29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky, taky gratuluju, ovšem její zbraně ... kafe z Polska ( to samo o sobě je přírodní katastrofa ) a ten její slepičí mozeček. Buď trochu nad věcí ... přece sis nevzala takového dementa, aby ti zahnul s takovým přírodním úkazem.... to naše sousedka ( nad námi ) ta měla lepší zbraně : chodila doma jen v delším triku " na ostro " Jednou se chtěla "jako " něco zeptat, čupla si on stál pod schodama a jak kouknul nahoru aby jí odpověděl tak zmizel, že prý se mu obrátil kufr . Můžu ti říct, že mě tenktát ani nenapadlo, že by s ní něco měl a kdyby ho náhododou byla klofla, tak by mi ho bylo asi jen líto. Věř svému chlapíkovi, že není až takový truhlík .....
Není tady
Neviem aký máte plot od susedky, ale ja by som k nemu nasadila rýchlorastúce tuje, alebo vymyslela niečo iné, aby sme mali súkromie. Samozrejme - absolútne ju ignorovať.
Není tady
Jak ti priste neco ta dorycna rekne, rekni ji, ze nechces nic takoveho slyset, ze te to nezajima. A nebav se s ni.
Pozdrv ji a jdi pryc. Hleda si chlapa a je ji jedno jakeho. A vyhlidla si tveho muze. Asi neni normalni.Nezabirej si to.
Není tady
Rodiče a sousedky si nevybíráme
Není tady
Teda Krásko, to je fakt šílený, aspon že to takhle dopadlo. Máš fajn chlapa. Na manžu to zkoušela podobná, dokážou bejt neuvěřitelný. Čim hloupější - tím větší divočina. Rozhodně ignorovat, ale myslím, že z tohohle se hned tak neoklepe.
Není tady
Tak já jsem měla kamarádku, která jela po mém chlapovi jako pes po uzeném. Byla zadaná, ale mému chlapovi psala sms na můj mobil on v té době měl tel v opravě. Psala a volala mu ve tři ráno. Věčně se na něj lepila, když jsme seděli ve třech než přišel její přitel bavila se jen s ním. Nakonec začla o něm rozhlašovat, že spolu něco měli a to řekla mě do oči. Když jsem ji donutila at to řekne před svým přítelem první řekla jo pak začla něco plácat. On to slyšel všechno viděl jak mu leze do zadku a jedine co udělal bylo to, že sklopil hlavu. Ono slečna byla psychopatka podřezavala se po tom svém řvala a mlátila ho před kámošama v hospodě atd atd. Nakonec jsme se s nimi přestali vídat a je klid.
kráska napsal(a):
Ahojky, nevím co mám dělat. Vedle nás se nastěhovala mladá rodina, hned jsem se s nima skamarádila. Ale " kamarádka" mi te´d dělá ze života peklo. Hned první den říkala, že se nemusím bát, že by mi přebrala, nebo svedla manžela, říkala jak se jí líbí můj manžel. Ale můj manžel o ní nechce nic slyšet, vůbec se mu nelíbí, dokonce na ní i nadává. Ona je trošku taková jednoduchá, když s ní mluvíte, myslíte si, že mluvíte se žákem páté třídy. Ale ona manželovi stále nadbíhá, pokaždé když je na zahradě manžel, hned jde taky na zahradu a jako náhodou v noční košilce... nebo ráno chodí do práce na sedmou, od tolika pracuje, ale chodí už v šest, stejně jako můj manžel, jen aby ho potkala. Pak mi vypráví,jak spolu šli ráno kousek, jak si povídali... ale přitom manžel říká, že je sice pravda, že jí pozdravil, ale potom schválně zrychlil, jen aby nemusel jít s ní. Věřím mu, nikdy jsem ani v nejmenším o něm nepochybovala. Ale to co dělá ona mě štve a dost. Říkám si, že jestli na ní začnu žárlit, budu už hodně zoufalá... co s ní mám udělat??? mám se producírovat před jejím manželem, nebo nevím....
Není tady
Jitka8 napsal(a):
kráska napsal(a):
Ahojky, nevím co mám dělat. Vedle nás se nastěhovala mladá rodina, hned jsem se s nima skamarádila. Ale " kamarádka" mi te´d dělá ze života peklo. Hned první den říkala, že se nemusím bát, že by mi přebrala, nebo svedla manžela, říkala jak se jí líbí můj manžel. Ale můj manžel o ní nechce nic slyšet, vůbec se mu nelíbí, dokonce na ní i nadává. Ona je trošku taková jednoduchá, když s ní mluvíte, myslíte si, že mluvíte se žákem páté třídy. Ale ona manželovi stále nadbíhá, pokaždé když je na zahradě manžel, hned jde taky na zahradu a jako náhodou v noční košilce... nebo ráno chodí do práce na sedmou, od tolika pracuje, ale chodí už v šest, stejně jako můj manžel, jen aby ho potkala. Pak mi vypráví,jak spolu šli ráno kousek, jak si povídali... ale přitom manžel říká, že je sice pravda, že jí pozdravil, ale potom schválně zrychlil, jen aby nemusel jít s ní. Věřím mu, nikdy jsem ani v nejmenším o něm nepochybovala. Ale to co dělá ona mě štve a dost. Říkám si, že jestli na ní začnu žárlit, budu už hodně zoufalá... co s ní mám udělat??? mám se producírovat před jejím manželem, nebo nevím....
právě že je jednoduchá,tak si to vynahrazuje tímto způsobem,vymysli,jak ztrapnit
Není tady
TO NENÍ KAMARÁDKA,ALE VYPOČÍTAVÁ ŽENSKÁ SNAŽÍ SE TVÉHO MUŽE DOSTAT A PAK SE TI POCHLUBIT STOU UŽ BYCH OPRAVDU NECHTĚLA MÍT NIC DO ČINĚNÍ MĚLI BY JSTE JÍ RÁZNĚ OBA ŘÍCI,ŽE PRO VÁS JEJÍ PŘÁTELSTVÍ SKONČILO ONA TĚ ZÁMĚRNĚ PONIŽUJE A TY SE NEDEJ
Není tady