29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Právě poslouchám rádio Impuls, kde říká Uzel, že ty svedené děvčata si to
ve většině vymýšlý, aby se zviditelnila. Co Vy na to. Mě to tedy děsně rozčiluje, protože naopak si myslím, že se všechny vůbec nepřihlásily, protože je jim to trapné. Nebo máte opačný názor ?
Není tady
Dokud mu není prokázána vina, musí být brán jako nevinný - žijeme přece v demokracii....
Není tady
Sice nevim co si o tom myslet a jestly je vinnen nebo ne ale pripadne mi to uplne idiotsky druh zviditelneni pokud to delaly ty holky proto.
Není tady
Já také nevím, co si mám o tom myslet.
Ale víte co se říká?! Na každým šprochu pravda trochu.
Není tady
tak to je sice pravda, ale pokud by vás někdo zneužíval, chodili by jste k němu dál? Já teda ne. Spíš si myslím, že mu do postele lezlo těch pár netalentovaných a teď si to s ním chtějí vyřídit. Jo, trochu mi to připomíná Jacksona
Není tady
Dana napsal(a):
tak to je sice pravda, ale pokud by vás někdo zneužíval, chodili by jste k němu dál? Já teda ne. Spíš si myslím, že mu do postele lezlo těch pár netalentovaných a teď si to s ním chtějí vyřídit. Jo, trochu mi to připomíná Jacksona
Dano, musím s Tebou tvrdě nesouhlasit, dovedeš si představit, že těm děvčatům bylo i 12 let, takže z jedné strany ambice jejich i jejich rodičů, že jsou ve slavném souboru a z druhé strany úchylný šéf, takže když je Ti tolik let, tak to řeš, zvláště když ještě vidíš, že se pomalu všichni tváří, že to je normál, chodit do sauny s nahatým šéfem, asi fakt jsem konservativní.
Není tady
promiň, ale ve dvanácti nejsou holky pitomci, jen jsou menší, já nechtěla chodit v devíti na klavír, tak jsem si to sama zařídila a bylo to. Našim nezbývalo, než to podepsat. Pochybuju, že je do té sauny někdo tahal za vlasy a že tam byli jen dva. A ambice rodičů? To snad ¨nemyslíš vážně, pokud by mi bylo něco podezřelého, šla bych přes mrtvoly. A víš, co mě na tom zaráží nejvíc? Že to na povrch vytáhla bývalá manželka Kulínského, ne rodiče, ani nikdo z obtěžovaných.
Není tady
NEVÍM jak to bylo a ať už je pravda na jakékoli straně, vždy to bude hrůza.
Ale chci napsat něco málo o větě: "Na každém šprochu, pravdy trochu." Vždy si představím, že by mě např. v obdchodě prodavačka obvinila, že jsem ukradla rohlík. Prohlédli by mi kabelku, kapsy a zjistili by, že jsem nic nevzala. Ale! Viděla by to sousedka a k "hlášení" po vesnici by dodala: "No, sice nic nenašli, ale znáš to, Mářo - na každém šprochu, pravdy trochu!"
Tahle věta je opravdu hloupá a nebezpečná.
Mějte se fajn.
Není tady
a ještě jedna věc, všem snad 12 let nebylo, po by totiž nešlo jenom o zneužívání, já totiž beru spíš to, že je potřeba to věrohodně dokázat, ono totiž srdce matky říká vinen, jenomže takových pochybení se stalo a většinou se ukázalo, že tato veřejná obvinění nejsou pravdivá, buď to bylo dobrovolné, nebo si to neuznané "dívenky" vymyslely. Mě se líbil tenhle článek, tak ho sem dávám.
Celá kauza v sobě skrývá dvě "ožehavé" roviny. Tou první je popularita Kulínského a Bambini di Praga. Skutečnost, že obviněným je známá osobnost, už dva roky přitahuje obrovskou pozornost médií. A ta mnohdy nebyla neutrální. Sdělovací prostředky Kulínského v posledních dvou letech často vykreslovaly jako téměř jistého viníka.
A navíc: obžaloba stojí na výpovědích tehdy dospívajících dívek, které se snažily prosadit v konkurenci a ne všem se to dařilo. Jen malá část dívek totiž měla šanci jezdit na prestižní zahraniční turné. Ty, které nepodávaly špičkové pěvecké výkony, putovaly do "béčkových" souborů. "Na to nemělo vliv nic jiného než pěvecká kvalita. Jinak by sbor nezpíval dobře," tvrdí Kulínský.
Další otázkou je, proč trvalo dvacet let, než se o údajném zneužívání začalo veřejně mluvit. Na druhou stranu neobvykle velký počet svědectví vybízí k otázce, zda by si téměř padesát bývalých sboristek mohlo vše zcela vymyslet.
