6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevím jestli to tady u někdo nepsal, ale na www.detskyraj.cz se dá zdarma objednat katalog dětských výrobků AVENT a TEFAL napíete mail e ho chcete a adresu. Jsem zvědavá jestli to přijde. Jinak mi minulý týden přily vzorky od Sunsilku a karta od Walmarku. Asi po 14 dnech, jsem zvědavá jestli jetě něco dorazí. Mějte se!
Není tady
Clarie nebuď smutná u mě je to úplně stejné! Zkusila tu vůni namíru a u tam píou jen e ádný vzorek nemají a to jsem to protočila asi celé! koda tak zas nebudu vonět! A jiné věci mi taky nejdou
Upravil(a) Parmenka (4. 11. 2006 20:40)
Není tady
holky tak jsem prave objevila vzorky od slipovek Ria, tak zkuste to taky, treba se neceho dockame:
http://www.riaclub.cz/home/?acc=registrace
Není tady
Holky, tak u mi dorazil časopis Maminka a od Hera balení suenek od Sunaru.
Není tady
Tak já jetě chytla vzorek vůně,ale stále nepřiel.Buď ho někdo ukradl nebo k nám prostě vzorky nechoděj.
Není tady
Taky jsem stihla tu vůni, ale jetě to nedorazilo... Pak jsem to chtěla objednat mamce, ale to u bylo vechno asi rozebraný... Tak jsem zkusila zadat jiný typ vůně - dřevitou atd. , ale kdy jsem zadala věk, vyla mi vdycky ta samá vůně, tak nevím, nevím...
Není tady
Tak mě včera dorazil kalendář na přítí rok, od dr.OETKER s receptama na dortíky jen jsem se zaregistrovala, jetě čekám na to pexeso od palmexu parfémek z reklami v telce jsem u hlásila, sice malilinkatý vzorek, ale vonělo to krásně
Není tady
Holky, včera mi přila tlustá obálka od Nivey a v ní 6 různých vzorečků - ampony, kondicionér, krémy a jetě super diář na přítí rok...
Není tady
Jé a jak se ti to podařilo od nich získat dej tip
Není tady
Jen jsem na stránkach, www.nivea.cz, jak je uvedeno na první stránce této diskuze, udělala diagnostiku pleti....
Tak to zkuste taky....
Jinak vzoreček vůně mi nedoel, ale manelovi ano....
Není tady
Já tu diagnostiku kdysi zkouela a nic mi neposlali .
Tak teď jsem se zaregistrovala e chci posílat maily o prvním roce ivota, chtějí i adresu, tak třebas něco polou.
JO a posílají i informativní maily těhulkám.
Není tady
puntíku, asi usoudili, e TY ádný přípravky nepotřebuje, e má ple v pořádku To je přece pozitivní, ne?
Není tady
to je fakt dobrý
Není tady
No bezva, tak já mám taky supr ple! A Dr. Oetker usoudil, e hubnout nemám a poslal mi kalendář plný dobrot , tak nevím, punte, asi si ten kalendář pověsím nad váhu, co jsem si ji postavila k ledničce a třeba mě ty dorty lákat nebudou
Není tady
Ten kalendář mi taky přiel a musím říct, e jeden receptík vypadá líp ne druhý... Tak asi brzy nějaký vyzkouím
Není tady
Claire napsal(a):
No bezva, tak já mám taky supr ple! A Dr. Oetker usoudil, e hubnout nemám a poslal mi kalendář plný dobrot , tak nevím, punte, asi si ten kalendář pověsím nad váhu, co jsem si ji postavila k ledničce a třeba mě ty dorty lákat nebudou
Claire to je dobrý nápad s tou váhou u ledničky hned ji tam jdu dát, protoe vekeré ńaminky jsou blízko ledničky a kuchyně ,vdy kdy si budu chtít něco dát- pratí mě do očí váha
Není tady
holky v pátek mi dola vůně, tak jsem ji dnes objednala i manelovi a na mail mi přilo, e je 38752 v pořadí a e rozdávají 120000 vůní tak určitě ance jetě je, zkuste to prubnout znovu
Není tady
irafa napsal(a):
Jen jsem na stránkach, www.nivea.cz, jak je uvedeno na první stránce této diskuze, udělala diagnostiku pleti....
Tak to zkuste taky....
Jinak vzoreček vůně mi nedoel, ale manelovi ano....
tak jsem si diagnostiku udělala taky ale nikde tam po mě nechtěli ani jméno nato adresu tak nechápu jak mi můou něco poslat
nevyplnovala jsi jětě něco jinýho???
Není tady
tarmik napsal(a):
irafa napsal(a):
Tak to zkuste taky....
Jinak vzoreček vůně mi nedoel, ale manelovi ano....tak jsem si diagnostiku udělala taky ale nikde tam po mě nechtěli ani jméno nato adresu tak nechápu jak mi můou něco poslat
nevyplnovala jsi jětě něco jinýho???
Tak jsem to zkouela znovu a má pravdu, adresu nechtějí. Nevím, jak se mi to teda povedlo, je to u delí dobu, co jsem to vyplňovala. Moná to mezitím změnili. Zároveň s těmi dárečky mi přila i přihláka, jestli chci do Nivea clubu..
Je mi to fakt líto, ale muselo to být jedině tohle, nic jiného jsem s Niveou nevyplňovala.......
Není tady
Ahojky!
Posílám nějaké tipy na vzorečky zdarma:
http://www.lacoste-inspiration.com/inde … rsion=full - vzorky vůně lacoste
www.coty.cz - za registraci prý posílají tatičku od Astoru
Kdy polete e-mail na adresu:
muzetemiposilat@vitaharmony.cz
předmět:VitaKlub
text: Vae potovní adresa - měli by jste dostat LCD teploměr na čelo
Není tady
Lacoste u mám objednané několik týdnů a nic.
A na serveru vzorky-zdarma je psáno, e tatičky u jsou rozebraný.
To jsem moc nepotěila co:-)
Není tady