Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 21. 7. 2006 9:34

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Re: sousedka - kamarádka

No, tak takováhle blbá (né sousedka, ale známá "bývalá" ) má s mým bývalým dnes druhé dítě... a to o ní vykládal, jak je hloupá, hnusná a že by si o ní ani kolo neopřel... kolo si neopřel a něco si do ní asi utřel.... ??? Ale tím Tě nechci strašit.

Rozhodně bych jí něčím setřelala, jak tu psala Angie (i ostatní holky).

Pokud ovšem věříš manželovi a ona je opravdu taková ***píp. Tak bych byla nad věcí.

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#27 21. 7. 2006 10:09

kráska
♥------

no to jsi mě moc nepotěšila:-)))
já věřím manželovi, vždycky jsem věřila, neměla jsem nikdy důvod o něm pochybovat, ale to " ale" tam stále je. nemyslím si, že on by si s ní  něco začal, ale štve mě, jak ona se chová. Manžel před ní utíká, schovává se, kdyby jí chtěl, tak by tohle snad nedělal, ne?? nebo nevím. Poslední dny se snažím, abych byla co nejlepší, ale opak je pravdou. Manžel mi řekl, ať zůstanu taková jaká jsem, že mě miluje  a nemá důvod si s ní něco začít a že když se to bude opakovat, že si to vyříká s jejím manželem a udělá jí po vesnici ostudu. Dneska mi napsala, jestli by mohl k nám do bazénu, tak jsem jí zavolala a řekla jí, že jsem si včera ve městě našla ve fitku super holky a že spolu jdeme do města do cukrárny a na oběd a že nevím, kdy na ní budu mít zase čas.
Ani nevíte jak mi pomáháte v tom, co píšete... moc děkuji

Upravil(a) kráska (21. 7. 2006 11:27)

Není tady

#28 21. 7. 2006 11:19

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Krásko, manžel o ní evidentně nestojí, tak klídek. Navíc stokilová lady ti ho těžko přebere. Já si myslela, že je to nějaká sexy kost a ona kulička. Tím bych se netrápila. Ale možná by jí manžel místo toho aby před ní utíkal, poslat do háje.

Na některý lidi platí pouze drsná upřímnost.

I když mě se to kecá, taky máme takové přátele. Tedy ne takové, jsou docela v pohodě, ale když jsme ještě bydleli v jednom domě, občas to bylo únavný, když takhle soused přišel s flaškou vínou na pokec v deset večer, protože právě dorazil z práce, dal si večeři a dostal společenskou. Náznaky typu "jenom na chvíli" nebo "zítra musíme brzy vstávat" nebral. Většinou odcházel tak kolem jedný..fakt slast.

Není tady

#29 21. 7. 2006 11:31

kráska
♥------

Manžel přijel z práce na oběd a šel zapnout kropení na trávník a ona hned vyběhla v krátkým tričku nad pupík!!! a kraťasech. Tak jsem přišla ven a řekla jí... hele Hanko, tobě nevadí, že když máš tak velký břicho a stehna, si na sebe brát takhle krátký věci??? to já bych si teda nevzala.A schválně jsem si oblíkla jen bikinky na opalovačku.... A ona hned, že musí jít, že má na plotně brambory!!!...  Manžel se tomu směje ještě teď...

Není tady

#30 21. 7. 2006 11:46

Maryt
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Krásko, dobrý tah tummenupp

Na takové lidi platí myslím jen takováto taktika, žádné slušné vysvětlování ani přetáhnutí koštětem (i když by to asi zahřálo na duši smile Myslím, žes trefila hřebík na hlavičku s tou poznámkou o jejích stehnech a zadkem! lol

Maryt

http://lb4f.lilypie.com/TikiPic.php/UVbiIdT.jpghttp://lb4f.lilypie.com/UVbip2.png

http://lb2f.lilypie.com/TikiPic.php/me94swj.jpghttp://lb2f.lilypie.com/me94p2.png

Není tady

#31 21. 7. 2006 12:37

mauska
♥♥♥♥---

krasko,  Tvoje sousedka je proste jen hloupa, tlusta a zamindrakovana, vlastni manzel o ni asi prilis nestoji, tak si chce dobijet sebevedomy u toho Tveho. Nenech si s ni otravit sve manzelstvi, je spis pro smich, nebala bych se, ze by Te nejak mohla ohrozit..wink

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10046;126/st/20100111/dt/5/k/acc5/preg.png

09/05/09 2 Clearblue testy ukazuji +!!!; 26/05/09 utz, srdicko bije!!! 27/06/09 NT screening; 30/06/09 prvni navsteva poradny; 24/08/09 velky utz v CR - OK, bude to kluk!