Kromě svědectví tedy u soudu rozhodnou i posudky znalců. Líčení bude pokračovat do čtvrtka, kdy zřejmě padne rozsudek.
po*né případy
České soudy se v posledních letech zabývaly několika podobně složitými a mediálně sledovanými případy.
Například v roce 2002 obvinilo několik vojáků z pohlavního zneužívání výchovného poradce Hradní stráže Miloše Topolovského. Soudy různých stupňů se postavily na stranu vojáků a Topolovský dostal roční podmínku. Při obnoveném procesu se ale hlavní svědek přiznal, že lhal. Topolovského pak soud osvobodil.
Otazníky provázely i letošní odsouzení trenéra tanečních gymnastek Martina Šimůnka. Soud dal pouze na tvrzení trenérovy bývalé svěřenkyně. Znalecké posudky, které svědectví zpochybňovaly, v potaz nevzal. Pochybnosti o vině přitom vyjádřil i Český helsinský výbor, který se zabývá lidskými právy.
Není tady
Daroly napsal(a):
NEVÍM jak to bylo a ať už je pravda na jakékoli straně, vždy to bude hrůza.
Ale chci napsat něco málo o větě: "Na každém šprochu, pravdy trochu." Vždy si představím, že by mě např. v obdchodě prodavačka obvinila, že jsem ukradla rohlík. Prohlédli by mi kabelku, kapsy a zjistili by, že jsem nic nevzala. Ale! Viděla by to sousedka a k "hlášení" po vesnici by dodala: "No, sice nic nenašli, ale znáš to, Mářo - na každém šprochu, pravdy trochu!"
Tahle věta je opravdu hloupá a nebezpečná.
Mějte se fajn.
Svatá pravda, tuhle větu přímo nesnáším.
Já samozdřejmě nejsem jasnovědec a nevím, jak to bylo, ale dámy, ruku na srdce, některé ty holky umí udělat ze života peklo jan pro to, že nebylo po jejich.
Není tady
a ještě jedna věc mě zaráží, jak to, že ty případy jsou 22 let staré a ta bývalá manželka je vytáhla teď? To už o tom ale musela vědět dříve a pokud to neohlásila, je snad spoluviník, ne?
Já si spíš říkám, že doufala, že takových děvenek, které neměliy talent a nepomohlo ani obletování šéfa se přihlásí víc, aby se pomstilo.
No nakonec, uvidíme, co nám soud přinese.
Není tady
Je to fakt až moc divné, že to vytáhla jeho bývalka, že by se mstila za něco???
My do toho nevidíme, ale zase kdyby se něco takovýho před x lety dělo, nemyslíte, že by se aspon jedna holčina ozvala, že to není normální. A holky v 10 letech už maj přehled.
Beru zpátky větu "na každou šprochu pravdu trochu"-vůbec mě fakt nenapadla nebo jsem spíš nedomyslela, že by mohla být nebezpečná.
Ale kdoví, jak to bylo.
Není tady
Znám případ, kdy nikdo nevěřil, že by uznávaný pedagog a vedoucí divadelního souboru něco podobného mohl dělat. Až do té doby, než se u něj v garáži našly video kazety, které si sám s těmi dívkami nahrával. Trvalo to roky, ty holky žily v takovém stavu, že o tom nedovedly a nechtěly dlouho mluvit - protože on byl přece tak supr a skvělej a v celým městě uznávanej. Nemohl dělat nic špatnýho?! Tak mlčely a myslely si, že chyba je někde v nich. Nevím samozřejmě, jestli je tohle i případ pana Kulínského. To musí posoudit soud a já doufám, že policie teď odvedla dobrou práci a všechno skutečně řádně prošetřila. On dobrý advokát dokáže divy a jeho snaha ty děvčat zdiskreditovat ,je patrná.
Není tady
Dámy,tady máte odpověď
http://zpravy.idnes.cz/kulinsky-priznal … _krimi_zra
Není tady
A co takhle tento článek? Sice je to blesk.....
http://nacerno.blesk.cz/Clanek56356.htm
Není tady
janica napsal(a):
A co takhle tento článek? Sice je to blesk.....
http://nacerno.blesk.cz/Clanek56356.htm
Janico,jistě se dá polemizovat do nekonečna,ale pokud dospělej chlap leze na nezletilé holky,tak je to hovado.
Není tady
Ota napsal(a):
Dámy,tady máte odpověď
http://zpravy.idnes.cz/kulinsky-priznal … _krimi_zra
To ale vlastně není odpověď.Je souzen za sex z dívkami do 15 let.A to nepřiznal.Ta Karolína vypadá na pěknou vykukku.
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Ota napsal(a):
Dámy,tady máte odpověď
http://zpravy.idnes.cz/kulinsky-priznal … _krimi_zraTo ale vlastně není odpověď.Je souzen za sex z dívkami do 15 let.A to nepřiznal.Ta Karolína vypadá na pěknou vykukku.
