|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

No holky, vy jste to vzaly útokem
čtěte http://www.novinky.cz/domaci/porodnice- … blk9k.html

Není tady

Jo jo, rodí se o 106

Kámoška porodila a musela ležet na pooperační gyndě, protože ji neměly kam dát
..A s jakou rychlostí je vykopaly z porodnice
.. Až tomu sama nevěřila...
Není tady

Ty jo, no rodila o vánocích a taky přišla MUDr. na sál, řekla zatlačte a ještě jednou zatlačte a zase běžela na další pokoj k jiné rodičce
. Ale zřejmě teď je to ještě horší
Ale aspoň budou maminky brzy doma, já chtěla po porodu vzít
a jít domů, cítila jsem se bezvadně 

Není tady

No u nás před silvestrem to taky pakovaly z porodnice, jen já tam kvůli žloutence musela být
..
Ale kdyby bylo na mě taky jsme mohla jít hned dom, byla jsem aktivní a čilá
..
Není tady
Ty jo to budou zase silné ročníky . Jsem zvědavá jak jsou na tom u nás ? Máme tu tři tak snad se vlezu .
Není tady
... a to už teď jsou přeplněné školky, protože před 10 lety se jich spousta zrušilo...
Není tady

To pak bude nával ve školkách, abysme se tam všichni vešli
...
To Reny:: Neboj třebas tě daj na jiný oddělení
, třeba oční nebo tak něco
..
Není tady

Reny napsal(a):
Klaris, hlavně ne na LDN ..... :-)
No to by byl asi veliký zážitek

Neboj to bude v cajku
..
Není tady
V Brně už školky skoro neberou, a to tu je kočárků jak blázen, a prcků velkejch jak náš rarach jakbysmet... co budu za rok dělat, jestli mi ho nevezmou aspoň na dva dny v týdnu, to bude ve hvězdách...
Není tady
Petra24 napsal(a):
nebudeš dělat nic,budeš doma s druhým prckem
no to jo, ale pořád se dvěma? nevím nevím - a aby Jiřula nebyl doma s maminou a miminem pořád jen - už teď je za děckama jak divej 
Není tady

u nás to tak dopadne, protože já u zápisu nebyla (nevěděla jsem ani že se musí jít už v únoru když mu byli v březnu tři) a kdybych šla příští rok v únoru, tak už mu budou v březnu tři, šel by od září a jestli budu těhu tak mi ho stejně nevemou. Školka je tu jen jedna a dětí strašně moc. Tak se zatim ani nesnažim ho přihlásit 
Není tady
U nás na vesnici už teď děti mamin, které nepracují neberou, přednost mají děti pracujících mamin a všichni předškoláci.
Není tady

no právě, u nás taky. Vzhledem k plánovanému druhému dítěti pracovat nehodlám, tak školku ani neřešim. Jsu totiž u nás ipracující maminy a taky jim děti do školky nevzali
takže já nemam šanci. Doufam že se mi podaří otěhotnět....
Není tady
Jo jo, Praha je zaplněná.
Petro nic si nedělej z toho že jsi k zápisu nešla, já tam byla a do školky jsme se nedostali. Jíta je rarášek tak se toho docela bojím. Ale co se dá dělat.
Jinak sousedka rodila ve středu v Krči a v pátek jí šli požádat jestli nemůže jít v sobotu domu, protože maj přeplněno a prosí druhorodičky jestli by nešly domů o den dřív. Tak snad nebudem muset rodit doma

Není tady