18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
klaris, tohle presne doslo i nam:-) to uz pak posilaji automaticky nejake balicky? kdyz pises opet prisel balicek?
Není tady
Někdo se tady ptal na tu vůni lacoste...e nejde vzít směr. číslo... tak jsem to zkusila a číslo musí zadat 111 11 a ne 111111
Není tady
Nala jsem www.vunenamiru.cz, je tam a 120 000 vzorků zdarma. Tak jsem zvědavá....., u jsem si taky nechala poslat a do měsíce by to mělo přijít.
Není tady
http://www.akcniceny.cz/narozeninypalmexu/
vyplňte dotazník a polou Vám zdarma člověče nezlob se
Není tady
Díííík moc, u se na něj těíme
Není tady
Já chci taky člověče, jene kdy najedu na tu stránku, tak mi tam nic nejde udělat. Prostě to nejde vyplnit a ani nic stáhnout
Není tady
aneto, právě jsem to zkouela a jde to. Zkus to jetě jednou.....drím palce.
Nebo mi poli patřičné údaje co se vyplňují na SZ a já to polu za tebe, jo?
Není tady
Poli, polu, posláno, vyhlíej poáka
Není tady
To Člobrdo je jen pro prvních 20 000 zájemců ale zkusila jsem to taky.
Přiel mi ten vzorek parfému LACOSTE velikej co ale vůně je to úasná
Není tady
Holky za jak dlouho vám přili ty vzorky od vůně na míry a od lacoste? Čekám na ně u několik týdnů a pořád nic. Jinak kdybyste některá sháněla látky, tak se dá objednat a deset různých vzorků látky odtud http://www.parexcellence.cz/ Pak napíu jak to dopadlo - na svoje vzorečky na aty taky jetě čekám. Mám holt nějakou smůlu
Není tady
Mě to dorazilo asi po 14 dnech.
Není tady
tak jsme taky zkusili to clovece, treba se na nas stesti usmeje,
jinak prislo neco od Hami a Sunarku, nejake mussli tycinky a knizka o strave po 10. mesici. jo a taky od Dr.Oetkera kalendar s receptama moucniku, tak jsem to nechala tchyni at mi neco upece.-))
Není tady
Makčo, já taky dostala od Oetkera ten kalendář, vypadají suprově ty moučníky, mňam.
Není tady
to vypadaji, ale kdo se s tim ma delat?.-))) kdyby poslali vzdycky za ten mesic ten moucnik:-))))))))
Není tady
Posílala jsem i člobrdo i parfém a nic.Hami přilo mlíčko,příkrmy ,kuchařka a slevy do Alberta.Jinak mám asi taky smůlu protoe mi nic nedochází.Ani fotka.
Není tady
Nám dorazily dalí Hami , tatička od Astoru za registraci a opět ampony od Sunsilk
A k babičce dorazila krabice s mlíkem od Sunaru
Upravil(a) Klaris (27. 10. 2006 8:03)
Není tady
A nám včera dorailo od Hera musli tyčinky a slevový kupon na sunar....
Ale dalí hami nide
Není tady
Mně dorazil kalendář s recepty, to je pěkný. Taky vzorky Sunsilk a ukázková čísla časopisů. Tak snad to dorazí postupně vám vem, něco chvilku trvalo...
Není tady
Tak dneska parfémek - esprit horizont jetě jsem ho nezkouela, není to klasický tester, ale miniaturní rozpraovač. Jinak pořád nic
Není tady
Ahojky tak dnes mi přiel parfémek od www.vunenamiru.cz odhadnou vám podle pár zodpovězených otázek jaká vůně se pro Vás hodí. Já mám konkrétně od BECKHAM dámská vůně INTIMATELY. Je to také takový malý rozpraovač a voní heeeezky...... Tak to asi vyzkouím i pro manílka.....
Pak mi taky přiel ten kalendář od Oetkera a vzorky ampónů od Sunsilk, ale ty u dřív....
Jo a taky ty suenky od Hami....
Není tady