29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak jsem chtěla vzorečky od nivei, splnila jsem diagnostiku pleti a odkaz na vzorečky žádný, jen na soutěž, která končí posledního srpna. Asi už došly zásoby, nebo jsem jen špatně hledala?
Není tady
Já to taky bohužel nenašla, vyplnila jsem to už podruhé (poprvé asi před měsícem) a nic
Není tady
tak jsem projela ten odkaz vzorky-zdarma.wz.cz a na zadnem jsem nenasla nikde kde bych si ten vzorek zdarma objednala, jsou to odkazy na stranky firem, ale o tom ze by nekde nekdo neco poslal jsem se nedocetla, treba jste na tom lip a poradite
Není tady
makca napsal(a):
tak jsem projela ten odkaz vzorky-zdarma.wz.cz a na zadnem jsem nenasla nikde kde bych si ten vzorek zdarma objednala, jsou to odkazy na stranky firem, ale o tom ze by nekde nekdo neco poslal jsem se nedocetla, treba jste na tom lip a poradite
Taky jsem to prohlídla a zase nic - mám dneska nějakou smůlu. Vlastně - objednala jsem si vzorečky tamponů OB. Tam přímo odkaz je. Ten kdo dával dohromady tu stránku, tak skoro u každého odkazu je větička:napište si emailem o vzorky. Já nevím, ale když v té stránce přímo není odkaz, tak je mi blbý, takhle si tam psát.
Není tady
Holky, taky jsem nenašla přímo na stránkách odkaz, kde si přímo o vzorky vypíšete formulář, ale psala jsem mailem žádost o zaslání vzorků. Sice mi to taky bylo blbý, ale zkusila jsem to ..... (jen na pár firem). Super je to hero@hero.cz, kde mi do třech dní zaslali sunárek malina drink - celé balení.
Není tady
Lucy, díky za popis, už jsem to konečně našla. Vyplnila jsem akorát tu soutěž, kde jednou za měsíc někoho vylosují, ale vzorky už jim asi skutečně došly ....
Není tady
Tak mě tahle diskuze inspirovala a hledala jsem dál. Nevím jestli to sem úplně patří, ale solidně vypadá www.lekarna.cz - výrobky jsou o dost levnější než v kamenných a mají i vzorky - některé zdarma, některé za pár drobných, ale musí se platit poštovné, tak jedině k nákupu. Zkušenost nemám.
Další odkazy na vzorky jsou v diskuzi na www.dama.cz
Na webu www.zena-in.cz je hodně soutěží
Není tady
A tak jsem našla ještě něco, ale teď se podržte - je to vzorek afrodiziaka:-) www.primeros.cz klikněte na odkaz produkty primeros, klepněte na obrázek letního packu a nalevo je odkaz - Uplove zdarma
Není tady
Na sunar stačí napsat mail, že žádáš o zaslání vzorků.Mě se hned ozvala paní o jaký vzorek mám zájem a že mi ho odešlou...
Včera mi dorazily vzorky od Sunsilku-na jejich stránkách je vyloženě odkaz na zažádání o vzorky..
Na www.vzorky-zdarma je hodně odkazů, ale většina je napsaných, že si musíš zažádat mailem o vzorky.. Mě přišly krémy od Dermu..
Od www.mf.cz mě přišli už časopisy zdarma-Sluníčko s CD a Maminka
Upravil(a) Klaris (8. 8. 2006 8:31)
Není tady
Makčo, jen jsem napsala, že žádám o zaslání vzorků zdarma a své jméno a adresu.
Není tady
Teď mi dorazila kuřecí kaše od Sunaru a vzorečky pro přítele
Kaše měla u Aduš velký úspěch
Upravil(a) Klaris (8. 8. 2006 12:39)
Není tady
Tak na stránkách billa hrajete pexeso na čas: Nejrychlejší 3 získají každý týden poukázku na nákup.
http://www.billa.cz/eurobilla_cz/defaul … ;sNr=77949
Není tady
Nelče jsem objednávala UM a olejíčky od salusu přes www.lekarna.vltava2000.cz a dostaly jsme spoustu vzorečků od vichy, biodermy, kosmetika z mrtvého moře, aloe vera... atd. a nějaký ty prospektíky a časopis o zdraví. Poštovné je nad 1500 zdarma..
Není tady
ahoj
já jsem si napsala o vzorečky dermacolu na mail a dnes mi přišel mail, že jsou velice potěšeni, že mám zájem o jejich kosmetiku a že mi posílají vzorečky....
tak jsem teda zvědavá jestli něco přijde....
Upravil(a) ESKYMKA (10. 8. 2006 19:32)
Není tady
Objednejte si katalog zdarma (hračky): http://www.sparkys.cz/objednat_katalog/
Není tady
A pro manžílky ukázkový čsp. AutoMotoRevue: http://www.dopravnimedia.cz/default.asp … &p=AMR
Není tady
Ahoj holky nevíte jak říkali tu adresu na vzorek zdarma u Lacoste inspiration???? Jestli com, nebo cz.......? Vyhledala jsem si to, ale dočetla jsem se tam jen o vzorcích zdarma když koupíte parfém. Říkali to v reklamě na Nově před SuperStar dnes v neděli 17.9. chvíi po osmej večer.....
Není tady
Díkes....
Není tady
Ahoj ještě jsem to nezkoušela, ( mám to tam jen ve slovenštině ) nevím jestli to mám zkusit to poslat..... už to někdo zkoušel???????
Upravil(a) Lucy (19. 9. 2006 9:52)
Není tady
tak mi dneska dorazily vzorky od Hami a taky nejaka kosmetika Salus, ani nemam pocit ze jsem to nekde objednavala je toho strasne moc, tak doufam ze casem nedorazi faktura:-)) a od hami doslo mliko, prikrm masovy a frutapura
Není tady
www.zkusakup.cz
-jedna fotečka pro Vás zdarma, vložíte fotku, vybere si tiskárnu, druh papíru, vyplníte adresu a příde Vám fotka zdarma
Není tady
Tak dneska dorazil opět balíček pro Adélku od Hami
..Krabice mlíka, jogurt,jídlo, jídelníček a slevové kupony do Alberta
Není tady