29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky, nevím co mám dělat. Vedle nás se nastěhovala mladá rodina, hned jsem se s nima skamarádila. Ale " kamarádka" mi te´d dělá ze života peklo. Hned první den říkala, že se nemusím bát, že by mi přebrala, nebo svedla manžela, říkala jak se jí líbí můj manžel. Ale můj manžel o ní nechce nic slyšet, vůbec se mu nelíbí, dokonce na ní i nadává. Ona je trošku taková jednoduchá, když s ní mluvíte, myslíte si, že mluvíte se žákem páté třídy. Ale ona manželovi stále nadbíhá, pokaždé když je na zahradě manžel, hned jde taky na zahradu a jako náhodou v noční košilce... nebo ráno chodí do práce na sedmou, od tolika pracuje, ale chodí už v šest, stejně jako můj manžel, jen aby ho potkala. Pak mi vypráví,jak spolu šli ráno kousek, jak si povídali... ale přitom manžel říká, že je sice pravda, že jí pozdravil, ale potom schválně zrychlil, jen aby nemusel jít s ní. Věřím mu, nikdy jsem ani v nejmenším o něm nepochybovala. Ale to co dělá ona mě štve a dost. Říkám si, že jestli na ní začnu žárlit, budu už hodně zoufalá... co s ní mám udělat??? mám se producírovat před jejím manželem, nebo nevím....
Není tady
Ahoj krásko, teda chápu, že tě tohle štve. Spíš mě zaráží, že ta dotyčná to dělá před tvýma očima a co víc - ještě ti o tom vypráví. Z toho je vidět, že je opravdu malinko jednodušší. Co její manžel? Nenechalo by se nějak šikovně promluvit s ním? Pokud je to jak říkáš, musí to přece vidět sám a třeba by stačilo jen naznačit...
To producírování před jejím mužem se mi nezdá jako dobrý nápad, nejvíc by to odnesl chudák tvůj manžel, kterej jak píšeš, za nic nemůže - těžko bys mu asi vysvětlovvala, že se jen "originálně" mstíš Možná by spíš bylo řešení, kdyby právě on dotyčné zplna hrdla řekl, že se mu (ne tobě, na to pozor) její chování nelíbí a je mu nepříjemné.
Tak nevím jestli jsem ti poradila něco použitelnýho, ale držím palečky ať to zvládneš!
Není tady
Krásko tak teda tvůj problém ti moc nezávidím. Jestliže říkáš, že je tvá sousedka jednoduší tak jednoduší nedělej hlavně sama ze sebe. Proč by si měla nadbýhat jejímu manželovi? To bych určitě nedělala. Až tvýmu manželovi bude zase lízt do zadku tak jí něčím pořádně setři a uvidíš, že ti dá určitě pokoj. Hlavně to chce zachovat pevný nervy a nežárlit. Mysli si o ní svý a je to. Až příště zase poleze za tvým manžou na zahradu tak tam jdi taky a usmívej se a dělej, že si ty nad věcí.
Není tady
Tak až se zase bude producírovat v negližé tak na ní zařvi na celý kolo "heléé, co používáš na tu celulitidu? Se mi zdá, že se ti to od minula trochu zlepšilo!"
Myslím, že začne nosit kalhoty.
Upravil(a) Angie (20. 7. 2006 15:20)
Není tady
No nevíme co se těmhle jednoduchým sousedkám honí v hlavě, ale asi se cítí dobře, když si dělá zálusk na jinýho manžela. Chce to jí jen stírat stírat a stírat. Angie s tou celulitidou je dobrej nápad.
Není tady
Angie napsal(a):
Tak až se zase bude producírovat v negližé tak na ní zařvi na celý kolo "heléé, co používáš na tu celulitidu? Se mi zdá, že se ti to od minula trochu zlepšilo!"