Není tady

#32 21. 7. 2006 12:42

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Já Tě nechtěla strašit ! Promiň.... s takovouhle bych také neměla strach. U nás to bylo trochu jinak. Já se s ním rozešla a on to z trucu strčil zrovna do ní, protože mu přesně takto nadbíhala, on věděl, že mi tí ublíží... po pravdě bych to do něj také neřekla , ale potrestal se sám big_smile

Není tady

#33 21. 7. 2006 13:31

kráska
♥------

mauska napsal(a):

krasko,  Tvoje sousedka je proste jen hloupa, tlusta a zamindrakovana, vlastni manzel o ni asi prilis nestoji, tak si chce dobijet sebevedomy u toho Tveho. Nenech si s ni otravit sve manzelstvi, je spis pro smich, nebala bych se, ze by Te nejak mohla ohrozit..wink

já si taky pořád dokola říkám, že zrovna z ní mít strach nemusím, že jestli mě někdy manžel kvůli nějaké opustí, ona to rozhodně nebude... ale štve mě strašně to, jak to stále zkouší, jak nadbíhá... je trapná strašně moc, ale jí to vůbec nevadí, ona je prostě taková... jejich babička mi jednou řekla, když byla Hanka naštvaná a já se ptala co se stalo, že jí manžel řekl, že je tlustá a že by měla shodit a ona mu prý na to řekla, že co by chtěl, když to ztloustla po dítěti, že to přiberou všechny ženský.. a o jí prý řekl, že ať se podívá na mě, že jsem štíhlá i po dvou dětech a ona tlustá po jednom...ale jí to nevadí, jeden den byla naštvaná, druhý začala nanovo...

Není tady

#34 21. 7. 2006 13:35

kráska
♥------

Feuria napsal(a):

Já Tě nechtěla strašit ! Promiň.... s takovouhle bych také neměla strach. U nás to bylo trochu jinak. Já se s ním rozešla a on to z trucu strčil zrovna do ní, protože mu přesně takto nadbíhala, on věděl, že mi tí ublíží... po pravdě bych to do něj také neřekla , ale potrestal se sám big_smile

dobře jim tak takovým chlapům, tebe chtěl potrestat a zkazil si život sám...
teď abych byla hodná a nezlobila, aby mě taky nechtěl potrestat:-)), ba ne, dělám si srandu, ale kdyby mě chtěl potrestat zrovna takhle, tak úplný konec, to bych mu nikdy neodpustila...ty jo, to by bylo pěkný ponížení, zrovna s ní:-))

Není tady

#35 21. 7. 2006 14:23

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Krásko, já taky myslím odmítni ji tvrdě. Ona si ohledy nikdy brát nebude, ani ty si je neber! Nic jiného na ni nebude platit! Řekni že máš práci a pak si potřebuješ v klidu odpočinout takže nemáš čas a hotovo. Přeju aby se ti to povedlo!

Strach je malá smrt...

Není tady

#36 21. 7. 2006 15:15

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

kráska napsal(a):

Feuria napsal(a):

dobře jim tak takovým chlapům, tebe chtěl potrestat a zkazil si život sám...
teď abych byla hodná a nezlobila, aby mě taky nechtěl potrestat:-)), ba ne, dělám si srandu, ale kdyby mě chtěl potrestat zrovna takhle, tak úplný konec, to bych mu nikdy neodpustila...ty jo, to by bylo pěkný ponížení, zrovna s ní:-))

Ponížil sám sebe - klesl do 4té cenové roll

Není tady

#37 21. 7. 2006 15:54

Santala
♥♥♥♥♥♥-

kráska napsal(a):

Ahojky, nevím co mám dělat. Vedle nás se nastěhovala mladá rodina, hned jsem se s nima skamarádila. Ale " kamarádka" mi te´d dělá ze života peklo. Hned první den říkala, že se nemusím bát, že by mi přebrala, nebo svedla manžela, říkala jak se jí líbí můj manžel. Ale můj manžel o ní nechce nic slyšet, vůbec se mu nelíbí, dokonce na ní i nadává. Ona je trošku taková jednoduchá, když s ní mluvíte, myslíte si, že mluvíte se žákem páté třídy. Ale ona manželovi stále nadbíhá, pokaždé když je na zahradě manžel, hned jde taky na zahradu a jako náhodou v noční košilce... nebo ráno chodí do práce na sedmou, od tolika pracuje, ale chodí už v šest, stejně jako můj manžel, jen aby ho potkala. Pak mi vypráví,jak spolu šli ráno kousek, jak si povídali... ale přitom manžel říká, že je sice pravda, že jí pozdravil, ale potom schválně zrychlil, jen aby nemusel jít s ní. Věřím mu, nikdy jsem ani v nejmenším o něm nepochybovala. Ale to co dělá ona mě štve a dost. Říkám si, že jestli na ní začnu žárlit, budu už hodně zoufalá... co s ní mám udělat??? mám se producírovat před jejím manželem, nebo nevím....

