19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Tak jsem chtěla vzorečky od nivei, splnila jsem diagnostiku pleti a odkaz na vzorečky ádný, jen na soutě, která končí posledního srpna. Asi u doly zásoby, nebo jsem jen patně hledala?
Není tady
Já to taky bohuel nenala, vyplnila jsem to u podruhé (poprvé asi před měsícem) a nic
Není tady
tak jsem projela ten odkaz vzorky-zdarma.wz.cz a na zadnem jsem nenasla nikde kde bych si ten vzorek zdarma objednala, jsou to odkazy na stranky firem, ale o tom ze by nekde nekdo neco poslal jsem se nedocetla, treba jste na tom lip a poradite
Není tady
makca napsal(a):
tak jsem projela ten odkaz vzorky-zdarma.wz.cz a na zadnem jsem nenasla nikde kde bych si ten vzorek zdarma objednala, jsou to odkazy na stranky firem, ale o tom ze by nekde nekdo neco poslal jsem se nedocetla, treba jste na tom lip a poradite
Taky jsem to prohlídla a zase nic - mám dneska nějakou smůlu. Vlastně - objednala jsem si vzorečky tamponů OB. Tam přímo odkaz je. Ten kdo dával dohromady tu stránku, tak skoro u kadého odkazu je větička:napite si emailem o vzorky. Já nevím, ale kdy v té stránce přímo není odkaz, tak je mi blbý, takhle si tam psát.
Není tady
Holky, taky jsem nenala přímo na stránkách odkaz, kde si přímo o vzorky vypíete formulář, ale psala jsem mailem ádost o zaslání vzorků. Sice mi to taky bylo blbý, ale zkusila jsem to ..... (jen na pár firem). Super je to hero@hero.cz, kde mi do třech dní zaslali sunárek malina drink - celé balení.
Není tady
Lucy, díky za popis, u jsem to konečně nala. Vyplnila jsem akorát tu soutě, kde jednou za měsíc někoho vylosují, ale vzorky u jim asi skutečně doly ....
Není tady
Tak mě tahle diskuze inspirovala a hledala jsem dál. Nevím jestli to sem úplně patří, ale solidně vypadá www.lekarna.cz - výrobky jsou o dost levnějí ne v kamenných a mají i vzorky - některé zdarma, některé za pár drobných, ale musí se platit potovné, tak jedině k nákupu. Zkuenost nemám.
Dalí odkazy na vzorky jsou v diskuzi na www.dama.cz
Na webu www.zena-in.cz je hodně soutěí
Není tady
A tak jsem nala jetě něco, ale teď se podrte - je to vzorek afrodiziaka:-) www.primeros.cz klikněte na odkaz produkty primeros, klepněte na obrázek letního packu a nalevo je odkaz - Uplove zdarma
Není tady
Na sunar stačí napsat mail, e ádá o zaslání vzorků.Mě se hned ozvala paní o jaký vzorek mám zájem a e mi ho odelou...
Včera mi dorazily vzorky od Sunsilku-na jejich stránkách je vyloeně odkaz na zaádání o vzorky..
Na www.vzorky-zdarma je hodně odkazů, ale větina je napsaných, e si musí zaádat mailem o vzorky.. Mě přily krémy od Dermu..
Od www.mf.cz mě přili u časopisy zdarma-Sluníčko s CD a Maminka
Upravil(a) Klaris (8. 8. 2006 8:31)
Není tady
Makčo, jen jsem napsala, e ádám o zaslání vzorků zdarma a své jméno a adresu.
Není tady
Teď mi dorazila kuřecí kae od Sunaru a vzorečky pro přítele
Kae měla u Adu velký úspěch
Upravil(a) Klaris (8. 8. 2006 12:39)
Není tady
Tak na stránkách billa hrajete pexeso na čas: Nejrychlejí 3 získají kadý týden poukázku na nákup.
http://www.billa.cz/eurobilla_cz/defaul … ;sNr=77949
Není tady
Nelče jsem objednávala UM a olejíčky od salusu přes www.lekarna.vltava2000.cz a dostaly jsme spoustu vzorečků od vichy, biodermy, kosmetika z mrtvého moře, aloe vera... atd. a nějaký ty prospektíky a časopis o zdraví. Potovné je nad 1500 zdarma..
Není tady
ahoj
já jsem si napsala o vzorečky dermacolu na mail a dnes mi přiel mail, e jsou velice potěeni, e mám zájem o jejich kosmetiku a e mi posílají vzorečky....
tak jsem teda zvědavá jestli něco přijde....
Upravil(a) ESKYMKA (10. 8. 2006 19:32)
Není tady
Objednejte si katalog zdarma (hračky): http://www.sparkys.cz/objednat_katalog/
Není tady
A pro manílky ukázkový čsp. AutoMotoRevue: http://www.dopravnimedia.cz/default.asp … &p=AMR
Není tady
Ahoj holky nevíte jak říkali tu adresu na vzorek zdarma u Lacoste inspiration???? Jestli com, nebo cz.......? Vyhledala jsem si to, ale dočetla jsem se tam jen o vzorcích zdarma kdy koupíte parfém. Říkali to v reklamě na Nově před SuperStar dnes v neděli 17.9. chvíi po osmej večer.....
Není tady
Díkes....
Není tady
Ahoj jetě jsem to nezkouela, ( mám to tam jen ve sloventině ) nevím jestli to mám zkusit to poslat..... u to někdo zkouel???????
Upravil(a) Lucy (19. 9. 2006 9:52)
Není tady
tak mi dneska dorazily vzorky od Hami a taky nejaka kosmetika Salus, ani nemam pocit ze jsem to nekde objednavala je toho strasne moc, tak doufam ze casem nedorazi faktura:-)) a od hami doslo mliko, prikrm masovy a frutapura
Není tady
www.zkusakup.cz
-jedna fotečka pro Vás zdarma, vloíte fotku, vybere si tiskárnu, druh papíru, vyplníte adresu a příde Vám fotka zdarma
Není tady
Tak dneska dorazil opět balíček pro Adélku od Hami
..Krabice mlíka, jogurt,jídlo, jídelníček a slevové kupony do Alberta
Není tady