3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Jé, holky odkuď je to člobrdo??My by jsme ho taky moc chtěli?!! Prosím,prosím
Není tady
Já jsem koukala na ten odkaz a vypadá to,e u to skončilo.
Není tady
Jé, holky odkuď je to člobrdo??My by jsme ho taky moc chtěli?!! Prosím,prosím
Bylo to tohle, ale u to asi nefunguje..... http://www.akcniceny.cz/narozeninypalmexu/
Upravil(a) Lucy (8. 3. 2007 16:59)
Není tady
Souris napsal(a):
Na www.rodina.cz je monost objednání jednoho čísla časopisu Máma a já zdarma.
Tak dnes dorazil časopis Máma a já....
Není tady
taky mi dorazil časopis a kdyz se zaregistrujete na www.uzlíček.cz tak vam bude chodit časopis o tehu a dětech a dostanete ke staení relaxační hudbu pro těhotné
Není tady
megan2 napsal(a):
taky mi dorazil časopis a kdyz se zaregistrujete na www.uzlíček.cz tak vam bude chodit časopis o tehu a dětech a dostanete ke staení relaxační hudbu pro těhotné
Koukala jsme na ty stránky www.uzlicek.cz a ten časopis bude chodit potou do schránky nebo je ke staení zdarma na PC??? Jak jsme pochopila tak se asi stahuje zdarma na PC...
Není tady
ja jsem to pochopila,ze bude chodit domu...
Není tady
ja jsem to pochopila,ze bude chodit domu...
Není tady
Holky, je to tak, e na tom www.uzlicek.cz se zaregistrujete a kadý měsíc si časák stáhnete do PC, informujou o tom pokadé mejlem, e je k dispozici
Není tady
Já mám nějakou smůlu. Napsala jsem si vude a přily mi jen vzorky od Puma a kae od Sunaru.
Není tady
Eri, jak jsi získala kai od sunaru? to jsem nějak provihla
Není tady
Taky přila Máma a já a byl u ní vzoreček dětského čajíku
Není tady
spunt napsal(a):
Posílají to pořád. Já jim psala, je to asi 3 neděle zpátky. Napi jim obyč. maila, e bys ráda zkusila jejich výrobky, jestli to prckovi bude chutnat. Dají Ti vybrat z čaje, kae, nebo mlíka. My dostali kai s medem, ale je a od 6-tého měsíce, tak čekáme, a povyrostem.
Není tady
Včera mi dorazil časák Máma a já. Hned jsem si ho oupla do kočárku, kdy jsme vyráely ven, ale musím si číst za pochodu, jakmile zastavím, je zle :-)
Není tady
spunt napsal(a):
Herdek, co je to za čurbes? Sem Ti na tohle u včera odepsala a teď se mi to nenačetlo!
Tak jetě jednou. Posílají to pořád, napi jim obyč. maila, kde napíe, e bys ráda vyzkouela jejich výrobky, co e bude mimi chutnat. Nabídnou Ti výběr z kae, čaje a mlíka. Vybere si, co chce, napíe jim adresu a má to doma!
Mě to přilo asi do 3 týdnů, tak jim dej čas.
Není tady
Ahoj Eri, díky za info.
Já jsem jim minulý týden volala e mají nový sunar, e vypadá bezva, jestli ho také dělají H.A. , tak prý ne. A kdy jsem řekla e malé jednička H.A. nevyhovovala, jestli se neprodává malé balení na vyzkouení tak řekla e ne, e si musím koupit celé balení. Nic mi nenabídla.
Holt budu muset zkusit mail. Děkuji.
Není tady
puntíku, oni mi dali vybrat pouze ze tří věcí, určitá kae, určité mléko, či zelený čaj. Myslím, e posílají pouze jednu z těchto tří věcí. A myslím, e haáčko mezi nimi nebylo
Není tady