18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Syn si přál na narozeniny králíka.je mu 7let.Po dlouhém uváení jsme ho koupili +příručky atd.Sice zatím nic nekoue ale nedá se ochočit stále je zalezlý za skříní a nedá se chytit.Je mi ho líto ale nevím si rady,a syna samozřejmě ji nezajímá kdy je tak plachý.Dá se jeho chování ovlivnit?
Není tady
Bea napsal(a):
Syn si přál na narozeniny králíka.je mu 7let.Po dlouhém uváení jsme ho koupili +příručky atd.Sice zatím nic nekoue ale nedá se ochočit stále je zalezlý za skříní a nedá se chytit.Je mi ho líto ale nevím si rady,a syna samozřejmě ji nezajímá kdy je tak plachý.Dá se jeho chování ovlivnit?
Ahoj, měla jsem králíka 9 let. Králík je určitě vystraený, potřebuje si jen zvyknout. Jak dlouho ho máte? Ze začátku by asi bylo nejlepí, kdyby jste ho dali do jeho pelíku (klec, nebo cokoliv jiného) a moc si ho nevímali. Pokud zaleze za skříň, nechte ho tam a třeba vyleze sám. Dejte mu před skříň nějakou pochoutku (kousek jablka, mrkve, trávu...). Pokud máte jiná zvířata, která se volně pohybují po bytě, nedovolte jim, aby přili ze začátku s králíkem do styku...
Dejte vědět, jak si králík zvyká.....
Není tady
Můj králíček se přestal bát a bezhlavě útočit, a kdy po roce a dlouhých úvahách dostal kamaráda.
Není tady
Tak to teda já jsem měla králíčka v tomhle směru bez problémů. Sice se ze začátku trochu bál, ale to asi kadé zvířátko, kdy se ocitne v neznámém prostředí. Brzo se to spravilo a byl u v pohodě....
Není tady
Ahojky ta já měla samičku králíčka,je fakt e jsem se jí moc ochočit neznaila proto byla taková divoká,ale také byla vzteklá co samičky bývají,pak jsme jí pořídili kamaráda a hned se o něj starala jako o miminko
bohuel s ním dlouho nebyla,nedávno nám zemřela
ale sameček u má novou kamarádku a ten si na ní zvykal trochu hůř,ale po 2 dnech u byla jeho.na králíčky musí člověk opatrně a pomalu.Jinak sameček se nechá prý lépe ochočit
Není tady
Také máme čerstvě králíčka ,je mu teprv pět týdnů.Jetě nevíme jestli je to samyčka či sameček,ale zatím je přítulný,u se nechá od nás brát do náruče(po čtyřech dnech),ani by bral do zaječích a pořád nás olizuje-mimochodem je to normální?Jinak jsme mu pořídili na doporučení záchůdek do rohu,ale tomu se zatím obloukem vyhýbá,tak nevím,jestli to bude mít nějaký efekt!
Není tady
Bertíku zda Vás stále olizuje tak bych se zaměřila na to zda má dost tekutin,já nevím kam mu dáváte pítí,ale oni ti maličcí kdy jsou sami tak si to mohou hůř najít,ale jinak je olizování naprosto normální,je to miminko a hledá něhu a lásku ta nae malá prďolka furt leze k tomu velkému a chce se tulit po 2 dnech jsou z nich nerozluční kámoy a velkej je samec tak jí krásně hlídá a kdy mu jí dáme zpátky do klece tak jí hned celou umeje
Pokud ho bude nechávat běhat volně po bytě tak ho na ten záchod nauč,pak nemusí chodit a vysávat bobky
Není tady
Opi děkuju za radu, ale myslím,e pitím to nebude-pije často,dle potřeby z napaječky.Tak nejspí nám tím vyjadřuje lásku .Také by mě zajímalo,jestli je vhodným kamarádem morčátko.Chtěli bychom mu pořídit někoho k sobě,ale nechcem mít mladý a dva samečci se nesnesou-je vůbec nějaké řeení kromně kastrace?Blbá otázka,co?
Není tady