Řeším něco podobného yikes) Po 6 mšsíční pauze jsme se k sobě s přítelem vratili. On mezi tím / získal jisté sympatie - no,řeknu to na rovinu spal / s naší sousedkou.Vdanou pani s dítětem.Manžel věčne na služebkách..nebo bůh ví kde..atd..Náš vztah je hrozně křehkej, tak se držím zuby nehty neudělat nějakou blbost,ale když jěšte dneska nacházím její vlasy v baráku, jsem nepříčetná.Pořád to ve mne hlodá..jsou nové?Nebo ještě z té doby?No peklo.Vídám jí denně.Naposledy tajně příteli večer donesla palačinky před dveře yikes) Já jsem byla na služebce a vratila jsem se dřív.On je tam vůbec nezaregistroval, takže jsem jí je zase pěkně odnesla před její.Řekl mi, že to jasně ukončil, že to byl pro něho jen sex a nic víc, ona se do něho podle všeho dokonale zblbla, tak se pořád motá po okolí yikes( To bude jěště žůžo ! yikes( Snažím se všechno v sobě dusit a jeho podání, že jí řekl, že je konec věřím..ale znáte to, ta mrcha žárlivost v kombinaci s tím novým začátkem...špatnýyikes (

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#38 21. 7. 2006 17:50

kráska
♥------

no to jsi na tom ještě hůře... doufám že tak daleko se nedostaneme... ale je pravda, že ona mu třeba z Polska přivezla kapučíno a kafe, dokonce mu taky přinesla jednou večeři na ochutnání, aby věděl, jaká je kuchařka.... tak jsem jí to taky vrátila s tím, že se manžel těšil na MOJÍ večeři... at jí nechá manželovi

Není tady

#39 21. 7. 2006 18:22

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

kráska napsal(a):

no to jsi na tom ještě hůře... doufám že tak daleko se nedostaneme... ale je pravda, že ona mu třeba z Polska přivezla kapučíno a kafe, dokonce mu taky přinesla jednou večeři na ochutnání, aby věděl, jaká je kuchařka.... tak jsem jí to taky vrátila s tím, že se manžel těšil na MOJÍ večeři... at jí nechá manželovi

Jojo, to je vončo! Jenom do ní, pořádnou čočku, ať se vrátí na zem big_smile
Možná by ale bylo ještě lepší, kdyby to před ní manžel ochutnal a vrátil jí to se slovy ( pardon ) : No fuj, tak to bych teda nežral. Třeba by pak dala pokoj. Fakt si myslím, že jestli Tě takhle prudí a Tobě to skutečně vadí, všechna slušnost jde stranou.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#40 21. 7. 2006 18:29

kráska
♥------

jenomže můj problém je v tom, že jsem strašně měkká..neříkám, že si nechám všechno líbit, to tedy ne,ale nerada někoho urážím, nebo mu nadávám, ale mám obavy, že s ní to ani jinak nejde... snažím se být kamarádská a pak na to doplácím...

Není tady

#41 21. 7. 2006 20:41

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Ty to nevyřešíš, to musí tvůj manžel! On ji musí zapudit! Takhle si ona jen řekne že jsi žárlivka a schválně bude chodit! To on ji musí zahnat, a rázně, říct jí aby nenosila jídlo a neobtěžovala. Ty pořád říkáš já jsem jí vrátil, já jsem jí řekla.... ale jí je to fuk, ona jede po něm!!! Takhle má jen pocit že ho hlídáš a že kdyby nebylo tebe tak by si dal říct.

Strach je malá smrt...

Není tady

#42 21. 7. 2006 21:06

ctyr,listek
♥♥♥♥---

A co jí říct,že se po dědině šušká o ní a o tom,že dolejzá za tvým mužem.A že nechceš ostudu a proto se s ní nechceš už scházet a nepřeješ si,aby vás navštěvovala?Ale jak tady někdo psal-hlavně to musí vyřešit manžel!!!!