Myslím, že začne nosit kalhoty.
tak to je super.....fakt pěkný
Není tady
Když mi o tomhle všem povídá, tak jí vždycky něco odpovím v tom smyslu... třeba když mi říkala o tom, že mi manžela nechce přebrat, tak jsem jí řekla, že to by se jí stejně nepovedlo, že manžel říkal, že vůbec není jeho typ... a tak, dneska mi sama řekla ráno, že když šla do práce, tak si musela doběhnout v noční košili na zahradu pro čistý prádlo, že neměla žádný čistý... no zabila bych jí na místě a že to prý doma říkala manželovi a ten jí jen řekl, že si musí dávat pozor a neběhat venku jen tak... manžel šel ráno schválně dřív, ale ona ho viděla z okna a hned musela taky ven.... ona si asi podle mě jen potřebuje nějak zvednout sebevdomí, abych na ní žárlila, ale před ní nikdy nedávám najevo, jak mě to moc vadí..
nebo když něco spolu probíráme, tak se mě druhý den zeptá, jestli jsem to říkala manželovi, co se jí stalo, nebo jak se doma hádají, nebo jaký je na ní její manžel.... dcerám denně říká, aby pozdravovali tátu... přitom já jejímu manželovi vykám a ona mýmu taky, tak proč by ho měli pozdravovat:-))
Není tady
wocinko co bratr, jak to u vás pokračuje?
Není tady
Já bych asi z takové sousedky měla srandu a dala bych jí to lehce najevo.Když by mi vyprávěla,jak si musela pro spodní prádlo na dvůr,tak bych jí řekla,že jsme se s manželem tomu večer smáli,jak rychle vyběhla,že to vypadá jakoby se chtěla předvádět.Že z toho máme doma legraci.
Není tady
janica : zatím to jde, trochu se srovnal do latě... jednou šíleně zaprasil čerstvě umytou vanu, tak jsem položila na okraj tekutej písek a houbu co mám na drhnutí a světe div se, celkem mu to šlo
Není tady
Taky takovou znám. Jede po mém příteli a když člověk jenom trochu ukáže žárlivost, obrátí se to proti němu, ikdyž se v podstatě jen brání. Chce to každopádně chladnou hlavu a něco vymyslet, čím ji shodit, i před obouma chlapama, protože nic jinýho si nezaslouží. Myslím, že nechat to jen tak by se mohlo nevyplatit, protože chlapi jsou tak náchýlní...
Není tady
My to měli s bláznivým sousedem, tak jsme mu předvedli líbací vášeň a trošku té !neviné! legrace a nakonec pochopil. Ale jsetli to zabírá i na sousedky, to nevím
Není tady
Ale kdepak, na sousedky to nezabíRá:-)), kolikrát jsme se na zahradě líbali, ale nebylo to naschvál, prostě pud:-)), vyváděli v bazénu, nebo i na procházky spolu chodíme, ale nic nepomáhá. On totiž její manžel s ní nikam nechodí, ani nakupovat, a že by je vzal na procházku, to už vůbec ne, on je domácí podpantoflák a je věčně zavřenej v baráku...Já jsem na ní tak naštvaná, že mi prostě hlave nepřemýšlí, vůbec mě nenapadlo se jí nějak vysmát, nebo jí shodit, aby se uklidnila, prostě jsem to hned viděla černě a nic víc. začínám mít taky strach z toho, že i když manžel na ní nadává, nebo si jí vlastně vůbec nevšímá, utíká před ní ze zahrady, že by třeba mohl podlehnout, nebo jen na ní začít myslet.. to mi strašně šrotuje hlavou...
Není tady
a jedna zpráva pro pobavení, přepisuji co mi napsala...Ahojky v čera jsem bila na gyndě, chytly mě vaječníky, tehotná zatým nejsem , co střecha máš zní rados vyď jesly mohu po práci tak bich nachvylku zasla.. takový sms mi chodí běžně... má dochozenou jen základku, nevysmívám se, jen mě to nedalo to opsat...