Ivčo K. dosud tvrdil,že je to všechno nesmysl,že nikdy s žádnou nic neměl.Teď najednou přiznává,že ano,ale jen nad 15 let.Proč by přiznával ty mladší,když za to je vyšší sazba.
Rozhodující je snad to,že jako člověk naprosto selhal a nejsmutnější je,že ho z toho nakonec Sokol vyseká a nebo odejde se směšným trestem.
A můžeš si myslet o mém názoru cokoli,máš na to právo.
Není tady
Oto, naprosto s tebou souhlasím. Myslím, že to bude všechno pravda, těžko by se tolik holek domluvilo. A navíc, je to dospělý chlap a měl je svěřené. Ty holčiny z něho musely být pěkně vykulené a asi ho i na slovo poslouchaly, aby se udržely ve sboru. Myšlení 15 leté a 30ti leté je dost rozdílné.
Není tady
Já si myslím, že si z toho většina lidí dělá spíš srandu, když se podíváte, jaké hrůzy se dějí kolem...
Jinak Oto samozřejmě souhlas s tím hovadem, ale jsou horší - teď např. ten důchodce, co "znásilňoval" tu 14.měsíční holčičku...
Koneckonců, hůř může být vždycky tak už mlčim.
Není tady
Ota napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
Ota napsal(a):
Dámy,tady máte odpověď
http://zpravy.idnes.cz/kulinsky-priznal … _krimi_zraTo ale vlastně není odpověď.Je souzen za sex z dívkami do 15 let.A to nepřiznal.Ta Karolína vypadá na pěknou vykukku.
Ivčo K. dosud tvrdil,že je to všechno nesmysl,že nikdy s žádnou nic neměl.Teď najednou přiznává,že ano,ale jen nad 15 let.Proč by přiznával ty mladší,když za to je vyšší sazba.
Rozhodující je snad to,že jako člověk naprosto selhal a nejsmutnější je,že ho z toho nakonec Sokol vyseká a nebo odejde se směšným trestem.
A můžeš si myslet o mém názoru cokoli,máš na to právo.
Oto,já nesoudím nikoho názor,jen přidávám svůj.A vím,co dokáže s člověkem udělat křivé nařčení a následně justiční omyl.Kulínského se nezastávám,pro mě je to divnej patron,i když asi mistr svého oboru.Ale asi byl i přísný a důsledný profesionálně a na to doplatil.Ne každé rozcapené nanynce se to líbí.A po světě asi chtěli jezdit všechny.Mám taky 16 letou dceru a kdyby na ni šáhl,ukopnu mu kulky,ale nevěřím,že by si takové tajemství schovávala pro strýčka příhodu.
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Ota napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
To ale vlastně není odpověď.Je souzen za sex z dívkami do 15 let.A to nepřiznal.Ta Karolína vypadá na pěknou vykukku.Ivčo K. dosud tvrdil,že je to všechno nesmysl,že nikdy s žádnou nic neměl.Teď najednou přiznává,že ano,ale jen nad 15 let.Proč by přiznával ty mladší,když za to je vyšší sazba.
A můžeš si myslet o mém názoru cokoli,máš na to právo.Oto,já nesoudím nikoho názor,jen přidávám svůj.A vím,co dokáže s člověkem udělat křivé nařčení a následně justiční omyl.Kulínského se nezastávám,pro mě je to divnej patron,i když asi mistr svého oboru.Ale asi byl i přísný a důsledný profesionálně a na to doplatil.Ne každé rozcapené nanynce se to líbí.A po světě asi chtěli jezdit všechny.Mám taky 16 letou dceru a kdyby na ni šáhl,ukopnu mu kulky,ale nevěřím,že by si takové tajemství schovávala pro strýčka příhodu.
Ivčo,pravdu se těžko někdo dozví,jen mě mate,že by někdo dokázal zmanipulovat 50 holek,aby si něco vymyslely.A,že to z něj najednou leze,že něco bylo.Přiznám je mě z toho šoufl,ale už se o něm nebudem bavit,myslím,že tu můžem sem vyřešit hezčí věci.Hezký večer.
Není tady
Já když chodila na házenou, měli jsme trenéra, který se líbil snad každý holce. Když jsem slyšela, co si holky povídají v šatně, jak moc by ho chtěli, jak se vidí vedle něj v posteli, to nám bylo 13, 14, jak žárlí na jeho manželku... jenže když za ním dolejzaly, on je pochopitelně vyhazoval a vždy stál hodně stranou od nich.. pak za ním přišla jeho manželka, a oni schválně před ní, jak si s ním včera povídali ve sprše, jak mu seděli na klíně.... nic z toho samozřejmě pravda nebyla, jen měli zlomená srdce, ale chudák chlap to odnesl s pěknou ostudou, rozvodem a se štítem toho nejhnusnějšího chlípníka... nevím jestli je Kulinský vinen, ale pochybuji, vím co dokáže udělat zlomené dívčí srdce...
Není tady