|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Hani, drz se...vim, ze to cekani na potvrzeni je hruza, ale stoji to za to... taky jsem v zime zazila to co ty, tak vim jak na to ted cekas....drz se a dej vedet co a jak.
Není tady
Ahoj holky, moc vam vsem dekuji. Nejde mi doma internet a jeste tak 14 dni nepujde, tak jsem z toho nervozni, ze se za vami ani nedostanu. Jeste ze mam aspoín sem tam pristup odjinud.
Vcera jsem byla u doktora, zatim je vse v poradku, videl zarodecni tercik v deloze, takze je tam kde ma byt, no a uz cekam na pristi tyden, kdy by mozna melo byt videt i srdicko.
Není tady
Haňule,to tak to je supr,ne? uvidíš,že příští týden tam bude
jako zvon!!!! Tak na sebe dávej pozor a užívej si těhu!!!
Není tady
Haňulko, moooc Ti držím pěstičky!!!
Není tady
Ahoj ja som tiež mala v zime missed abort, duphaston mi nasadila Dr. hned ako som prisla, že som teho, brala som ho do 12 tt., podla mna cim skor zacnes brat gestageny tým lepsie pre istotu.
Není tady
Ahoj Haňulko taky moc gratuluju!!!!Já prožila to samé v dubnu.Drž se holka!!!!!!
Není tady
Ahoj Haňulko, taky veliké gratulace!!! Jak jsem tak pomalu přelouskala ty příspěvky, chtěla jsem se tě zeptat, ty jsi brala Clostylbegyt a pak ten Utrogestan ?
Není tady
HaŇule, to je moc fajn. Moc ti to přeju. Pěkně si to užívej a žádný zbytečný stresy!!!!
Není tady
Hani!! Také moc gratuluji!! Tedy to se snad roztrhl pytel s těhulkami!!! To je paráda!!! hlavně ať se k nám taky přidá IvuškaM, Andri, Clare, Susan, a další.............
Není tady

Hani, moc a moc ti gratuluji a přeji hodně zdravíčka a pohody a hezky si to užívej!!!! Hodně štěstí!!!! Pá
Není tady
Moc gratuluju!!!!!!!!!!!!!Držím pěsti!!
Není tady