Není tady
Příště až se potkáte ji vůbec nenechávej začít mluvit a spusti ty, o tom jak jsi děsně utahaná po minulé noci, že to mezi vámi jiskří jako za mlada a že manžel zřejmě našel druhou mízu a že je fajn že vám to v posteli tak skvěle klape, jen že ráno sotva vidíš na oči..............
Není tady
Jestli ona se nesnaží vyprovokovat toho svýho fešáka na váš úkor. Chlap je nádoba křehká a člověk nikdy neví, co se mu honí hlavou, ikdyž nadává, třebamu to lichotí a co když o tom opravdu začne přemýšlet a sledovat její provokace. Nešlo by mezi obě zahrady vkusně zabudovat slušivý plot?
Není tady
Májajája napsal(a):
Příště až se potkáte ji vůbec nenechávej začít mluvit a spusti ty, o tom jak jsi děsně utahaná po minulé noci, že to mezi vámi jiskří jako za mlada a že manžel zřejmě našel druhou mízu a že je fajn že vám to v posteli tak skvěle klape, jen že ráno sotva vidíš na oči..............
To bych možná radši nedělala, aby to v ní nevzbudilo ještě větší choutky. Potvory a jednoduchý k tomu to je radost!
Není tady
Nemáš to jednoduchý. Takovou pipku jedině odstřelit, ale to není rada.
A ten hlodavej pocit co tvůj chlap na to hoď rychle za hlavu nebo ta pipina vyhraje když né fyzicky, tak tě dostane pocitově!!!
Není tady
Souhlasím s Ladou, takovou odstřelit. Je vážně tak blbá, nebo to dělá? Já osobně bych se s ní vůbec nebavila, počkala bych až jí to přestane bavit, max. bych požádala manžela, ať jí naznačí, že mu leze na nervy. Jí třeba říct, že si manžel nepřeje, aby ses s ní bavila. Jenže takoví lidi jsou splachovací.
Mě si jednou ( bylo mi 17 ) namlouval asi 40-ti letý inženýr, co se mnou chodil na anglinu. Dokonce ho napadlo, že by mohl jet na dovolenou se mnou a mým snoubencem ( žádný nebyl, ale s ním ani tohle nehnulo ). Nakonec ho táta prohnal se vzduchovkou v ruce, inženýrek kličkoval jako zajíc
Jediné, co si myslím, že by pomohlo, aby jí Tvůj manžel udělal scénu, pořádně na ní zařval, když se nebude stydět, klidně před lidmi a třeba to pomůže, ne?
A možná bych předtím ještě vyzvídala, proč se přestěhovali, třeba řekne, co prováděla a co jí za to někdo uchystal. Možná Ti tím i poradí
Není tady
Škoda že ses s ní tak rychle seznámila či skamarádila, na tohle si dávám velký pozor, nemůžeš to "kamarádství" utnout? Teď bydlím v rodinném domě a sousedství se tady moc nepěstuje, ale předtím jsem bydlela v paneláku a nijak rychle jsem se, narozdíl od ostatních mladých maminek, co byly na mateřské, neseznámila. Ony se pak hodně navštěvovaly, kafíčkovaly, hlídaly si vzájemně děti, napřed nádhera - až to začalo lézt napřed na nervy jejich manželům, pak si začaly stěžovat jedna na druhou že dotyčná přišla když to nebylo vhod, do toho jistý románek... a byly porafaný a ten trapas když se měly potkat venku nebo na chodbě. Jsem ráda, že jsem se tomu vyhla - mám ráda jisté soukromí a hodně si hlídám s kým se opravdu spřátelím tak že si ho pozvu do domu!
Není tady
Ještě myslím že tím , že jí budeš vykládat svoje opravdové nebo vymyšlené sexuální zážitky s manželem a předvádět líbačky apod. se tvůj manžel pro ni stane ještě víc přitažlivým....to teprve ho bude chtít ulovit!
A ještě navíc má i tvoje číslo mobilu...škoda, může otravovat...
