|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Děvčata, ještě jsem ani nebyla na prvním vyšetření na gyně a už mám zácpu, je to možné?
Nikdy jsem s tím neměla problém, chodila jsem i 2 x denně, až teď poslední asi 2 týdny. Je to vůbec možný, nebo mám hledat příčinu někde jinde?? 
Není tady
Ale já v práci bumbám jak o život ( za den vypiju až 4 litry denně), tak to budou asi ty nervy. Holt se musím hodit do klidu, ale když to moc nejde, pořád myslím na to, že čekám mimino
, ale řekla bych, že teď jsem psychicky v pohodě víc, než kdy jindy

Není tady

Meggan dej si přírodní projímadlo, eventuelně se doporučují švestky, které mají také projímavý účinek. Já měla problém se zácpou asi tak měsíc před porodem, jinak než s projímadlem to nešlo, jinak jsem trpěla nekonečné minuty na záchodě. Asi je to hodně individuální.

Není tady
Děkuju moc, tak zkusím nejdřív ty švestky a když to nezabere,tak skočím pro projímadlo
to bude další testovačka
Papa Megg.
Není tady
Meggan,je to možný....protože já to měla taky,ještě jsem neměla za sebou ani první prohlídku a už jsem měla problémy...existuje jediné projímadlo,které se může v těhu,ale to je až krajní případ..zkus švestky, kompoty nebo šaraticu,každopádně je důležité chodit na velkou pravidelně...kvůli střevům a celkově,takže se porad s doktorem,protože te taky z toho může pěkně bolet bříško a budeš mít strach,že se něco děje s miminkem....mě to ústálo samo a ted se mi zácpa vrací...zatím mi zabírá frapé z nescafe bez kofeinu 
Není tady
Ahoj káto... na houby.... stresuju už 14 dni z triple testů..,co ty??? co spinění..přestalo?? že by zahnizdování??? víš,kdys měla ovu?
Není tady
Meggan, holt se musis smirit s tim, ze jsi tehu :-)) i kdyz me to chytlo taky spis az ke konci a zabiralo mi nizkotucne acidofilni mleko, ale to nevim, jestli nemas jeste ranni nevolnosti, co by to s tebou udelalo :-))
Není tady

já to měla ze začátku taky. Není to třeba i trochu strachem tlačit, aniž by sis to uvědomovala? Já to totiž měla určitě trochu z toho, bála jsem se tlačit abych nevytlačila mimč, tak když to nešlo jednoduše, tak jsem prostě nekadila.
Omlouvám se že jsem to tak napsala 
Není tady
Dobré jsou také hrušky a jogurty s vlákninou, hoodně ovoce a zeleninové saláty s olivovým olejem. Někdo jde po jogurtovém mléku.
Jinak mimča jdou velmi dobře po švestkách od sunárku- sklenička okolo 16 Kč, prý od jiné firmy nejsou tak účinné, tak je vyzkoušej 
Vyvaruj se těžko stravitelným jídlům, čokoládě...
A taky se neboj zatlačit , jak krááásně napsala Petra 
Není tady

Jé já jedla čokolády v těhu a ani jsem netušila, že to není dobrý:-) Naštěstí mě zácpa chytla až na konci.-)

Není tady
Díky moc, včera jsem večer snědla 5 švestek a 5 meruněk a ráno jsem byla 2x a musela jsem spěchat do práce, abych to stihla
. Takže pokud to půjde řešit ovocem a jogurtama, tak to bude fajne 
Není tady
Tak to já mám holky opačný problém, od začátku těhotenství trpím řidší stolicí, možná je to tím, že můj jídelníček se skládá z ovoce, zeleniny, jogurtů a jog. mlék, ale zase si říkám, že je to možná lepší, než zácpa, aspoň tam mimíska nic netlačí!!
Není tady
teda ty sušený švestky, to je teda nářez, protáhlo mě to jak hrom
stačí tak 2-3 denně.
Není tady