Není tady

#43 22. 7. 2006 6:11

kráska
♥------

Tak holky, včera večer tady bylo takový představení, že se z toho celá vesnice bude vzpamatovávat hodně dlouho... my jsme večer grilovali. Najednou mezi vratama sousedka se sousedem... ona mu normálka řekla, že jsme je pozvali!! tak přišli.. najednou manžel vstal a začal na ně křičet, ať okamžitě vypadnou, že nechápe kam ještě chce zajít, že je nikdo nezval a jestli hned neodejdou, takže je vykope... ten manžel čuměl jak pitomec a že prý mu Hanka řekla, že jsme je pozvali... tak se začali hádat a manžel řekl tomu jejímu, že se ho pokouší pořád svádět, že chodí pomalu nahá na zahradu, že ho pronásleduje a že o ní nestojí... tak ten její na ní začal řvát, že je děvka, proč to dělá, a pozor... že stejně na mě nemá!!!... zatáh jí za ruku a šli domů. Pak jsme ještě slyšeli jak se doma hádají a všichni sousedé otevírali okna, co se kde děje:-)) no sranda.... a pak přišel ten její a omlouval se za ní... mám pocit, že jí neuvidím do konce života!!! hurá!!!!

Není tady

#44 22. 7. 2006 8:22

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

kráska napsal(a):

Tak holky, včera večer tady bylo takový představení, že se z toho celá vesnice bude vzpamatovávat hodně dlouho... my jsme večer grilovali. Najednou mezi vratama sousedka se sousedem... ona mu normálka řekla, že jsme je pozvali!! tak přišli.. najednou manžel vstal a začal na ně křičet, ať okamžitě vypadnou, že nechápe kam ještě chce zajít, že je nikdo nezval a jestli hned neodejdou, takže je vykope... ten manžel čuměl jak pitomec a že prý mu Hanka řekla, že jsme je pozvali... tak se začali hádat a manžel řekl tomu jejímu, že se ho pokouší pořád svádět, že chodí pomalu nahá na zahradu, že ho pronásleduje a že o ní nestojí... tak ten její na ní začal řvát, že je děvka, proč to dělá, a pozor... že stejně na mě nemá!!!... zatáh jí za ruku a šli domů. Pak jsme ještě slyšeli jak se doma hádají a všichni sousedé otevírali okna, co se kde děje:-)) no sranda.... a pak přišel ten její a omlouval se za ní... mám pocit, že jí neuvidím do konce života!!! hurá!!!!

No vidíš, hurrrrááááá!!!!
Velká gratulace, to bylo to, co bylo třeba. Klidně nahrubo, a aby zakročil i manžel. A gratuluju i k manželovi, je totiž dost chlapů, kterým by nadbíhání i té největší slepice dělalo dobře!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#45 22. 7. 2006 8:43

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Tak tohle grilování mělo to nejbáječnější koření - super!!!!!!

http://sirmi.ic.cz/cara/215.gif

Není tady

#46 22. 7. 2006 15:30

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Huráááá gratuluju!!!! To ti opravdu ze srdce přeju!!!

Strach je malá smrt...

Není tady

#47 22. 7. 2006 15:38

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

smile:)Je vidět že máš skvělého manžela !! big_smile  Gratuluju smile

Mája

Není tady

#48 22. 7. 2006 15:50

Moon
♥♥-----

Tak jeden příběh se šťastným koncem... jojo, kdyby to tak bývalo častěji, kdy se jeden partner postaví za druhého i v těch těžkých a ne vždy jasných situacích... Gratuluji... smile

...i muž to nemá lehké...

Není tady

#49 23. 7. 2006 7:28

ctyr,listek
♥♥♥♥---

Je to super,ale měj se na pozoru-jestli je jednoduchá,může se oklepat a budeš to mít nanovo,nebo co hůř,může se mstít!!!U takovejch nikdy nevíš dumbom

Upravil(a) ctyr,listek (23. 7. 2006 7:28)

Není tady

#50 23. 7. 2006 9:42

kráska
♥------

ahojík, moc děkuji všem za podporu a gratulace....
jo manžel je opravdu super, ale stejně se bojím dál... přesně jak napsal ctyr,listek... mám takový pocit, že to nebude dlouho trvat a dojde k tomu znova, ale už se k tomu postavím jinak, nenechám si líbit jedinou narážku, jediný slovo....
trpěla jsem jak blázen, chovala jsem se nemožně, začala jsem manžela strašně podezřívat, kontrolovat, zdálo se mi, že na tu zahradu chodí schválně časo, že vyhledává její pozornost... to bylo strašný, ale teď se to už zase lepší, doufám že to bude stejné jako dřív, nesmím se už nechat tak vytočit, přesně na to ona asi čekala...
všem vám moc děkuji..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí