneho efektu. Chcem poveda, zlom sa môe posunú ďalej, ovem za akú cenu...
3.: Ale hádka obvykle býva z nejakého dôvodu. Chcem poveda, keby nebolo do čoho drgnú, tak by neboli hádky. Tým nemyslím konkrétnu vec, dá sa drga i do rôznorodosti pováh...
Není tady
1. Proč mi cpe karafiáty kdy mám ráda růe? Vidí, to je přesně ono . Já Ti řeknu, mám ráda růe, dej mi je na hrob a ty místo toho abys odvětil O.K., má je mít, je to Tvůj hrob mě začne přesvědčovat e karafiáty jsou vhodnějí....... U ví, proč se lidé v manelství hádají? Tímto zářným příkladem jsem okamitě vyřeila bod 3
Úloha mého ivota - to má tak, chce abych Tě otravovala svým přesvědčením o reinkarnaci a odbourávání karmy?
2. Ptám se Tě, co je to zlo? Pokud Tě vyhodí z práce, bude to povaovat za zlo, protoe bude bez příjmu, nebo je to pozitivní, protoe Ti to umoní např. získat i mnohem lepí zaměstnání, odpočinout si atd.?
Jetě doplním k bodu 1. Přesně jsi tu zmákl boj o dominantní postavení. Ty preferuje karafiáty, já růe, kdopak to tu na mě zkouel, e karafiáty jsou vhodnějí? K větině hádek dochází přesvědčováním partnera, e jeho pravda je ta lepí. Na co druhý nepřistoupí a je tu konflikt hned. Moudré rozhodnutí povauji takové - pokud zemřu já, dostanu růe, pokud ty, dostane karafiáty........
lvice napsal(a):
1. Proč mi cpe karafiáty kdy mám ráda růe? Vidí, to je přesně ono . Já Ti řeknu, mám ráda růe, dej mi je na hrob a ty místo toho abys odvětil O.K., má je mít, je to Tvůj hrob mě začne přesvědčovat e karafiáty jsou vhodnějí....... U ví, proč se lidé v manelství hádají? Tímto zářným příkladem jsem okamitě vyřeila bod 3
Úloha mého ivota - to má tak, chce abych Tě otravovala svým přesvědčením o reinkarnaci a odbourávání karmy?
2. Ptám se Tě, co je to zlo? Pokud Tě vyhodí z práce, bude to povaovat za zlo, protoe bude bez příjmu, nebo je to pozitivní, protoe Ti to umoní např. získat i mnohem lepí zaměstnání, odpočinout si atd.?
1.: To sa len pýtam, ete si nezomrela, tak nevie, či by som ti vôbec k hrobu priiel. Nechcem aby si ma otravovala - na to mám zamestnaneckú kantínu. Aj keď dnes bol obed skvelý... Má pocit viny, ktorý chce odbúra?
2.: To je relatívne. Čiastočne zlo, čiastočne i dobro. Nič na svete nie je úplné dobro...
Není tady
lvice napsal(a):
Jetě doplním k bodu 1. Přesně jsi tu zmákl boj o dominantní postavení. Ty preferuje karafiáty, já růe, kdopak to tu na mě zkouel, e karafiáty jsou vhodnějí? K větině hádek dochází přesvědčováním partnera, e jeho pravda je ta lepí. Na co druhý nepřistoupí a je tu konflikt hned. Moudré rozhodnutí povauji takové - pokud zemřu já, dostanu růe, pokud ty, dostane karafiáty........
Ty si myslí, e by som ti dal karafiáty, keby si chcela rue? Len si myslím, e karafiáty sú classic...
Není tady
1. Myslí, e bych stála o to, abys přiel ? Cos měl dobrého? Nemám ádný pocit viny, který chci odbourat. Myslím, e Pan a Salv u ti to vysvětlili dostatečně, nebo se mýlím?
2. Tak to vidí, krásná dualita. Je to dobro i zlo. . Vidí, jak se v závěru krásně shodneme