|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Jé, holky odkuď je to člobrdo??My by jsme ho taky moc chtěli?!!
Prosím,prosím
Není tady
Já jsem koukala na ten odkaz a vypadá to,že už to skončilo.
Není tady
Jé, holky odkuď je to člobrdo??My by jsme ho taky moc chtěli?!! Prosím,prosím
Bylo to tohle, ale už to asi nefunguje..... http://www.akcniceny.cz/narozeninypalmexu/
Upravil(a) Lucy (8. 3. 2007 16:59)
Není tady
Souris napsal(a):
Na www.rodina.cz je možnost objednání jednoho čísla časopisu Máma a já zdarma.
Tak dnes dorazil časopis Máma a já....
Není tady
taky mi dorazil časopis a kdyz se zaregistrujete na www.uzlíček.cz tak vam bude chodit časopis o tehu a dětech a dostanete ke stažení relaxační hudbu pro těhotné
Není tady
megan2 napsal(a):
taky mi dorazil časopis a kdyz se zaregistrujete na www.uzlíček.cz tak vam bude chodit časopis o tehu a dětech a dostanete ke stažení relaxační hudbu pro těhotné
Koukala jsme na ty stránky www.uzlicek.cz a ten časopis bude chodit poštou do schránky nebo je ke stažení zdarma na PC??? Jak jsme pochopila tak se asi stahuje zdarma na PC...
Není tady
ja jsem to pochopila,ze bude chodit domu...
Není tady
ja jsem to pochopila,ze bude chodit domu...
Není tady
Holky, je to tak, že na tom www.uzlicek.cz se zaregistrujete a každý měsíc si časák stáhnete do PC, informujou o tom pokaždé mejlem, že je k dispozici 
Není tady

Já mám nějakou smůlu. Napsala jsem si všude a přišly mi jen vzorky od Puma a kaše od Sunaru.
Není tady
Eri, jak jsi získala kaši od sunaru? to jsem nějak prošvihla 
Není tady
Taky přišla Máma a já a byl u ní vzoreček dětského čajíku
Není tady

spunt napsal(a):
Posílají to pořád. Já jim psala, je to asi 3 neděle zpátky. Napiš jim obyč. maila, že bys ráda zkusila jejich výrobky, jestli to prckovi bude chutnat. Dají Ti vybrat z čaje, kaše, nebo mlíka. My dostali kaši s medem, ale je až od 6-tého měsíce, tak čekáme, až povyrostem. 
Není tady
Včera mi dorazil časák Máma a já. Hned jsem si ho šoupla do kočárku, když jsme vyrážely ven, ale musím si číst za pochodu, jakmile zastavím, je zle :-)
Není tady

spunt napsal(a):
Herdek, co je to za čurbes? Sem Ti na tohle už včera odepsala a teď se mi to nenačetlo! 
Tak ještě jednou. Posílají to pořád, napiš jim obyč. maila, kde napíšeš, že bys ráda vyzkoušela jejich výrobky, co že bude mimi chutnat. Nabídnou Ti výběr z kaše, čaje a mlíka. Vybereš si, co chceš, napíšeš jim adresu a máš to doma! 
Mě to přišlo asi do 3 týdnů, tak jim dej čas. 
Není tady
Ahoj Eri, díky za info.
Já jsem jim minulý týden volala že mají nový sunar, že vypadá bezva, jestli ho také dělají H.A. , tak prý ne. A když jsem řekla že malé jednička H.A. nevyhovovala, jestli se neprodává malé balení na vyzkoušení tak řekla že ne, že si musím koupit celé balení. Nic mi nenabídla. 
Holt budu muset zkusit mail. Děkuji.
Není tady

Špuntíku, oni mi dali vybrat pouze ze tří věcí, určitá kaše, určité mléko, či zelený čaj. Myslím, že posílají pouze jednu z těchto tří věcí. A myslím, že haáčko mezi nimi nebylo 
Není tady