|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Přišlo mi sluníčko s cd jsou na něm pohádky 
Není tady
Holky dnes mi přišla z www.lacoste-inspirtion.com navoněná pohlednice s vůni lacoste.

Není tady
Vždycky se celý Babinet vrhne na vůni, pak na časopísky...
Ještě, že nás mají, mají to komu posílat...
Já už jsem vyplácala vůni od Davida Beckhema. Bylo pozitivní, že to bylo v tom rozprašovači 
Není tady
Tak mi přišlo to ČLOBRDOOOOOOOO!!!!!!!! od Palmexu, ještě taky vzorky tampónů O.B. a ještě čekáme medvídka Brumíka, ale toho jsme vyhráli za poslané obaly.......
To člobrdo je pěkný, jsou tam hezký kuželky a ještě k tomu poslali vzorek Perwolu Color Magic...
Je to milý, takhle po Ježíšku, malej říkal, že to poslal Ježíšek, že na to zapomněl.....
Upravil(a) Lucy (28. 12. 2006 11:37)
Není tady

Nám dnes dorazila snídaně od Hami, vyhráli jsme v soutěži
..
Na člobrdo taky čekáme 
Není tady
Dnes dorazilo ČLOBRDO od Palmexu,se vzorkem perwolu 
Upravil(a) Blanka LBC (29. 12. 2006 10:28)
Není tady
Já už ani nevím, co jsem si všechno objednávala... 
Na to člobrdo jsem úplně zapomněla, tak jsem zvědavá 
Není tady
Tak to já jsem na tom stejně
vždycky se divím co to zase nesou
a pak zjistím že je to něco na co jsem už dááááávno zapomněla

Není tady
Mě taky přišlo Člověče nezlob se . Už jsem na to úplně zapomněla a v první chvíli se lekla, co mi to přišlo. Ale je to milý.... 

Není tady

Mě taky dnes dorazilo člobrdo a včera časopis maminka 
Není tady
Tak jsme taky nedávno obdrželi to člověče a v úterý mi přišel časopis maminka. Jinak jsme asi všechny vzorky už vyčerpaly a dlouho nic nepříjde co? 
Není tady
Nám taky dorazilo Člobrdo. Musíme zase něco někde vyšťourat, Žáňo 
Není tady
Taky nám včera došlo člobrďo a dnes vzoreček parfému.
Není tady
K nám už taky dorazilo člověče nezlobse a dnes přišly od Hartmannu dva vzorečky krému Menalind derm..
Není tady
Ahojky holky!
Kdo máte malé mimča objednejte si mlíko, měly by dojít 2 krabice ( mlíko na den a na noc)
http://www.bohemilk.cz/kojenecka.htm
Není tady
Není tady
ahoj holky,
kam a jak si mám požádat o vzorek na míru??? dělala jsem si ten "test" vybrala jsem si tedy určitou vůni,ale pak jsem už nenalezla co DÁL!!! prosím poradtě!
A od HAMI, taky dostáváte vzorečky? to si tam stále o to píšete, nebo Vám automaticky posílaj? já jsem si teď požádala o příkrm,a le chtěla bych zkusit ještě něco aby nám dali.Nevím jak na to díky
Není tady
Soptíku, ta vůně na míru je myslím už zrušená..... A od hami myslím posílají na jednu adresu jeden vzorek. Pak už jen posílájí jídelníčky - teď nám přišel jídelníček od ukonč. 10. měsíce.....
Není tady

Tak teď na mě zrovna zvonila pošťačka a přinesla mi intimky Ria 
Upravil(a) Lucka 1 (12. 2. 2007 10:28)
Není tady
holky co mě tenkrát přišlo, tak asi 10 vzorků značkových parfémů od parfumerie Elnino http://www.parfemy-elnino.cz/
Napsala jsem jim, že bych měla zájem o nějakou vůni a oni mi zaslali vzorky!

Není tady