29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, ja vim, ze tema plinek tu bylo uz nekolikrat, ale stejne mam dotaz. Ja osobne preferuju pampersky, ale ty davam Barunce jen na ven nebo na noc. Pres den, kdyz jsme doma a muzu ji casteji prebalovat by stacily nejake levnejsi, ale zase aby to nebyl igelitak. Ted mam Hellen Harper od kamosky, ale ty jsou desne, vubec nesaji, Barca ma za chvili bouli mezi nohama a zadecek zarudlej. Co byste mi tak doporucily, jake mate zkusenost napr. s Tesco, Albert, apod.?
Diky.
Není tady
Já mám dobrou zkušenost s fialovýma z Tesca, jsou skoro tak dobré jako pampers, atky na suchý zipa a úžasně sajou, nekujpuju žádné jiné
Není tady
Ahoj Romano, zkušenosti zatím sbírám, ale když to vezmu podle normálního zboží tak bych takový ty "super akce" se stejným jménem zboží a obchodu, brala velkým obloukem. Myslím, že na tom se šetřit nedá. stejně se to nakonec prodraží...
Není tady
No prave proto se ptam. Vim, ze si hodne chvali ty fialove tesco. Ja fakt nevim co, Huggies nam nevyhovuji, ale to je financne podobne.
http://www.qmagazin.cz/images/stories/d … plenek.gif
Není tady
Ahoj Romano, já jsem byla také spokojená s fialovýma Tesco plenkama. Prý jsou také dobré ty z Liedlu. Ale ty už jsem nestihla vyzkoušet ( jsme bez plen).
Není tady
Já měla dobré zkušenosti s Huggies a docela i Babylove ujdou, o těch fialových z Tesca jsem taky slyšela jen chválu, ale zatím jsem je nezkusila. Pampersky mi přijdou docela dobrý, ale Mikuláškovi občas protíkají.
Není tady
jo, fialový tesco jsou dobrý. Znám hodně maminek co jimi nahradily Pampersky. Já je měla taky a v pohodě
Není tady
Jo jo jak píšou holky plenky s s tesca (ty fialový) jsou perfektní a hlavně laciný když jsou v nabídce a jsou docela často tak stojí
199.-kč a je jich 68 v balíku velikost 4-9kg.Ještě jsme zkusili oranžový pampers a stěch měl Martínek kvasinkovou infekci které jsme se těžko zbavovali.A teď měli v penny nabídku na pleny tak jsem je zkusila a docela to jde jen mám strach dát mu je na noc to mám obavu,že nevydrží.
Není tady
Není tady
My jsme měli huggies a babylove z DM a spokojenost.. Teď jsme koupili červený helen harper 6-9kg a jsou to igeliťáky, takže z toho nadšená nejsem..
Není tady
Babylove - já teda kupuji 4, a stojí něco kolem 230,- a je jich tam něco přes 40 ks.
Není tady
My používáme fialový teskácký a jsou super .. Pampersky a Huggiesky malá pročůrala:butter:
..
Není tady
já teda zatím nepotřebuju , ale ze kamarádky si taky dost chválí ty tesco plínky, no zatím jsem si koupila alespoň balík, protože ho tenkrát měli v akci, tak jsem chtěla rychle udělat dobrej kauf,... ale jak to ted sleduju, tak je mají v akci za ty 200,- docela často...
Není tady
Holky používáte vůbec ještě některá klasické bavlněné plenky????
Není tady
My jsme po pamperskach přešly na tesco fialové a nevidím mezi nima rozdíl a navic maji vzadu gumičku,takže nic neproteče,jsem maximalně spokojena.
Není tady
Taky jsem byla s Tescem spokojená, naposledy ale neměli naší velikost, tak jsme zase na Pamperskách (teď je akce v Hypernově). Rozdíl mezi Tesco a Pampers vidím akorát v tom, že Pampers jsou tenčí. Tesco ale sajou dokonale, v tom není nejmenší problém. Já teď v létě ale budu používat ty Pampersky, protože jak jsou tenčí, tak si říkám, že se v nich nebude mimčo tolik zapařovat.
A taky mám teď balík Huggies, ale ty se mi nějak nelíbí, ani nevím proč
Není tady
sudina napsal(a):
a myslíte, že má cenu koupit plenky velikost 1?????????když koukám na ty 2 tak to je na 3-5kg. a já vím že to naše mímo bude asi cvalík...už ted máme podle ultrazvuku o 0.5 kg víc...
ja teda jeste mimi nemam,je na ceste,ale ze zkusenosti kamaradek kolem me vim,ze kazda kupovala 2,tvrdi,ze 1 jsou pro predcasne narozena mimi.Ja mam v zasobe pampers jumbo pack 3-6 a taky jsem koupila huggies 3-6 kg v Tescu,je jich tam 48 a staly 139Kc,coz teda nikdo nechapal,protoze normalne v akci stoji 200Kc.A taky jsem v Tescu narazila na Lovelu tekutou 3l za 249 Kc a to nebyla v akci,rikala jsem si,ze 1,5l stoji kolem 180 Kc,tak je to celkem nepomer.Mozna se spletli,kdyz cenili:o))Jinak si okoli moc chvali fialovy Tesco.
Není tady
Ja Barunce jednicky kupovala, protoze mela pri narozeni 2800 g. Mela jsem tam sebou dvojky a byla v nich jak v pytli :-)) tak manza shanel jednicky. Dokoupit se daji vzdycky.
Není tady
My jsme dlouho používaly huggies 3-6kg (ze začátku v tom plavala, a teď už jsou jí malé). Nelí šla domů s váhou 2,6kg.. Teď dodělávám babylove 3-6kg, jsou větší než huggies, a pak přejdeme na ty hrozný igeliťáky, ale hellen harper - opravdu nebrat..
Příště zkusím ty fialový z tesca.
Není tady
My používáme teď už na noc Huggies Super Flex a taky jsem se divila akci (která ale nebyla nikde v letáku), už několikrát jsme je v Globusu koupili za cca 165 balík. Normálně stojí 289,-
Není tady
janica napsal(a):
Holky používáte vůbec ještě některá klasické bavlněné plenky????
Před porodem jsem měla takové předsevzetí - bavlněné plenky jsou ekonomičtější, ekologičtější... ale nějak z toho postupně sešlo. Miška dostává tak jednu denně, vždycky,když už je např. chvilka do koupání a bylo by škoda špinit papírovou.
Ale prý jsou bavlněné pleny lepší, když se dítě učí chodit na nočník. Spíš si uvědomí, že se něco stalo, je mu nepříjemné být v mokru. Tak uvidíme. Na noc ale vždycky papírovou.
Máte s tím někdo zkušenosti????
Není tady