29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já bych mu řekla, že na něj podám stížnost ohledně omezování osobní svobody. A že si jeho výhružky nahráváte, abyste je pak případně použili, kdyby váš pes záhadně a nečekaně zemřel. A taky bych si udělala vyšší betonový plot
Není tady
No já bych to snad i nahrávala, abych měla podklady pro případnou stížnost na MÚ, protože zabít ho (což by si zasloužil) to vás zavřou. To bych snad i investovala do diktafonu a vžycky když by začal, tak bych slušně k němu doťapkala, že jsem nerozuměla co říkal, a nechala bych ho to zopakovat. Ale mám takový nejasný dojem, že to nic nevyřeší, protože to bude zřejmě člověk, který takováto extempore potřebuje k životu a nedá pokoj. Mě se jednou vyplatilo, to bylo v bytě a nějak jsme se rozjeli, tloukli nám na zeď sousedi, tak někteří zůčastnění jim odtloukli odpověď, což sousedy tak naštvalo, že najednou zvonek a on tam rozvzteklený soused začal řvát na celé kolo. Vtáhla jsem ho dovnitř, ať nevzbudí partaje, a jala jsem se omlouvat (nestávalo se to často, že by u nás byl mejdan) až jsem ho vtáhla mezi sešlost, a nad ránem soused odvrávoral domů. Jeho žena mi nemohla přijít na jméno, ale se sousedem jsme byli jedna ruka a už nikdy na nás netloukli. Tak nevím, třeba až budete mít návštěvu a bude vyvádět, pozvat ho na kus žvance a skleničku.?!
Není tady
lady ZP napsal(a):
No já bych to snad i nahrávala, abych měla podklady pro případnou stížnost na MÚ, protože zabít ho (což by si zasloužil) to vás zavřou. To bych snad i investovala do diktafonu a vžycky když by začal, tak bych slušně k němu doťapkala, že jsem nerozuměla co říkal, a nechala bych ho to zopakovat. Ale mám takový nejasný dojem, že to nic nevyřeší, protože to bude zřejmě člověk, který takováto extempore potřebuje k životu a nedá pokoj. Mě se jednou vyplatilo, to bylo v bytě a nějak jsme se rozjeli, tloukli nám na zeď sousedi, tak někteří zůčastnění jim odtloukli odpověď, což sousedy tak naštvalo, že najednou zvonek a on tam rozvzteklený soused začal řvát na celé kolo. Vtáhla jsem ho dovnitř, ať nevzbudí partaje, a jala jsem se omlouvat (nestávalo se to často, že by u nás byl mejdan) až jsem ho vtáhla mezi sešlost, a nad ránem soused odvrávoral domů. Jeho žena mi nemohla přijít na jméno, ale se sousedem jsme byli jedna ruka a už nikdy na nás netloukli. Tak nevím, třeba až budete mít návštěvu a bude vyvádět, pozvat ho na kus žvance a skleničku.?!
Dost dobrý fakt.
Našim sousedům pod námi zase vadí, že jim kape na jejich balkon z našeho balkonu voda. My nemůžeme za to jak jsou ty balkony postavenéa když prší nebo něco suším nebo při těch vedrech máme zaplou klimu a z hadičky kape voda a sem tam jim něco přikápne na jejich balkon. Co mám jako dělat objednat si jeřáb a tu trubku vedoucí z balkona prodloužit? Už se toho zase děsím jak začnou zase remcat.
Není tady