18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky holky, co kdybychom si vzájemně dávaly tipy na vzorečky zdarma Kdy tak napite stránku a o jaký vzorek se jedná a já to tu doplním.
Upravil(a) aneta (12. 10. 2006 12:11)
Není tady
Hami nám dneska opět dorazilo - poslali krabici mlíka Hipp, minule jídlo a jogurt..Jetě to přilo Adu, ale jetě jsem to nevyzvelda, asi taky mlíčko
Není tady
Na můete objednat časopis zdarma.. Nám dorazilo sluníčko s CD a Maminka
Není tady
Mně taky dneska dorazilo velký balík mlíčka hami, frutapura a hami příkrm krůta se zeleninou, Káa ho sblajzla na posezení - u v krmící idličce . Díky Klaris za tip, to byl tuím tvůj odkaz - no myslím dokonce mojedite.cz
Není tady
kamčo,ja jsem se ted vrátila z poty a přilo nam to samé,super,Terka se u na to asi vrhne.
Není tady
Já si objednala Hami u snad před měsícem, jak se to tu tenkrát zmiňovalo a nic zatím nedolo. Tak nevím.
Není tady
Na vyplníte kadý měsíc ( jeden za prázdniny) informační dotazník a dostanete vzorek náplastí zdarma - mají na bolest hlavy, puchýře, popáleniny atd......
A díky Klaris, objednala jsem si také sluníčko
Není tady
Já u dostala vzorek od viacellu, taky od firmy imedeen jsem dostala vzorečky krémů (denní, noční, oční).
Není tady
Tak mě ani ten Sunsilk zatím nedorazil, já u ani nevím, kde jsem co objednala. Na stránkách www.chiccocz.cz měli nabídku na vzorky dětské kosmetiky, u ji tam nějak nemůu najít. Zatím mi vak taky nedorazila :-) Tak nevím.
Není tady
alexxandra napsal(a):
Tak mě ani ten Sunsilk zatím nedorazil, já u ani nevím, kde jsem co objednala. Na stránkách www.chiccocz.cz měli nabídku na vzorky dětské kosmetiky, u ji tam nějak nemůu najít. Zatím mi vak taky nedorazila :-) Tak nevím.
Alex nám taky nedorazila ta dětská kosmetika a u je to tak dva měsíce co jsem to objednávala..
Upravil(a) Klaris (19. 7. 2006 9:03)
Není tady
No jo Klaris, asi to u pro velý zájem zruili:-)) Nebo jim doly vzorky na skladě, tak jako brýle. My koupili chicco brýle, a podařilo se nám je ztratit, tak jsme li koupit nové. No a oblítali jsme tolik dětských obchůdků, dokonce i chicco na čerňáku a vude měli vyprodáno. Nové zásoby prý přijdou a v září. No sranda ne?? Ale v zimě se nám třebas taky budou hodit:-))
Není tady
dneska dorazila dalí krabička od Hami, jak krabice s mlíkem, tak jogurt a papáníčko, dokonce přidali i jídelníček ..Včera dorazilo jen mlíko tak to nechápu, asi je to podle toho kdo to balí , ale lepí ne dostat drátek do oka ..
Není tady
Dneska mi přiel mail od Hero (výrobce Sunaru), zaslala jsem jim mail, zda by mi mohli poslat nějaké vzorky na vyzkouení a paní mi napsala, e si mohu vybrat mezi mlíkem, masozeleninovou kaí, suenkama a drinkem a do tří týdnů nejpozději mi to polou ..
http://www.hero.cz/hlavni-strana/326/
Upravil(a) Klaris (27. 7. 2006 16:23)
Není tady
Na http://www.zenit-caslav.cz/ vpravo dole je kolonka dopis Veronice, napite si o vzorečky zdarma..
Není tady
Tak já taky přispívám... http://casopisy.portal.cz/predplatne.htm#ukazkove
Není tady
Holky, díky za super rady. U jsem odepsala snad na vechny adresy, tak jsem zvědavá, jestli mi něco přijde ..... díky.
Není tady
Holky na (tuím e to bylo v diskuzním foru) nabizí jedna pani vzorek plenky zdarma. Posle vam ho postou. Plenky si u ní můete pak kupovat osobně, nebo je posílají potou. Plenka vyjde něco přes 3 kč.
Zkuste poádat o vzorek
Není tady
Dneska dorazily ampóny a kondicionery od Sunsilk..
Kliknete na SLAVIME,nacte se okno s balonky,kliknete na VYHAJTE NECO NA SEBE A HRAJETE S AUTOMATEM.Kadý den mate 10 pokusu.Zatim jsem nic nevyhrala,ale třeba bude mit nekdo vice stesticka.Potom napiste sve uspechy.
Není tady
Lucy, nepodařilo se mi to ně těch stránikách nivea najít. Prozradí mi, pod čím to mám hledat ? Díky.
Není tady
Jasně, je to ve spodní části pod Rady & zajímavosti a hned ten první obrázek ve čtverečku- je tam obličej slečny, tak je tam napsáno Diagnostika pleti..., klikne na to, zodpoví pár otázek, které se týkají pleti a pak se řídí dle pokynů. Snad to najde je to lehké.
Upravil(a) Lucy (7. 8. 2006 18:12)
Není tady
u mi přiel dneska Sunar - dokonce malá vypila 60tku - KONEČNĚ - e by mě nakonec sunar zachránil před kojením a nenastoupením do práce ???
díky Klaris, snad to půjde i zítra
Není tady