29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No, já mám mateřskou i rodičák tak nastejno, těch 7600 A popravdě, jsem za to ještě ráda, mohlo to dopadnout mnohem, mnohem hůř
Mohl by mi z nebe spadnout nějakej sponzor, ale to asi nehro..
Není tady
Verčíku, tak ja kdyz jsem si zkioíusela počítat, kolik budu mít mateřskou dle platu , tak mi to vyslo asi kolem 12 tis, ale uvidime kolem 10.2. - to mi prijde prvni....
Není tady
ahoj Holky, berete i oblečení pro miminko do porodnice? nebo ho nechate v tom, co dávají v porodnici a jen na cestu domu si vezmete svoje?
Není tady
Kamchi na miminko v porodnici budeš mít erární oblečení, takže záleží jen na tobě, jestli mu budeš chtít něco vzít. Já teda nic brát nebudu, jen oblečení na cestu domů - ve dvojím provedení (pro jistotu kvůli blinkání)
Není tady
Kamchi, je to tak, v porodce by ti meli obleceni dat, ja jsem si nachystala tri overalky, kdyby ten erar byla velka hruza....
Není tady
to ja vim, pisou to v manualku na netu že v Podoli(kam jdu do porodnice) davaji erar, ale jewstloi ma smysl neco brat krom plinek na ten pobyt tam... i kosmetiku a takovy ty veci mi pujci asi ze jo?
Není tady