|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Mně nepřišly intimky Ria 
Není tady
Není tady
Včera mi přišel balíček od Hami - masozeleninový příkrm, frutapura a jedno pokračovací mléko
Není tady

A mě dneska přišel balíček od Nestle-brožurka, metr a příkrm 
Není tady
Na www.rodina.cz je možnost objednání jednoho čísla časopisu Máma a já zdarma.
Není tady
Není tady
Mě to samé co Štarmikovi 
Není tady
Hlásím, že nám v pátek dorazili vložky RIA. Už jsem na to zapomněla, tak to bylo příjemné překvápko:-)
Není tady
Ahoj tak dnes mi přišel Velikonoční receptář od Dr. Oetkera jsou tam pěkné recepty a u Lidla mají zdarma info katalog Pečení a jsou tam taky super recepty. 

Upravil(a) Lucy (5. 3. 2007 11:46)
Není tady
Dneska dorazil nový katalog pletacíh přízí z pletení.cz - babička hodně plete a umí udělat svetr podle obrázku i bez návodu, tak snad ji přesvědčím k něčemu novému:-)
Není tady
Soptíku, já se kdysi zaregistrovala na jejich stránkách a chodí každý rok kalendář na stěnu a cca 2x do roka nějaké receptíky.
http://www.oetker.cz/
Není tady
Včera nám dorazilo Člobrdo od Palmexu. Docela mě to překvapilo, už jsem to nečekala 
Není tady
Nám taky přišlo druhé člobrdo
a ještě katalog od www.umcshop.cz jsou tam docela pěkný hadříky, ale už jsme dlouho z katalogu neobjednávala, tak nevím jak je to kvalitní.....
Není tady