|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Teda papulko, jak ja vzdycky ctu o nejaky mamince ze porodila tak se cela tak nejak rozechveju gratuluji, mas to za sebou a ted uz jen same radosti s Adamkem... 
Není tady

Pepulko..my se moc neznáme, ale musím ti taky gratulovat !!!
Jinak to ani nejde !!!!!! Ať se Vám oběma všechno daří a brzo se sehrajete !!!! 
Není tady

Pepulko i my s Eliškou se připojujem ke gratulacím k narození
Adámka.A přejeme hlavně to zdravíčko 
Není tady
Pepulko,velké gratulace k Adámkovi tobě i manželovi.

Není tady

Pepulko,připojuji se ke gratulantům a přeji vám brzký návrat domů, Adámkovi jen samé štestíčko v životě a celé rodině pohodu a krásné společné chvíle !!! I já to mám zapár a moc se těšíme 
Není tady
velká gratulace k narození Adámka! At z něj máte jen a jen radost!!! Hodně štěstíčka a zdravíčka vám oběma.
Není tady
Reny napsal(a):
Pepulko, moc gratuluji k synkovi a přeji celé tvé rodince hodně zdraví, štěstí, lásky a z malého jen radost....
Porod mě čeká za pár dní, ale už se taky moc těším.
Můžu se jen zeptat, jak píchají tu vodu?
Pepulce moc gratuluju k miminku! Ať jste oba šťastní a zdraví!!! 
Ahoj Reny,
tak ti to taky uteklo viď? Určitě už se na svého mimíska těšíš, tak ti budeme s Filípkem držet palce, ať to máš brzy za sebou a jste oba v pořádku 
Není tady
Taky se připojuji k velké gratulaci...Ať je vše v pořádku a Adámek roste jako z vody..
Není tady
Pepulko moc moc gratuluju a mám o to větší radost protože se Adámek narodil ve stejný den jako já jen o třicet let později.
Není tady

No tak další Adámek:-) Vítejte mezi námi, přejem jen to nej mamče i mimču!

Není tady
Veliká gratulace, hodně štěstí a hlavně zdraví!

Není tady
Holky, moc Vám všem děkujeme za krásné gratulace
Úplně mě z nich mrazí... Adámek je hodňoučké miminko (tuk,tuk,tuk) Buď papá, kaká nebo spinká
Zatím jsem v jednom kole, ale až budu mít více času (snad), tak se zapojím k Vám do diskuze k maminkám.
Ještě jednou děkujeme!!!!
Není tady
Pepulko, sedám po pár dnech k počítači a vidím krásnou zprávičku: tak ať Adámek roste jako z vody a máte z něj jen samou radost! Hodně zdravíčka celé rodince! 

Není tady