Upravil(a) Bety (20. 7. 2006 21:35)
Není tady
Oni se přistěhovali k babičce a k tetě do domku, babička před smrtí chtěla udělat pořádek, tak půlku darovala tý tetě a půlku svýmu vnukovi, tedy jejímu manželovi. když se přistěhovali, byli jsme na zahradě a ona hned, jestli bychom si nemohly tykat, tak jsem souhlasila, já pitomá. A hned se k nám chtěla vecpat, že se budeme navštěvovat, jako celý rodiny, potom na griolovačky a tak.. ale to jsme do dneška nepovolily a už nepovolíme.
nemyslím si, že dělá ze sebe hloupou, ona taková je, když vidím, jak s ní jedná její máma, jak jí má taky plný zuby toho, jak ona povídá a hlavně co, vždycky jí pěkně setře, vůbec se s ní nemazlí. Ona taková prostě je. Dneska jel manžel do práce autem, jen aby jí nepotkal...
Už jsem kolikrát jí naznačila, že se nechci na kafe stýkat každý den, že mám taky svoje zálibi a svojí práci, ale ona prostě stejně přišla,že prý alespoň na chviličku, ale vždycky jsem s ní stála mezi dveřmi, aby pochopila, že prostě dlouho ne. Ale jak jste napsali, takový jednoduchý lidi jsou splachovací. jeden den jí něco řeknete a druhý den o ničem neví a jede se dál...
a nejhorší na tom všem je to, že se mi najednou zdá, že manžel je na tý zahradě zbytečně dost často a dlouho, a červík hlodá, i když vím, že on je tam stejně jako vždycky. Je zahrádkář duší i tělem a tráví na zahradě opravdu velký čas, ale to před tím taky. Dokonce i bazén posunul za strom, jen aby na nás neviděla. Před ní prostě nikam člověk neuteče. Ale díky za rady, jen co jí uvidím, že zase naráží a předvádí se, hned jí něco vpálím. Kdyby alespoň byla hezká, štíhlá, já nevím co ještě, tak se člověk začne bát, žárlit, ale tohle mě prostě štve a strašně moc.... Ona je dokonce o 5 let starší než já, měří 164 a váží 98 kilo.... tak si říkám, proč zrovna ona by mě měla ohrozit, ale ....
Není tady
Nedej si od takový pipiny kazit život!!! A pokud se neodstěhuje a nebo se jí vlastní manžel brzy nezbaví, je mi líto, ale budeš to mít asi celkem těžký. Vím a je mi jasný, že právě tohle jsi zrovna slyšet nechtěla. Možná bych spíš opravdu zkusila rozmluvu s její polovičkou, ale soíš Tvůj chlap a na vážno. Ať si jí její srovná, že je to trapný a hlavně nemístný. Jinak asi nic rozumnýho neporadím.
Není tady
Prostě jí z baráku vyhoď, vezmi na ní koště a párkrát jí přetáhni. Jestli je fakt tak blbá, tak je i pro její dobro a hlavně pro Tvoje, abys věděla, co na ní platí. A tady asi nic jiného než pecka na rozsvícení nepomůže
Ne, to asi ne, ale nemohla jsem si pomoct. Prostě na ní buďte hrubí. Já se tehdy kvůli inženýrkovi radila i s profesorkou psychologie, jak na něj. A ta říkala to samé : Buďte hrubá, křičte, klidně i sprostě. Musíte mu udělat ostudu, protože toho se on bojí. A pokud to nepomůže, dejte trestní oznámení. Nakonec jsem řvala tak, až vyběhl taťka s tou vzduchovkou...
Ona prostě musí pochopit, že o ní nestojíte. Vím, že Ti to bude proti srsti, nikdo z nás není takový, aby tohle běžně dělal, ale uvědom si, že buďto otrávíš život Ty jí, nebo ho bude ona otravovat permanentně Tobě. Pokud zjistí, že jsi v tomhle slabá, už se jí nezbavíš.
Není tady