|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Všechny Vás moc a moc zdravím!!!
Tak to skutečně bylo ono a já se v úterý 11.7. v 2.10. stala maminkou nádherného Adámka!
V pondělí ve 2 ráno mně odešla hlenová zátka (nebylo pochyb o tom, že je to ono...množství a konzistence). Šla jsem na záchod a tam mi začala první slabá kontrakce. Ihned jsem vzbudila manžela a až do rána jsme již nespali a měřili kontrakce, které byly sice ještě relativně slabé, ale pravidelné po 5-7 minutách.
V 7 ráno jsem raději zavolala do porodnice a tam mně řekli, ať raději přijedu. Doktorka mě prohlédla a řekla, že se jedná o poslíčky, ať jedu domů...tak jsme jeli, ale kontrakce přetrvávali v pravidelných intervalech 5 minut do odpoledních hodin, tak jsem do porodnice vyrazili znovu. To tam již byl jiný doktor a řekl, že nález je stále stejný, ale vypadá to, že do rána bych mohla porodit...tak jsme jeli opět domů s tím, že jak by se zkracovaly intervaly kontrakcí a zesilovala bolest, tak přijedeme opět do porodnice. Asi kolem 20-21 hodiny už kontrakce byly po 3-4 minutách a já po celodenních kontrakcích byla dost silně vyčerpaná. Vyrazili jsme tedy opět do porodnice, kde už nás nechali. Stále jsem se ale neotevírala. V 23 hodin mně píchli plodovou vodu a porod se rozjel na plné obrátky
Kontrakce nabraly na síle (tak intenzivní bolesti jsem fakt nečekala
) Celou dobu byl se mnou manžel a musím říci, že má asi tak 50% zásluhu na porodu. Byl mi obrovskou oporou a pokud někdo váhá, zda má být muž u porodu ano či ne, tak já říkám jednoznačně ANO!!!! 
Ve 2 hodiny jsme již "šli" na sál a zachvíli byl Adámek na světě: 3,6kg a 51 cm.
Je to naše zlatíčko a dělá nám jen samou radost!!!
Pro těhulky: nástřih vůbec ale vůbec nebolel, šití také ne ani vlastní porod. Nejhorší na tom porodu pro mě byly ty dlouhé bolestivé kontrakce.
Není tady
Pepulko tak hodně gratulací k narození Adámka. Ať vám dělá jenom radosti a žádný starosti. No užila sis ten porod slušně.

Není tady
Gratuluji k narození Adámka 

Není tady
Posílám velké gratulace k Adámkovi 

Není tady
Pepulko, moc gratuluji k synkovi a přeji celé tvé rodince hodně zdraví, štěstí, lásky a z malého jen radost....
Porod mě čeká za pár dní, ale už se taky moc těším.
Můžu se jen zeptat, jak píchají tu vodu?
Není tady
pepulko, gratuluju a ať se vám s Adámkem hezký daří a všechno klape 
Není tady
Pepulko tak ať vám to roste do krasy,moudrosti a šikovnosti. Hodně štěstí 
Není tady
Gratuluji k narození Adámka
Hodně štěstíčka a zdravíčka....
Není tady
také gratulujeme a přejeme hlavně to zdravíčko 
pak se těšíme na fotečky 
Není tady

Gratulujeme

Hodně zdravíčka a štěstíčka všem
...
PS: Reny :: Vemou takovou jakoby vydlici na pletení (delší), na konci je háček, tu ti zavedou a protrhnou vak.. Vůbec jsem to necítila, pak jen horko jak mi odtékala plodovka.. 
Není tady
Pepulko moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka a spokojenosti celé rodince .
Není tady
Já se také připojuju ke gratulaci.
At máte zdravého silného kluka.
Není tady
Taky moc gratuluji k narození Adámka a přeju hlavně hodně zdravíčka jak mamince, tak chlapečkovi a tatínkovi pak, ať tu svou rodinku krásně rozmazluje 
Není tady
Paráda, hned přidám Adámka na nástěnku miminek 
Hodně gratulací, další ženích !! Zdravíčko, štěstíčko, lásku přejí Kamčitka a Kačenka 
Není tady
Reny napsal(a):
Pepulko, moc gratuluji k synkovi a přeji celé tvé rodince hodně zdraví, štěstí, lásky a z malého jen radost....
Reny, je to fakt příjemné, v porodnici tomu říkali pustit jezero, paráda. Ničeho se neboj 
Upravil(a) Kamčitka (17. 7. 2006 12:55)
Není tady

Já taky moc gratuluju Adámkovi k příchodu na svět a mamince k tomu, jak byla statečná 
Není tady
Reny napsal(a):
Takovým háčkem.
Když se nebudeš dívat, ani o tom nebudeš vědět. Kdo neví o co jde, tak se toho háčku lekne
Ale fakt neboj!
Není tady